Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Párszázas csodaszerek
  2014-03-04 21:23:18, kedd
 
  Néhány egyszerű, de nagyszerű megoldás, amelyeket áldásos hatásai miatt tanácsos észben tartani és használni a mindennapi rohanó életünk során.

A fehér mustármag
A mustármag alapvetően fűszer, de alkalmazási területe igen széles skálán mozog, kívül-belül méregtelenít. Egész egyszerűen nem hiányozhat az otthoni patikából. A mustármagkúra hatékonyan véd az érelmeszesedés ellen, serkenti a vérkeringést, az érrendszert tisztítja, továbbá csökkenti a véralvadást és a vérrögképződést.

Hogyan használjuk?
Fogyasszunk naponta reggel és este egy csapott kiskanálnyit egészben, szétrágás nélkül. Egy kúra időtartama hat-nyolc hét. Évente többször érdemes ezt a kúrát elvégezni. A mustárolaj bedörzsölésre reumás fájdalmak, lumbágó és isiász kezelésére használ, őrölve borogatásként ajánlott.

A fehér mustármag hatása
Ismert étvágyjavító antibakteriális hatása is. A mustármag növeli az étvágyat, segíti az emésztést, a magok emulziója fokozatosan tisztítja a bél falát, a zsírsavak pedig szerepet játszanak az emésztőrendszer fertőtlenítésében. Fokozzák a nyál- és emésztőnedvek termelését, szabályozzák az anyagcserét, csökkentik a vércukorszintet.

Házi praktikák mustármagból
Mustármagos lábfürdőt úgy készíthetünk, hogy őrölt mustármagot meleg vízhez öntve elkeverjük és ebben pihentetjük a lábat. A mustártapas zízületi gyulladás, reuma esetén javasolt. A mustárlisztet egy kevés meleg vízzel kell összekeverni és a fájó testrészre tenni. A mustármag olajat a gerinc lumbális szakaszának fájdalmaira és a keresztcsont környéki fájdalmak megszüntetésére ajánlják, valamint idegbecsípődések kezelésére.

A bőrön is kifejti hatékonyságát, megszünteti a körmök töredezését és a hajhullást. Mustármag-pakolást őrölt magok és meleg víz keverékéből készíthetünk bőrproblémák ellen. A szervezet anyagcsere folyamatát természetes módon szabályozza, a szervezeten emésztetlenül átmenő magok emulziói kioldódnak.

A faszén
A faszén érdekes szerkezetű anyag, képes saját súlyának többszörösét is felszívni. Különleges tulajdonságokkal bír, megszünteti a gyulladást és eltávolítja a mérgeket.

Mire jó a faszén?
Az orvosi szén, azaz a tisztított faszén jótékony hatással van fájdalmas ízületekre, vese- vagy májprobléma esetén. Hatékony segítség csípések és különböző gyulladások, úgymint torokgyulladás, májgyulladás, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, gyomorfekély ellen. Nagyon hatásos az emésztési problémák enyhítésére, így puffadás, gázképződés vagy gyomorbántalmak, sőt még hasmenés esetén is nagyon gyorsan hat.

A mérgek hosszú során túl a faszén semlegesíti a kígyómérget, méh- és darázscsípést, bögöly vagy pöcsök csípését, lódarázs csípését, skorpió- és pókcsípést, tengeri és víziállatok csípéseit.
Semlegesíti az élelmiszerekben felhalmozódott mycotoxinokat (az antibiotikumok hagyatéka) és az egészen kíméletlen aflaxinokat.

