Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
A BRICS országok beállítják a kétpólusú világot
  2014-04-12 20:56:22, szombat
 
 
A BRICS országok beállítják a kétpólusú világot
2014.04.11 10:16


A közeljövőben az IMF el fogja veszíteni a pénzügyi világrendőr szerepét mint a Rotschild család államközi, szuronyokkal védett pénzbehajtó szervezete. A BRICS országok - Brazília (B), Oroszország (R), India (I), Kína (C) és Dél-Afrika (S) - bejelentették, hogy nincsenek megelégedve az IMF és a Világbank kölcsön- és gazdaságpolitikájával, ami lényegében az USA és az EU financiális érdekeit hivatottak képviselni és érvényesíteni szerte a glóbuszon.

Hídfő.net | BRICS-csúcs 2013BRICS-csúcs 2013

A BRICS országok megalapították a BRICS Fejlesztési Bankot, amit nyíltan egy IMF alternatívának szánnak, azonban a pénzszivattyú megoldás helyett az új világbank a nevében is szereplő "fejlesztés" szóra fog koncentrálni. Vadim Bows, az orosz külügyminisztérium különleges gazdasági nagykövete kifejtette, hogy "a BRICS tagországok összesen 100 milliárd dollárral járulnak hozzá a Fejlesztési Bank megalakulásához, jelenleg már azon mennek a tárgyalások, hogy a törzs 100 milliárdból 50 milliárdot azonnal kihiteleznek a parnereknek. A részarányok: 41 milliárd USD Kínától, 18 milliárd USD Oroszország, Brazília és India részéről, 5 milliárd pedig a Dél-afrikai Köztársaságból érkezik."

Az IMF jelenlegi forrása a hitelezésekre 369 milliárd USD. Láthatjuk tehát, hogy a BRICS Fejlesztés Bank az indulásakor már 1/3 összeggel rendelkezik, és ez a szám a világ két gazdasági óriásának (Oroszország, Kína) részvételével prognosztizálhaóan az első 3-5 évben megkétszereződik. A Fejlesztési Bank a tervek szerint nem ad kölcsönt EU országoknak se az Egyesül Államoknak, kifejezetten a dél-amerikai régióra és a világ egyéb, nyugati imperializmus által elhanyagolt és kizsákmányolt régióira kíván koncentrálni - természetesen a legvégső cél a fogyasztás növelése a megfizetett munkán keresztül. Azonban az IMF-hitelekkel élő országok a kulcshibát ott követik el, hogy ideiglenes népéjóléti intézkedésekre költik a pénzt (pl.: Medgyessy kormány, Gyurcsány kormány, Bajnai kormány, Orbán kormány), jellemzően az épp aktuális politikai vezetés népszerűségének növelése céljából. A Fejlesztési Bank Stratégiája ezzel szemben az lesz, hogy 8-10 éves termelő és előálító üzem- és ipari fejlesztéseket végeznek, tartós foglalkoztatottság kialakítása a cél, nem zsigerelt éhbérért, hanem a tervek szerint prosperáló fizetésért.

Prosperáló fizetés -Hídfő.net fogalom- pedig az a fizetés, amit a háztartás két felnőtt tagja képes megkeresni végzettségtől függetlenül a család többi tagjának a tárgyhóban való élelmezésére és rezsiköltségeik, továbbá az adott hóra leosztott éves költségek (gyerekek iskoláztatása, stb.) fedezésére, külső forrás, azaz hitel felvétele nélkül, úgy, hogy a hónap végi családi kassza nem mozdul minuszba, ellentétben, a családfenntartók által megkeresett összegből a kiadások levonása után legalább 3-5% tartalék marad. Kiemelt, hogy a család nőtagjának gyerekvállalása esetén a kieső terhet az állam pótolni köteles.

Természetesen ez nem kivitelezhető jelenleg az anti-állampolgárrá nevelésre fókuszáló, történelmi mocsárban leragadt kormányzat számára, úgy, hogy a családok nagy része azért nem képes a népességi többlet képzésére (2+1 gyerek), mert dolgozni nem kívánó néprétegek zsigerelik állami és magán szinten is a népesség termelő részét. Az állami szintű zsigerelés alatt a jogtalan és "nyugtonmaradási" segélyeket értjük, a szociális ellátórendszer kicselezését, és az örökbefogadási renszer, mint pénzkereseti lehetőség igénybevételét. A magán szintű zsigerelés alatt azt értjük, hogy amikor a dolgozó ember elmegy a munkahelyére, a lakását kirabolják, feltörik, értéktárgyait elhordják. Természetesen senkinek nincs kedve a tolvajokra dolgozni.

Megoldás? Van. Figyeljék oldalunkat, folyamatosan közöljük.

Nagy Kálmán

http://www.hidfo.net/2014/04/11/brics-orszagok-beallitjak-ketpolusu-vilagot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A medve brummog, a liba gágog, a magyar meg szebb jövőt és s
  2014-04-12 20:52:54, szombat
 
 
A medve brummog, a liba gágog, a magyar meg szebb jövőt és szebb jövedelmet akar
2014. április 11. 08:27
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Az almafáját sirató szabolcsi gazdát cseppet sem érdekelte, hogy milyen csomagolásba rakták a felvásárlók jól értékesíthető termését, egyet viszont tudott: bármennyit is termelt az őshonos magyar gyümölcsből, mindig volt rá kereslet, ráadásul úgy, hogy még az alma héját is értékesíteni tudta. Ebből a megközelítésből kell kiindulni akkor, ha Magyarország gazdasági-politikai külkapcsolatait vizsgáljuk a soron következő európai parlamenti választás tükrében is. Az átlagember számára ugyanis amióta világ a világ legfontosabb, hogy saját sorsa és élete révbe jusson, mert csak erről az alapról tud és képes foglalkozni országa és nemzete sorskérdéseivel. Ha az almával példálózunk, akkor viszont egyértelműen előjön a régi kapcsolat, a szabolcsi alma legnagyobb piaca az egykori, sokat vitatott és sokat bírált, de még is a jelenlegi européer gazdasági rendszernél termékenyebb KGST volt. Mielőtt bárki múltba révedezéssel és szörnydiktatúrák visszaállításával vádolna bennünket, gyorsan le kell szögeznünk: az ország és a magyarság számára a legfontosabb feladat napjainkban, hogy olyan gazdasági politikai közösség irányába vigye el az ország szekerét, amely többet ad vissza, mint a jelenlegi globálliberál rendszer. Feketén-fehéren kimondva, az európai parlamenti választások egyik legfontosabb kérdése, hogy olyan pártok képviselőit lehessen döntéshozó helyzetbe hozni, amelyek a Nemzetállamok Európája stratégiája mellett az adott országok gazdasági erősítését is akarják a nemzeti szempontoknak megfelelően. Ehhez pedig az egyik kulcs a magyarországi Jobbik, és a folyamat egyik kulcsembere a párt európai parlamenti képviselője, Kovács Béla.

A Political Capital Istitute liberális politikai elemzőműhely a legapróbb részletekre is kiterjedő tanulmányt közölt a magyarországi országgyűlési választásokat követően a magyar-orosz kapcsolatokról, amelyben részletesen elemezte a választásokon az összes parlamenti párt korábbi eredményeihez képest egyedüli pozitív változást felmutatni tudó Jobbik, és a putyini rendszer kapcsolatát. Az egész tanulmányt természetesen áthatja a liberális szemlélet, sorok közé is rejtetten az a félelem, hogy Magyarország elsősorban a Jobbik, de a Fidesz kapcsolatrendszereinek alakulásával olyan gazdasági-kereskedelmi perspektívában gondolkodik, amely valóssá és kézzel foghatóvá teheti a Fidesz kommunikációs és politikai csodafegyverének számító rezsicsökkentést.

