Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Kohut Katalin: Elbúcsúzom Tőletek
  2014-04-04 22:10:17, péntek
 
 

Világ kezdetén ismertél engem,
éjjelente ott voltál mellettem,
vigyáztál rám, mint régi álomra,
megszülettem ének dalodra.

Másfél évesen szívemből daloltam,
Medúza lényedbe boldogságot loptam.
Rólam írtad a szélben szálló dalokat,
szerelmed hajnalként ébredő áhítat.

Ismételték a nekem írt csodákat,
összetörtek, szívem rég elfáradt,
vártam segítséget negyven éven át,
de nem talált az égben igaz barát.

Elbúcsúzom vízi táncsor tőletek,
vigyétek el messze az éneketek.
Volt egy ember-lány, ne feledjétek,
aki szívében élte az életet,

s mikor bekövetkezik a vég,
zenéitek harsogja örökké - elég!
Ember-szívre többé nem támadnak,
világ vége után húsz éve vigadnak.

Aggtelken hangverseny nem lesz már
a holt zenészeknek emléke messze jár.
Én is ilyen halott vagyok rég,
megérdemeltem, szívem dala a vég.

2014. április 4.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kampánycsendben haldokló a nyomorultak politikája ellen
  2014-04-04 19:35:04, péntek
 
  1983-as sátoraljaújhelyi Révész és miskolci születésem kezdete óta embereket gyilkoló árnyékok és nyomorultak, történelmi beállításával az 1956-os börtön könyveinek rajtunk történő végrehajtásukkal a nyomorult elmeosztály Zöld Medeiája részéről, a hosszabbító pszichografológiai Keresztöltés cseremisz pusztító az Antológia Humanából embereket fogtalanító kezdetem volt ez a Rákóczi tér helyett, itt Ágnesnél támadtak rám folyamatosan az utcákon körbejáró állandó politikával, ha lehet politikának nevezni a kommunista korokat és az egyháziakat váltakozásban a náci és könyvek begyűjtése varjús színben is apokalipszisként az utolsó emberi családok ellen. Világ kezdetével kezdtek az utolsó emberekkel a Talmudos zsidók a nyomorultakkal, ezek politikába tevésével a börtönnel. Meg kell mondani, hogy a Földnek soha sem volt kezdete, ami ellenkezik az ufók világrobbanásával és majom Darwinizmus kommunista koraival Afrikában, állandóan ott volt vége, ez látható a mostani helyzetükön is.
Mindig éltek emberek, Németország és Magyarország volt egész Európa. Velük kezdődött a baj, így kezdték a szüleim beállítását, hogy létrehozták a sárgákat a sivatagban, egykor ott éltek, azért sárga a színük, meg a sárkányokat, csillagképek maradványainak megfelelelő népeket. Hitler sánta vörös botos Talmudos volt, a Pszichografológiai Rákóczi téri Szörnyeteg koporsójával és a Keresztesi Keresztöltéssel, mely a fasisztákat jelentette hatalmas füves cigis utcanépével a miskolciaknak, 1956-os keresztényekkel, mint megmentett reformátusokkal, nyomorultakkal mentek neki a régi zsidó népnek fajelmélete szerint a szőkék mint elmeosztály szülöttjeinek kiválasztottságával. Elmebetegek, ezt kezdték előlről rajtam, mint emberi család tehetséges szülöttjével Piroskával Oszwald Marika elmeosztály szülött helyett. Az egyetlen német szőke az unokanővérem volt a világ kezdetén, Müller menhelye tudta ezt és tönkre tette. A legyek megtámadták az embereket lyuggatásokkal, foglyuggatásokkal, tüdőtámadással együtt. Ezek is a Talmud részét jelentik a Barna, Braun nevekkel.

