Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Idegösszeroppanás, bolondnak tartanak -sátánisták a szívemen
  2014-04-13 17:50:15, vasárnap
 
  Az utcanép és az emberdeformáló Zoltán Erika szőke megmentettjei az elmeosztálynak deformációjának soha nem lesz vége, mindig van újabb szőke és elmebeteg, amelyik miatt támadhatnak,mert beteg lett.

Az emberek bolondnak tartanak, mióta elkezdtem írni a felfoghatatlant, ami a tetteiket és felfogásaikat próbálja követni, mit miért tesznek és tettek.

A szívemet 1998. óta cigányság sátánistái, utcanéppel nyomogatják 18 éve, amit a médiában be is mutattak.

Itt városőrség felügyeli a vasfüggönyös Avast, Pereces Rákóczi terét, a Bertalan utcát, amelyik válik a cigányságtól, amelyik megmentette őket hosszabbításával a Rákóczi térnek.

Az Időjelek Rákóczi tere tegnap ünnepelte 42. évét, azóta én vagyok a tompalátó és testenyészet helyette, helyettem él emberfeletti életet, szórakozik, játék az élet. Már 42 éve temettek el Dávid Mónika helyett a Rákóczi térrel és Talmuddal, Medúzás Ferike sötétkapus Időjelek kezdetével, aminek a jelét itt feltette a Tűzoltóság és mentőszogálat sárga színben, vagyis nagyon sokan vannak Időjelek testenyészetei, amik féltek az orvosoktól, mint a pszichografológiai jeles mentőtől a cigányság, bár a Pszichografológia volt az, ami alapján Borsod megye egész Ázsiát és a cigányságot egyetlen áldozással emberré tette, megnemesítve, ami én voltam Ágnesként születésemkor egyből.

Mindezt kiderÍteni és megírni nagyon nehéz, mint ahogyan felfogni is. Már mindenki bolondnak tart engem azok közül, akik idetartoznak.

Az egyik külföldön jólétben élő Vörös Oroszlános véleménye az utóbbi három versem miatt:

Katalin, én nagyon szeretlek, de te súlyos beteg vagy, olvasva az utóbbi három művedet. Ez nagyon komoly: vagy depresszió, vagy tényleg skizofrénia. Ha nem kezelteted magad teljesen összeomlasz. írtál remek verseket, nagy erővel szabályozd magad a gondolkodásodat. Az is lehet, hogy csupán erős idegösszeomlás. Ha akarsz beszélni a gondjaidról prózai módon, logikusan, akkor talán tudok egy kicsit segíteni. Ezen az úton nem mehetsz tovább! Én ismerem a francia elmebetegek irodalmát -fordítottam is belőlük-, teljesen olyan struktúrájuak, mint az utóbbi írásaid. Ma már a skizofréniát is be tudják szabályozni és normális életet élhetsz, de ehhez orvos és gyógyszer kell! Ez nem vicc, vedd komolyan!

Nem tudom nem komolyan venni, én télyleg egyedül vagyok skizopren születésem óta, a bennem lévő csapások leírása miatt már nyíltan is. Kértem eutanáziát, nem adnak kegyelmet, megy a betegség sorozat a végtelenségig a média játékával együtt, mint amik csapásaikat rajtam végrehajtották.

Egy szálon van az idegrendszerem, nem bírom a szenvedést tovább fizikai kínzással. Azt hiszem, ismét idegösszeroppanást kaptam, mint Jakab Jutka helyett a skizopren miskolciak közül 1986-ban. Meg akarok halni, az elmeosztály itt jár éppen az egyik buzijánál.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olajfák költője Dudás Sándor Ibn Izra nevéből Izrael
  2014-04-13 13:40:12, vasárnap
 
  Nem mondok újat azzal, hogy Dudás Sándor ezer éves karmikus református olajfák hegyi költő helyett feszületre tettek engem, melyet folyamatosan ismételtek a hatvanas évektől az újhelyi Révész utcai Dudások és a Bertalan utcai Dudás Sándor para berendezésével, szédülésével, agyi decektjével együtt itt 1998-ban gyilkolva le engem a zsidók csapásaival, kommunikációs külföldre vitt kivégzőivel a Kiss Tábornok utcának.

