Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Köszvény és magas vérnyomás, napi problémák
  2014-04-28 19:10:27, hétfő
 
  Ma befejeződött április 1-től a fél éves, éves orvosi ellenőrzésem. Lényegében a hét éve lábaim tönkre menésével kezdődött betegség sorozat diagnosztikája változatlan, hozzájuk jött a magas vérnyomás és a köszvény. Diétázni kellene, 1998. óta 30 kg felesleg van rajtam, december óta 5 kg-ot híztam. Nem örülök a köszvénynek, ez is karmikus betegség, mint a magas vérnyomás. Azt kérdezte az orvos, sok húst eszek-e. Üzemire járok - mióta nem tízezer forintból élek -, ritkán van kis darab hús. - Nassolni szokott-e? - Soha életemben nem nassoltam, sem süteményt, sem chipset, sem csokoládét nem szoktam enni, még soha nem költöttem ilyenekre. Megnéztem a köszvény jelentését. Az elhízás az egyik ok, amiért kezeimet már alig tudom használni, annyira meg vannak a szívem miatt dagadva. Alkohol fogyasztás és sok húsféleség, hal, fehérje a másik ok. Rendszerint vasárnap dobok össze valamit leves nélkül, mert arra nem nagyon telik, csak egy évben kétszer, Karácsonykor és Húsvétkor csirkefarhátra, zöldségre és levestésztára. Vasárnaponként általában zöldség-féleséget készítek. Nem tudok diétázni, kellene minden nap tízóraira, uzsonnára joghurt, kefír, olajos, paradicsomos hal, meg ehhez hasonlók. Még ilyenekre soha nem költöttem a reklámokkal ellentétben. Nekem nincsen Halak az ünnepi tortámon, esetleg romániai ágykacsa gyertyával.

Rájöttem, mi okozta a labor eredmény eltérést. Szoktam venni uzsonnára instant zacskós 80,-Ft-os húslevest, ez tilos, mert a leveskocka is tiltó listán szerepel. Tartok az izületi fájdalmaktól.

Ma a három hónapja vásárolt kínai fekete retiküllömben a kulcstartó cipzáros rész cipzárja elromlott. Megvan a jövő hónapi kiadásom előre, a táskás biztos, hogy elkér érte 1500-at.
Szétment a hat éves kék sportcipőm hátsó része, hullik a kérgéből a szivacs. Ilyen sportcipőt nem lehet venni a boltban. A cipész kb. 1200-ért fogja bestoppolni.

Ma elvittem a Sugárba a 2D mellé a múlt héten olcsón vásárolt vászoncipőket, melyeket azért vettem, hogy néha szoknyát is felvehessek, ha már a tönkrement lábaimra nem lehet cipőt vásárolni. Ortopéd cipőt nem lehet csak nadrághoz felvenni, s már az én lábaim örökre deformáltak maradnak kínai Ritoók könyv végrehajtása miatt és a két háromszög jeles korláti cigánytelep elmeosztálya végrehajtásában két háromszög alakú seb kezdetével a lábfejeim eldeformálásának. Mivel a sebészet nem gipszelte be a bokámat bokaficamkor, lesüllyedt mindkét bokám, teljesen formátlan, alig tudok lépni a lábfejeimen. Pénteken megnézték gépen hová helyeződik a súlyom, mennyire mentek tönkre a lábaim. Készítettek cipőbetétet is a maradék párezer forintomból a rezsik, ebéd, legfontosabb dolgok megvétele, kifizetése után. A betét miatt a vászoncipők kicsik lettek. Át akartam őket cserélni, még dobozban voltak, ahogyan megvettem őket, blokkal együtt mentem a boltba a Centrum mellé. A kínai bolt nem cserélte ki a cipőket egy számmal nagyobbra arra hivatkozva, hogy csak három napig cserélnek vissza árut.

Minden elromlik előbb-utóbb, jól tudom, de nekem havonta romlik el valami a lakásban. A mélyhűtő ajtó cseréjét már egy éve halasztom, mert 8700-ba kerül. Tavaly nyáron tört le az egyik része. A kiszállás is hozzájön. A múlt hónapban a vizes dolog 7000-be került. Lehet, hogy máshol is így van, de nekem nagyon megterhelő havonta az, hogy mindig elromlik valami.