A Föld egyetlen egy csillaga a csillagrendszerünknek. Messze távolban is van oxigén és élet, amiről én is írtam, egykori barokk korában az egri Székesegyháznak odavittek engem a történetem szerint. A Föld központi csillag, körülötte vannak a kísérő bolygói. Az elmeosztályok folyamatosan a Napot akarják elsötétíteni, ami a világosságot adja és a éltető életet a növényeknek, állatoknak, amit az Ufók megtámadtak a római egyház kíséretében. A sivatagban létrehozták a barlangokban az olyan lényeket, mint Tina Turnert, amelyek ember formában jelennek meg. Ott születtek a zsidó csapások, ahogyan az X aktákban bemutatták. A sziklai szerepjátékosok miskolci teremtőkkel bírnak a zöld pincésekkel együtt, amik szüléseket tanulmányoztak az egyik itteni lakossal, természetesen helyette én voltam a csapás álom apokalipszis szerint.

Az Ufókról szóló filmsorozat minden része igaz, ezeket beengedték az emberek közé.

Föld egy van, mindig volt, mindig éltek emberek ezen a kontinensen, míg a kieső helyeken olyan lények teremtődtek, mint Mexikóban a kezdet Tollas gyík, Ázsiában a Fekete sárkány, Japánban szintén. De hatalmas lényeket hoztak létre hellenista korban is a Képes történelem szerint, Egyiptomban szintén, ahol a nagypiramis mai napig atlantiszi megmaradottakat jelent három világban létezőkkel az egyik daljátékom szerint. Ezek a sivatagi színhelyek ezer esztendeje karmikus játékok színhelyei, állandó bibliai berendezéssel. Ilyen Ádám és Éva Egyiptomból kihozott zsidó népe, aminek a kígyója, mint teremtőjük megtámadott engem Csernobilkor. Jelenleg a börtönhöz tartozik, a sivatagot nyomorultakkal rendezték be, egyre lejjebb viszik a világot a csapásokkal, így is kezdték diplomássá téve az elmeosztályt és a skizopreneket, mint kommunista hobokat, hippiket amerikai áthozattal, csak itt véresen komolyan folyt a kommunizmus büntetlenül Sükösdi könyvén végig haladva folyamatosan az én áldozásommal, gomblepergéssel együtt Müllerékkel 1995-ben is.





A nyomorultak mernek nagyok lenni, tékozolnak, pararolnak, mulatnak a vasfüggönyösökkel együtt, amik a pszichografológiai hitleri vasbabilont jelenti, hatalmas nagy számban romániai területen idetartozó politikusokkal, néppel a Pszichografológiából. Betegségeket vittek már a politikába belőlünk, mint anyám idegbetegségéből született Gyurcsány Ferencet. A munkáspárt születésem körül támadta meg az embereket az orosz vörös hajúakkal.

1989. óta folytatták a két utcai berendezést ember gyilkosokkal, kitermelve nevük alapján az újabb elmebeteget politikusnak, celeb sztárnak, mindez történik a Talmud zsidói miatt, amik nem bírták elviselni az emberi tehetséget, a főnixes feketék világ végére várói szív elleni támadóinak Medúzás kezdetével, ami az Illés apokalipszist is megírta, amit embereken hajtottak végre a börtön reformátusok, meg is születtetve a zeneszámok alapján a csapásokat, amiket ismét megmentettek. Két Medúza létezik. Egyik az Időjelek vastrágya hosszabbítás Új Bekezdéséé Ferike néven, vele kezdtek születésemkor, hogy engem nem szerethet senki. Másik Medúza ördögfi a Vízi táncsor vezetője, ők a világ teremtése óta léteznek, zeneszerző az ördög vízi táncsor minden tagja. Koral innen vette a nevét az együttesének főnixes 666 központból, vagyis az Időjelek Ferikéje ott volt születésemkor Balázs Fecóékkal nálunk Pogány Judit menhelyével és a sötétkapusokkal még a Keresztöltés a Rákóczi tér mellett. Ketten műveltek mindent, a Rákóczi tér és a főnix, bárányként megáldozott Csepregi Éva helyett, hozták fel a náci népét fóbiákkal lábmegrántásom kezdetével azzal, hogy szolidarításban kell lennem a betegekkel, ami mai napig tart, mint a jótékonykodásuk az elmebetegekkel, mint állandó csapásaival az embereknek.

