Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Énekhang elvételből az egész Világ bankokkal, multikkal
  2014-04-18 17:47:57, péntek
 
  Másfél éves koromban derült ki születési örökségem a szüleimtől, hogy minden slágert, operettet, filmdalt, népdalt, áriát tökéletesen utánzom az énekes hangján és minden nyelvhez van akusztikai érzékem, bármely nyelven tudtam énekelni. Ez itt, ahol szív ellenes ember gyilkosságra változtatták a borsodi 666 - lábaim háromszög alakú sebbel való tönkretélével maradtak meg születésem óta gyilkolva a Dávid ötágú csillagos Szörnyeteg koporsójával, a Rákóczi térrel - világ végi csapásait, mely az apokalipszist jelentette volna, melyet mi kaptunk meg, átírva az álmos füzetekben lévő apokalipszis is Müllerék csonkítással és gyalázattal ismételték a roma börtönnel. Születésem óta én kapom meg a sátoraljaújhelyi már nyolcvan éves kezdetével minden egyháznak, kommunistának, boszorkánynak, termékenységi népnek, cigányságnak, utcanépnek, egyiptomiaknak, beduinoknak, Japánnak, Kínának, braziliaiaknak, mexikóiaknak, nyomorult zsidóknak, náciknak, pusztítóknak Spanyolországban, Baba Miklós börtön nevéből babáknak, medvéknek, karmikus reformátusok teljes egészének csapásait, amit a cigánytelep ismétel folyamatosan a médiába menve és politikusnak. Még a Bertalan utcai II-es elmeosztály Burai nevét is felvették, azóta szaporodtak, hatalmas házat építettek homlokráncolásával dr. Melionnak, mert nekem mondta, hogy ráncoljam a homlokomat, ezek szerint elmeosztályról vannak a ráncos homlokűak is. A démon lány azt sem tudja, mit vetessen meg magának az amerikai harcos elmeosztály szüleivel, nevüket már a cigányság vette fel. Buraiék, Burik helyett rajtam hajtották végre ismétlésben is az amerikai történelmet azkét kezdettel Szél Bernadett névvel kezdve, Virággal és Medvével folytatva, majd jöttek az indián könyvek, ekkor mutatta be Busch, hogy ember áldozást hajt végre a magyar elmeosztály, tisztítja az amerikai csapásokat. Lengyel nevét folyamatosan ismételték lengyel történelemmel, mint Egyiptomét Ozirisszel is kezdetektől, mint az olaszokét, Angliáét, franciákét, ami mai napig megy Internationálés futballal és Vörös Oroszlánnal Germain Juhász Gáborral rima Jeruzsálemként a Holnap embereivel, akik átléptek rajtam gyalázatukkal, szerepjátékukkal ember áldozással légyként. Minden utcai berendezés, mint a piros hajú Ildikók, Erikák egy-egy ország, világrész apokalipszisét jelentik a megyéből. Folyamatosan tart az ezer éves reformátusok múltja. Pitti Katalin apja a Dunánál vers alapján lett mártír a többiekkel együtt, már írtam, hogy ezek a játékaik. Tehát még egyszer, a II-es elméje borsodnak amerikai és különféle országok kezdetektől való történelmét hajtja végre folyamatosan, így kell ezeket a skizopren refreneket elbírálni, mint romániai és börtön csapásokat, az egész médiájukkal együtt és politikusaikkal.

A zsidók minden tehetséges embert meggyilkoltak száz éve, így számolták fel Márai szerint titokban az emberiséget.

Belőlem emelték az operetteseket, a slágereseket - előzetesen Kovács Erzsi féltékenysége miatt a Zöld Medeiának (immár kilencven éve tart a szőke és rossz természet miatti támadása a médiának és az elméknek), a vasfüggönyös énekeseket, a főnix énekeseit elmeosztályokkal együtt abban a sorrendben, ahogyan az apokalipszist rajtunk végrehajtották. Hangom elvételével emelték a Kodály népdalénekeseket, mint Sebestyén Mártát is hang és nyelvi játékaimból. Belőlem lett John Travolta Jánosként és Oliwia Newton Joe egérként, ide vannak berendezve a nyolcvanas évek filmjével. Az áriások is ember áldozók, mint Pitti Katalin és a kettős Kállai argentin tangóként.
Lehoczky Zsuzsa nevét a pléhkrisztusos náci református könyvben leltem meg, ami holt tengeri tekercsből készült szakállas zsidókkal, amik járványtemetőbe írták történelmüket.
Galambos Erzsi vicc volt Puskák és Galambok néven összefoglalva az Ének az esőben értelmiség legyőzésével az esernyővel beállított Heves megyének, Forgószeles Heti hetesnek, Szandi orosz náci cigánytelepével a három gyerekesek mellett, Józsefvárosnak Dollyval, Hornyák Ildikó szőke mosónőjükkel, helyettük én mostam, varrtam a menhely Uniós emelésekor. Láthatóan készülnek a jövőre, nem félnek igazság szolgáltatástól az értelmiség összezúzása, meggyilkolása, meggyalázása után emberség miatt.