Ibn Izra nevéből képezték Izraelt, az állandó apokaliptikus központját annak az Olajfák hegyi adventista zöld szemű egykori Jézusnak, állandó adventi berendezéssel, amit 130 éve kezdtek el apokalipszisként, berendezve valamennyi biblitikus vallást az egész világon, azzal, hogy filmekben felvonul a végén a valós történelem. Tóth névvel kezdődött az adventi Bertalan utcai berendezés, Tóth volt a zöld szemű Jézusuk ufóival, amiknek el kellett volna jönni az Olajfák hegyén, de Erdélyi a kiadójával áthozta Amerikából és Németországból az utolsó küzdelem helyszíneit ember áldozással a börtönével, hogy itt az emberek megölésével rendezik le titokban az utolsó küzdelmet Lucifer szépfiúnak mondott démonikus sátánista egyházaival együtt, akikhez a világ gazdagai tartoznak az egyik könyvük szerint.
Az adventisták bolondok, így vannak feltüntetve a könyvükben, húsz éve tart ismétlésben a helyettük való feszületem, illetve a Tóth berendezésük helyett.

Dudás Sándor az olajfák költője is romániai csapás valamennyi feszületessel együtt, mint állandó börtön csapások ezer éves István játékkal együtt a Vörös Oroszlán román csapásaival, mint nemesekkel, mulató vasfüggönyös parasztsággal együtt. Fásy sáska mulatozó népe itt és a szlovák parasztok között szintén nyomorultakat jelent, ráér Fásy, jeruzsálemi csapás a Zöld medeiával együtt, horrorosok, én mostam riadt háziasszonyként a szenes holmimat a lucsokból, mert a sátánistái Hajdú Mariannának az RTL klubból még a talajvizet is felhozták a házba, miközben vörös-fekete hangya háborút folytatott az egészségügyi elmosztály.

Az Ortodoxokat a Bizottság is beállította, ezer éves Ízisz főpapjuk ember gyilkos, ahogyan a média is felkiáltott. Az ortodoxok kislány gyilkosok, vízöntő korra váró avangarde fekete egyházat jelentenek.

A Bapfista egyház Katalin könyvből való a Makrancos Kata történetéből, a borsodi bapfisták elmeosztályát jelentik a vasfüggönyösöknek, mint az összes többi az én biblia olvastatásomból trianonként alakultak meg, tudják, hogy ember gyilkosságból.

Ismerkednek a csapások húsz éves rám szállításuk óta egymással, játszanak, a sötétkapus ózdi halál cigány központ elektromos autókat hoz létre a Zöld Medeiával, a börtönnel az élen, amik még féltek az oroszoktól születésemkor annak ellenére, hogy itt eljátszották az ufóikkal, mert mindegyik Imre berendezésnek Ufó kísérete van, hogy ők hozták létre Ázsiát, amit be is rendeztek a cirill betű kezdete óta.

Valamennyi misszió a Jehovákkal együtt égető fekete sátánistákat jelenti Romániából a hívőkkel együtt Lévay néven kerültek most berendezésre a Bertalan utcára, nemzetközi hálózattal. Lévay helyett a lábaimat kificamították, neki a cigány börtön begipszelte, az egészségügy az embereket kihalatásra ítélte, nekem be sem gipszelték, mert agyi defectem voltl Dudás Sándor Olajfák költője helyett ezer éves reformátusként megmentett állandó csapásként. A Nyírő Gyula agyi defectes zsidói - így lettek létrehozva - helyett dr. Almássy Csaba a börtönnel támadott meg 2001-ben, Zipraxinjával a Vaszily Mária kommunista szerepjtátékosának, ezeken mentek végig születésem óta már ismétlésben megmentve őket.
Nem kell ezen csodálkozni, ha Szabó Istvánok ezer éves Talmudos református szerepjátékosai könyveit is végrehajtották, lyukas szíve miatt egyiküknek 1983-ban odaszegeztek az ágyhoz szívemnél fogva a kíséretükkel. Övék az Ízisz jele a kezemnek Kosutány kézanalízis könyvéből, már 1989-es rendszerváltáskor a Talmud Íziszként áldozott emberként Cseh Károly születésem óta engem kísérő Kelet Látókörével. 1983-ban írta meg Busta az ezer éves szerepjátékosok versét, a Jegyet is, hogy ő olyan nagynak látszott, hogy belém költözött. Nem akarták a szerepeiket eljátszani az ezer éves reformátusok Izraelből, a Talmud központjából.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Ezer éves börtön feszület
  2014-04-13 13:15:29, vasárnap
 
