Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Semjén Zsolt és a gánti vadászház
  2014-04-28 19:42:26, hétfő
 
  Semjén Zsolt és a gánti vadászház

propeller.hu, ma, 11:20 30 hozzászólás


Az Átlátszó.hu arra volt kíváncsi, hogy Semjén Zsolt énektanári munkája mellett egyházzenészként tevékenykedő felesége milyen jövedelemből vett telket, és épített rajta egy nagy vadászházat Gánton.

Felcsúttól néhány kilométerre fekszik Gánt, itt van annak a vadásztársaságnak is a székhelye, amelynek a KDNP-t vezető Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az elnöke. Az Átlátszót most az a családi ház kezdte el érdekelni, amely a Semjén család egyes tagjainak tulajdona. A gánti ingatlannak maga Semjén Zsolt nemhogy nem tulajdonosa, de még csak nem is haszonélvezője, legalábbis a tulajdoni lap tanúsága szerint - jegyzi meg a lap.

A Vértes Vadásztársaság (aminek az elnöke Semjén Zsolt) székhelyének otthont adó ingatlantól pár lépésre található az a gondozott, kerti tavacskával, sütödével és hatalmas faszoborral ékesített telken álló új építésű, jókora lakóház, melynek kerítéskapuján a Semjén név szerepel, méghozzá kétszer is, ám egyik sem a miniszterelnök-helyettesé. Ugyanakkor az épületet az Átlátszó által megkérdezett helyiek egytől-egyig Semjén Zsolt házaként emlegették.

A földhivatali nyilvántartás szerinti Semjénné Menus Gabriella, Semjén Zsolt felesége 2011.szeptember közepén vásárolta az 1932 négyzetméteres gánti telket, amelyre idén március elején jegyezték be a házat; hitel nincs az ingatlanon.


http://propeller.hu/itthon/2915792-semjen-zsolt-ganti-vadaszhaz#v1084438
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb műbalhé egy kis "szabadságharchoz": a Fidesz szerint e
  2014-04-28 19:29:13, hétfő
 
  2014-04-28. 13:52
Újabb műbalhé egy kis "szabadságharchoz": a Fidesz szerint elképzelhető, hogy Brüsszel átmenetileg nem fizet

Elképzelhetőnek nevezte a Fidesz szóvivője, hogy rövid, átmeneti ideig az Európai Bizottság nem fizet ki Magyarországnak uniós forrásokat. Zsigó Róbert azonban hangsúlyozta, a költségvetésből megoldható, hogy a pályázók mindebből ne érezzenek semmit.
A kormánypárt szóvivőjét azután kérdezték, hogy hétfőn egy liberális portál - egy európai bizottsági levélre hivatkozva - azt írta: Brüsszel minden Magyarországnak járó pénzt befagyasztott.
Zsigó Róbert budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az Európai Bizottság a pályázati rendszer módosítását kérte, amin a kormány már dolgozik a bizottsággal együttműködve. Tudomása szerint hétfő délután kormányzati megszólalás várható az ügyben.
A HVG informátora szerint annyiról van szó, hogy a Bizottság minden esetben átvizsgálja az adott tagország uniós pályázatait kezelő intézményrendszerének működését, amikor azt átszervezik. A levélben szó szerint az áll, hogy Brüsszelben ,,további tisztázó információkat várnak a rendszer működésével kapcsolatban", de ez ,,gyakorlatilag egy rutin eljárás, minden esetben elvégzik, amikor valahol valamilyen átszervezés van", és nem jelenti a pénzek felfüggesztését.
Shirin Wheeler bizottsági szóvivő a hírre úgy reagált, hogy nem függesztették fel a kifizetéseket, levelet valóban küldtek, mert vannak kétségeik az átszervezéssel kapcsolatban, de folyamatos párbeszédben állnak a magyar kormánnyal.
(MTI - HVG nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/1/127132/#ixzz30CejSfzl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áder derekasan felmondta Auschwitzban a hololeckét, de mégis
  2014-04-28 19:25:42, hétfő
 
