Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
666 Illés, Időjelek, Nagy Anna karmikus reformátusai....
  2014-03-09 16:30:32, vasárnap
 
  A 666 bibliai állandó egész Borsodot jelentő világ négy égtájának csapásai vasfüggönyösökkel együtt, sötétkapus dögökkel, melyek a reformátusok kíséreteit jelentik, ők mentek a 666 menhelyi cigánytelepével a Rózsadombra is, miközben ismételték a kilencven éves Zöld Medeia tetteit, születésem óta körben járva a Bertalan és Révész utcai árnyékok helyetti támadásokkal, a református állandó ezer éves szerepjátékosok és börtön Imrék bűnözőkkel közös könyveit hajtották végre. Oláh Ibolya Katinak átadni az embergyilkosságot Kern elmeosztályától is emberiség felszámolása bűncselekménynek számít. Jelenlegi Izraelt 1967-es Nyomorultakként való megáldozásunk óta emelték, minket levegőn tartva.
Ezt követte a Keresztöltés hosszabbítása szürke nadrágommal egyik Keresztöltés szülöttje helyett áldozásommal 1971-ben Okos Kati hosszabbításával az idehozott férjnek a Karcsán járó cigányság által, vagyis a Pszichografológiai cigányság és kelet emberré válása egyetlen áldozással végig a cigányság közreműködésével történt, ezt segíti elő az Európai Unió, s még mindig nem beszélnek az ember áldozásokról, mivel a miskolci szőke Ildikói és Magyarország felszámolói ott dolgoznak.

A Zöld Medeia szintén a 666 nyomorultjait jelenti Benkő Dániellel itt húsz éve történő gyilkosságommal való elmenőkkel, ismétlőkkel, apokaliptikus csapásokkal, egész sivataggal, Ázsiával.


666 Korlátra van helyezve Illés apokalipsziséből Romániának, amivel indult hintás kislánnyal, magyar jelmezbe öltöztetésemkor egyből a Korláttal berendezett Hecskéről Első villamossal, majd 1995-ben ért a végére az apokalipszisének a vadállatával és kétszarvú hamis prófétáival, mint reformátusokkal, amikkel egyházakat alapítottak, mint karmikus halál néppel, amiknek kénköves tűz volt írva a Bibliában állandóan, mivel nem először rendeztek be egy világrészt, most Magyarország után Európát.

Az ezer éves református állandó szerepjátékosok magyarnak vallják magukat, ami furcsa, hiszen az ország elleni csapásokat jelentenek, Magyarország felszámolóit. Ez a megmentett Nagy Anna halálnépe.
A karmikus reformátusok helyetti foglyuggatást a Rákóczi tér hajtotta végre Dávid Mónika 1972-ben temetésre ítélt Szörnyeteg koporsójával a Pszichografológiából, jelenleg Szirmabesenyőt ürítik ki, a Gabikat kivitték Pestre, ismételve könyvüket és sorsukat.
Tehát 1995-ben következett be az Első villamos kezdetével a világ vége a Tatárdombon, mégpedig az Időjelek megadásával, melyek könyvét csapásaikkal együtt a testenyészeteknek folyamatosan születésem óta rajtam hajtották végre, sőt hajtják is a coca cola Szelep sorsát 1972. óta, már 42 esztendeje, mint nyomorultakét. Müllerék 1995. óta ünneplik a kávésok és coca colások Sziget fesztiválján az emberek megölése feletti örömünnepüket, minden szövetségesükkel a világon.

Ez a húzása a Rákóczi térnek, mint 130 éve Magyarországot gyalázással felszámolóknak az emberek ellen kihalatásra ítélve őket olyan tett, amit nem lehet minősíteni, mint ember gyalázását Müller Péter Sziámi 666 börtön romániai gyilkos csonkításával és Oláh Ibolya népének gyalázatával, melyek itt vannak a lakásban, már tíz éve megcsonkítottak a Kati miatt.