 

Ezer esztendeje járja a világot
a református biblia.
Színhely kezdet berendezve
Izraelben, hét hegy
őrzi a szörnyeket
Sátoraljaújhelyen.
Reformátusok szerepeiket
rajtam végrehajtották,
feszületük véres és gyalázatos,
most íme az ember
asszony került
nagy kereszttel a csatatér felé.
Felszámolták az embereket,
ezt ünnepli a nyomorultak serege.
Istenek, Istenek, miért hagytatok el,
fekete borsodi Ízisz központ
ember áldozása fájdalma
az eget veri.
Szereplők elhagyják a színteret,
könyveiket felváltotta
az analfabéták serege,
melyekkel hetven éve kezdtek.
Ezer éves a börtön húsvéti feszülete,
ennyi idősek a karmikus játékosok,
melyek most nem játszottak,
csak vidáman éltek, utazgattak.
Játék volt, egyikük most
kimaradt a játékból.
Világ végére vártak
a korláti központtal,
bárányuk fertelmes Rákóczi téri,
játszanak a médiában felmentve.
Sok kis keresztje után a börtönnek
egy hatalmassal feszítettek
a világ felé,
a lincselő Rákóczi tér
Romániából játszik a médiájával.
Ez itt Borsod megyéje a csapásoknak.
Győzött a szívgyilkos néptömeg
forradalomként a pusztában
a lemászott falvédő piszkokkal.
A szereplők ismerkednek,
míg az ember kegyelemre vár.

2014, április 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A jelenlegi irodalmi könyvkiadókról
  2014-04-13 04:14:23, vasárnap
 
  "A Magazint kisajította magának teljesen. Én sem jövök ide soha többé. Játssza tovább a szerepét nyugodtan büntetlenül, megteheti, van hozzá biztatása, nem tiltják ki innen soha, kiélheti beteg hajlamait, azt hiszi, kritikus és talált magának hozzávaló primitíveket. Itt annyira fontos az üzlet, a pénz, hogy futtatnak minden volt analfabétát és összeférhetetlent, jövőnek tartósítva őket. Legyen bármilyen szép a vers, ha nincs mögötte emberség, nekem semmit sem jelent, hazugság, megtanultak szépen hazudni, s magyarnak vallják magukat, nem tudom, milyen oknál fogva. Kevés az, hogy magyar a nevük."

Ez a véleményem az egyik helyről, ahová, bár megszakad a szívem, de soha többé nem mehetek, mert minden tagja 1961. óta, amióta nagyapának előadtam a Sétapálcát naponta belőlem lett értelmiségi magyarok és német trianoniak ember áldozásában, Bertalan utcához vannak valamennyien romániai csapásként berendezve, egyesek már hetven éven felüliek, együtt múlok el a csapásokkal, akikből diplomás lett, ezt tette Kovács Zsuzsa börtön médiája. J. Gábor Vörös Oroszlános szerepjátékossal kapcsolatban írtam a fenti sorokat, amelyik egykori Románia csapásaként most is belőlem él ismétlésben.

Ugyanez a véleményem az összes irodalmi kiadóról, valamennyien idetartoznak a 666 borsodi központjához, romániai csapásként. Magyar a nevük, de semmi közük nincsen az országhoz,, apokalikptikusak. .
A többi irodalmi oldalon ugyanez a helyzet, valamennyien Bertalan utcai indiai cigánysággal emelkedett lámákat és lovagokat jelentenek a Vörös Oroszlánból ember gyilkosságból megöregedve.