  Holokamu :: 2014-04-28. 18:56
Áder derekasan felmondta Auschwitzban a hololeckét, de mégis hiba csúszott a vezeklésbe

Annak ellenére, hogy Lengyelország azon részén nincsenek területi követeléseink, a csornai Charles Bronson szerint mégis Auschwitz Magyarország legnagyobb temetője. Viszont ha Auschwitz Magyarország legnagyobb temetője, akkor - Áder logikáját követve - tényleg lehet még London is magyar falu. Mindegy is ezen elmélkedni, a lényeg, hogy az elnök úr derekasan felmondta a hololeckét: beszélt a fokozhatatlan tragédiáról, a feledés bűnéről, a meg nem születettek kötelező gyászáról, népirtást kiszolgáló magyarokról, de mégis végzetes hibát követett el...
Zoom
Áder derekasan felmondta a hololeckét, de nem lehetünk teljesen nyugodtak
Ez a hely Magyarország legnagyobb temetője - mondta Áder János köztársasági elnök az auschwitzi munka- (és az MTI szerint "megsemmisítő") táborról az ott tartott Nemzetközi Élet Menete megemlékezésen, hétfőn.
Az államfő a lengyelországi eseményen arra emlékeztette a jelenlévőket: mintegy "félmillió" honfitársa lelte itt halálát. Auschwitzban minden harmadik áldozat "magyar zsidó" volt - mondta fel a kötelező leckét némi fogalomzavarral Áder -, azok, akiket Magyarország német megszállása után a magyar állami szervek közreműködésével zártak gettóba, majd deportáltak.
A tragédia fokozhatatlan, a feledés bűn
Az emlékezés és az emlékeztetés fontosságára is figyelmeztetett az államfő, "mert fokozhatatlan tragédiájukat nem tetézhetjük a feledés bűnével" - mondta. "Vértanúságuk" örök időkre szóló tanulságot jelent Európának és az emberiségnek - fűzte hozzá -, "1944 tragédiájának a megértéséhez önmagunkkal kell szembenéznünk" - hangsúlyozta.
Úgy fogalmazott: máig ható fájdalom, hogy a magyar állam nem szegült szembe "a német megszállók ördögi tervével", a "végső megoldás" kikényszerítésével, sőt annak kiszolgálójává vált. "Az 1944. március 19-én megszállt Magyarország nem védte meg polgárait" - szögezte le. Áder János szerint erre "sem mentségként, sem magyarázatként nem szolgálhat", hogy ez Európa sok más országában is így történt, az áldozatokat ugyanis senki nem adhatja vissza nemzetünknek. (Sokan nem is kérik, ha ezzel enyhíthetjük az elnök úr fájdalmát - a szerk.)
Zoom
Nem tudhatjuk, hogy Jiszrael Meir Lau tel-avivi főrabbi (természetesen "holokauszt-túlélő") épp dicsér vagy már dorgál
Még a jövő nemzedékeinek is gyászolniuk kell
A történteket a ma élő magyarok és a jövő nemzedékek közös veszteségének, fájdalmának, közös gyászának nevezte, "közös a sorsunk, közös a sorstalanságunk" - mondta. "Akik zsidó honfitársainkat megalázták és halálba küldték, azok a magyar nemzetet is megalázták" - hangsúlyozta.
Mint fogalmazott, mindegy, hogy "náci" németként vagy a hitleri ideológiákat "kiszolgáló" magyarként tették, amit tettek. Nincs bocsánat arra, ha egy állam a saját polgárai ellen fordul - hangzott el.
Zoom
Sokan voltak, de az a sok széles mosoly még több bajt hozhat ránk
Áder János arra kérte a jelenlévőket: egy perces néma csenddel emlékezzenek az áldozatokra, felfoghatatlannak nevezve, hogy ha Auschwitz minden egyes áldozatának egy perces néma főhajtással adóznának, "a minden lelket megszólító csendnek három esztendőn át kellene tartania". A "bűn" mentegetését, relativizálását erkölcstelenségnek nevezte az államfő.
A megemlékezést megelőzően ötvennégy ország képviselőinek részvételével, a magyarországi "zarándokokkal" az élen vonult végig a Nemzetközi Élet Menete az auschwitzi egykori "haláltáborból" a mintegy három kilométerre lévő birkenaui emlékhelyre.
Áder szentségtörése még sokba kerülhet nekünk
Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója az MTI-vel azt közölte: a repülőgép meghibásodása miatt az elnöki delegáció gépkocsival ment Birkenauba -, így sajnos a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt az államfőnek nem volt lehetősége arra, hogy az Élet menetével tegye meg az utat Auschwitztól Birkenauig. Hogy a megbocsáthatatlan kegyeletsértés miatt hány százalékos holojáradék-emeléssel kell vezekelnie hazánknak, még nem érkezett információ.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/56/127146/#ixzz30CdqTEnl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolcot kiemelten veszélyeztetett településsé nyilvánított
  2014-04-28 18:20:32, hétfő
 