Javallott használatához a lista nagyon hosszú, csak a leglényegesebbek az említetteken túl:
- rossz lehelet
- krónikus csuklás
- szapora széljárás
- kivezetett végbélnyílásnál
- hasmenés, gyomorrontás, felfújódás, gázosodás
- túl folyékony széklet
- meleg égövi hasmenés
- minden gyomor- és bélbetegség
- viszketegség (még akkor is, ha már teljesen elszabadult)
- túlzott epeváladék
- újszülöttek sárgasága (besárgulása) esetén 4,5 gr faszén naponta
- májzsugor (cirrózis) és máj okozta agybántalmak
- alkoholizmus (1 gr faszén -1/2 kávéskanálnyi- közömbösít 60 ml pálinkát)
- toxicomániák (drog, dohány, stb.)
- mérges gombák (gombamérgezés)
- gyógyszermérgezés esetén (pl. aszpirin, paracetamol (jelen pillanatban több mint 50 gyógyszerben van, gyulladás gátlókban, fájdalomcsillapítókban, tönkre teszi a májat, vesét, szívet stb.), altatók, antidepresszánsok, antibiotikumok stb.)
- ételmérgezés
- koleszterol szint
- kígyómarás, méhcsípés (pakolásként és belsőleg)
- szemgyulladás
- fogmosás, fehérítés

Dr. Yatzidis athéni orvos bizonyította, hogy még napi 50 gr mennyiség 20 hónapi fogyasztása sem jár semmilyen hátránnyal.

Adagolás:
Kúraként kimérni! Esetenként más, de átlagosan:
- 2 evőkanálnyi 3x naponta 15 napig (~ 30 gr naponta)
- aztán 1 kanálnyi naponta 3x 1-4 hónapig (Ez teljes sejtfelújítást eredményez!)
- Gyermekek az evőkanál helyett kiskanálnyit fogyasszanak 15 napig.

Mérgezés esetén:
- 50 gr felnőtteknek
- 1 gr/kg gyermekeknek
- 4-6 óránként 20-50 gr faszenet beveszünk 2 napig
Öngyilkosságnál és kómás állapotnál emelhetünk 100-120 grammig.
1 evőkanálnyi = 5 gr

FASZÉN KÚRA ALKALMAZÁSA:

Dr. faszén, maga az orvos
- egyedi esetekben (mérgezés, felfúvódás, hasmenés, gyomorsav túltengés stb.)
- kiegyensúlyozott étkezés mellett: - hetente kétszer
- 1 hétig havonta
- 3 hétig kétszer évente
A lassú égésből visszamaradt faszén a jó (fűz, nyír, nyár, hárs, bükk). Vigyázat! A patikai aktív szén például csont alapanyagú.
A faszén kúrának semmi nem tud ellenállni, gázok, alkaloidok, oldószerek, a bélflórában megtelepedő rothasztó baktériumok, alkohol, mérgek, drogok, nehézfémek és az arzén sem.
Figyelem! Használatánál egy megkötés van csak: Olyan orvosságok mellett, amelyek az adott pillanatban szükségesek, NEM alkalmazható! (Pl. a fogamzásgátlót is közömbösíti)
SZERZŐ IMPULSER MAGAZIN
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
A ricinusolaj áldásos hatásai
  2014-03-04 21:21:19, kedd
 
