Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Megtanultam gyűlölni a magyarokat
  2014-04-11 21:39:10, péntek
 
  Húsz éve közölték velem, hogy megtanít az egészségügye a jungistáknak gyűlölni. Gyűlölöm a magyarokat, amiket a romániai börtön Müllerék Oláh Ibolya nemi gyalázó elmeosztályával mentett meg a vasfüggönyösökkel együtt, a trianoniakkal, amik a börtönnel és menhellyel, az Időjelekkel kezdték el a náci Izraellel az életemet.

Ilyen utálatos népet még nem hordott magán a föld, ami a világ összes csapását, nemi gyalázóját jelenti, vasfüggönyösök, lírai karámjaik gyilkosok 130 éve. Azelőtt megelégedtek a magyarok Sátán és 666, fekete sereg népeiként azzal, hogy időnként egy-egy csillagot összezúzzanak, aki értük, miattuk harcolt, dicsőítve a magyar nyelvet az állandó református Luther Márton népének halálmadárként, amiket egyesével visznek ki innen az én gyilkosságommal, gyalázatommal születésem óta.

Ilyen utálatos nép sehol nincs még a világon, amelyik egyfolytában átcseréli az egész világot, amelyik a cigányságával az Időjeleknek mulat 100 éve a Vörös Oroszlános nemesi falkával.

Még a vízi táncora is az egykori történelemnek Vízi Katalin néven Vízi Andrással került ismétlésre, minden Katalin néven van berendezve a Bertalan utcai apokalipszis ember gyilkosok által és a Révész utcai egyházak és kommunisták, média Zoltán Erika elmeosztálya részéről.

A világ csapásai ország megölte az embereket féktelen börtönével és elmeosztályával sivatagi nemi szövetségeseivel, halál reformátusaival, állatvédőivel az ember gyilkosoknak, amik születésem óta rendezik be az egykori sivatagi kutyákat is. Gyilkos az ember, mert csirkét eszik - nekik, nekimentek a családomnak születésemkor. Elmeosztályt jelentenek valamennyien a megmentett Pszichografológiai szőke Brigitte Bardot Bardot halál éjszaka jelentésével együtt, a II-es elme média szőke Madonnájával, amleyik helyett 1971. óta gyilkolnak engem. Gyűlölöm az engem megtámadó Zöld Média valamennyi cigányságát és börtönét. Utálatos nép a magyar valamennyi parasztjával és bolondjával a honfoglalóknak.

Gyűlölöm az erdélyieket, amiért fenyő kislányként a hatvanas évektől megáldoztak jólétükért, a székelyekkel együtt hullaszállító börtön népként. Gyűlölöm a románai Tik sem vagytok magyarok börtön népet, amelyik trianoni bibliai olvastatást rendezett a döglégy Müller roma börtönével szegény magyarok megváltásával születésem óta ismételve a magyarság történelmét. Gyűlöletes Románia a Parabrutális feszületével, amire a német kék szemű náci központ engem tett a börtön valamennyi ezer éves feszületével együtt születésem óta ezer éves szerepjátékosai Krisztusai helyett a vasfüggönyösök Rákóczi téri Krisztusaival, cigánytelepeivel, termékenységi népeivel, valamennyi kommunistájával a száz éves szerepjátékosoknak József Attila pszichopatájukkal együtt. Ennyit üzenek a lírai karám teremtőinek Zöld tollal az élen, melyek az Időjeleket létrehozták vastrágya hosszabbításnak Medúzával együtt. Felszámoltak minket emberként, mint állandó újhelyi kezdetét a bibliai apokalipszisüknek a hét hegy szörnyével és a Keresztöltés pókjával Pázsit e mese néven.

Gyűlölöm az orosz börtön bűnözőket, amik a helyükre vittek minket lakni Újhelybe.

Gyűlölöm az ázsiai Kiss Tábornok utcai borsodi 666 kommunisstáit, szocialistáit, Japán termékenységi gésa népét Zoltán Erika elme gésával együtt, valamennyi szőkéjével a nácinak, a cigánytelepével együtt.

Gyűlöletem átok legyen az ország felett örökké, amelyik megölte és megáldozta az embereket az elmeosztályaival! Soha ne felejtse egyetlen ország sem a világon, milyen iszonyat a magyar csapás a világban, mit tett szabadulása érdekében, megmenekülése érdekében saját szerepétől, vasfüggönyösös elmeosztályával! Gyűlölöm a Pszichografológiai TV2 és Rtl klub elmeosztályát Németországban. A Duna tévés miskolci 666 élővilág és környezetellenes csapásait Romániában. A múzsás lírai karámot, amelyik megváltoztatta a világot, a török cigánytelepével a 666 borsodi központnak, egész Kínával a 666 borsodi központból, Brazliliai nemi szövetségesekkel, mexikói Puniella népével a börtönből, a Dallasi vasfüggönyösök médiájával együtt, aminek üzenget a miskolci elmeosztály, s már meg is szervezték az egészségügyi elme orvosokkal a nikotin leszokatást a börtönnel, ezért ismételtek állandóan sorozat filmeket embervéren tisztuló országgal járványtemetői történelem kezdetével a Talmudosok helyetti emberek meggyilkolásában, a bal szemem megrontóival, minden csapásommal, amit Egerszegi Krisztina egérként és Darnyi Tamás úszómester házaspár jelentett nekem Bertalan utcai apokalipszisként a médiába ment edomiakkal együtt, amik kislány áldozással játszottak, így lettek művészeti vezetők, mint Dévényi és Gór Nagy Mária inysorvadás a börtönből, az elvitt Gáborokkal és Gabriellákkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tudok így élni - nem bírom tovább!
  2014-04-11 18:43:51, péntek
 