  Miskolcot kiemelten veszélyeztetett településsé nyilvánította a rendőrség
A rendetlenség konzerválása folyik
2014. április 28. 17:24
Hunhír.info

Miközben a Fidesz továbbra is javuló közbiztonságról beszél, a rendőrség 2013-ban kiemelten veszélyeztetett településsé nyilvánította Miskolcot a városban uralkodó negatív bűnügyi folyamatok miatt, hangzott el a Jobbik hétfői tájékoztatóján.

Jakab Péter, a párt önkormányzati képviselője felidézte a Fidesz frakcióvezetője, Kiss János szavait, aki a kormánypárt pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Fidesz jelentős sikereket ért el a bűnözés elleni küzdelemben, a Jobbik pedig csak irigykedik, amikor kritikát fogalmaz meg a városvezetésről. Ezzel szemben a valóság az - tette hozzá Jakab Péter -, hogy Miskolcon nem rendteremtés folyik, hanem a rendetlenség konzerválása. Hangsúlyozta: azok után, hogy 2012-ben 40 százalékkal nőtt a bűnözés Miskolcon, 2013-ban eljutottunk oda, hogy a rendőrség kiemelten veszélyeztetett településsé nyilvánította a várost, tekintve, hogy a bűnügyi fertőzöttség messze meghaladja a megyei átlagot, többek között Ózdét is.

Ezekre a ,,sikerekre" a Jobbik soha nem fog irigykedni, üzent a politikus a Fidesz frakcióvezetőjének, akinek azt ajánlotta, nézzen kicsit magába, amikor megpróbálja félrevezetni a lakosságot. A miskolciak látják, hova vezet az a fideszes ,,rendteremtés", amely 20 ezerről 50 ezer forintra emelte a szabálysértési értékhatárt, amely lakcímkártyával, segélyekkel és "felzárkóztató programokkal" csalogatja Miskolcra a mélyigénytelen cigányokat, vagy amely négy éve halogatja a "fészekrakók" kilakoltatását.

A politikus értetlenségének adott hangot amiatt is, hogy miközben évek óta mindig májusban tárgyalja Miskolc közgyűlése a rendőrségi beszámolót, a soron következő testületi ülés napirendi pontjai között nem szerepel a város közbiztonságának áttekintése. Jakab Péter a helyzet súlyosságágra tekintettel felszólította a városvezetést, sürgősségi előterjesztésként tárják a miskolciak elé a rendőrkapitányi évértékelést akkor is, ha az nincs összhangban a pintéri kijelentéssel, miszerint Magyarországon rend van.

miskolci jobbik

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74695
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elfelejtett kérni
  2014-04-28 12:20:18, hétfő
 
 
2014.04.28. 08:28
Orbán elfelejtett kérni


Mindenórás Tábornok nertárs a folyamatos küzdelemben érdekes személyiségfejlődésen megy keresztül. Szótárából kiesett a kérem, gondolkodásmódjából a feltételes mód és a visszautasítás lehetősége. Újabban nem kér, helyette megmondja mibe kezdjünk bele.