Borsodot nem lehet szétengedni a világban, az összes könyv végrehajtója az egész világon fekete mágus kommunistáival együtt, melyeket a Pszichografológiai okkultisták, boszorkányok, Kata és Lila kocsmai púderes punk műanyag és Főnix fekete 666 Csepregi Éva alvilágát jelenti a rock-zenészeknek.

666-tal kezdtek a kétszarvú hamis prófétával a reformátusok, ehhez tartozik a zsidók Talmudja is, Hei Hitler istálló Vénusz-Jézus kezdetével a közlekedési és boltfóbiásoknak, fogatlanoknak a lincselők Rákóczi terével az 1956-osoknak, valamennyi elmeosztályukkal, melyek csapásai miatt folyamatosan embereket támadnak már kilencven éve.

A világ végi Időjelek utolsó szereplője a Xénia Láz volt űrhajóval a Tatárdombról, benne Szulák Andrea táguló-szűkülő fekete árnyéka dr. Tűzkő Judit elmeosztályának, beállítva az osztályára a kezdetben nálunk lévő Talmudos csapásokhoz, melyek sorsát már elhordoztatták velem csonkításukkal együtt, vagyis Szulákék ott voltak a házban nálunk a Bermudával, akkor is világ végi Illést hajtottak végre az Első villamossal.
Valamennyi Ratkós és mindenféle Időjelek szereplőt, a politikai Ferikéivel együtt Balázs Fecónak össze kell szedni, ez volt a kezdetük.


2004-ben dr. Tűzkő Judit rendezte be a születésem szereplőit Balázsnéval ismét utcanépével a füveseknek, kávésoknak amerikai elmeosztályokkal együtt, a Semmelweis elmeosztályával a Miskolc várost védőknek, Pogánynéval, amelyiket vadállati férjétől választották el, 1991-ben támadtak meg engem azért, mert paratámadás érte Győri kapu lakásában. Pogány Judithoz ekkor értek születésemkor, vagyis az Időjelek szintén nálunk volt.

A 666-hoz érve ekkor mindkét bokámon reggelre háromszög alakban hatalmas lyuk tátongott, mellyel nem mentem orvoshoz, csak a gyereknek mutattam meg, még akkor csak húszon valahány éves volt, most már ő is középkorú, amióta a kínzásom tart a gyalázatommal, szívem szúrkálásával, puffasztásommal az árnyéknépek helyett kíséretével az 1991-ben kórházban legyilkolóimnak, Müller Péteréknek a nyomorultakkal, amik így mutogatják, miket esznek a médiában.
A háromszög alakzata után a két elmeosztálynak elefánt formájúra dagadt a két lábfejem, teljesen tönkre tették, de már a bolhahegyi Ufójuk támadása után véreztek a lábujjaim a hetes bőrcipőkben, szandálokban sütött a talpam, valami történt. Anyám anyja azért lett súlyos inzulinos cukros az ezoterikus kiadó könyve szerint, mert segített a zsidó embernek, ez volt a büntetés régen. Azóta a Rákóczi térre tevői közül nagyon sok súlyos cukros van, ezek ember gyilkosságban karmikusok. Az a gond, hogy én is cukros lettem, mert a karmikusok cukrosak, valamennyi lexikon betegséget végrehajtották születésem óta a menhellyel. Müllernek vissza sem lehet adni, mert döglégy, ezért gyilkol a menhely már nyolcvan esztendeje végig menve a könyveken, régebben a régi könyveket hajtották végre.

Darabokra hullott bibliákból nem lehet vallásokat alapítani még az elmeosztályoknak és karmikus ezer éves reformátusoknak sem, sem a pusztító Vörös Oroszlános vasfüggönyös római egyházának.