Magyarország a termál-, gyógy- és ivóvíz nagyhatalom a geopolitikailag Európa közepén elhelyezkedő, ezért mindennél nagyobb stratégiai jelentőséggel bíró, a nemzetállami struktúrát jobb politikusai által erőteljesen szorgalmazó állam a jelent és a jövőt is illetően akkor válhat még erősebbé, ha szorosabb kapcsolatot ápol egy energia-nagyhatalommal, ami jelen esetben Oroszországot jelenti. A gáz, napjaink egyik energetikai csodafegyvere nem mindegy, hogy milyen áron érhető el számunkra, mit kell érte fizetnünk a szó szoros értelmében, valamint a fizetés körülményeinek figyelembevételével.

Hiába vagyunk Európa közepe, a Trianon által szétszabdalt Magyarország nagyhatalmi ambíciókról pont hazánk lassan százéves keresztre feszítése miatt egyelőre nem álmodozhat. Mindenképpen olyan kapcsolati rendszerekben kell gondolkoznia, amely az ország, a nemzet jelene, jövője és felemelkedése szempontjából számára a legkifizetődőbb. A globális trendekhez való igazodás, a demokrácia, az emberi- és polgárjogok és a hasonló, mára kiüresített lózungok bűvköréből szabadulni akaró országok nemzeti politikai erői egyre inkább a realitások talaján állnak és nem a múlt sérelmein rugóznak, mintha az emlékezetkultúra jelentené egy társadalom továbblépését, hanem olyan kapcsolati rendszereket próbálnak kialakítani, amelyek legegyszerűbben, de mégis mindenki számára érthetően és elfogadhatóan a Jobbik jelszavában a szebb jövő, szebb jövedelemben testesül meg.

A Political Capital elemzése nem véletlenül foglalkozik az európai nemzeti pártok és a jelenlegi Oroszország kapcsolataival, és nem véletlenül időzítették az EP-választások elé, azzal is számolva, hogy talán a magyarokban lévő egykori szovjetellenességet ismét fel tudják szítani, és a szavazó állampolgárok majd a centralizációs európai politika mellé teszik le a voksukat. A Political Capital ugyanakkor beleesik abba a hatalmas hibába, amely a rendszerváltásnak nevezett csillagváltás közvetlen kezdete és folyamata liberális értelmezése folytán alakult ki.

A megvezetett magyar milliók 1990-ben nem a harsány antikommunizmust, és a bolsevikokkal való leszámolást hirdető SZDSZ-t támogatták döntő többségükben, hanem a magát nyugodt erőnek kikiáltó MDF-et, és ebben az emberek hétköznapi reálpolitikai vágyai tükröződtek. 1990-re az akkori fellazultabb kádári parancsuralmi rendszerben már lehetőség nyílt a tulajdonszerzésre, a gebinek, a kisebb magáncégek megjelenése mellett az adottságokat kihasználó paraszti társadalom anyagi helyzetének rohamos javulása egy olyan politikai-társadalmi-hatalmi forma felé terelték a többséget, amelyben nem az úgynevezett demokratikus szabadságjogok megléte, hanem a jólét és a kolbászból lett kerítés vágya bolt a mozgatóerő.

Az elmúlt 24 év bebizonyította, hogy ebből nem lett semmi sem, Magyarország a korábbinál is súlyosabb birodalmi függésbe került, ráadásul a világhatalmi vezetők szájából olyan vészjósló kijelentések is elhangzottak, hogy már Magyarországot is megszerezték. Ez pedig egy olyan sorsdöntő mondás, hogy az átlagember szemében is abszolút meghatározhatja azt a bel- és külpolitikai irányt, amelyet országának szeretne.

A Political Capital elemzése nagy teret szentel a magyarországi Jobbiknak, a párt által a köztudatba bedobott, és a Fidesz által is átvett keleti nyitás politikájának, és több alkalommal is megemlíti azt az európai léptékű jobbikos politikust, Kovács Béla EP-képviselőt, aki ennek a trendnek a jobbikos arca. Kovács Béla az európai politikusok közül a legtöbbet szerepel a tanulmányban, 13 említi meg mint Magyarország és az új gazdasági kapcsolati rendszerek kialakításának egyik legfontosabb szereplőjét. Az ukrajnai belpolitikai helyzet kapcsán is döntőnek nevezi, hogy Kovács Béla vezette azt a nemzetközi megfigyelőcsoportot, amely a krími népszavazást ellenőrizte, és a csoport megállapításait összegezve közölte a világnyilvánossággal, hogy a referendum a Krím lakosainak lakosainak többsége elvárásait tükrözi, és nem pedig idegen hatalom beavatkozását.

Kovács, aki az EU-Oroszország Parlamentközi Munkacsoportjának társelnöke, elsőként vetette fel a Magyarország számára egyértelmű gazdasági előrelépést jelentő Eurázsiai Unióhoz való csatlakozás kérdését, hiszen ez a fajta európai-ázsiai szövetség jelentheti a legfontosabb alternatívát a világhatalmi és globális gazdasági-társadalmi világrendszerrel szemben.

Hírportálunk az európai parlamenti választások előtt még több elemzést, véleményt közöl azzal kapcsolatosan, hogy nemzeti függetlenségünk, gazdaságunk erősödése szempontjából miért jó az, ha kelet fel tekintünk, amely nem csupán hatalmas piac és energiaforrás-lehetőség, hanem ellensúlyozza azokat a globalista célkitűzéseket is, amely az öreg kontinenst, Európát egy nemzeti jelleg nélküli masszaként képzeli el.

A Jobbik nemzetállami koncepciója és azon európai államok "szélsőjobboldalinak" titulált politikai erőinek célkitűzése, hogy a valódi gazdasági és külpolitikai függetlenség mellett az uniós döntéshozó szerv ne a háttérhatalom, hanem az őt alkotó egyenrangú államok közös, de a nemzeti sajátosságokra tekintettel lévő érdekeit képviselje, talán a legreálisabb elképzelés a természeti, társadalmi és politikai csapásokkal sújtott Földgolyón. Az EP-választások tétje hatalmas, hiszen ha előtérbe kerülnek a magukat euroszkeptikusnak nevező, de valójában nem a kontinenssel, hanem annak jelenlegi vezetésével, és annak globalista irányításával szemben álló, az egyenrangú nemzetek koncepcióját képviselő, a világgyarmatosítással szemben álló és éppen ezért a putyini Oroszország felé közeledő erők, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy a Jobbik által most ismételten megerősített jelszó: Szebb jövőt, szebb jövedelmet! mindenki számára elérhető legyen.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74249
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még ha gázos is a történet, Martonyi Puccsrajna területi egy
  2014-04-12 20:48:06, szombat
 
  Még ha gázos is a történet, Martonyi Puccsrajna területi egységéért ajvékol
2014. április 11. 14:01
Hunhír.info

Vlagyimir Putyin levelet küldött az orosz földgázt vásárló országok vezetőinek az ukrán gázadósság miatt kialakult kritikus helyzetről és annak lehetséges hatásáról az Európába Ukrajnán keresztül továbbított gázra. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint nem kell aggódni, a Magyarországra zavartalanul érkezik a földgáz és ezt szerződések garantálják.
Az ország biztonságos földgázellátása szavatolt, a jelenlegi kereskedelmi szerződések garantálják a Magyarországra irányuló földgázszállítás zavartalanságát - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken. A magyarországi földgáztárolók megkezdték a következő téli időszakra való felkészülést, és részlegesen átálltak a betárolásra.
A rendelkezésre álló kereskedelmi és biztonsági földgázkészletek már a jelenlegi, összesen 1,3 milliárd köbméteres szint mellett is több hónapra elegendőek a biztonságos ellátáshoz, figyelembe véve az egyre javuló időjárási körülmények miatti mérsékelt felhasználást - hangsúlyozta a tárca. A tárolókon túl Magyarország az alternatív földgázszállítási útvonalakra és a hazai termelésre is számíthat - tette hozzá válaszában az NFM.

Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség csütörtökön egy jól informált forrásra hivatkozva azt jelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfő levelet küldött az orosz földgázt vásárló országok vezetőinek az ukrán gázadósság miatt kialakult kritikus helyzetről és annak lehetséges hatásáról az Európába Ukrajnán keresztül továbbított gázra. Az orosz államfő szerdán a kormány több tagjával folytatott megbeszélést. Az egyeztetésen Dmitrij Medvegyev kormányfő azt mondta, Ukrajna 16,6 milliárd dollárral tartozik Oroszországnak, Alekszandr Novak orosz energiaügyi miniszter pedig arról számolt be, hogy ezen belül 2,238 milliárd dollár az ukrán gáztartozás.

Magyarország készen áll az Ukrajnába irányuló gázszállításra, ennek technikai feltételei adottak - mondta Martonyi János külügyminiszter, amikor csütörtökön fogadta Danilo Lubkivszkij ukrán külügyminiszter-helyettest. A Külügyminisztériumnak az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tárcavezető azt is elmondta vendégének, hogy Magyarország változatlanul kiáll Ukrajna területi egysége mellett.

Közben meg a puccsrajnai hatalom mindent megtesz, hogy elüldözze Kárpátaljáról az őshonos magyarokat. Ezek vagyunk mi...

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74264
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ITT a LEGÚJABB,DE LEGÜTŐSEBB REZSICSÖKKENTÉS!
  2014-04-12 20:34:00, szombat
 
 
Ukrajna bejelentette, hogy megszűnteti az orosz gáz szivattyúzását


© Fotó: RIA Novosti/Grigorij Vaszilenko

Ukrajna úgy döntött, hogy megállítja az orosz gáz szivattyúzását addig, amig nem állapodnak meg a gáz áráról - közölte Jurij Prodan energia- és szénipari miniszter.

A döntést azzal magyarázta, hogy az ukrán félnek nem felel meg az a gázár, amelyet a Gazprom április 1-jén vezetett be. Prodan hozzátette, hogy Ukrajna tárgyalni fog Oroszországgal a régi árhoz történő visszatérésről, ami 2014. első negyedévében volt érvényben.


Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_04_09/Ukrajna-bejelentette-hogy-megszunteti-az -orosz-gaz-szivattyuzasat-8061/

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_04_09/Ukrajna-bejelentette-hogy-megszunteti-az -orosz-gaz-szivattyuzasat-8061/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kelemen Hunor, a kollaboráns RMDSZ elnöke a bocskoros médiáb
  2014-04-12 20:28:28, szombat
 
  Antimagyarizmus :: 2014-04-12. 10:47
Kelemen Hunor, a kollaboráns RMDSZ elnöke a bocskoros médiában aggódik a Jobbik előretörése miatt

Kelemen Hunor, a kollaboráns, az erdélyi magyarság, s azon belül a Székelyföld autonómiájának következetes követelését bukaresti bársonyszékekért és egyéb juttatásokért valójában már az 1990-es brassói kongresszusa óta elszabotáló RMDSZ elnöke, romániai miniszterelnök-helyettes is szükségesnek tartotta a Jobbikkal való riogatást, de mondhatjuk úgy is, hogy ajvékolást. Mindezt tette tegnap a román médiának Kolozsváron adott nyilatkozatában.

Kelemen Hunor aggódik
Kelemen Hunor, leginkább az egykori kommunista párttagok (Markó Béla és társai) által alapított Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke, a megszállók kormányának jelenlegi miniszterelnök-helyettese tegnap Kolozsvárott több bocskoros médiumnak is nyilatkozott a legutóbbi magyarországi választások kimeneteléről. A Citynews.ro angol nevet viselő, de a Stiri din Cluj (Hírek Kolozsvárról) oláh változatra is hallgató román nyelvű hírportálnak Kelemen a Jobbik vasárnapi választási eredményéről szólva ezt mondta: "Engem és az általam irányított pártot aggasztja a Jobbik által elért (választási) eredmény. Ezt nem lehet üdvözölni, nagyon vigyáznunk kell. Elsősorban persze a magyarországi politikusoknak kell óvatosnak lenni, mert bármilyen szélsőségesség - legyen az jobb- vagy baloldali -, nemcsak egy bizonyos országban, hanem az Európai Unión belül is bonyolulttá teheti a viszonyokat" - jelentette ki az RMDSZ elnöke.
Kelemen Hunor ezután kijelentette: nem érte meglepetésként az, hogy a Jobbik kevés szavazatot kapott az erdélyi magyaroktól, vagy amint ő mondta: Romániából. "Tudtam, hogy Romániában nem lesznek (a Jobbik - H. J.) sikeresek, és ez be is bizonyosodott", mondta Kelemen Hunor.
Kelemen Hunornak, az RMDSZ elnökének nyilatkozata meg minket nem ért meglepetésként, mert tulajdonképpen csak azt mondta, amit már jó két hete hallunk, olvasunk a magyarországi hivatásos rettegőktől és az izraeli sajtó híreiben. Figyelembe véve az embert és az általa vezetett kollaboráns, milliárdosok és félzsidók dominálta pártot, az RMDSZ-t, egyáltalán nem vagyunk meglepődve, de még fölháborodva sem Kelemen Hunor Jobbik-ellenes megnyilatkozásán. Csak azt adta, ami a lényege. Nemrégiben hasonlókat mondott a Jobbikról a cionista érdekeket képviselő ATV-nek is: megfelelő nyilatkozó a megfelelő helyen. (Similis simili gaudet.)
Az RMDSZ elnöke, romániai miniszterelnök-helyettes tehát aggódik a Jobbik előretörése, vagy amint azt románul olvashatjuk, a "felemelkedése" miatt. Higgye el, Kelemen Hunor, az anyaországban - de talán a Románia által megszállt területeken is - legalább annyian aggódnak amiatt, hogy az erdélyi magyarság legfőbb "érdekképviseletét" az az RMDSZ láthatja el, amelynek politikusai az első, az 1990-es brassói kongresszusa óta napjainkig folyamatosan elszabotálják az erdélyi magyarság egyébként a szövetség által deklarált kulturális és területi autonómiájának következetes követelését.
Az az RMDSZ, amelynek politikusai az oláh vezető politikusok és az erdélyi magyarok kettős állampolgársága ellen uszító, azt meghiúsító MSZP-SZDSZ magyargyűlölőinek díszes társaságában a budapesti Kempinski szállóban koccintva ünnepelték december 1-jét, Erdély elszakítását. Medgyessy Péter, Horn Gyula, Gyurcsány Ferenc és társaik választási előretörése, országlása bezzeg nem aggasztotta az RMDSZ akkori és mostani vezérkarát, hanem Markó Béla, a pufajkás puszipajtása, mindig elsőként gratulált egy-egy győzelem után.
Hering József - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/3/126455/#ixzz2yhLBuXGD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Győzött a kétharmad, megindultak a gépek" - a Fidesz-havero
  2014-04-12 20:26:47, szombat
 