Ennél is újabban különösebb kérdés nélkül meghatározza ki hová megy, milyen minőségben mit csinál és milyen sűrűséggel kell referálni a górénak. Árok Ferenc egyszeri felcsúti nézőből lett miniszterelnöki tanácsadó, mi meg örülhetünk: egyszer olyan ember is oszt véleményt erről az itthon focinak nevezett izéről, aki úgy ért hozzá, hogy az a csapatai eredményén is meglátszik. Ha egy kontinensnyi országban meghonosította a focit, majd elvitte a válogatottat olimpiáig és vébéig, akkor talán nem haszontalan ha észt oszt a már Gibraltár ellen is döglődő hazai vízfejeknek.

De a módszer amivel ezt Viktor intézte? Az egyszeri ember belefut valahol, és...:

Ahogy felértünk - én már kapkodtam levegő után, mert bizony nagyon sok lépcsőt kell megmászni -, szinte beleütköztünk Orbán Viktor elnökbe, aki egy csoport külföldivel jött felénk. Szöllősi bemutatott, s máris jött a kérdés: ,,Látta a meccseket, mit szól hozzá, meddig marad?" ,,Pénteken megyek vissza Újvidékre." ,,Nem megy maga sehova, itt kell hogy legyen a stadionavatón, meg holnap Székesfehérváron a Puskás meccsén, hallani akarom a véleményét az Akadémia játékáról." S odaszólt Szöllősinek, ,,intézd el a kocsit"...

viktor.jpg

Árok Ferenc a szívélyes és visszautasíthatatlan marasztalás hatására maradt.

"Gazdagon kényeztetve etettek, itattak bennünket a szervezők. (...) Én a díszpáholy első sorában ültem! Egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert nem sok sportoló és sportban fontos szerepet játszó ember kapott itt helyet. Például a 93 éves Szepesi Gyuri világhírű tv- és rádiókommentátor és az MLSZ egykori elnöke sem ,,fért be" a díszpáholyba!"

Majd miután ÉdesViktor a tősgyökeres fővárosi Puskásból "vidéki fiút" kreált, megtalálta ismét Árok Ferencet:

,,Tanácsadóm leszel, legkevesebb két hónaponként látjuk egymást" - oszt'jónapot.

Az régen megvan nagyjából mindenkinek, hogy a párton, frakción és kormányon belül Orbán élet-halál ura egyszemélyben. De az új, ahogy ezt a gyakorlatot átülteti a civilszférába is. Kíváncsian várom ki lesz a következő, akire Viktor rámutat és hozzákezd bármihez, mint egyszervolt színész úr a Himnusz énekléshez.

http://varanus.blog.hu/2014/04/28/orban_elfelejtett_kerni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tele a bőrönd, Áder is vigasztalja Auschwitzban a kétkezi mu
  2014-04-28 12:10:42, hétfő
 
  2014-04-28. 08:32
Tele a bőrönd, Áder is vigasztalja Auschwitzban a kétkezi munka miatt 70 éve gyászolókat

Áder János részt vesz az Auschwitzból Birkenauba tartó emlékmeneten, beszédet mond a Nemzetközi Élet Menete megemlékezésen, valamint megtekinti a birkenaui emlékhelyet. Az államfőt útjára felesége, Herczeg Anita is elkíséri.
A megemlékezésre Magyarországról hatszáz fős delegáció is érkezik, idén először ugyanis - az MTI megfogalmazása szerint - "magyar zarándokok" vonulnak majd a menet élén. A kétkezi munkavégzés 70. évfordulójára különleges programsorozattal készült Az Élet Menete Alapítvány. Ennek részeként a budapesti Élet menete szobor felavatása után, vasárnap egy menet a Keleti pályaudvarra vonult, ahonnan különvonat indult a résztvevőkkel Auschwitzba.
A Budapesti transzportot diplomaták, mások mellett Ilan Mor izraeli és Karon Olofsdotter svéd nagykövet is kíséri.
(MTI nyomán)


https://kuruc.info/r/56/127118/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraelből már az EU se kér (A magyarok pedig egyikükből sem.
  2014-04-28 08:26:29, hétfő
 
  Izraelből már az EU se kér (A magyarok pedig egyikükből sem...)