1971-ben vették el először a hangomat, amikor a Rákóczi téri Ferenczyekkel együtt a virágkertészetbe mentem dolgozni elegáns ruhában Friderikusz Sándor börtön légy sorsaként, már ekkor 13 éves korában emelték az én elnémításom mellett. Két hétig nem tudtam beszélni.
1971-ben ment el a hangom az országos népdalfesztiválon, s annyira fontos hogy eltűntessék a bizonyítékokat, hogy Béres Ferenc zsűrielnökököt is megölték már talán húsz éve, mikor ismételni kezdték a mexikói filmsorozatok szappantisztító sorozatait a börtönnel, mint ember áldozatukat Erős Antónia helyett.

1972. óta a Rákóczi tér Dávid Mónika pszichiáter nyomorult hosszabbítása miatt az ötágú csillagosoknak, Szelepnek a coca colás jelekkel megjelölt központokkal kávés rózsakeresztes renddel, melyek tetteit 1998. óta ismétlik szabadköművesként, amelyik a vietnámi háborút rendezte a hippikkel a 666 központból Dominoként, melyet az állatvédők is ismételnek, berendezve a nevüket itt Pizzásaival a diósgyőrieknek a börtönből. A Dominot Koós János puszit küldő 666 Pszichografológiai Katalinja száma alapján ismételték folyamatosan a kártyával és sakkal, futókkal, huszárokkal, lovasokkal, parasztokkal. A neveiket a nagyvilágban a vasfüggönyös magyaroknak össze kell szedni, valamennyien apokalipszisét jelentik rima Jeruzsálemnek, amiért engem támadott meg Müller a Tik sem vagytok magyarok romániai cigánysággal Nagy Anna begyűjtés végett megszülettetett halott református helyett.
1972. óta szívem szomorúvá vált, varró leány időmben a menhely emelkedésekor énekeltem, hogy a monotonságot elviseljem Rózsaszín kádban is kék asszonyként.

1983-ban a hippi család Nyeste családjához érve Ágnes asszonnyal, megcsonkítottak és kivették a mandulámat, Kos-nő spanyol pusztító csapását kaptam meg. A nevét kénytelen vagyok leírni, nemcsak azért, mert az egész megye sorsát végrehajtották egyesével valamennyi falusi paraszttal együtt, hanem azért, mert az Mszp most is ismétli a neveket a többivel együtt.
Soha nem voltam beteg, tályogos lett a mandulám, szájzáram lett, olyan csapást kaptam.
Következő évben volt a szívemnél fogva az ezer éves karmikus szerepjátékos Szabó István helyetti szív támadásom, mert a karmikusok bűnnel születnek, lyukas volt a szíve. Visszamentek időben a Révész utcával hetven évet anyám támadóihoz, a médiát ismételve tetteivel együtt, a szőkék helyetti gyalázatához a menhelynek, már az utcanéppel megérkeztek a Révész utcára a két Rákóczi tér mellé a Keresztöltés cigánytelepéhez, amelyik hosszabbítást rendezett be.

1986-ban kaptam a csernobili börtön Ádám és Éva zsidó nép nyakörvét Andó Marianna perecesi Kos-nője helyett a Kos-Bika párosnak Kositczky István börtönének a HÍrnökükkel együtt, amelyik a Vörös Oroszlánt leszállította a földre, mint a győri Avatárt, apostolból apostolokat. A zsidók sátánját strumaként kezelik, ma reggel mondták, hogy meg kellene műteni, mert egyre jobban nő a rengeteg méreganyagtól, amit az elmeosztályok csapásaira szedetnek. 1986-ban kaptam az Idegösszeroppanást Jakab Jutka börtön elmeosztály képviselete miatt Miskolcnak, akit az egészségügy börtöne kitart, mikor elmesélte, hogy kést emelt a férjére, majdnem elájultam, mert a lábainak a csapását már 1995-ben Mülleréktől megkaptam, később kapta meg azt a sorsot, ami karmikusan jár neki, vagyis ismerik valamennyi tettét, múltját és jövőjét.
Sajnálom, hogy a volt férjem egykori uradalmi cseléd analfabéta leszármazottjaként nem tudhatta meg, mitől lett ideges, amikor zöld tiszta szemeimbe nézett, hogy az emberséget nem bírta elviselni a Rákóczi tér, amelyik engem genyózott 1977. óta Turcsányi Gyula helyett. Már nyugdíjas szőke feleségével együtt, aki helyett a fejem hátsó részét tették tönkre, hogy egyensúlyzavarom legyen és szédüljek, minden szőke helyett Gábor Zsazsa kezdet óta visszament időben, így ismételték folyamatosan Medveczky Ilonát határozatlan atlantiszi aranyhal énekesként az összes atlantiszi aranyhalával az országnak.

