Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Puskás akadémiai Vörös oroszlános Húsvét
  2014-04-21 19:05:18, hétfő
 
  A 666 központ Vörös Oroszlános kutyákról avatott stadionját átadták véglegesen. Örül a miskolci Győri kapuból Vas népe, örülnek a Feketevonat roma média által megmentett csapásai a magyaroknak Romániában. Undor és rosszullét a látványa a rengeteg csapásnak a 666 médiájával együtt, amik 1998. óta gyilkolnak azért, hogy az országnak ne legyen normális médiája, így támadtak rám az elektromos autót kiadókkal a sötétkapus dögjeivel a mindenkori reformátusoknak, valamennyi két utcai Medici Katalinos egyházával a 666-nak, amik világ végét hajtottak végre rajtam 1995-ben és a családomon. Orbán a Révész utcai magyarok és emberek gyilkosai közül immár 1989. óta a többivel együtt egykori kommunizmus kezdetével átmenve a vastrágyáival a vallási középkorba játszik, mint tolvaja Romániának az összes tolvajával, alkoholistájával és romájával, amiket áthozott húsz éve Románia magyar néven.

Húsz éve feállt azzal a Talmuddal, amelyik születésemkor megrántotta a csípőcsontomat, s amelyik téglás börtönével a borsodiaknak embereket gyilkolt meg, majd folytatta a két utcai Pszichografológiát az elmeosztályával, kerékbetörésemmel Alexandriai Katalinként. Három gyerekesként születésem óta ember gyilkosnak számít az egész családjával együtt. A saját elmeosztálya, amelyik kerékbetört engem csalódott benne, azt hitték, egyszer a Vörös Oroszlános Kiszes kommunista, amelyik ember összezúzással került kormányra magyarok támadói leszármazottjaként, mint szüleivel, kimondja az igazságot, hogy 56 éve ember áldozása történik a Vörös Oroszlános kommunistáinak és reformátusainak, vallásainak.

Puskás szobra a Vörös Oroszlánból bebizonyította azt, amit én jelentek születésem óta valamennyi csapás helyett Annaként, Cateként, farizeusként, rózsakeresztesként, szabadköművesként, antikrisztusokként, avatárokként, pusztítókként, vízöntők kezdetével Bistyei Zsuzsa számozott népének, Hunnia elme börtön egyházként, római egyházas ufós toronyként, Luther Márton ezer éves szerepjátékosaként, börtön bűnözőként, hogy szeretetet és tiszteletet át lehet utólag is adni Puskásnak, a régi náci aranycsapat tagjának, amelyikről leírták könyvben, hogy mit képviselt, hogyan lettek futbalisták, hogyan kerültek külföldre.

Bródy János Katalin a Talmud elméjéről kezdte a Vörös Oroszlános kutyákkal 1946-ban az Illés apokalipszist, ezt ismételték rajtam a Mákostészta magyar kislánynak való beöltöztetésem kezdetével az Időjelekből és a reformátusokkal, a Vörös Oroszlános Koncz Zsuzsa 666 borsodi elmeosztályával Irigy Hónaljmirigy beállításával szaga miatt kiválasztva a többi bűzössel együtt.

Azt hirdetik, Uram - ez az elmeosztályok teremtőire vonatkozik - adj békességet a háborgó szíveknek. Furcsa, mert neki lelke van, ha nem is atlantiszi, amiért itt a gyilkosság sorozatok végrehajtódtak minden Halak, mint Koncz Zsuzsa feszületével, a világ összes feszületével, s ha erről írok, akkor én vagyok a skizopren. Feltettek a világ felé emberként, íme az ember felkiáltással születésem óta Talmudos Istálló Jézusként, s nem erről beszél a húsvéti vastrágya nép és börtön feszületeseivel, amik mindezt végrehajtották a priccses Révész utcai Kállai berendezés kezdetével a Sátán népével, börtön kígyójával.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Csend
  2014-04-21 19:00:05, hétfő
 
 