  A Ricinus olaj hatását tekintve önmagában is a legegyszerűbb népgyógyászati szer, baktériumellenes hatása szinte egyedülálló, elsősorban magjának hashajtó olajáért termesztik.
A ricinusolaj Indiából ered, ahol számos emésztőrendszeri problémára használják, mint például székrekedés vagy gyulladásos bélbetegség kezelésére. Alkalmazási területe igen széles.
Mi mindenre használhatjuk?
Ricinusolajsav tartalma gyulladásgátló hatású, kezelhetünk vele égéseket, horzsolásokat, s mivel kitűnő bőrápoló, így nyáron napégésre is kiváló. Természetes nedvesítő, stimulálja a kollagén és elasztin termelését, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt. Kitűnő ránctalanító, segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat. Bőrfekélyek, néhány fertőző nőgyógyászati állapot és szemirritációk kezelésére is alkalmas.
Hajápoláshoz
Alkalmazható továbbá hajhullás ellen is. Kopaszodás megelőzésére, korpás fejbőr kezelésére, pedig adagoljunk kedvenc samponunkhoz kis mennyiségű ricinus és A-vitamin olajat. Nemcsak megfizethető, de hatékonyan erősíti a hajat és a szőrzetet is.
Fájdalomcsillapításhoz
Az olajat egyszerűen a bőrbe kell masszírozni. Derékfájás esetén a derékra, masszázsnál pedig a gerinc vonalában különösen hatásos. Általánosan ricinusolajjal átitatott borogatás javasolt egyéb különböző problémák esetén is, de makacsabb fertőzésnél, mint a kéz- és lábkörmök, melyek elszíneződtek és megkeményedtek, előzetes keserűsóban áztatás után alkalmazzuk.A hasborogatással csökkenthető a menstruációt kísérő fájdalom.
Immunerősítéshez
A ricinusolaj javítja a csecsemőmirigy és más immunrendszeri területek működését. A csecsemőmirigy az immunrendszer fő alkotórésze. Különböző problémák származhatnak abból, ha a nyirokfolyadék áramlása lelassul, és a folyadék felgyűlik a sejtek körül. A stressztől, a túlhajszolt életmódtól a sejtek elpusztulhatnak vagy a saját mérgező környezetükben élnek, ami a szervek degenerálódásához és leépüléséhez vezethetnek.
Amikor a ricinusolaj felszívódik a bőrön keresztül, a vérben található lymphociták száma megemelkedik, amely pozitív hatással van a csecsemőmirigyre és/vagy a nyirokszövetekre. Eredményeként általános javulás tapasztalható a szervek működésében, csökken a fáradtság, a nyál pH értéke is kevésbé savassá válik.
Májaktiváló turmix az egészségért
- 1 egész citrom
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1 - 1/2 csésze desztillált víz
- 4 evőkanál narancslé
Összeturmixoljuk, majd leszűrjük, a maradék folyadékot 4 egyenlő részre osztva adagonként kell elfogyasztani a három fő étkezéssel, illetve lefekvés előtt. A keverék megnöveli a májból és epéből kiválasztott folyadék mennyiségét, ezáltal javítja az esszenciális zsírsavak felszívódását a vékonybélben.
SZERZŐ IMPULSER MAGAZIN
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj  
Pihe - puha túrós, füstölt sajtos pogácsa
  2014-03-04 15:38:10, kedd
 
  Évek óta jól bevált recept, amivel csak egy gond van.... lehetetlen annyit sütni hogy elég legyen :D
Hozzávalók:
50 dkg liszt
5 dkg élesztő
25 dkg túró
25 dkg margarin
20 dkg füstölt sajt
10 dkg trapista sajt a tetejére
1,5 dl tej
1 evőkanál cukor
2 csapott teáskanál só / vigyázzunk, mert a füstölt sajt is sós! /
1 tojás a kenéshez
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos cukros tejben. A sajt kivételével beleteszünk minden hozzávalót egy tálba, hozzáadjuk az élesztőt, majd jól kidolgozzuk. Puha, lágy tésztát kapunk. 1 órát kelesztjük meleg helyen.
Lisztezett deszkára borítjuk a megkelt tésztát, majd vékonyra kinyújtjuk, Rászórjuk a füstölt sajtot, majd a szokásos módon összehajtjuk, és fél órát még kelesztjük.
Újból kinyújtjuk kb. 2 cm vastagra, majd kiszaggatjuk a pogácsákat. Tetejét megkenjük tojással, majd megszórjuk sajttal
170 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük :-)
 
 
0 komment , kategória:  Kelt tészta édes és sós  
Mozzarellával és tojással töltött fasírtgolyók
  2014-03-04 15:02:41, kedd
 
  Mozzarellával és tojással töltött fasírtgolyók

Hozzávalók a fasírtgombócokhoz:

50 dkg darált hús (jelen esetben borjúhús)
1 zsömle
1 kisebb hagyma
1 cikk fokhagyma
1 tojás
1 teáskanál pirospaprika
só, bors
kevés olaj
petrezselyemzöld

Töltelékhez:

6 főtt tojás
3 kisebb mozzarellagombóc

Bevonáshoz: 12 szelet bacon

Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a megfűszerezett húshoz. A zsömlét tejbe vagy vízbe áztatjuk és kinyomkodjuk. Ezzel és a többi alapanyag hozzáadásával egynemű masszát keverünk.

A tojásokat félbevágjuk, a mozzarellát 12 szeletre vágjuk.