Én vagyok a rendetlen az elmeosztály helyett, itt ismétlésben is, mert ide lettek berendezve Ganxtáék Malekékkel Halként a pszichografológia rendetlenjeként. Tisztaság mániás voltam, szerintem túlzásba is vittem a kéthetente történő ablak tisztítást, azt, hogy naponta éjjjel kettő körül fejeztem be a vasalást, főzést másnapra, takarítással együtt. Minden héten szőnyeget tisztítottam, padlószőnyeget, patyolat rend volt mindig nálam. Ez sem jó, már ötven fölött rájön az ember arra, hogy nem azért vagyok, hogy a lakást szolgáljam, hanem a lakás azért van, hogy otthonom legyen és jól érezzem magam benne. Elméletben a saját személyiségemet kellene tükröznie, de ez a csótány lyuk soha nem fogja, különösen nem erkély nélkül. Éppen tegnap néztem, hogy egy férfit sajnáltak, mert nincsen fürdőszobája, embertelen körülménynek tartva. Az embereknek 130 éve a borsodiak a börtönnel nem engedték a fürdőszobát, előlről kezdték vízöntő korral születésemkor a találmányokat, mint a televízió előtt a villanyt, a közvilágítást az utcákon. Apáék segítettek a villanyszerelési munkálatokban, akkor még volt szorgalmas segítője mindenkinek, minden ügynek. Talán ezért is gondolta Miskolcl városa Benedek Éva számvitelis Halak szülöttel, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Nem volt fürdőszobám Józsefváros helyett mosónőként Karcsán és az albérletben az Árpád utcán, mégis tiszták voltunk, bár kellemetlen lavórban mosakodni, cipelni a kútról a rengeteg vizet.

Itt fekete a nagyszoba tapétája, mivel túlzsúfolt, a bérházba nem lehet pakolni, soha nem lesz kifestve, s már nem tudok bánni a festőkkel sem. Nem nekem való. Csoda, hogy egyáltalán ki tudom már nyitni az ajtót, mert a börtön és nácik helyetti fóbiámmal nem tudtam 1990. óta beengedni senkit a kiliáni börtön tégla lakásba, sem én kimenni az utcára, boltba különösen nem.

Itt az 1995-ös megtámadásomkor ismétlésben is 1991-et és 1986-ot, születési évemet megmaradtak folyamatosan újítják a lakásaikat, jól élnek, autóval járnak, nem fóbiások, nem szédülnek, a szőkék sem. A Kiss Tábornok utcai szőkék vigyorognak, amikor meglátlak az utcán. A házmesterek, hivatalsegédek, mint apokalipszis kezdetei nyaralgatnak a világban, ahogyan a megmentett irigység, Fábry előadta.

Félek a köszvénytől, már a kezeimet nem tudom használni, hatalmasra dagadtak. Tornázni kellene, de fáj a gerincem és minden részem. Annyira szeretnék szabad lenni, emberként élni!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
1985-ből indult 1995-ben Orbán Viktor Talmudos kormányával
  2014-04-28 16:56:27, hétfő
 
  1985-ig dolgoztam gyors- és gépíróként. RosembergJudit szerint én voltam a legjobb, én vezettem a nagy küldöttgyűlések jegyzőkönyveit. Ezen az éven váltam el genyózó volt férjemtől, amelyik emberileg akart összezúzni, valamint eltörte a bal fülemet zöld-kék szemű Illés sorozat kislánya által a spanyol pusztító helyett, összetörte az arccsontomat a 666 Tina Turnerje helyett, amit itt ismételtek, Kazincbarcikára jött Tina Katalin Zirkuli könyv alapján rock-nagymamaként már. Összetörte az orromat Lázár tört orra miatt, a kísérete ölte meg nagyapát 1961-ben már a sötétkapus dögökkel. Összetörte a fejemet hátul a fekete sárkány Réfiné és lánya miatt, mert őket így üldözte a volt férj. A volt férjem egyszemélyben mindegyik helyett az emberség ellenes bűntett végrehajtója, amit szív ellenesként írtak meg Sárközy Anita Porcelán-szívesnek a Szívdobbanások kötetemből, akit el kellett pörölni az Istentől a többiekkel együtt, mindegyiknek megvan a nemi csapás főszereplője. Sárközy szőke volt, ez elegendő indok a szív-gyilkosságra, törésekre.

Már a gyors-gépíró iskolai dolgozataimat az utolsó évben úgy írtam meg ötösre mindig, hogy nem tudtam kire hagyni a gyerekeket, velük jártam dolgozat írásra, otthon tanultam kölcsönzőből vett írógéppel. Szívemet dolgozat írás közben szúrkálta valami, nem értettem, mentem orvoshoz, nem talált semmit, csak hogy az egyik lábam dagadtabb lett a másiknál.