Mint írtam, az egyházakkal visszamentek időben hetven évet a Bertalan utcai berendezés szerint trianoni bibliolvasással 130 évet ezelútt húsz évvel Müllerékkel, a 666 cigánytelepével Borsodnak korláti központtal.

Még jó, hogy soha nem mentem szavazni, a kommunista ellenem, mint állandó főszereplő ellen vívott csatájában a kommunistáknak nem is lehetett volna, most hogy belőlem kommunikációsan és nemileg összezúzott állapotom után egészségesen felálltak a nyomorultak 1989-ben, hihetetlen történet, hogy azóta tartják magukat az elmeosztályaikkal, a budapesti elmeosztályt jelentik, a többi idetartozik.

Elmeosztályt jelent minden apokaliptikus csapás az egész világon, ezer éve háborúznak egymással, csakhogy a nyomorultak médiája és a Rákóczi tér megtámadta az embereket már majdnem kilencven éve, erről szól azóta a politika az országban szív ellenes gyilkosságokról a legnagyobb titokban.

Sajnos a nyomorultaknak hatalmas táboruk van, mint a vasfüggönyösöknek, valamennyien a Bertalan utcáról Orbánra szavaznak, hatalmas a református tábor, az egész adventi irodalom róluk szól Luther Márton óta, hát még a római egyház a Hunnia börtönnel, Duna tévés elmeosztályával és a szőke Kos-nő spanyol pusztítóval, amelyik atlantiszi Halként üldözött végig a nácik munkahelyein, amiket fel is számoltak gyorsan ismétléskor a két elmeosztályával a Szentpéteri kórháznak, érthetetlen oknál fogva támadtak rá az emberekre, hogy cigizzenek a menhely helyett és betegek legyenek, mint a karmikusok, valamennyi betegséget végrehajtották születésem óta. Az orvosokat is tudták befolyásolni.

Időközben az ezeréves szerepjátékos romániai Gábor Áron rézágyúja fogtalanító sötétkapus csapás, Csiba Gábor elmeosztályai által megmentve sötétkapus dögökkel védelemben átadta a Csillagpont kórházát Magyarország felszámolóinak borsodi központjában az emberek és a magyarok támadóinak ismétlésben folyamatosan, a világ átcserélőinek és berendezőinek az elmentekkel együtt a Bertalan és Révész utcai politikusokkal, mint magyarok támadóival, születésem óta ember gyilkosokként, ember kínzással húsz éve Csiba Gábor elmeosztályaival. Csiba Gábor ezer éves református világ átcserélőnek ez teljesen normális dolog, hogy az embereket is felszámolta az ezeréves feszületeseivel, mint aminek István koronáját cipelik, hiszen új történelmet írtak az országnak, az embereket a régi történelemmel meg kellett szüntetniük.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1991. Vasfeszület Idegosztály után börtönt emelték
  2014-04-04 17:37:14, péntek
 