A masszát elosztjuk 4 részre, mindegyik negyedet még 3 részre, így körülbelül egyforma gombócaink lesznek. A masszát a tenyerünkben ellapítjuk, a félbevágott tojást összefogjuk egy szelet mozzarellával, majd a húsmasszával megpróbáljuk egyenletesen bevonni és gombócot formálni belőle. Egy szelet baconnal körbetekerjük és kissé zsírozott muffinsütő mélyedésébe helyezzük.

A meghámozott krumplit (személyenként 2 nagyobb krumpli) negyedeljük vagy tetszés szerinti darabokra vágjuk. Meglocsoljuk 3-4 evőkanálnyi olajjal, megszórjuk tetszés szerinti zöldfűszerekkel, sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük, hogy egyenletesen elosszuk rajta a fűszereket. Ezután áttesszük kikent tűzálló tálba, fedővel vagy fóliával letakarjuk.

A két tepsit együtt a 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 1 órán át sütjük. Amikor a bacon megpirul, a gombócok készre sültek.

Kb. 15 perccel korábban, vagyis 45 percnyi sülés után a fedőt levesszük a krumpliról, fakanállal lazán megforgatjuk a szeleteket, majd fedő nélkül sütjük szép pirosra.
 
 
0 komment , kategória:  sertéshúsos  
Citrom,nem csak a teában.
  2014-03-04 14:34:17, kedd
 
  Ki ne ismerné a citrom gyógyhatásait.
Citrom a fürdővízben
Na de fürödtél már citromos vízben?
Egy fárasztó munkával teli nap után, jól esik egy forró illatos fürdővízben elnyújtózni. Ilyenkor levesszük a habfürdőt a polcról. De miért ne készítenénk saját magunk illatos lazító fürdővizet a természet segítségével?
Íme, néhány virágos fürdővíz!
A fürdővízbe tehetünk különböző gyógynövényt, gyümölcsöt, virágot, attól függően milyen hangulatot és hatást szeretnénk elérni.
Ha a fürdővízbe felkarikázzunk négy-öt nagyobb citromot, az egész napi fáradság egy csapásra megszűnik. Vérpezsdítő hatása egyedülálló. A citromos fürdővíz salaktalanít, és frissít. Ne maradjunk benne túl sokáig és utána feküdjünk le pihenni.
Próbáld ki!!! Érez magad nagyon jól
 
 
0 komment , kategória:  okosságok  
Hamvazószerda / idén március 5.-én
  2014-03-04 14:02:42, kedd
 
  Hamvazószerda.



Keresztény ünnep. A farsang utolsó napja, a húsvét előtti 40 napos böjt kezdete. Igazából így 46 nap, de a közbeeső hat vasárnap nem böjti napok.
Neve onnan származik, hogy az őskeresztények vezeklésként hamut szórtak a fejükre, ez a 12. századtól az egyházi szertartás része lett (hamvazkodás). Az ókereszténység idején a mezítlábas, zsákruhába öltözött nyilvános bűnösöket a püspök a templomba vezette, majd miután a bűnbánati zsoltárokat elimádkozták, fejükre hamut hintett, és kiutasította őket a templomból. A kiutasítottaknak egészen nagycsütörtökig tilos volt a templomba belépniük. A szentelt hamu az előző évi virágvasárnap barkáinak hamvai. ,,Ember, emlékezz rá, hogy porból vagy és porrá leszel" ,,Térjetek meg és higgyetek az evangéliumnak!" II. Orbán pápa 1091-ben rendelte el, hogy a papok minden keresztény homlokát hamuval kenjék meg ezen a napon, ez a szokás a katolikusoknál mindmáig fennmaradt. A templomban a mise után a pap az előző évi szentelt barka hamuját megszenteli, s azzal rajzolja a keresztet a hívek homlokára. Ezt nevezik hamvazásnak (latinul: impositio cinerum), ami a nagyböjt kezdetét jelző szertartás. A hamuval hintés ősi jelképe a bűnbánatnak, mivel a hamu az elmúlásra, a halálra figyelmezteti az embert. Más elnevezései: szárazszerda, böjtfogószerda, böjtfőszerda. A böjt: Hamvazószerda és nagypéntek szigorú böjti napok. Ez a nap szigorú böjt a római katolikus vallás szerint, a 18. századig ezen a napon csak napi egyszeri étkezés volt megengedett, de a húst, tojást és tejtermékeket el kellett hagyni. A mai szabályok szerint már háromszor lehet étkezni, de csak egyszer lehet jóllakni, a hús pedig 14 éves kortól nem fogyasztható. Példa a szigorú böjti napi étkezésre: Az egész nap húsmentes; reggel egy csésze kávé, vagy hasonló jellegű ital és egy szelet meg nem kent kenyér; ebéd normális, jóllakásig; este egy tányér leves kenetlen kenyérrel. Előtte keddi nap a Húshagyókedd (március 4.): A farsang utolsó napja. Neve szerint ezen a napon esznek utoljára húst a nagyböjt kezdete előtt, mely Jézus 40 napos sivatagi böjtjének emléke tanítói szolgálata előtt. Időpontja a húsvét napjától függ (a naptári napok számát tekintve a húsvétvasárnap előtti 47. nap). A húshagyókedd a megelőző hétfővel és vasárnappal együtt a farsang farkát (háromnapok, farsangháromnapok) alkotják. Erdélyben elterjedt neve még a farsangkedd, a csángóknál húshagyási kedd Nagyváty baranyai faluban a madzaghagyókedd, mely arra utal, hogy ezután már semmilyen élelem nem lóg a madzagon. Torkoscsütörtök: A hamvazószerda utáni csütörtöki nap, amikor a böjtöt egy napra felfüggesztik, hogy a húshagyó keddről megmaradt ételek ne vesszenek kárba, és a hamvazószerda szigorú böjtje után elfogyaszthassák.