  Politikusbűnözés :: 2014-04-12. 14:25
"Győzött a kétharmad, megindultak a gépek" - a Fidesz-haverok elkezdték a kishantosi mintagazdaság beszántását

"Lezárták az utakat, és elkezdték beszántani a növényeket. Brutális támadás indult a földek ellen" - tájékoztatta a hvg.hu-t szombat reggel Ács Sándorné, a 452 hektáron 21 éve vegyszermentesen gazdálkodó Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője. Az Ángyán József által is támogatott biogazdálkodóktól tavaly ősszel vették el az állami földeket, mert a földbérlet-pályázatokon vesztettek. Az ügyben hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a Greenpeace Magyarország, Kishantos védelmében több tucat civil szervezet, valamint az általános jogok biztosa is felszólalt.

"Győzött a kétharmad, megindultak a gépek" - mondta a hvg.hu-nak szombat reggel Ács Sándorné, a 452 hektáron 21 éve vegyszermentesen gazdálkodó Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője azt követően, hogy hajnalban arról értesítették barátai, hogy a Kishantos Vidékfejlesztési Központ által kezelt 21 földrészleten megindultak a munkagépek, elkezdték beszántani a növényeket, a földekhez vezető utakat pedig lezárták.
A kishantosi gazdaság 452 hektár állami földterületen folytatta tevékenységét, amelynek bérleti joga tavaly októberben lejárt. A földterület hasznosítását a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) döntése értelmében 8 gazdálkodó, illetve gazdasági társaság kapta. Csakhogy a nemzetközi hírű ökológiai mintagazdaság olyan földterületeken fekszik, melyek a biogazdálkodás miatt jelentős értéknövekedéssel bíró ingatlanok. A döntéssel végveszélybe került a földek biominősítése, a kapcsolódó uniós támogatás, és teljesíthetetlenné az ezzel járó kötelezettségek: Kishantos pedig föld híján megszűnik.
(HVG nyomán)
Frissítés: Búzagyilkos narancsos leszámolás Kishantoson - Árgyelán János beszámolója
Miután vitatható körülmények között elvették a kishantosi biogazdaságtól a földeket, és 8 fideszes zöldbáró kapta meg őket, a mintagazdaság pert indított az oligarchák ellen. A bíróság április 25-re tűzte ki a tárgyalást. De az agresszív, nagyképű fideszesek nem akarták kivárni a 25-ét, pedig kétharmaddal a hátuk mögött nekik áll a zászló, sok félnivalójuk nincs - sajnos. Inkább április 12-én őrző-védő buldogok és bérelt traktorok kíséretében nekiálltak felszántani a földterületet. Azt a földterületet, amit a mintagazdaság még ősszel gondosan bevetett. Egyértelmű, hogy politikai leszámolásról, erőfitogtatásról van szó: ha vártak volna néhány hónapot, a markukba röhögve learathatták volna a termést is. Ehelyett bosszúból inkább mindent elpusztítottak a mai nappal, zöldellő búzatáblákat, éppen kikelő gabonanövényeket, lucernát. Annyit sikerült elérni a mintagazdaságot védő aktivistáknak, hogy a földutakat már nem torlaszolhatják el, tehát be lehet menni, és végignézi a brutális pusztítást.

Új narancsbárók - agresszívek és nagyképűek

Bolye Feri bácsi 22 évi biogazdálkodói munkája lett a narancsbosszú áldozata
A búzagyilkos pusztítás egyik főkolomposaként, mint ,,új" NFA-s földbitorló, jelen volt a közeli Mezőfalva polgármestere, Márok Csaba is. Mezőfalván az emberek már ítéletet mondtak a narancsmaffia hatalma felett: az országgyűlési választásokon a település választóinak többsége a Jobbik mellett tette le a voksát. Az elszámoltatás bizonyára ősszel, az önkormányzati választások során folytatódni fog, legalábbis a mezőfalvi választók részéről.
Ma személyesen is tanúja voltam ennek az értelmetlen, erkölcstelen pusztításnak.

A búzagyilkos traktor mindent felszánt bosszúból

Humánbuldogok védik az "új" NFA-s földmaffiózókat
Ami a mai napon történt, az a Rákosi-időket idéző politikai leszámolás, a Fidesz önkényuralmának és bosszújának újabb kiemelkedő példája. Mi jöhet még ezután? Ma még csak búzatáblát, holnap már nem fideszes családokat is kiirtanak?
Árgyelán János
Jobbik, Fejér megyei elnök,
Fejér megye 5. vk. volt képviselőjelöltje

További részletek: http://kuruc.info/r/2/126453/#ixzz2yhKnDpVb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németh Zsolt szerint rokon népként tekintünk a "szlovákokra"
  2014-04-12 20:22:59, szombat
 
  2014-04-12. 19:15
Németh Zsolt szerint rokon népként tekintünk a "szlovákokra" és mélységesen tiszteljük a területrablókat

Az újonnan megválasztott szlovák államfő nyilatkozata, amelyben kegyelmet ígért Zsák Malina Hedvignek, nagy előrelépést jelent a magyar-szlovák viszonyban - mondta Németh Zsolt. Hozzátette: "A magyarok rokon népként tekintenek a szlovákokra, mélységesen tisztelik őket. A Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapján volt képes mindezeket kijelenteni.

Németh Zsolt: a magyarok rokon népként tekintenek a szlovákokra, mélységesen tisztelik őket
A Magyarság Házában rendezett emlékműsoron az államtitkár kiemelte: Andrej Kiska szavaival Szlovákia "fényéveket lépett előre abba az irányba, hogy politikai berendezkedése ne csak a szlovák többség, hanem a szlovákiai magyarság számára is tényleges demokrácia legyen". Ezzel a nyilatkozattal a magyar-szlovák viszonyban is nagy lépés történt "a történelmi megbékélés irányába" - mondta.
Németh Zsolt hangsúlyozta: a magyarok rokon népként tekintenek a szlovákokra, mélységesen tisztelik őket. "Közös a múltunk, és közösnek kell lennie a jövőnek is a Kárpát-medencében" - tette hozzá.
Azt mondta, Zsák Malina Hedvig sorsában benne van az egész "szlovákiai" magyarság sorsa, ő "korunk kitelepítettje", akit nemzeti hovatartozása miatt űztek el a szülőföldjéről, és már Magyarország az igazi hazája.
Andrej Kiska nyilatkozata azonban azt mutatja, hogy van esélye a józanságnak a magyar-szlovák kapcsolatokban - mutatott rá. Véleménye szerint ez nemcsak Zsák Malina Hedvignek fontos üzenet, hanem mások mellett a magyar nyelven oktató szlovákiai tanároknak, a magyar szülőknek, a vegyes lakosságú települések hivatalaiba belépő magyaroknak és a szlovákoknak is, hogy "Szlovákia nem lesz rosszabb ország attól, ha magyarul is szabad ott beszélni".
A múltat végképp eltörölné - kivéve a Benes-dekrétumokat
Az államtitkár szerint az emléknapon nem a múltról, hanem a jövőről van szó. "Nem az a kérdés, hogy mi volt, hiszen azt már nem lehet meg nem történtté tenni, hanem az, hogy mi van, és főként mi lesz" - fogalmazott. Úgy látja, közeledik az idő, amikor megkezdődhet az a folyamat, amelyben a magyar és a "szlovák" közgondolkodás közelebb kerülhet egymáshoz például a szabadság fogalmának tisztázásában, a magyarok és a szlovákok szabadsága nem zárja ki egymást.