  1990-ben az Idegosztályon dr. Balogh börtön orvos és az egészségügy berendezésében kezdték előlről Wass Albert erdélyi kislány áldozását Fenyő Miklós helyett a Zöld Médiának egykori régi történelem alapján, meg a szőke nemi csapások helyetti agyi bénítást, a falusi lányok kurvázásai miatti ember áldozást, az öngyilkosok börtöne miatti öngyilkosságot egykori Misztikus titkok végrehajtása végén a tatárdombi cigánysággal, Cseh Károly hipnozisos fekete mágus gyalázatával Anna reinkarnálódó zöld szemű hecskei kezdetét a Pusztai pipással, aki szemtanúja volt annak, amikor Annát három lator megtámadta a létrán, s az égből villámlás csapott le, elégette a latrokat, Pusztai azóta néma Katiként a Pipa utcába is berendezésre került. Ez az egykori jeruzsálemi története a misztikusoknak a régi okkultistákkal, Széplakyval, Koppandekyvel, Marjalakyval, akiknek Anna feleleségük, leányuk volt, mint az izraeli királynak. Béres volt az egyik történetben a szerelme, akitől megszülte a gyermekét egy csipkebokor mellett, akit Jánosnak nevezett el. Egy vándornak szólalt meg Anna lelke a kriptából, hogy keresse meg fiát, vigye el az apjához. Ezt rendezték be 1990-1991-ben a tatárdombi cigány szerepjátékosokkal ember áldozással, s itt 1998-ban támadtak meg azzal, hogy nekem minden Isten az apám volt és mindegyik a férjem. Anna egykori Jézus zöld szemeivel született meg mindig, sokáig a zöld szeműeket e történet miatt boszorkányságért a helytartóság halálra ítélte.
1990-ben ismételték a cigányok a kórházban a kanál és kés ellopásával, a villa ott hagyásával nagyapa történetét, a villás reggelinket 1961-ig. Itt csokit kerestek esténként a zsebeimben, amit én soha nem fogyasztottam és befeketettek éjszakára a haldoklók közé. Tele volt tetűvel mindenem, reggel insulinnal kómáztak Balogh Tiborné indiai depressziós cigány helyett azzal, hogy én depressziós vagyok. Balogh Tibor a Bertalan utcában volt berendezve, összeverekedett egy karcsai paraszttal a kazánházban, amint a média Yosé műsorában leplezve bemutatták a szerepjátékosok.

1991-ben vasfeszületesként lettem meggyalázva Malek Andrea Pszichografológiai szellemvilága által kivégezve a Bertalan utcai összes kíséretettel egyszerre rám támadva, úgy szívemre, fejemre, kezeimbe, mint minden részembe. Kezeim ütemesen jártak le-fel, fejemben gondolat túlpörgés állt be dr. Sági Ilona börtön orvos szerint, aki azt mondta, hogy belőlem már soha nem lesz ember, vagyis tudta, hogy embert gyilkolt az elmeosztálya, ez természetes volt a börtön orvosoknál, akik miatt a vasak idehoztak maguk helyett bevitellel a börtön orvosokhoz, mert rettegtek tőlük.

Dr. Sági Ilona kontrollra való kíséretemkor Lutherán Sándor halakként emelttel és a lányommal Neurotop-pot írt fel, ami a Sátán börtönének gyógyszere volt, meg a topposoké, Zoltán Erika 1983-ban kezdett médiájával. Azóta még egyszer vissza kellett volna menniük az elmeosztályra, 1995-ben. A Neurotop hatalmas dózisú gyógyszer, nem tudtam szedni, viszont a kezeim remegtek egyfolytában a nemi csapásai miatt a börtönnek, erre Andaxinját írták fel az alkoholistáknak, már ezeket régen emelték, ezek voltak a kezdeti kommunisták is faluról főleg. Itt be kellett volna fejezniük a játékaikat, vége volt az összes könyvnek a vas feszületéig, a vasfüggönyösökkel együtt.

Tudták, hogy a Talmud ezer éves szerepjátékosainak rontásai vannak bennem, a játékosok könyveit hajtják végre születésem óta a világ minden országának történelmével, mint vasfüggönyös áriákat, dalokat, operetteket, slágereket, világ történelmének könyveit, hogy a kígyója a börtönnek a nyakamban és a fejemben van, meg a bal szememben Csernobil óta, mégis elkezdték a mérgezésemet, 1998-ban már ismétlésben támadva a megyei kórház elmeosztályaival, Müller Péterrel az élen, romániai börtönnel Sátán nejeként a boszorkányok helyett, mivel ők voltak azok, amik a saját apokalipszisüket áírtva végrehajtották Unió kezdetével, sőt születésemkor Pogány Judit léggyel a börtönből.