1995-ben kaptam meg a II-es elmeosztályának Maleknek, Zoltánnak és Medveczkynek határozatlan és rendetlen halként az elme csapását testemre, mely xanaxot szedett az elmeosztályok megtartása és karmikus betegségük miatti támadásommal - olyan csapást, mely megváltoztatta az étkezésemet, mert az elmebetegek zabálnak. Ez a számban és a torkomban van, Müller Péter Sziámi csapását jelenti. Hatalmas erővel bír a korláti cigányságával együtt, az emberek elllen. Pszichózist hajtott végre folyamatosan az öcsémen a nyolcvanas évek óta, mert az elmebetegek sorsán haladt végig. Perverzekkel együtt jár, ezekkel is kezdtek Dávid Mónika Mónika Showjával, ezek vannak a lakásban húsz éve már.

Anyám anyjával kezdik mindig előlről anyám és az anyja sorsát, odaérnek Balázsnéhoz, s akkor engem támadnak meg. Így született Zuki fia zsidó cipésztől Shuszter Lóránt füvesei által, vagyis a Győri kapu egyenlő a Győri Avatár központtal Győrvári neveken berendezett bodrogközi kezdettel, vagyis a győriek is idetartoznak, ahogyan Pusztai László, amelyik miatt ebbe sktatulyába juttattak, mert kevesellte az árnyékoskertieknek a panelt, mint állandó apokalipszisnek kiadta a Hírnökben, hogy a győri Avatár is idetartozik a borsodi vasfüggönyös feketékhez.

Shuszterék adták Zukit nagyanyámnak, Jancsit szintén saját borsodi orosz katonájuk által, itt járnak ezelőtt hetven évvel születésem óta körben járva a borsodi utcákon. Balázsnénak hatalmas kávés, füves utcanépe van a Győri kapuval együtt. Gyula utca és környéke már elment, mikor idejöttem, ott csak bűnözők éltek.

Szelepet nem hibáztatom a tompalátásom miatt, amit Müllerék ismételtek húsz éve, azzal, hogy én vagyok helyette folytatásban a nyomorultak, mert születése előtt, mivel reinarnálódnak a testenyészetek is már a bal szememet megrontották, utána született meg, azóta élte az én emberi életemet és segíteni jött, de nem találta meg a legjobb módszert erre. Nem ő cipel, hanem a Rákóczi tér és az elmeosztály, mely tágul bennem. Oka nincs az emberi gyalázásnak, csonkításnak, a világ könyveinek végrehajtásának, az országok szappantisztító sorozatainak Talmud helyett rajtam történő végrehajtásának. Semmire nincs magyarázat. Ezt jelenti az elmeosztály.

Itt az egész megye a cserépkori történelemből, melyet rajtunk végrehajtottak egykori idők jelei alapján fekete 666 népét jelenti, azokat is, akik a könyveket végrehajtották, azt is, amelyik árnyékként elköltözött Pestre, mint könyvek végrehajtásáért felelős szereplője a tágulóknak, a főnix punkrációs kommunizmussal, Kata és Lila kocsmai Ázsiával, mind 666 népe Illés apokalipszis kezdete óta, a reformátusokkal az élen, a halálnép a vége. A fehér ló, amelyiknek tomporára írták az egyik operett alapján, hogy királyik királya soha nem jön el, nem is jött, már minden fölrészt az ezer éves elvitt református szereplők, amik szerepeiket rajtam hajtották végre Busta Nagy életcirkusza szerint már Amerikában landoltak a jövő református ezer éves szerepjátékosaként, mint a Hubertusos történelem.

Éliás, Tóbiást itt ismételték pár éve egy mondóka alapján berendezett magyarok ellenes szereplők névtárával, az egyik felsőzsolcai Gáborként kiválasztott, rajtam hajtották végre karmikus sorsát láb megrántásom óta, mert szolidarításban kell lenni a sántákkal egyik könyvük szerint. Kormos Vackor az I. bében történelmet a hetvenes években kezdték el, most ismételték, a nyolcvanas években szintén a Révész utcában 1985-ös válásom idején volt férjem második feleleségének sorsát végrehajtva rajtam. Nekik vannak jogaik, vannak saját ügyvédjeik, van saját rendőrségük, van saját emberi bizottságuk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 972
  • e Hónap: 12677
  • e Év: 51678
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.