Andrej Kiskával utazik fényéveket "Szlovákia"
Németh Zsolt kitért arra is, hogy április 6-án "példátlanul erős másodszori választói felhatalmazást nyert a nemzet ügyei és a határon túli magyarok ügyei iránt elkötelezett kormányzás". Megerősítést nyert az a politika, amely "sosem mondott le a Benes-dekrétumok által a magyar és a szlovák nép kapcsolatain ütött seb begyógyításáról, az igazság kimondásáról és az új korszak elkezdéséről a két nép történetében" - mondta. Hozzátette: az elmúlt években "jelentős klímaváltozás" következett be az államközi kapcsokban, különösen az első Fico-kormány idejéhez képest.
Németh Zsoltnak minderről a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapján volt mersze beszélni. A rendezvényen a Benes-dekrétumok következtében a Csehszlovák Köztársaságból elüldözött, Magyarországra telepített több mint százezer magyarra emlékeztek. A magyar Országgyűlés 2012. december 4-én ellenszavazat nélkül fogadta el, hogy április 12. a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja legyen. Az eset külön pikantériája, hogy a fideszes államtitkár által ajnározott szcientológus Kiska (akit egyébként uzsorásnak is tartanak) még beiktatása előtt leszögezte: meg kell tartani a magyarság kollektív bűnösségét törvénybe foglaló Benes-dekrétumokat.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/126474/#ixzz2yhJprW1K
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna: Terepruhások elfoglalták és több száz fegyvert sze
  2014-04-12 20:15:09, szombat
 
  Ukrajna: Terepruhások elfoglalták és több száz fegyvert szereztek Szlovjanszk rendőrkapitányságáról


Az állambiztonságiszolgálatnak otthont adó épületet is elfoglalták szombaton a kelet-ukrajnai Szlovjanszkban azok az ismeretlen fegyveresek, akik korábban a város rendőrkapitányságát is megszállták.

A helyi rendőrség jelentése szerint az oroszbarát épületfoglalók legalább 400 kézi- és 20 automata fegyvert kaparintottak meg a rendőrségtől, mielőtt megszállták volna a második épületet is. Az AFP több forrásra hivatkozva tudni véli, hogy a szlovjanszki akciók végrehajtói a szomszédos nagyvárosból, Donyeckből érkeztek.

,,Terepruhás fegyveresek elfoglalták a szlovjanszki rendőrkapitányságot. A válasz nagyon kemény lesz, mert van különbség tüntetők és terroristák között" - írta Arszen Avakov ukrán belügyminiszter Facebook-profilján, de többet nem közölt.

A rendőrség épületében helyszíni források szerint húszan vannak bent, a ,,donyecki köztársaságot kezdeményezők csoportja" néven nevezték magukat. A városban ötszáz oroszbarát tüntető gyűlt össze, akik között az épületfoglalók elkezdték szétosztani a zsákmányolt fegyvereket. Gépkarabéllyal felfegyverzett álarcosok zárták le a városba vezető utat.

Donyeckben is kétszáz tüntető behatolt a helyi rendőrkapitányság épületébe. Egyes helyszíni tudósítások szerint az épület védelmére odaküldött néhány tucat rohamrendőr maga is felvette az oroszbarát tüntetők karszalagjait.

Az Interfax-Ukrajina hírügynökség szerint Konsztyantin Pozsidajev rendőrkapitány a tüntetők követelésének eleget téve lemondott posztjáról. Az épületre kitűzték a ,,Donbassz (Donyec-medence) népi milíciájának" zászlaját, és a tüntetők kérésére a hozzájuk átállt rendőrök engedélyezték, hogy a rendőrkapitányságot 20-30 szakadár fegyveres vonja ellenőrzése alá. Az épületben maradt rajtuk kívül néhány rendőr a fegyverszoba védelmére.

A 100 ezer lakosú Szlovjanszk a donyecki területen található, 150 kilométerre az orosz határtól. Az országrész Ukrajnáról való leválását követelő oroszbarát tüntetők már napokkal korábban megszállták a közigazgatás épületét a kelet-ukrajnai Donyeckben, Luganszkban és Harkovban.

Oroszország azonnal hagyjon fel ,,provokatív akcióival", amelyeket ügynökei révén hajt végre Kelet-Ukrajnában, jelentette ki Andrij Drescsica ügyvezető ukrán külügyminiszter, aki telefonon beszélt erről orosz kollégájával, Szergej Lavrovval. A felek megtárgyalták a Genfbe április 17-re tervezett négyoldalú (USA, Ukrajna, Oroszország, EU) tanácskozást az Ukrajnában kialakult helyzetről.

(MTI nyomán)

https://www.facebook.com/www.harcunk.info/posts/758109670888703?notif_t=notify_me
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kirúgták a rendőrt, aki beszólt a TEK-eseknek
  2014-04-12 20:09:15, szombat
 
  Kirúgták a rendőrt, aki beszólt a TEK-eseknek

2014-04-12 04:50:00
Budapest - Nem lehet büntetlenül packázni a terrorelhárítókkal. Bajusz Ferenc rendőr őrnagy, a VIII. kerületi körzeti megbízottak főnöke, alosztályvezető megtette, és rá is fázott. A rendőrtiszt még 2011-ben fakadt ki Facebook-oldalán.


Bajusz Ferencet végül azért bocsátották el, mert
kommentjei állítólag nem méltók hivatásához

Egy amolyan nyílt levélben hívta fel a figyelmet arra, hogy amíg a VIII. kerületi kapitányságon még WC-papírra sincs pénz, addig a Terrorelhárítási Központ (TEK) tagjai Q7-es Audikkal furikáznak, fizetésük pedig háromszorosa a mezei zsarukénak. Akkor nagy botrány kerekedett az ügyből, Bajusznak bocsánatot kellett kérnie a TEK főigazgatójától. Úgy tűnt, a botrány lecsillapodott, nemrégen mégis kirúgták a rendőrségtől az őrnagyot, aki munkáját felettesei legnagyobb megelégedésére végezte.

Bajusz Ferenc ellen méltatlansági vizsgálat indult, és mert munkájába nem lehetett belekötni, azt vizsgálták, civilben méltóan viselkedik-e hivatásához. Az eredmény az lett, hogy nem.

- Öt Facebook-bejegyzésemet vizsgálta a rendőrség, s úgy találták, hogy azok nem összeegyeztethetőek a hivatásommal, ezért megszüntették a szolgálati jogviszonyomat. Ez ellen panaszt nyújtottam be a belügyminiszter úrnál, mert igazságtalannak tartom, de ha ott sem kapok kedvező választ, jogi útra terelem az ügyet.

Méltatlanság, ami itt velem történt - nyilatkozta a Blikknek Bajusz Ferenc, aki több veszélyes bűnözőt elfogott már a VIII. kerületben szolgálatteljesítés közben. Ezt azonban ebben az eljárásban nem vették figyelembe.