Fulladok, a tüdőmben hatalmas elme szellem-világ féle szörnyeteg van, ez az I-es elmeosztály felett van, tüdőmben és szívemen van, a bal oldalamban végig, nem kapok levegőt, közben a II-es elmeosztály dohányoztat a sötétkapus dögökkel, nem tudok semmit tenni ellene, közben a nyakam egyre dagad a mérgek miatt, meg a szmog miatt is, minden méreganyagra reagál a kígyója a zsidóknak.
Szorosan ölel Dávid Mónika Rákóczi tere a szívemet szúrkálva körben rajtam derekamon, hátamon, így járok, bennem a Zöld Medeia nő. Rengeteg, felsorolni lehetetlen. Karácsony előtt sok rontást kiszedtek belőlem, a fejemből és fogaimból alulról hatalmas bűz kíséretében, de itt vannak a lakásban és bennem, rajtam, ezt elnevezték skizopreniának, az ember mészárlást a skizopren refrenek helyett. Elkaptak, nem tudtam védekezni, az egész megye a vasfüggönyösökkel együtt elmebeteg valamennyi kommunista játékossal, az egyházakkal együtt, amiért 1995-ben bevittek a római egyház helyett a kórházba, mert ufókkal járnak, azt jelentenek.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angel of Music - Operaház fantomja - A muzsika angyala
  2014-04-04 15:45:23, péntek
 
  Link

PHANTOM
Bravo, Bravo, bravissimo!

MEG
A világ elől bujkáltál?
Tényleg - tökéletes voltál
Bárcsak
Azt tudnám hogy ki a titkos
az új
oktató?

CHRISTINE
édesapa egyszer azt mondta, egy angyal
szoktam álmodni, hogy azt úgy tűnik,
Most, hogy én énekelek Érzem őt
és tudom, hogy itt van

itt, ebben a szobában hív engem halkan
valahol, bujkál
Valahogy tudom, hogy mindig velem
Ő, a láthatatlan zseni

MEG
christine, akkor ezek álom-
történetek, mint ez nem vált valóra
Christine, te beszélsz talányokban
és ez nem olyan, mint te

CHRISTINE
angel zene, vezető és gyám
megadja nekem a dicsőség

MEG
Ki ez az angyal?
ez ...

MINDKÉT
angel zene, elrejteni nem
titkos és furcsa angyal

CHRISTINE
velem van még most is

MEG
a kezed hideg

CHRISTINE
Körülöttem

MEG
az arcod, Christine hófehér

CHRISTINE
Megijeszt

MEG
ne ijedj meg

Google fordító
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
All I Ask of You Christine és Raul éneke (Csak ennyit kérek
  2014-04-04 14:42:53, péntek
 
  Link

{Raul}
Nincs több lázas rémkép, mi vaksötétbe hív!
Ne félj, nem bánthat senki!
Jöjj hozzám megpihenni!
Rémült órák könnyét én felszárítom mind.
Ne félj, melletted állok,
csak egy szavadra várok!

{Christine}
Nézz rám mindig ilyen égő szemmel!
Érzem, nem hagysz többé egyedül.
Légy hát mellettem, míg élsz, s míg élek!
Ölelj át, és múlik már az éj!
Csak ennyit kérek én.

{Raul}
Oltalmazlak mától, nincs több rettegés.
Nincs több lidérces álom
a két karom ha átfon.
{Christine}
Árnyak nélkül élni, csak ennyit szeretnék!
És még az kell, hogy itt légy,
hogy elbújtass és megvédj.

{Raul}
Hát válassz társadnak míg élsz, s míg élek!
Mától nem bánt többé a magány.
Szólíts kedvesednek most és mindig!
Ezután már mindig légy enyém
Christine, csak ennyit kérek én!