A cionizmusból senki se kér. "A háború a legrosszabb alternatíva - Számolni kell-e az emberiségnek egy nagyobb háború kitörésével?"


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ePekNFZmzTE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan lesz 2/3-os többség a 350 ezer minuszból?
  2014-04-28 08:00:39, hétfő
 
  Hogyan lesz 2/3-os többség a 350 ezer minuszból?


Dátum: 2014. April 09. Wednesday, 10:20

Belföld
Sajtószolgálatunk hétfői közleménye után - MVSZ: Jókívánságok és intelmek a választások résztvevőihez - többen hitetlenkedve fogadták Patrubány Miklós nyilatkozatának azon részét, amely kifejtette, hogy a vasárnapi választásokon a három ellenzéki párt összességében 350 ezerrel több szavazatot kapott mint a kormánypártok, mégis a Fidesz-KDNP alakíthat kormányt kétharmados parlamenti többséggel a háta mögött, és kérdezték, hogyan lehetséges ez? A válasz az új választási rendszerben rejlik.

Az MVSZ elnöke hétfői közleményünkben kifejtette, hogy a furcsa eredmény oka elsősorban az új választási rendszerben keresendő.




Ennek szemléltetésére alább összehasonlítjuk a 2010-es választások és a 2014-es választások eredményét.


A két választás hasonlósága abban áll, hogy mindkét alkalommal ugyanazok az erők kerültek be a parlamentbe, ráadásul ugyanolyan sorrendben. További hasonlóság, hogy mindkét ízben a Fidesz-KDNP duplán annyi mandátumot szerzett, mint ellenlábasai.


Ám míg a kétharmados parlamenti többséghez 2010-ben az kellett, hogy a Fidesz-KDNP a pártlistás szavazatok abszolút többségét, 52,73%-át nyerje el, és összesen közel 500 ezerrel több szavazatot kapjon mint az ellenlábasai összesítve, addig 2014-ben akkor is elnyerheti a kétharmadot, ha a pártlistákra adott szavazatok történetesen fordított előjelet mutatnak: 2014-ben a Fidesz-KDNP pártlistája mintegy 350 ezerrel kevesebb szavazatot kapott, mint az ellenzék listáira adott szavazatok száma.


A különbség a két választási rendszerben rejlik.


A Nemzeti Választási Iroda honlapjáról vett adatokkal pontosan számszerűsítjük e két választási rendszer közötti különbséget, a 2014-es választások 98,97 %-os feldolgozottságánál.


Az alábbi táblázatban jól látható, hogy 2010-ben a Fidesz-KDNP pártszövetség listáira 467 552 fővel többen szavaztak mint ahárom vele szembe helyezkedő pártra összesen. Ennek eredményként akkor a százalékban kifejezett szavazatkülönbség a választási rendszer sajátosságai folytán + 9,28%-ról + 35,26%-os mandátumkülönbséggé nőtt.


2014-ben viszont a Fidesz-KDNP listáira 347 905 fővel kevesebben szavaztak, mint az ellenzéki pártokéra összesen. Az új választási rendszer sajátosságai folytán a parlamenti mandátumok száma viszont még így is33,66 %-os többséget eredményezett a Fidesz-KDNP javára.



