Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin: A kis kerítőnő (Huncut angyalka) 1999.
  2014-04-26 15:37:04, szombat
 
  Kohut Katalin: A kis kerítőnő (Huncut angyalka) 1999.

Színes, magyarul beszélő amerikai vígjáték 91 perces

rendező: Bryan Michael Stoller
forgatókönyvíró: Bryan Michael Stoller
zeneszerző: Greg Edmonson
operatőr: Bruce Alan Greene
producer: Eric Abrahamson, Bryan Michael Stoller
vágó: Stephen Adrianson

szereplő(k): 
Dean Winters (Harrison Tyler)
Yasmine Bleeth (Holly Anderson)
James Earl Jones (bíró)
Loraine Ansell (Melissa Morrison)
Richard Eden (Fred)
Emily Mae Young (Jenny Morrison)

Harrison íróként szeretné megkeresni kenyerét, ezért olyan jellegű könyveket ír, melyeket szerinte el lehetne adni: horrorosokat, krimiket.
Folyamatosan kapja a kiadóktól az elutasító leveleket, melyeket kitűz a bérelt háza szobájának falára. Nem tudja fizetni a ház bérlési díját, melyben addig lakhat, míg el nem adják.

Reggelizni egy közeli vendéglátó helyre jár, közben elolvassa az aznapi újságot. Egyik reggel csodálatos látvány tárul szemei elé: Holly közeledik vénuszi testalkatával, tökéletes arcával, barna hajzuhatag koronájával, melyet lágyan fúj a szél. A lánynak minden része tökéletes, mosolya lebilincselő. Kutyájával, Bogelloval tart a reggeliző hely felé. Harrison nem tudja megállni, hogy meg ne szólítsa, felkínálja neki az aznapi sajtóanyagot elolvasásra, de Holly még meg sem mondja a nevét. Már egyszer csalódott, nagyon megégette magát, azóta nem vesz tudomást a másik nemről.

Telefon csörgéssel jelentkezik az ajtó előtt álló hét éve életéből eltűnt osztálytársa, régi szerelme, Melissa. Egy hat éves kislánnyal érkezik, Jennyvel, akit Harrison gondjaira bíz tíz nap időtartamra, míg ő Kanadába utazik, mint ügyvéd a kamarába választott párjával. Nincs közben ideje a gyerekre, a férj jelöltjének pedig nincs a gyerekekhez türelme.

Jenny korához képest nagyon felnőttesen beszélő és gondolkodó kislány, úgy viselkedik, mint egy született diplomata, mindenkit meghódít rövid idő alatt.
Másnap a reggelinél észreveszi, hogy Harrisonnak tetszik Holly, aki pár asztallal odébb ül. Odamegy a lányhoz, bemutatkozik és átadja a névjegykártyáját.

Hamar kialakul Harrison és Jenny között az apa és kislány kapcsolat, közös játékokkal együtt. Megszeretik egymást. Egyik játékuk Dodoval a plüsszállattal apa-gyerek meséit Jenny diktafonra veszi és megkéri Hollyt, aki titkárnőként dolgozik, hogy gépelje le. Becsomagolja Dodot a kész gyerekmesék mellé és feladják az egyik kiadónak.

Melissa megkéri, hogy faxolja el a gyerek útlevelét, közben kezébe kerül a születési anyakönyvi kivonata, melyből megtudja, hogy valóban ő az apja Jennynek, de nemsokára megérkezik az anya is, hogy elvigye a kislányt Kanadába magával.
Harrison és Molly közötti titkos közvetítésnek Jenny segítségével meglesz az eredménye. Mindketten vigasztalhatatlanok Jenny elvesztése miatt, hiányát semmivel sem lehet betölteni, de mivel a férfinek még munkahelye sincsen, semmi reménye arra, hogy a kislány feletti gyámságot gyakorolhassa, hogy együtt éljék életüket és még a házból is el kell költöznie, mert eladták.

Mi lesz vajon Jenny sorsa apjától elválasztva? Hogyan reagál a kiadó a Dodos gyerekkönyv anyagokra? A választ megtudhatják, ha megnézik ezt az igazán szórakoztató filmet a kis cserfes angyallányról.

A filmet itt tekinthetik meg:

https://www.youtube.com/watch?v=UvwB2a6lxmQ

Jó szórakozást kívánok!

2014. április 26.
 
 
0 komment , kategória:  Filmajánló  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.