 
 
0 komment , kategória:  Lelkipásztori elmélkedés  
Lúgosítással a tavaszi fáradság ellen?
  2014-03-04 13:21:03, kedd
 
 
A télen lerakódott méreganyagokat - összhangban a természettel- a tavaszi megújulás idején a legjobb kiüríteni.
Ebben az időszakban érdemes olyan méregtelenítésbe kezdeni, amelyik a leginkább megfelel egyéni szükségleteinknek.

A tavaszi fáradtság adódhat a tél alatt lerakódott salakanyagok felgyülemlésétől, és a téli időszakra jellemző kalóriadúsabb, ámde vitaminokban, ásványi anyagokba szegényebb táplálkozástól.
A szervezet ilyenkor kimerülhet, fáradékonyabbak, elcsigázottabbak lehetünk. A hosszú téli hónapok alatt a napsütés hiánya hangulatunkat, és D-vitamin tartalékainkat is jócskán megtépázta.

Itt a megfelelő idő egy tavaszi, lúgosító-méregtelenítő kúrához!
A lúgosító-méregtelenítő kúra alatt tanácsos friss zöldségekkel teli, finomított cukortól, és telített zsíroktól mentes étrendre átállni. Nem mindenki tud, és nem is mindenkinek ajánlott több napig böjtölni, így a ,,tavaszi nagytakarítást" kezdhetjük nyers zöldsalátákból, és többnyire lúgosító ételekből álló étrenddel.

A legjobb lúgosító zöldségek:
uborka, csírák, retek, paradicsom, zeller, spenót, sárgarépa, cukkini, madársaláta, karalábé, avokádó, retek, spenót, sóska, cékla, burgonya. Ezekből készítsünk friss salátát, öntetnek egy kevés hidegen sajtolt olajat használjunk.
A lúgosító étrendbe a zöldséglevesek, és párolt zöldségek is kiválóan beleillenek.

Gabonafélékből válasszuk a tönkölybúzát, amarantot, quinoat, kölest, hajdinát.

Olajokból a hidegen sajtolt lenmag, ligetszépe, szőlőmag vagy olíva olajat használjuk, mert ezek esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, amelyek erősítik a sejtfalakat.

Savas-lúgos élelmiszerek táblázata itt...
Ebben az időszakban kerüld a túlzott cukor, só, állati fehérje, alkohol, és koffeinfogyasztást, de ne feledkezz meg a bőséges folyadékivásról sem!