Választás 2010-ben 2014-ben

Pártok Szavazatok Szavazatok Mandátumok Szavazatok Szavazatok Mandátumok

aránya aránya aránya aránya

--------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------

Fidesz-KDNP 2 706 292 52,73 % 68,13 % 2 135 960 44,54 % 66,83 %

Baloldal 990 428 19,30 % 15,28 % 1 246 465 25,99 % 19,10 %

Jobbik 855 436 16,67 % 12,18 % 985 028 20,54 % 11,56 %

LMP 383 876 7,48 % 4,15 % 252 372 5,26 % 2,51 %

Kiesett pártok 3,82 % - 3,67 % -


Összesítve kormányoldalra és ellenzékiekre:

Fidesz-KDNP 2 706 292 fő 52,73 % 68,13 % 2 135 960 fő 44,54 % 66,83 %

Ellenzékiek 2 229 740 fő 43,45 % 32,87 % 2 483 865 fő 51,79 % 33,17 %

--------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------

Különbség + 476 552 fő + 9,28 % + 35,26 % - 347 905 fő - 7,25 % + 33,66 %


A Fidesz-KDNP pártszövetség minden kétséget kizáró módon a választásokon részt vevő pártok közül kiemelkedően a legerősebb volt, 900.000 szavazattal, azaz közel húsz százalékkal utasítva maga mögé a második helyen végző baloldali összefogást. Tehát az a körülmény, hogy a Fidesz alakíthat kormányt, vitathatatlan. Ugyanakkor nem lehet azt sem tagadni, hogy az a három párt, amelyet egyébként semmi nem köt össze, csupán az, hogy sem a Fidesz nem kíván velük szövetségre lépni, miként ők maguk sem lennének hajlandók a Fidesszel közösködni, összességében több szavazatot kapott, mint a kormányzó pártszövetség. Még árnyaltabban fogalmazva: azok a magyar szavazók, akik szavazatukkal azon akaratukat fejezték ki, hogy ne a Fidesz, hanem a három vele szemben álló párt valamelyike kormányozzon, többségben voltak, méghozzá nem is kevéssel, hanem mintegy 350 ezer állampolgárral. És ez szám a 95 %-ban a Fideszre szavazó külhoni magyar állampolgárok szavazatait is tartalmazza. Ha ennek ellenére a szavazatok kevesebb mint felét elnyerő párt kétszer annyi mandátumhoz jut, mint azok a pártok együttvéve, akikre számottevően többen szavaztak, akkor el lehet mondani, hogy a választási rendszer nem tükrözi megfelelően a választópolgárok szavazataiban megtestesülő akaratot. Ami a választói akaratnak a pártokra leadott szavazatait illeti, a Fidesz és a Jobbik együttvéve nem kapta meg a szavazatok kétharmadát jelentő 66.67%-ot, hanem csupán 65,08 %-ot. Mégis, a Fidesz egyedül, kétharmados többséggel alakíthat kormányt.Ezeket a felismeréseket, mivel igazak, akkor is ki kell mondani, ha a hátrányosan érintettek között ott van a baloldali pártkoalíció is.Őket, az MSZP-t és a belőle kirajzó pártocskákat, akik 2004. december 5-én elárulták a magyar nemzetet, amit a balatonöszödi országkáromlónak adott bizalmi szavazatukkal tovább tetéztek, a Magyarok Világszövetsége nem tekinti magyar pártoknak.


MVSZ Sajtószolgálat

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5121
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megint hazánknak parancsolt a cionführer
  2014-04-28 07:47:02, hétfő
 
  Megint hazánknak parancsolt a cionführer
2014. április 27. 19:10
Hunhír.info

Korábban már dicsekedett azzal, hogy Magyarországot is megszerezték, biztosan ez bátorította fel arra, hogy parancsokat adjon egy papíron még szabad és független országnak. Simon Perez cionführer megint beleorrolt a magyar belpolitikába.

A holokauszt fájdalma felejthetetlen, és nem is szabad elfelejtenünk, ezért leckeként kell felhasználnunk a fiatalabb generációk számára, hogy óvakodjanak beengedni az antiszemitizmust, a gyűlöletet, a rasszizmust az életükbe - mondta Simon Peresz, Izrael elnöke vasárnap a budapesti Élet menetén elhangzott videoüzenetében.