Az őrnagy a kérdéses bejegyzésekről nem akart beszélni, de úgy tudjuk, hogy az egyik a melegfelvonuláson készült fotóval volt kapcsolatos. Bajusz az egyike volt a rendezvényt biztosító rendőröknek. Egy ismerőse viccelődve kérdezte tőle, mit keres ott, mire az őrnagy azt válaszolta, a kamionon már nem volt hely. Egy másik bejegyzésben pedig az olvasható, túl meleg volt a helyzet.

Kérdéseinket elküldtük az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletére is, de az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló, 2011. évi CXII. törvényre hivatkozva megtagadták a választ.
Az őrnagy többek közt a TEK luxusautói ellen emelt szót/ Fotó: Veres Viktor

Blikk-információ

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kirugtak-a-rendort-aki-beszolt-a-tek-eseknek-2 246967
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Neo trockizmus A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája
  2014-04-12 20:01:48, szombat
 
 

"Ha süllyedünk, a forradalmi proletáriátus élcsapatává válunk, ha emelkedünk, velünk emelkedik a 'pénztárca' szörnyû hatalma."
[Theodor Herzl - az újkori cionizmus alapítója.]

Neo trockizmus

A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája

Lehetőleg semmit sem fogok ismételni mindabból, amit eddig a témáról írtam. Néhány visszutalás azonban mellőzhetetlen ahhoz, hogy az írás logikai vonalvezetése láthatóvá váljon.

A Nagy Francia Forradalom és a '48-as európai forradalmak után az 1917-es Nagy Októberi Szocialista forradalom volt a zsidóság harmadik rugasz kodása a világuralom megszerzéséért.

A kelet New yorki Kahal műhelyeiben kidolgozott tervek és a Kahal bázisain kiképzett "proletár-forradalmárok", a zsidó Trockij vezetésével, a strómannak kiszemelt szifiliszes félzsidó Lenin zászlaja alatt, szétzúzták a cári államot. A "proletárdiktatúra" államát a zsidó kahalok mintájára szervezték. Ennek kettős célt kellett szolgálnia.

a.) Ki kellett sajátítani az orosz nemzeti (!) tőkét és ki kellett írtani a társadalom keresztény tudathordozó rétegeit, hogy ezáltal Oroszország zsidó szolgaállammá legyen.

b.) Oroszországnak a nemzetközi zsidó felforgatás, mindenekelőtt a Nyugat Európában tervezett felforgatás, ideológiai - logisztikai - katonai bázisává kellett válnia.

Ez által remélték megvalósítani a "Világ proletárjai, egyesüljetek" formulát, melyet Karl Marx a Kommunista kiáltvány végszavaként használt. A jelmondatot, Herzl szellemében, persze úgy kell értelmezni, hogy a proletárok a zsidó élcsapat vezetése alatt egyesüljenek a keresztény társadalmak elpusztítására, ám fennmaradjon a zsidókézen levő pénztárca szörnyü uralma.

Ez a gigantikus harapófogó azonban nem jött létre. Oroszország az orosz nép hiúsította meg a zseniális tervet, Sztálin a vörös cár vezetése alatt.

A zsidó ideológia lényege az volt, hogy a forradalom csak mint világforradalom győzhet, azaz az Oroszországban gerjesztett tűzvész csóváit szét kell dobálni, mindenekelőtt Európába, mégpedig azonnal.

Akadtak azonban olyan oroszok akik "nemzeti" szocializmusban gondolkodtak és úgy vélték ez felépíthető egy országban, Oroszországban is. Sztálin is erre az álláspontra helyezkedett. Ezzel kiváltotta a zsidók, azaz a "baloldali ellenzék" éles kritikáját és alattomos ellenállását. Ez volt a "trockizmus". Sztálin azonban karanténba dugta az egyre hülyébb Lenint, majd lépésről - lépésre kiírtotta a trockizmust, a trockistákat. Sztálin hóhéra Ramon Merca der bejutott Trockij mexikóvárosi erődjébe is és jégcsákánnyal szétverte a (kígyó) fejét.

A "zsidóvonal" felszámolása azonban nem jelentett teljes szakítást minden zsidóval. A végtelenségig pragmatikus Sztálin a zsidók alapvető tulajdon ságát - a vadállati kegyetlenséget - hasznosnak ítélve, az elkerülhetetlen piszkos munkákat velük mint kápókkal végeztette el, az apparátus belső tisztogatásától kezdve a gulagok igazgatásáig.

A következő részben a dőlt betüs szövegek a Hetek egyik cikkéből származnak.

Létrehozott egy Zsidó Antifasiszta Bizottságot is, de azt a "háború végén megszüntette, vezetőit kivégezték. (a Bizottság elnökét, Solomon Mikhoelst, a moszkvai Állami Zsidó Színház igazgatóját Sztálin személyes parancsára meggyilkolták). A holokauszt anyagait eltüntették. A Szovjetunió bukásáig senkinek sem engedték meg, hogy megemlékezzen a zsidó holokausztról."

Mindez Sztálin akkorára meggyökeresedett a meggyőződésének folyománya volt, hogy a zsidók titokban Izraelnek vagy Amerikának kémkednek.

Ám éppen ő, akinek alapvető tulajdonsága a gyanakvás volt, csak későn - élete delelőjén túl - ismerte fel, hogy a zsidóság, immár mint "orosz" értelmiségi elit, nagyobb veszélyt jelent Oroszországra mint a baloldali ellenzék, vagy az egymást kiírtó belügyi népbiztosok (Menzsinszkij, Jagoda, stb.) jelentettek, így a zsidókérdés intézményes megoldást igényel (endlösung).

Beindult a megsemmisítő gépezet...

"1949 januárjától a szovjet média erőteljes kampányba kezdett a 'gyökértelen kozmopoliták' leleplezése és elítélése érdekében. Természetesen anélkül, hogy a zsidókat konkrétan megnevezték volna. 1952. augusztus 13-ára virradóan Sztálin parancsára 13 jiddisül író zsidó költőt és írót végeztek ki - ez volt a 'Meggyilkolt Költők Éjszakája'. 1952-1953-ban a titkosrendőrséget és a titkosszolgálatokat megtisztították a zsidóktól - korra és érdemekre való tekintet nélkül. 1952. december 1-jén a Politbüro ülésén Sztálin a következőt állította: Minden zsidó nacionalista és az amerikai titkosszolgálat ügynöke. Mind annyian az amerikaiak lekötelezettjei. Ráadásul az orvosok között nagyon sok a zsidó nacionalista. 1953. január 13-án a Pravda hírt adott arról, hogy a szovjet állambiztonsági szervek 'terrorista összeesküvést' lepleztek le a Kremlben: fehér köpenyes gyilkosok ártó kezelésekkel akarták megrövidíteni a szovjet vezetők életét."

[Erre azt mondhatnánk, micsoda marhaság. A történelem azonban ismételten igazolja, hogy a "terrorista összeesküvés" szabadalmazott zsidó mód szer. A legutolsó eklatáns példa erre a három zsidó terrorista nevével (Turcsinov, Jacenyuk, Klicsko) fémjelezhető "ukrán forradalom".]

Az "orvosperek" és más koncepciós perek az orosz zsidóság részbeni megsemmisítését, részbeni deportálását készítették elő. Ám Sztálin elkésett. Kora és annak megfelelő egészségi állapota miatt e folyamat levezénylésére már nem volt alkalmas.