Ami még segíthet ... klorofill a lúgosítás szakértője
A klorofill, amelyet folyékony napfénynek is neveznek, a növények zöld színéért felelős pigmentanyag, mely a fotoszintézis során keletkezik. A zöld növények a klorofill révén, fotoszintézis útján képeznek a napfényből szerves energiát. A klorofill rendkívül lúgosító, és méregtelenítő tulajdonságú. Felépítése nagyon hasonlít az emberi vér hemoglobinjához, azzal a különbséggel, hogy vas helyett magnéziumot tartalmaz. Szervezetünkben a hemoglobin szállítja az oxigént, de ha klorofillt fogyasztunk, az képes ,,segíteni" az oxigén-transzportban, hozzájárulva ezzel a sejtek egészséges működéséhez.

A klorofill segít a szervezet öngyógyító folyamatait aktiválni.
Klorofill források:
lucerna
spirulina, chlorella alga
búzafű
zöld árpafű
spenót, sóska

A lucerna a klorofill mellett rendkívül gazdag fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban, ezért a lúgosító étrend hatásos kiegészítője lehet. Mivel természetes vízhajtó is, elősegítheti a méregtelenítő folyamatokat.

Az algák apró, egyszerű felépítésű vízi növények. Két ismert fajtájuk: Spirulina (zöld alga) és Chlorella (kékeszöld alga). Különlegességük és egyben legnagyobb előnyük is, hogy tápértékük egyedülállóan magas.
Az egészség, a jó közérzet, az ideális testsúly titka a jó emésztés!


Sérülékeny bélflóránk közel 400 mikroorganizmusnak fajnak ad otthont. Ezen mikroorganizmusok nagy része az emberi szervezettel szimbiózisban él, jótékony hatású, sőt elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez. A béltraktus higiéniájának helyreállítása egészségünk fenntartásának és sok rendellenesség kezelésének egyik legjelentősebb előfeltétele.

A helytelen emésztést mutathatja a székrekedés, puffadás, táplálék intolerancia, vagy akár a hasmenés is. A sav-bázis egyensúly és az emésztés helyreállításával, az élesztő, penész és egyéb gombák túlszaporodása megakadályozható.

Ásványi anyag-pótlás

Ahhoz, hogy szervezetünk fenn tudja tartani a sav-bázis egyensúlyát, rengeteg ásványi anyagra van szükség. Ezek az ásványi anyagok segítenek közömbösíteni a savakat. Ilyenek a kalcium, magnézium, kálium, nátrium. A szervezet rendelkezik tartalékokkal ezekből az anyagokból, de ha nem megfelelő az utánpótlás, akkor a szervezet elkezdi kivonni őket onnan, ahonnan éppen tudja. Pl. kalciumot a csontokból, magnéziumot az izmokból stb. Ez a folyamat pedig hiányállapotokból adódó betegségekhez vezethet.

Elegendő folyadék fogyasztáslúgosítás
A méreganyagok kiürülését segíti a sok folyadék. Ezt minden nap tartsd szem előtt, ne csak kampányszerűen. Ásványvíz, gyógytea, zöld tea napi 2,5-3 liter mennyiségben fogyasztandó! Érdemes csalántea kúrába kezdened ebben az időszakban.

Szabadlevegőn való mozgás
A szervezet méregtelenítése mellett a léleknek is szüksége van arra, hogy tehermentesítsük. A természetben eltöltött idő alatt gondolataid megtisztulnak, hangulatod garantáltan jobb lesz. Testileg, lelkileg is feltöltődhetsz a szabad levegőn. Egy jó séta, biciklizés, vagy futás során az intenzív levegővétellel tüdőd, az izzadással pedig egész szervezeted kitisztul. És ne felejtsük el azt sem, hogy a télen lerakódott kilókat, mozgás nélkül nem lehet tartósan eltüntetni.

Élelmi rostban gazdag táplálkozás
A nyers zöldségek tisztítanak, rostokban, hasznos tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagok. A lúgosító étrend fő alapját képezik. Mivel itt a tavasz friss zöldségeket válasszunk, kerüljük a feldolgozott ételeket.
Forrás: vitaminstation.hu

 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 164 db bejegyzés
e év: 1742 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 876
  • e Hét: 2360
  • e Hónap: 8732
  • e Év: 59523
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.