Az izraeli államfő kiemelte: Magyarország történelmében igen sok dicső momentum van, de "a soá eseményei még mindig szégyenként szennyezik be". Nem engedhetünk meg semmiféle olyan megnyilvánulást, amelynek bármi köze van a nácizmus és az antiszemitizmus eszméjéhez - hangsúlyozta.

Azt nem tudjuk, hogy Izrael, a cionista terrorezsim történetében milyen dicső momentumok vannak, azt viszont igen, hogy ártatlan gyereket asszonyokat gyilkolt meg származásuk matt, és a világ legnagyobb koncentrációs táborát, Gázát tartja fenn. Szóval "odahaza" kéne söprögetni a porta előtt, Peresz!


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74662
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őrjöngés a Mazsihiszben - hatalmas rés a cionfalon
  2014-04-28 07:41:30, hétfő
 
  Őrjöngés a Mazsihiszben - hatalmas rés a cionfalon
2014. április 27. 15:44
Hunhír.info


Együttműködési megállapodást kötött szombaton a Veritas Történetkutató Intézet, valamint a Holokauszt Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény Közalapítvány. A hoppon maradt Mazsihisz prominense egyből őrjöngeni kezdett. Se közpénz, se az állandóan hazudozott zsidó egység. Ráadásul maga a zsidó vezér vallotta be, hogy saját "cégük" sem dolgozott eddig "hibátlanul".

Az MTI szerint az együttműködési megállapodást a közalapítvány nevében Haraszti György kuratóriumi elnök, a Veritas részéről pedig Szakály Sándor főigazgató írta alá.

A történetkutató intézet közleményében azt írta, hogy a két intézmény az idén közös rendezvényekre készül. A szeptemberben rendezendő konferencián Megszállástól megszállásig címmel az 1944-45-ös évek sorsfordító eseményeit idézik fel. A másik, október közepére tervezett konferenciát A magyar közigazgatás és a holokauszt címmel tartják majd a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel együttműködve.

A felek megállapodtak abban is, hogy a jövőben közös kutatásokat végeznek, azok eredményét pedig kiadványokban teszik közzé. A 2014-re szóló megállapodás a két kutatóhely hosszú távra tervezett együttműködésének kezdetét jelenti.

Tegnap estétől megszámlálhatatlan e-mailt és sms-t kapok barátaimtól. Mindenki megdöbbenését fejezi a Páva utcai emlékközpont és a Veritas intézet között létrejött együttműködési szerződés miatt - ezt vasárnap mondta a nol-nak Heisler András, a Mazsihisz elnöke. Heisler András megjegyezte: azon túl, hogy Haraszti György a közalapítvány kuratóriumi elnöke, nem mellesleg a Mazsihisz intézményeként működő ORZSE (Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem) tanszékvezetője.

A Mazsihisz közgyűlési határozata érvényben van - mondta Hesiler András. A határozat arra kéri a kormányt, hogy a Veritas éléről távolítsák el Szakály Sándort. Haraszti cselekedete ezért a Mazsihisz részéről morálisan nem vállalható. Heisler ezért azonnal megkereste az ORZSE rektorát azzal a kéréssel, hogy ,,tegye meg a szükséges és lehetséges lépéseket a helyzet rendezése érdekében".

A Mazsihisznél új korszak kezdődik - hangsúlyozta Hesiler. Megszűnik az a gyakorlat, amely szerint ,,következmények nélkül történhetnek a dolgok". Korábban ugyanis - folytatta - következmények nélkül le lehetett rombolni a Kozma utcai temető sírjait, eddig következmények nélkül maradt az elhíresült temetői botrány és következmények nélkül kötődtek a szervezet számára előnytelen szerződések.

Hunhír.info - nol.hu

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74654
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.