A Bertalan és Révész utcai apokalipszise egykori magyaroknak 1961-ben kezdődött Farkassal állandó körforgással, a sántákkal megrántása óta a lábamnak, kis fehér kutyás csikkekkel fénykör ufós kísérettel, Rákóczi téri Ágnesekkel a börtönből, atlantiszi Halakkal, minden Halak szülöttjével a világnak, Rózsákkal, mint boszorkány kezdetével a világ történelemnek, Babikkal elmeosztályként, Ildikókkal és Erikákkal, mint romániai csapásokkal egykori jelentésük miatt karmikus utcalányként, valamennyi Tóthtal állandó körforgásként romániai csapásként, hivatalsegedekkel, házmesterekkel, izraeli barakkosokkal, pusztító genyózóval, alkoholistákkal, indiai cigányteleppel, nemesi Ágnes kezdettel a Pszichografológiának és valamennyi reformtátusával románai advent Luther sorozatnak, minden Katival az elmeosztályokról. Hatalmas a tábora a születési kezdetemnek, ami folyamatosan bővült 1961-ben Illés apokalipszissel hintás magyar kislányként valamennyi paraszt kitermelésével és értelmiséggé tételével fekete árnyék formában, 1967-ben a nyomorultakkal, ennivalónk elvételével az avonosok ócska eper ruhás kezdetével a borsodi Illyés Gyula apokalipszisből pokol angyalaival, mint a Kex volt zöld-sárga kezdetével a mexikói leértékelt árunak Puniellával és Madonna rózsás sapkájával, Rózsaszín bombázókkal. A főnixes világ végére váró Rákóczi tere után a 666 korláti központnak, ami megváltotta magát az emberek megáldozásával a Rákóczi téri Csepregi Évával bárányként jöttek a popposok műanyag kommunizmus által létrehozott narancsokkal, sárgákkal, ahogyan a könyvekben kiadták végig a Zöld Medeia elmebetegeivel. Így kellett volna elmúlniuk, ahogyan én vagyok 1983.óta.

A régebbi zöld toll teremtőinek lírai karámjának könyvkiadói pesti és miskolci utcai történetek szerint kerültek berendezésre a berendezett árnyékvilág szereplők nevével az elvitt Visnyei László Gondolatok a könyvtárban világ könyvtár felelős főszereplésével a Bertalan utcai apokalipsziséhez a magyarok és emberek gyilkosainak. Így volt az iker toronynak is háromforrás kiadója, aminek a helyszínét is Faggyas Gábor kiválasztott Gábor Áron rézágyúja felszámolta, a ház felrobbant Rima Jeruzsálemes - valamennyi romániai és vasfüggönyös és cigány indiai csapás, Ázsia, Brazlia, Mexikó és minden jeruzsálemi börtön szülött elméleti felszámolása után -. A hosszú tél után, amit a borsodiak apokalipszisként kezdtek elment a vándor utcával jöttek a sziszegő hóesések, mint sziszegő kígyók börtön csapásként a maffiákkal együtt. Valamennyien zsidó csapások borsodi és romániai halál református központtal bibliai kezdetével a születésemkor Johannaként a református összes létszámával, ezer éves játékosokkal együtt, mint az elvitt Szabó Gáborral és cigánytelepével, ami utánuk berendezésre került. Minket tettek tönkre, hogy a felesége, foglyuggatóm kíséretével kihasználta a férjét születésemtől, hiszen az előző élet tettei alapján is gyilkol a média, mint Porácsné Dóra előző életében vízbe fulladt mutatja, a kiliániak előző börtön életével kezdtek Bestia időben. Honvéd kiadóval kezdtek, a kis-Hecskén laktunk a Honvéd utcában, így kerültünk mi oda szenci szamarad zsidója helyett a szlovákoknak istállójába Derláné Évának bárány-Jézus-Vénuszként. Már a nyolcvanas években három gyerekesként külföldön volt a testvér a kiválasztott kék szemű lakatosokkal a nyomorultakkal. Palik megmentve Németországban szép életre megöregedve. A bátyám lett hidegzöld szemű Molnár Csaba kezdetével a lakatosoknak, utcanépnek. Molnár fuvaros születési kezdetként került ide berendezésre valamennyi Molnárrral Molnár Rózsa füves boszorkány világ eleji kezdetével. A Máték előző életét is végrehajtották, hogy nem volt foguk nyanyaként rajtunk. Valamennyi kiadó apokaliptikus romániai csapás volt 130 éve folyamatosan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 513
  • e Hét: 881
  • e Hónap: 7122
  • e Év: 59388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.