Furcsa ez a csend,
benne van minden titkos ütközet,
a sötétben kiomló vér,
minden jajkiáltása
a kiszolgáltatottaknak.
Benne van hozzád suhanó kérdésem:
szerettél-e valaha engem?
A csended nem értem,
sokáig tartott a kétségem.
Nem kiáltasz, nem suttogsz,
nem küldött a szél üzenetet.
Szorosan ölel a fájdalom,
szívemben még pislákol
az öröme az ember-szeretetnek.
Legszívesebben világgá
üvöltettem volna kitárt karokkal:
szívem szívedre talált,
s táncos léptekkel mutogatnám
mezítelen szívemet testemen.
A csend nem nyilatkozik,
nem tör pislogó gyertyalángra,
melyet elolt a fájdalom.
Én hallom a világ fájdalmát,
minden jóság terhe szívemen.
Nem hallom ütőered ritmusát,
hogyan élted át a búcsúzást,
melyet csend sivatagnak gondolsz,
ásító mélységét nem kutatod szívedben.
A csended felkavar, ezért mondtam,
ne válaszolj, nem érted?
Szükségem volt Rád,
elengedtelek, sért a csended.

2014. április 21.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Feketebárány Deák Bill Gyula öcsém élete és halála
  2014-04-21 08:46:44, hétfő
 
  Deák Bill Gyulával visszamentek időben 1983-ban a nemi csapások és fajtalankodók, cigánytelep kezdetéhez. Müller Péterék ekkor pszichózist hajtottak végre az egészségügy tudtával és saját végrehajtásban, mivel már az együttesei a főnixes miskolci központnak Demjén bátyám deformálója Rózsi kezdet összes Rózsával deformálták az embereket a csapások formájára. Deák Bill Gyula cigányokkal kezdett jeruzsálemi apokalipszist az összes Gyula apa túlélőjével Gyula utcájával Miskolcnak. Időjelekbeli vastrágya hosszabbítást jelent egy lábbal létrehozva, a másik csak illúzió volt, a lába miatt támadták meg az embereket, Titot és rengeteg levágott lábút folyamatosan a cigánytelepével. Akkor kezdték emelni, addig a kapualjak alatt párzott egykori svédek felszámolójaként kutya módra, mivel kutyák módra párzik.

Lendvai Ildikót Kőszegi névvel kezdték előlről az összes bolond református bolond kezdetével az Omegának Kóbor János Katalinnal, denevérként Bi pusztai honfoglalóival a bolondoknak, Idegosztályok súlyos csapásaival.

Öcsémet a két dadogós református szomszéd sorsaként zúzták össze születése után már. Egy darabig szépen öltözködött, 1967-os Nyomorultak zsidó emeléséig meg volt engedve az ennivaló, kalap, öltöny. A libalábú szomszéd sorsát rajtunk vitték tovább Bajnai Gordon zsidói így ismételték.

Lendvait megszégyenítette az apja, a mondatát Kőszegen a logopédiai intézetben hajtották végre apán és öcsémen. Lendvai Ildikó romániai karmikus kurvaként futtatja magát a romániai csapásokkal öcsém születése óta Debrecenből, a Bizottság ekkor állította be az embergyilkos ortodoxokat és szakállas zsidókat Koko művésznővel.

Müllerék az apokaliptikus Medici Katalin Bertalan utcai Farkas börtönéből Romániának emelték a jobboldaliakat, köztük a kiliáni börtön Vonáját az öcsém arcának keresztül húzásával, mint velem a nácikat születésem óta Barna Gabriella rajtam ügyvéddé tett pesti ügyvédként praktizálóval az élen Adamek Gáborral együtt, helyettük vittek a Révész utcára lakni, mint itt Balogh Éva és Ledniczky Zsolt Led zeppelintől a művészeti sorozatokat festményekkel, Vatikánnal együtt ismétlőjével a magyar apokalipszisnek. Előzőleg lakott itt egy alkoholista pusztítója a Kos-nőnek a spanyoloktól, mint embergyilkosnak, amelyik szőke rövid hajjal szokott megjelenni, társa a bal fülemet törte össze, amibe 1995-ben a menhelytől egy hatalmas csapást kaptam jungista Melion sorsának feszületekor, majd itt ismételték 1998-ban a nemi gyalázókkal, T-né Erzsike és B.né Ágnes értelmiség legyőzőkként berendezett beázottak fejbe támadásával együtt egész Szarkaheggyel, amik már átcserélték a tetőjüket is 1998-ra.
Öcsém gyilkosai közül itt az Időjelek és Tóth-Kecskés Katalin az összes Kecskéssel van berendezve a határlezáró Varga Őrház patikájával és Varsányi lábmegrántómmal a Talmudosként az ezer éves reformátusok könyveinek és szerepeinek végrehajtójaként, valamennyi cigánytelepükkel indiai Lámás Erdős nemesség kezdetével a Vörös Oroszlánnak, valamennyi nyomorult Rákóczi téri hosszabbítása a sivatagnak vasfüggönyként, minden kutya a Józsefvárossal együtt, Puskás Katalin fifis avonos kutyáival a magukat nem áruló üres szíveseknek, minden nemi csapásával Rima Jeruzsálemnek, minden cigánnyal, aki helyett eldefomálták és összezúzták egyházi emelésükkel, ez volt a vége a fekete kenyér áldozóknak, valamennyi borsodivánkai és füzesabonyi, Nyírő Gyula elmebetegének a két elmeosztályával Csiba Gábornak romániai fogkiszedőjeként a saját könyvvel rendelkező dögöknek, mint sötétkapusnak. Saját katasztrófa védelme van 666 megyéjének. Szíve Gyuszinak,akinek tegnap lett volna a születésnapja ötször állt le sokkolása közben a cigányság nemi csapásainak, amiket most is emelnek az én gyalázásommal.