{ketten}
Válassz társadnak míg élsz, s míg élek!
Hívj, s én nem hagylak el soha már!
Írd át lángbetűkkel sorsom könyvét!
{Christine}
Mondd, hogy szeretsz!
{Raul}
Ez nem nehéz!
Szeress, csak ennyit kérek én!

Ezután már mindig légy enyém!
Szeress, csak ennyit kérek én!

{Christine}
Mennem kell,biztos türelmetlenek,
várj meg Raul!

{Raul}
A sírig várnék...

{Christine}
Rndelj gyorsan hintót,légy a hátsó ajtónál...

{Raul}
Nincs több lidéces álom,a két karod ha átfon...

Fantom
Tőlem kaptál szárnyat,
Emlékezz csak rá!
És most ez rá a válasz,
Hogy elárulsz és megcsalsz.
Ő se tudna rólad,
Ha nem fedezlek fel.
Christine....Christine...

Christine és Raoul
Válassz társadnak míg élsz, s míg élek
És én nem hagylak el soha már!
Szólíts kedvesednek most és mindig!

Fantom
Amíg élsz, a bosszúm elkísér!
Szenvedj, csak ezt kívánom én!


 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Operaház fantomja - Think of me Andrew Lyord Webber's
  2014-04-04 14:33:28, péntek
 
 


CHRISTINE
Gondolj rám, őrizz meg engem a szenvedély múltán.
Ha véget ér, ígérd meg azt, hogy néha gondolsz rám.
Hogyha majd egészen távol jársz, a szíved máshoz húz is tán,
kérlek, ne feledj el végleg, gondolj néha rám.

Hisz tudjuk jól, nincs örök szerelem,
ezt te sem ígérted nekem.
Mégis őrizz meg egy képet
bent a szívedben.
Szép volt, boldog volt egy forró nyár,
de sose bánd, hogy elmúlt, máshol jár.
Gondolj rám, képzelj el engem,
ki megbékélten él,
és megpróbál feledni téged,
jobbat nem remél.
Gondolj rám, akkor is gondolj rám,
ha ezer év is rég elszállt.
Tudd, hogy soha nem volt perc,
míg nem gondoltam rád.

RAOUL
Lehet ez? Igen, ez Christine!
Bravó! Bravó!
Régen volt, Istenem, milyen rég,
hisz nem is emlékezhet rám.
Bennem mégis tisztán él, az a bájos ifjú lány.

CHRISTINE
Sose bánd, hogy elhull a virág,
hisz ez a sors könyvében áll.
Látod, én csak ennyit kérek:
Emlékezz majd rám!Link
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Az Operaház fantomja - Fantom jelentkezése
  2014-04-04 14:27:40, péntek
 
  Link


CHRISTINE
Álmomban megjelent egy furcsa árny.
Hallottam énekét, hívó szavát.

Tán most is álmodom, mert érzem én,
a Fantom, ez a titokzatos lény rég bennem él.

FANTOM
Jöjj hát és énekelj, így kell legyen!
Énhozzám tartozol, egy vagy velem.

Nem küzdhetsz ellenem, mert hív az éj.
A Fantom, ez a titokzatos lény rég benned él.

CHRISTINE
Ki arcod látta már, fél, míg csak él.
Álarcod én leszek...

FANTOM
És hangod én!

CHRISTINE és a FANTOM
Lelkeddel egybeforr és szárnyra kél
A Fantom, ez a titokzatos lény

CHRISTINE / FANTOM
Rég bennem él. / Rég benned él.

KÓRUS (színpadon kívül)
Vigyázz! A Fantom újra itt jár!
Fuss hát! A Fantom újra itt jár!

FANTOM
Tudtad, hogy színigaz, mit álmodtál.
Eljő egy éjszakán...

CHRISTINE
És rám talál.

CHRISTINE és a FANTOM
Sejtelmes látomás, kit rejt a mély,
A Fantom, ez a titokzatos lény

CHRISTINE / FANTOM
Rég bennem él. / Rég benned él.