1995-ben hangom elvételével, rekedtté tételével még az előző bénítások és Pszichografológiai menhely cigarettája mellett emelték az összes bankot, amelyek miatt a gyereket tönkre tették. Az Eos a börtön elmét jelenti, végrehajtó hatalom, csodálkozom, hogy a emberre átcserélt Pataki Attilla börtön tolvajnak gondja van a bankokkal, helyette is embereket áldoztak meg a két elmeosztállyal 1995-ös sötétkapus helycserével, az emberekre cserélték át magukat a református és börtön kíséretek.

A hangom elvételével átadták a gitáromat a megyei kórházában Túri Ferencnek egy cigánynak, onnantól ők mentek a médiába, ezért van a cigány cirkusz, meggyalázták és megcsonkították az embereket Müllerékkel, minden fogamba elme csapást pakoltak végig, hogyan az elmeorvosuk mondta, hogy be vannak tokozódva a fogaim. Ez a csonkítása a 666 központnak normális, mivel azért juttattak a fogorvosokhoz, hogy megmutassák, valamennyien fogkiszedő kísérettel rendelkeznek, maguk a csapások.
1995-ben volt a szenes cigányság tüdő támadása Szenes Andrea népétől.
1998-ban a tüdőmbe és gyomromba bújó média támadása, amelyik nő bennem egyre jobban.
2004-ben vették el végleg a hangomat, hangszálműtétem lett a két református sötétkapus elvitt szirmabesenyői születési kezdet Gabi helyett, akik sorsát folyamatosan hajtották végre és az egyiptomi szomszéd jólétben élő náci helyett, amelyik nevéből az összes egyiptomi kort hajtották végre fáraó hangya vonultatásával. Férje börtönből kamionos külföldön. Saját csapásaikat hajtja végre a két utcai kíséret születésem óta, mint Ágnes Rákóczi téri helyett valamit tettek a méhembe, ami hatalmas már Zoltán Erika japán gésát végrehajtó helyett, mert pókot szül a Rákóczi tér, illetve a Keresztöltést állította be a lánya Ágnesként kiválasztva fogkiszedő kíséretével. Születésem óta tart a Rákóczi tér gyalázata. A Rákóczi tér némított is el Káli Sándor karmikus árnyékoskerti helyett. Pataki Attila elektromos szemű kísérettel bíróval itt bohóckodott a városban.

Valamennyi multi üzlet hang elvétellel emelkedett, minden bolt és jelenlegi 1995-től létrejött dohánybolt, vagy bármiféle üzlet, kereskedelmi, vendéglátó cég, több welness nyiltan felvállalja az apokalipszis ismétlés és Katalin neveket a műköröm építőkkel együtt a gyerekek körömrágásából megtámadásomkor hasmenéses Müllerékkel a két elmeosztályukkal.

Az árnyékoskert, vastrágya egyházak valamennyien a gitáromból lettek és a hangom elvételéből. A Kelet Cseh Károlyékkal olyat kottázott az égre, amit többé nem felejt el a világ. Egész Ázsia a hangom elvételéből jött be ide, Barzilia újhelyi gyilkosaival Jeruzsálemnek, Borsod megyének. A hippi mozgalmát a zöld-sárga pokol angyalainak mexikói kislány áldozás kezdetével a rajtam lévő hatalmas energiával bíró szörnyeteg hajtotta végre 1995-ben is, ekkor átváltoztatták Leninváros nevét is, hogy megszüntesse a főnixes punkrációs műanyag kor végrehajtóival Csepregi Éva bárányos fekete népe a bizonyítékokat, mint a mexikói csempékkel kirakott Stadiont a többi épületével együtt Visnyei László Passuth könyveinek.

Németország Borsodot jelenti, ezért fogadták a nyomorultakat kék szeműként, a Palikat és valamennyi csapását a 666 központnak. A trianoni németek kezdtek a magyarokkal az én áldozásommal születésemkor.

A Talmud zsidói nem bírják elviselni a tehetségeket, soha nem tudták, mindenkit megtámadtak. Zeneszerzőket süketté, vakká tettek, énekesek hangját elvették, s ezt valamennyien tudták, amikor a börtönnel együtt frigyet kötve a magyar zsidók felkínáltak nekik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 1217
  • e Hónap: 7458
  • e Év: 59724
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.