Medici Katalin okkultista vérfürdős utcája én vagyok Medici Katalin néven, az egész Bertalan és Révész utca protestánsok nélkül, ezt rendezték be a Katalin Zirkuli könyv alapján 1971-ben.

Öcsém szerelmes lett a Moldován Cipész Ktsz-ben a gépíróba. Müllerék a cigányteleppel utánozták a kislány hangját és az anyjáét, szabályszerűen csúfot űzve belőle beleléptek. Ezek a hangutánzóik démonok, ezt ismételték itt 1998-ban, vagyis öcsém gyilkosai is itt vannak berendezve a menhellyel.

Ezt követően a ricsei láger helyére tett ricsei elmeszociális osztályra szállította Kecskés Emil helyett a Bertalan utcáról nemi csapásként Pszichografológiai pán népeként az újhelyi orvosi kar, ahol megházasították a menhelyi Nagy Éva magában beszélőjével a borsodivánkai elmeosztálynak, ami miatt 1998-ban engem támadtak meg, hogy Éva magában beszél és az Őrház határlezáró kék szeműi.
1967. óta nem evett semmit az öcsém, így emelkedett Izrael az egész sivataggal apokaliptikus csapásként Borossékkal együtt a 666 központjával a mindenkori politikusoknak.

Ruhája többé nem volt, erejével a munkahelyén visszaéltek, a csapások elektromos fejűi helyett 12-szer megsokkolta az elmeosztálya Kósa Emesének Fiúk, lányok évkönyvéből felvett névvel és Bohács elmebeteg orvossal Isekutz Béla Nyírő Gyula elmeosztályával, együtt vettek részt benne. A nemi csapások, mint dr. Tűzkő Judit szőke elme pszichiáter gyilkossága nem ismert határt. Dr. Kovács Gabriella Révész utcai idegosztály főorvosa sorsát a nyolcvanas évek óta az összes Kováccsal együtt hajtják végre, minden tudtával a cigány fekete mágusokkal gyilkol, így lett főorvos is, sorsát 2001. óta ismét tartósította a népe az én gyilkolásommal.

A Feketebárány nemi csapás cigányként végig köpdösve mostohaapám áltam cigányként öcsém lett az életmű díjjal jutalmazott Deák Bill sorsaként, mikor az öcsémet megölték 2007-ben nevettek a hullaboncolók és a Feketebárányt megjutalmazták a politikusokkal 666 központjából. Iszonyatos sors, felsorolni lehetetlen a fájdalmat, a megalázást, az éhezést, az ócska ruháit a nyomorultaknak.

A győri Tóth Pszichiáter 2001-ben ismételte Zorán kislány gyalázó sorsát, amiért engem gyerekkoromban megaláztak, majd megölték az unokabátyámat a Martintelepen, akivel Zorán perverz sorsát elkezdték a főnixes 666 apokalipsziseként.

1989. után jött el a börtön függetlensége, ekkor kerültem a pricsre, meg átment a kezdeti roma Gabriella ember gyilkosság az elmeosztályához Jakubcsek nemi csapásainak, ami a Mónika Showvval születésemkor kezdődött Dávid Mónikával, azóta mennek végig a világ összes nemi csapásán szőkékkel együtt, támadásunkkal, mint a jehova Lénártné helyett a Tatárdombon boszorkányokkal, előző életükkel, mint Ádám pácini betét család sorsát is az öcsémen hajtották végre, úgy, hogy anyám lett a Rákóczi tér képviselete, ahogyan mai napig is van, sőt anyámon hajtották végre az Egy bolond százat csinál börtön Varga és Balázs könyvet is.