Orbán viktor tíz év múlva a gyilkosaimmal állt fel 1995-ben kormányra, a Talmuddal, a Talmud pedig a téglásokkal, a börtönnel. Az volt az első dolga, hogy jutalmazta a Parlament gyors-gépíróit, amik irigységből tanultak, mint az összes költő, tanár, óvónő, minden énekesnő, jogász. Még ezt sem engedték meg nekem, hogy gyors-gépíróként dolgozzak, összezúztak 1986-ban végleg. Orbán Viktor tudta, hogy mik és kik tették meg politikusnak 1989-ben, amikor befejezték az angol kommunista kort Catejükkel, ami szintén én voltam. Ezt követően aláírtak mindannyian egy plakátot, kezdték a Pszichografológiáját a Bertalan utcának a szörnyekkel. Ismét eltelt 1995. óta húsz év, Orbán romániai tolvajként még mindig játszik, harminc év elmúltával, amióta feltették az elmeosztályát az ezer éves Talmudosok és a börtön kormányra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győzött Borsod megye 666 központja - az emberek felett
  2014-04-28 08:36:07, hétfő
 
  666, a fekete világ utcanépe Csepregi Éva báránnyal a Szentháromság kezdetével Illésnek korláti cigánytelepével, Ágnes asszonyaival, Metronak ortodoxokkal és szerbekkel, Omegával Debrecen és környéke cigány falvaival, Kósa vasfüggönyös parasztjaival, romániai vasfüggönyös fenyő kislány áldozókkal, Nagy Anna halál reformátusaival a Vörös Oroszlánnak, a fekete városával Romániának Torma Gedeon népével, a római egyházas 666 Vatikánjával, hatalmas csápoló népével a szentté vált vastrágya híveknek, melyeket egyesével mentettek meg sorsuktól a borsodi elmeosztályokkal emberek megáldozásával nyolcvan éve már győzött, valamennyi Vári, Újvári néven berendezett Újra várunk rád Illés apokalipipszis romániai Krisztusával, a börtön feszületesekkel, börtön nyaralóival, indiai cigánytelepével Romániának, Pszichografológiájával a szörnyeknek, valamennyi atlantiszi Halak szülöttjével a világnak énekesként Gina Lolobrigidával, Rózsafákkal. Átléptek a világ kezdete beállítása felett a magyar-német zsidóknak a családommal, egyből születésemkor a 130 éves Rákóczi térükhöz, azok hosszabbításával több fokon, tisztulásukkal. A Keresztöltés hosszabbította a családot, meg az Időjelek Rákóczi téri coca-colás jellel megjelöltjei, a reformátusokkal együtt, mint amelyeken egyesével mentek végig áldozásunkkal, folyamatosan gyilkolva helyettük. Valamennyien adventi 666 berendezésűek Farkasok kezdetével, állandó honfoglalók. Győztek a honfoglaló bolondok libás kezdetével a romániai történelemnek, Tasnak, Izraellel, mint Nyomorultak kezdetével. Ott van a 666 rokonsága Ázsiában és Barziliában.
Győztek a kommunista csapások Kubában a nevemmel szőkeként, Vietnámban, a punkok műanyag kommunizmussal, valamennyi termékenységi néppel, amelyik miatt megtámadtak engem cigánysággal, azok jelentik itt őket. Győztek a szlovákok nincsenként Farkas Gábor üvegiskolába vitele óta a Tóthokkal, nevünk felvevőivel. Győzött a német skizopren refrén Müllerékkel. Győzött a miskolci náci központ a politikusaikkal együtt. Győzött a 666 szőke kiválasztott népe valamennyi karmikus Erikával, Ildikóval, mint előző életükben erkölcstelenekkel, minden deformációjával a harcosoknak, mint emberiség ellenes csapásoknak, valamennyi Gabriellával, nyanyával.
Győzött a Gáborok sötétkapus dögnépe születésem óta Papadimitru kezdetével. Győztek az 1956-os lincselői borsodiaknak, a pesti és borsodi orvosok, valamennyi elmeosztály együttesével, énekesével a kommunistáknak. Győztek az ezeréves karmikus reformátusok, nem játszották el szerepeiket. Ilyen harcot a világ még nem látott, mint amit a 666 vadállata hajtott végre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 100
  • e Hét: 862
  • e Hónap: 12567
  • e Év: 51568
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.