FANTOM
Énekelj! Angyala a Zenének!

CHRISTINE
Itt él, rég bennem él a Fantom.
Ah...

FANTOM
Énekelj!

CHRISTINE
Ah...

FANTOM
énekelj, ó angyala a zenének!

CHRISTINE
Ah... Ah...

FANTOM
Énekelj!

CHRISTINE
AH...

FANTOM
Énekelj!

CHRISTINE
AH....

FANTOM
Még! Énekelj!

CHRISTINE
AH...
 
 
0 komment , kategória:  Dalok  
Katikám én tudom, nem fáj Neked - Ki Mit tud 1962.
  2014-04-04 08:25:16, péntek
 
  Gyerekkoromban meglepődve láttam, hogy nagyapa lánytestvérének férje nevével Bakacsi énekelte a Katikám, én tudom, nem fáj Neked, hogyha én egy napon majd elmegyek. Egyedül csak nekem nehéz, mert én már tudom, hogy az élet szép - dalt a Ki Mit Tud-os börtön elmebetegei között talán.

Most futottam össze nemrég a Bacskai névvel a rokonságból, kiderült, hogy református papi családot jelentenek, vagyis rajtam emelkedtek és maradtak meg, ezért állították be őket a médiába, ismételte az elmeosztály felvett nevűekkel, a neten megtalálhatóak. A reformátusok adventi Tóth kezdettel hatalmas néptömegként ember áldozók 666 népeként, tudják, hogy az élet szép, amit az emberek nem tapasztalhattak meg.

Az 1962-es Ki Mit Tud idején ismételték Benkő Dániel pinázásával a Metros kezdettel az ortodox kislány áldozást a szakállas zsidókkal, amik folytatták a Bizottság szerint anyám Kántor Rákóczi téri lepedőjével a cigányság és a termékenységi népek Oláh Fejezetek a szexualitás történetéből könyvben leírtak szerint vatta dugással olyankor az ember áldozást református fekete ruhások felvonulásával eljegyzésemkor a földműves analfabéta családhoz Karcsára, ahol én voltam a szegény lány a volt uradalmi kocsis és szakácsnő nagyszülők mellett, itt én voltam már a cigányság szerint az Okos Kati nácik emelésével és beiskolázásával, ami végül a nyolcvanas években teljes közlekedési Seduxenes fóbiájához vezetett Káli Sándor miskolci árnyékoskerti lakossága végrehajtásában, így mentek Oroszországba tanulni már kommunikációt, így is vették el végleg a hangomat tíz éve már. Mint ismeretes a hangomból lett a táncdalfesztivál valamennyi énekessel és együttessel beállítva tetteik alapján, majd a bankok és üzletek következtek földre szállt multikkal Nagy Anna helyetti teljes begyűjtéskor a római egyház ufós elmeosztálya helyetti kórházba vitelemkor 1995-ben, ahol már a római egyház addig rajtam végrehajtott sorssal rendelkező takarítónői és Katijai, nácijai voltak a bolt fóbiásoknak, meg a pusztító népének, amelyik helyett én lettem a hazug dr. Pethő István szülész orvos szerint a hetvenes években. Az egész megyét megmentették, hosszabbítottak 56 évet a csapások a szerepjátékosokkal együtt, termékenységi népeikkel, cigány termékenységi népeket beállító indiai cigányteleppel, utcanépeikkel, alkoholistákkal, Talmud ezer éves szerepjátékosaival, kislány és ember gyilkosokként végig rontva egy életen minket.

Kern András a börtön elméről, amelyik a kezdeti pusztai Katalin, Marianna, János berendezést ember áldozással átírta Oláh Ibolya korláti sátánistáira ekkor kezdett ember áldozással Gálvölgyi Jánossal együtt, Kovács Kati egri leánykak együtt a szaturnuszi kommunista Koncz Zsuzsa Vörös Oroszlánjával a református Johannás kezdet után.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 758
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 8148
  • e Év: 60414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.