A Familia KFT miatt támadtak rám húsz éve, ami a család kezdete volt az apokalipszisben az üzletházózatokat nyitók, mint a Spar cigánysága az Intersparral és valamennyi jelenlegi üzlet képviselőjének csapásaival a multikkal együtt. A gyári munkásokkal való kezdet Esztergályossal ezek szerint anyám támadásával történt kommunizmusként, Szép Pál apa természetjáró csoportjának tagja Palik néven megmentve, apát támadták meg helyette. A Spar iker kezdet amerikai iker testvérpár beállítása az apokalipszisnek, ezért kaptam 1991-ben két kék Taj kártyát, bár mellettem lakott egy ikerlány pár két kutyával a Benedek utcában. Kriszta szőke hajjal Gór Nagy börtönéből a börtön fogtalanító kezdetet jelentette, Csonka Pici nemi csapása a médiának a Csonka torony országát. 1986-ban már én lettem Esztergályos Cecilia is, nekem mondta D. Erzsébet zsidó megmentett karmikus főnixes, hogy kezdjek el sálat kötni, ugyanakkor mentették a volt nemes Mariannt a tíz emeletesből, amiért engem megtámadtak, mert szerelmes volt Kaposvári Sándor budapesti nyomorultba, amelyik ügyvédnője elvette a fehér kosztümömet, mint zsidó nemi csapása a Rákóczi térnek. Valamennyi jogász és ügyvéd, rendőr, tanár, énekes, számvitelis belőlem lett meg a vámügyőrség, én semmi sem lehettem az őrházas Varga helyett, az összes Vargával együtt, amiknek a könyvein hatalmas erővel mentek végig 2004-ig Varga Imrék és valamennyi Imre Kulcsár Imre Kulcs Busta beállítás szerinti belém költözőjével a Bertalan utcai utcalányuk helyett az Imréknek.

A társadalom biztosítás az apokalipszist eltartja, mint az utcába rendezett ember gyilkos csapását a vargahegyi foglalkoztatóval együtt, mint autistákat, a parákat, mint fejre támadó nemi csapásokat, Írisz néven a romániai elmebetegeket, amik a világ apokalipszis kezdete után Írisznél támadták meg az embereket. Valamennyien nyugdíjasok már, vagy rokkantnyugdíjasok, ha valamelyiknek kevés a pénze, tőlem veszik el, mint ahogyan koldultattak a halál reformátusok Nagy Annája helyett 1995. óta húsz évig, az utcára mentem kéregetni háziruhában, ekkor a két lányom és anyám bevitetett a kórházba emberként a Talmudos csapások közé Balázsnéhoz, mint utcanéppel nagyanyámat meggyalázóhoz velem együtt, Madonnát hosszabbítójához az orosz cigánytelepnek, Pogánynéhoz, amelyiknek ufók jelentek a lakásában, ezért támadott meg a fia az Időjelekkel, Pogány Balázs 1991-ben. Egyetlen vak volt, Szajkó Karcsi Izraelből állandó berendezésként, már vakoknak és süketeknek saját kormányuk is van Teve utcai jeruzsálemi rendőrséggel együtt. Karcsi szexuális beállítottságú ajánlatokat mindenkinek tevő nyilvános házi képviselete Izraelnek, akár mint a Szajkók és Tátraik libiai zsidó Weiser asztalán meztelenül táncolók, amikkel kezdtek születésemkor libiai háborúval együtt.

Varga Ildikó szociális klubvezető velem egy évben született szőkeként, 56 éve hajtják végre rajtam a vasfüggönyös nemi csapás sorsát, tisztességre juttatva, Gyarmathy Icájával Debrecen környéki falvának Tim sem vagytok magyarok romániai cigányságként. 1987-ben elköltözésemkor az árnyékoskertiek nemi támadásakor a börtönnel Majóné férje miatt a priccsen - emeletes ágy alján - támadott meg az utcanép Erika miatt, akiből tanárnőt kreháltak, így ment hatalmas nyugdíjba is szexuális társsal. Boldog az egész világ, az egész országgal együtt, ünnepeket tartanak a vasfüggönyös parasztsággal együtt, Kósa könyv alapján.

Mi voltunk a nemi csapásai Rima Jeruzsálemnek és a bárányok is valamennyi Jézussal magyarok elleni támadás fő célpontjai, jelenleg is ezt jelenti az értelmiség legyőző média.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.