  Ma fel akartam menni a legmagasabb hegyre egy kötéllel és egy kissámlival, hogy felakasszam magamat. Talán így nem kerülök be az egészségügyi skizoprenek kezébe, amik végrehajtották rajtam az összes csapás és szerepjátékos, elmebetegségek sorozatát az elme médiájával maguk helyett.

Ma gyáva voltam. Megvettem Sándornak a névnapjára fél deci vodkát, felbontottam és megittam. Elfelejtkeztem rövid időre a megszünésem körülményeinek gondolatáról. Nem bírom tovább cipelni a csapásokat magamban és magamon, nem tudok így élni tovább.

Szakított velem levelem után az egyetlen ember, akit születésem óta megismertem. Nekem nem kell a jótékonykodás, az, amit azoknak nyújt, akik belőlem élnek jólétben és dicsekszenek kiadott könyveikkel. Nemcsak a magyarokat gyűlölöm már szívemből, amit dr. Melion József megmondott előre, hogy az egészségügy az embert megtanítja gyűlölni. Mi közöm volt anyám tönkretevőinek médiájához, hogy születésem óta rajtam ismételnek, mert ő beteg lett, ezért a két elme megtámadott ezelőtt húsz évvel, ismételve a két utcai csapások sorsát, amik anyám apjának támadói voltak? Belőlem van az egész média, játéknak nevezték el az emberek megölését és meggyalázását, megcsonkítását, szerepeik elhordoztatását, ahogyan a 666 borsodi börtön központ túszul ejtésemmel, szerepei végrehajtásával szétment a világba és fővárosi kapcsolataikhoz, mivel együtt voltak 1956-ban is a gyilkosok.

Nem írok a skizopren refrénként megmentettek és vasüggönyösök között többé, sem a zöld írótoll lírai karámjának tagjai között. Amúgy sem tudok rendesen gondolkozni, s másokat zavar az, ha apokalipszisről írok, ami az övéké, s én kaptam meg folyamatosan születésem óta.

Holnap lehet, hogy lesz bátorságom megtenni, remélem, fulladó torkom hamarosan összeszorul és vége. Hadd tomboljanak, örüljenek, mint a kihalatásunknak. Csisztu Zsuzsa a kurvákkal házasodik, gyereket szül emberiség felszámolói között.

Már 2001-ben olyan súlyos elmebetegeknél járt az RTL klub fórumos népe Voltamként áldozva engem Müller döglégy helyett, amik összeszúrkálták a billentyűiket, veszélyesek. Itt darabokra lyuggatták a lakásomban a billentyűmet egyik reggelre, talán még megvan, ha bizonyítani kellene, ha lenne kinek, be tudom mutatni.

Még a facebook is Koko apa nevéből küldözget egymásnak jeleket a Ya-ya jelekkel együtt, ahogyan a tönkretett lányom beszélt pár éve szőkék és piros hajúak, egész Vas megye és Pereces helyett Paviásék kezdetével a Király utcai Kingeknek ismétlésben. Keresek valakiket, akik a gyerekeimre felügyelnek, miután én megszűnök, ha a csapásaim engedik.

Lehet örömtáncot járni az emberek kihalatása fölött a médiának és az elmeosztályoknak a börtönnel, minden reformátusnak és kommunista skizoprennek, minden szőkének és cigánynak, a romákkal és sötétkapus dögjeivel Nagy Anna népének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Egyszer szerettem
  2014-04-11 18:31:36, péntek
 
 

Szerettem szívből egyszer életemben.
Embert veszítettem el,
az egyetlent, akit ismertem.
Ragaszkodásom egyoldalú volt,
végleg lezárt engem, azt hiszem.
Helyében én is így tennék,
a tehertől szabadulni kell,
megadtam a lehetőséget,
a reményt adtam fel.
Nem tarthat életben egyedül,
képtelen ez a történet,
jövő elém soha nem részegül,
a múltam romokban ténfereg.
Gondolkoztam végső megoldáson,
befejezni az életem,
nem mertem megtenni, s ámul
rajtam a gyászos hadsereg.

2014. április 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.