Így történhetett meg, hogy nem vette észre a saját kiiktatására tett alattomos intézkedéseket, amelyekben Hruscsov, Malenkov és Berija voltak a főkolomposok. "Sztálin védelmére igen komplikált szervezetet alakítottak ki, amelynek négy bástyája volt: a személyi biztonságért Nyikolaj Vlaszik tábornok felelt, a személyi iroda és különleges osztály Alekszandr Poszkrjobisev vezérőrnagy alá tartozott, míg a Kreml parancsnokságát Koszinkin tábornok irányította. A negyedik bástyát az udvari (kremli) orvosok jelentették. Ez a négy szilárd bástya provokációsorozatok következtében 1952 decemberétől 1953 februárjának végéig összeomlott, ezzel a rés keletkezett a védelmi hálón. E vezetőket vagy száműzték, vagy meghaltak, de sokan börtönbe is kerültek. Vlaszik azt terjesztette, hogy Sztálint Berija segítette meghalni." A kuncevói dácsában gutaütést kapott diktátorhoz nem hívtak, nem engedtek orvost. Állítólag Berija egy "orvosnőt" vitt, aki valamit beadott Sztálinnak (?).

Ezzel megkezdődött a hatalmas birodalom szétrohasztása. Ennek állomásait csak a "névleges uralkodók" neveinek felsorolásával jelölöm: Hruscsov, Brezsnyev, Andropov, Csernyenko, Gorbacsov, Jelcin.

A folyamat lényegét is elég vázolni. Szétesik a Szovjetunió, létrejön a Független Államok Közössége (egy viccnek is rossz államszövetség). Magában Oroszországban előretörnek az élelmes zsidók és "nemzeti" oligarchiává szerveződve megszerzik a nemzeti vagyont (különös tekintettel az ásvány kincsekre) és hozzákezdenek annak elherdálásához, Nyugat számára történő kiárúsításához.

Ami ebben a szörnyü összeomlásban a leglényegesebb: egypólusúvá válik a világ! Mint tudjuk, a csillagászati pólusváltozások is megviselik a bolygó kat és (ha vannak) az élőlényeket. Ez a politikai pólusváltozás nem kevésbé pusztítónak bizonyult.

A második világháborúból több ország került ki győztesen, az egyetlen győztesnak azonban csak Amerika bizonyult. A többiek pedig próbálták túlélni. Köztük Oroszország is, amely ugyanolyan szörnyü módszerekkel, ill. áldozatok árán építette újra önmagát, ahogy a két háború között felépítkezett.

Mivel létezett, érdekei voltak és uram bocsá' azoknak érvényt is akart szerezni, létrehozta ZsidóAmerika első számú célpontját katonai célpontját és ideológiai köpőcsészéjét, a "gonosz birodalma" és az egész világot fenyegető "kommunista veszély" formájában. Ez ellen "védekezett" ZsidóAmerika otthon és a világ minden fertályán, akár saját határaitól tízezer kilométerekre is. Korábban iktattam be egy kimutatást azokról a "független" országokról, amelyeket a második világháború utáni "boldog békeidőben" ZsidóAmerika megtámadott. Ezek: Korea - Kína 1950-53,- Guatemala 1954,- Indonézia 1958,- Kuba 1959-61,- Guatemala 1960,- Kongó 1964,- Laosz 1964-73,- Vietnam 1961-73,- Kambodzsa 1969-70,- Guatemala 1967-69,- Grenada 1983,- Libanon 1983,- 1984, Líbia 1986,- El Salvador 1980-as évek, Nicaragua 1980-as évek,- Irán 1987,- Panama 1989, Irak 1991,- Kuvait 1991.

E támadások okai, ill. ürügyei között kissebb - nagyobb mértékben mindíg felbukkan a kommunista veszély.

Igenám, de 1991. december 8-én történt valami. "Oroszország, Ukrajna és Belarusz hivatalosan megállapodtak egymással a Szovjetunió megszün tetéséről (ez az úgynevezett Belavezsai Megállapodás, a tárgyalás helyszínéről a belarusz-lengyel határvidéken található Belavezsai erdőről elnevezve), majd ezt követően december 12-én Oroszország is kikiáltotta a függetlenségét a Szovjetuniótól."

ZsidóAmerika azonban folyatta, sorravéve a következő országokat: Szomália 1993,- Bosznia 1994, 1995,- Szudán 1998,- Afganisztán 1998,- Jugoszlávia 1999,- Irak 1991, stb.

ZsidóAmerika közben "paradigmaváltást" hajtott végre. Ennek alapgondolata volt, hogy a "kommunista veszély" mint háborús ok (casus belli) megszü nése folytán, új biankó (!) felhatalmazásra van szükség ahhoz, hogy ZsidóAmerika tetszőleges időpontban, a világ bármely pontján, tetszőlegesen megválasztott eszközökkel háborút indíthasson, ill. folytathasson bármely ország, bármelyik nép ellen.

Az okot a CIA által szervezett 2001. szeptember 11-ei terrortámadás szolgáltatta, a felhatalmazást5 pedig az Új Világrend (New World Order) doktrina
tartalmazza.

A korlátlan háború immár, a terrorizmus ellen, a terrorista diktatúrák ellen, az emberi jogok védelmében folyik. Hogy hol van terrorveszély, melyik állam, ill. kormányfő terrorista, vagy diktátor (vagy egyszerre mindkettő), azt ZsidóAmerika dönti el, mint ahogy azt is, mi által és hogyan sérülnek az emberi jogok.

A folytatás: Afganisztán 2001-napjainkig,- Jemen 2002,- Irak 2003, 2003-2011, - Pakisztán 2002-2003, 2007-napjainkig,- Szomália 2007-2008,- Jemen 2009,- Líbia 2011 Szíria 2011. március. (2011-10-20 Kadhafi bestiális lemészárlása. )

Aztán a további nagy dobás: az "arab tavasz" a 2011 elején kirobbant kormányellenes tüntetéssorozatok, egyes arab államokban. (Az elne vezés a népek tavasza után terjedt el, amely az 1848-as forradalmakra utalt. Jó vicc...)

A többé - kevésbé független, rendezett, életképes országok állambe rendezésének szétrombolása azonos, vagy egymásra nagyon hason lító módszerek alkalmazásával folyik.

Belső "nyugtalanság" keletkezik, majd "spontán" tiltakozó tüntetések kezdődnek. Az esetek mindegyikében kimutatható, ill. bizonyítható, hogy ezeket a "mozgalmakat" külföldről (Amerikából, Izraelből, Szaud Arábiából, stb.) pénzelik és szervezik; jelentős részben a helyszinen operáló ügynökök bevetésével. Ezek a jelenségek, szisztematikusan forralva, odáig fajulnak, hogy az államnak, a rend fenntartása érdeké ben, intézkedést kell tennie. Ezek értelemszerüen "elnyomó" intézke dések, amelyek beindítják a lánreakciót (eszkalációt). A tiltakozókat fegyverrel kell "segíteni", hogy folytathassák a tiltakozást. Ha ez nem elég (és termé szetesen nem elég, hisz mesterségesen gerjesztett áltiltakozásról van szó), irreguláris vagy akár reguláris erőket kell és lehet bevetni a tiltakozók "meg támogatása" végett.

Úgy tünik, a "sikerek" immár arra késztetik ZsidóAmerikát, hogy akcióit Európában folytassa. Persze hogy Ukrajnáról van szó. Mondani se kell, hogy a forgatókönyv itt is hasonló a fentebb vázolt sémákhoz, egy különbséggel: Ukrajnában takargatni se próbálják a forradalom zsidó-terrorista jellegét. Ennek okán érdemes elgondolkodni az alábbi jelenségek láttán.

Senki se titkolja, hogy a "forradalmi vezetők" Turcsinov, Jacenyuk, Klicsko zsidók. A zsidó elem feldúsúlása egy "forradalmi közegben" egyáltalán nem meglepő, lásd a népbiztosok tanácsát a bolsevik forradalomban. De hogy a rivaldafény közepére egy olyan tenyérbe mászó pofát állítanak, mint Jacenyuk, ez mégis furcsa kissé.

Az is feltünő, hogy a zsidó terroristák magukat "jobb szektornak" titulálják és náci módon parádéznak. Vannak, akik ezt humorosnak találják, de nem mindenki osztja ezt a véleményt. Én példáúl nem osztom, több okból.

A forradalom "katonai szárnyához" tartozott pl. a zsidó Szasa Belij, amíg ki nem nyírták. De ő még egy szimpatikus, megnyugtató figura Avgyim Jaroshoz képest, akinek nacionáléjában a következők olvashatók. "Avgyim 1971 szeptemberében született Kemenyszkojéban, zsidó családban, a Szent Napon Jom Kippur mapján. A fiú születését a bölcsek úgy értelmez ték, hogy ő lesz az, aki a gójokban félelmet és rettegést ébreszt. Ennek megfelelően aztán a gyereket a cionizmus katonai hagyományain nevelgették, és készitgették föl a nagy feladatra.Avdim már 12 éves korában fejből vágta Sulhan Aruh és Zeev Zsabotyinszky irásait! Kapacitálták is Menachem Begint, hogy menjen el személyesen meggyőződni a csodagyerekről. Egy hosszú beszélgetés után Begin állítólag megáldotta Avdimot, és közölte: a jövőben Makkabeus lesz! 1989 februárjában Avdim Jaros aktiv tagja lett a Ruah Elohim Ukrajna nevű szovjetellenes mozgalomnak. 1994 júniusában pedig alapitó tagja lett a Trizub nevű cionista terrorszervezetnek, melynek regionális irányitója Simon Bender volt. A szervezet logójába ekkor került bele a héber SIN betű a Neptun-villa formájában Ez képviseli Shaddaj tüzes szellemét, ami segiti a zsidó katonákat, akik Sionért és Harmadik Salamon templomáért harrcolnak. 2005 óta Avdim Jaros a terrorszervezet legfőbb irányitója. Most Avdim és az ő parancsnoksága alatt működő Trizub csapatnak lettek alárendelve a Cahal és egyéb hasonló zsidó csoportok, akiknek a törzsi vezetője Dudajev, hogy speciális tevé kenységükkel segitsék elszakitani Ukrajna számukra stratégiai fontosságú nyugati területeit."

Az összképet árnyalja Julia Timosenko futtatása a hatalomért. Ez - a Janukovicsnál nem kevésbé kor rupt, nem kevésbé megtollasodott némber - most mindenáron vért (mindenekelőtt Putyin vérét) akar inni. A szellemes orosz karikaturisták ennek megfelelően ábrázolják. A valaha szép szőke "ukranka" egyálta lán nem rejti véka alá idedológiai és politikai kötődését. Keresztény katolikus pápák mintájára természetesen ő is elzarándokolt a siratófalhoz, bölcsen tudva, hogy ez mellőzhetetlen, ha valaki (megint) miniszterelnök szeretne lenni a zsidópuccsos Ukrajnában.

Ami Amerikát illeti, igazán keményen letette a garast Ukrajna szabadsága mellett. Már levizitelt Kijevben a manifeszt elmebeteg McCain szenátor, amikor még égett a Majdan. Most fegyvereket követel a "szabadságharcosoknak", nyilván tetszene neki, ha Kijev úgy nézne ki, mint Szíria városai, ahol még mindíg tart a "tiltako zás" és jóllehet évekig folytatódni fog, amíg kő van kövön és az egész lakosság külföldre nem menekül.

A "Pax Americanat" John Kerry amerikai külügyminiszter közvetíti Ukraj nának és Oroszországnak. Mint látható, magasztos küldetését részrehaj lás nélkül teljesíti, figyelemmel arra is, hogy "Elítélte Oroszország 'hihetetl en agresszióját' Ukrajna ellen.SzerintE Vlagyimir Putyin orosz elnök elké pesztő, szándékos döntést hozott egy másik országba történő behatolásról. A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel - mondta a CBS televíziónak".

Amerika folytonos agresszióinak ismeretében ez a zsidó pofátlanság elképesztő, de se' sírni, se' dühöngeni nem érdemes miatta. Inkább gondolkodni kéne. Legfőbb ideje lenne.

A világtörténelem nem ismer örök birodalmakat. Az Egyiptomi Birodalom többezer évig állott és virágzott, majd megdőlt. A Nagy Izrael álma szerte foszlik az állig felfegyverzett, okkal bosszúszomjas arab népek tengerében.

A béke nobeldíjassá lett Menachem Begin 1958. október 28-án így beszélt az izraeli hadsereg katonái előtt. "Nektek izraelieknek nem szabad könyörületeseknek lennetek, amikor ellenségetekkel leszámoltok. Nem rokonszenvezhetünk velük, amíg meg nem semmisítjük az 'úgynevezett' arab kultúrát, amelynek romjain felépítjük a magunk civilizációját ... Ha északra pillantunk, látjuk Szíria és Libanon termékeny síkságait ... Kelet felé az Eufrátesz és a Tigris gazdag völgyeit ... Irak olaját, nyugatra az egyiptomiak földjét. Nekünk nincs lehetőségünk a fejlődésre, amíg nem rendezzük területi problémánkat az erő pozíciójából, amíg nem kénysze rítjük az arabokat a teljes engedelmességre." [Idézve Makai: "Izrael állam és a cionizmus" c. könyvéből, amely forrásként a "The Jerusalem Post" 1963. jul.16-i cikkét jelöli meg.]

Amerika viszonylag fiatal állam és történelmi léptékkel mérve csak nemrég került zsidó befolyás alá, akik tönkretették. Ma senki sem fogadna arra, hogy három és félezer évig fog fennállni, mint az egyiptomi, vagy csaknem kétezer évig, mint a római birodalom.

Sokan épp a 2014-es esztendővel zárnák ZsidóAmerika történetét. Én nem hiszek ilyen évfordulókban, de reménykedem abban, hogy még megérem (81 éves vagyok) a gonosz igazi birodalmának bukását és azt, hogy a népek ítélőszéke előtt beteljesedik Izrael sorsa is.

Ehhez az szükséges, hogy a népek - kicsik és nagyok egyaránt - elsajátítsák és visszafordítsák a többezer éves éves talmudi törvényt amely kimondja "Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta:"Tob shebe goyyim harog ", (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.) Ez az eredeti babilóniai Talmud eredeti héber része, ahogy 1907-ben a zsidó enciklopédia idézi Funk és Wagnalls kiadásában Isidor Singer összeállításában, a gójok címszó alatt (617. oldal)"

Ami engem illet a törvényt nem a zsidók legjobbjai, hanem a zsidó gyilkosok ellen alkalmaznám. Ezek most Ukrajnában gyülekeznek. Halál rájuk!

2014.04.12

Sz. Gy.

http://www.szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Neo%20trockizmus/Neo%20trockizmus.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 709
  • e Hét: 2631
  • e Hónap: 6376
  • e Év: 159872
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.