Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Borsodi 666 és miskolci börtön nép önvédelme
  2014-04-05 22:47:33, szombat
 
  A világ négy égtájának csapása, Miskolc önvédelmet folytat születétsem óta az elmeosztály médiájával a mindenkori izraeli csapásoknak, amikkel kezdtek is a hatvanas években, mint náci központ emelésével, lábmegrántásommal Jaffa idején, majd mentek végig a sivatagi országokon, mint egykori Libia területén Weiser fuvaros nevével Tátrai vasfüggönyösöseivel újhelyi és pataki neveken, amiért a két városban az embereket az elmeosztályok Müller Péter 666 menhelyi cigánytelepével megtámadta és megölte őket.

Miskolc túsznak hozta ide először az unokabátyámat, akit Zorán miatt tönkre tettek, velem együtt, már akkor a főnix támadott az elmebetegek miatt.
Már születésemkor a kiliáni téglaház börtön bűnözőivel kezdtek Bodrogba fojtásommal Porácsné Dóra darusa előző élete miatt a Drótgyárnak, mindegyik előző élete miatt gyilkoltak embereket, mint a boszik előző élete fogatlansága miatt, ezek a Máték itt berendezve. Pácini kezdettel folytatták Pikorral és Szabó Jánossal a hetvenes évekbeli kazincbarcikai kitermelését a punk időszaknak műanyag kommunizmussal, Leninvárossal együtt. Nem a leninisták voltak ezek, Sükösdi könyvén mentek végig az amerikai korszakoknak, mindent idehozva a világ összes országának könyvével. A Révész utcai beállítás és a Bertalan már szüleim gyilkosait jelentette 1983-ban. Ekkor kezdték előlről, Dudásné Rákóczi téri fia kiült az ablakba, kiabálta, hogy az anyja kurva, de már nálam ott volt az elme Müllerékkel a lakásban, meg is támadtak helyette a sátánistákkal, főnix és egyiptomi cerberus húsállat és a bárányos Zöld Medeiával egyidőben, utána jött a csernobili Ádám és Éva Sátánja a fejembe és nyakamba körbe. A börtön karmikusokkal kezdtek együtt a menhellyel, főnixes szívre támadókkal szívből énekelők ellen, kommunikációs nyelvi bénítással ismételték a magyarok ellenes támadásukat folyamatosan járva körbe-körbe a két utcai apokalipszisen, ember gyilkosokon, amik büntetlenül elköltöztek innen. A szarkahegyi kurvákat 18 évvel ezelőtt mentették fel, amik árulták magukat a Lila kocsma előtt az én gyalázásommal, valamennyi cigánnyal, Csisztu Zsuzsával, minden kurtizán helyett, ezek a celebek is, a mindenkori tehetség kutató műsorok szervezőivel, ez mind elmeosztályt jelent, elmére kell őket vinni.

A skizoprenek kormányra állításakor már a nyomorultakat vitték a médiába 1967-es kezdetük óta a Nyomorultak együttessel a börtön téglaházak elment lakóival, valamennyien az 1956-os könyveket jelentették Perecesen is, a Rákóczi térrel együtt. Miután idehoztak a kezdeti születésem két utcáját berendezők és folyamatosan rajtuk végig haladó apokaliptikus központjába egykori Romániának, mint Magyarország és a világ felszámolói közé a sötétkapus dögökkel, Jakubcsek Gabriella elmeosztálya perverzitása miatt gyaláztak meg, az elmebetegek sorsát és tetteit hajtották végre egyre súlyosabbakét, így következett be tíz éve már a hangom végleges elvételével együtt a nálunk tomboló születési elmeosztály helyetti gyilkosság és csonkítás, mert időközben létbe léptek, ahogyan Szepes Mária megírta, a másik világban élnek, ezek világ gyilkosok, mint minden deformáció és betegség. Ezer éve tart az állandó bibliai berendezésük a börtönnel összes feszületükkel együtt.

Most a 666 központ a Rákóczi térrel és a főnix fekete énekesei önvédelmet folytattak szív ellenes média gyilkosokkal, embereket támadtak meg világ végére várva. Leírni lehetetlen a rémségeket, amiket a média Borsoddal végrehajtott rajtunk.

Mióta világ végét rendeztek 1995-ben folyamatosan mennek el a fekete árnyékvilág népei külföldre, a többi jutalmazza egymást, mint az értelmiségek, most éppen Ózd városa köt frigyet a miskolci Egyetemvárossal. Ózd legnagyobb gondja az volt, hogy nem ők jelentették az igazi Csillagok háborúját, ami egykor a nagy Tarot alapján Japán történelem volt. 1992. óta voltak a kiliáni téglaházában a náciknak, amik odajuttattak engem a börtönnel, fóbiásként maguk helyett.

Borsod így szét tudott menni a világ négy égtájának megfelelő szerepjátékaik országába. A média mulatása és tehetség kutató műsorai folytatását jelentik a születésem operettes, áriás, Kodályos kezdetének a főnixes vasfüggönyösök elmeosztálya végtelen labirintusával, hogy én nem lehetek semmi a Varga vasfüggöny berendezői helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Keresgélek a neten
  2014-04-05 18:04:24, szombat
 
 

Keresem a szívhez szóló dalokat.
Beütöm a fordítóba a szép magyar szavakat.
Csodálkozom, nem találok számokat.
Azután rájöttem, a magyar szív-mondatok
annyira tökéletesek, egyetlen nyelven
sem lehet hűen visszaadni jelentésüket.
Gyönyörű, csodálatos, búcsúzás,
fájdalom, kín, keserv, bánat,
örök-szerelem, emlékezz rám...
Felsorolhatatlan a hiányérzetem
más nyelveken beszélők hűvössége miatt.
Ennyire szép volt a magyar szív,
érzéseit száz alakban kifejezhette,
s ennyire elpazarolták a kincseket?
Kincsesláda birodalma egykori
gyémánt-művészekkel odalett,
járványtemetőben enyészett a nyelv.
Kazinczy városában születtem,
időmértékesen beszéltem, s énekeltem.
Kommunikációs bénulás sorozatokat
kaptam születésem óta emberként.
Hihetetlen a szépség, mi odalett,
nemcsak külső, a nyelvi tehetség.
Keresgélés közben látom,
ha nem lett volna Játéknak indult
életem, s sorsom a sok csapás,
mennyi tennivalóm akadt volna.
Hogyan mondjam el szépen,
érhetően a végzetemet magyar nyelven?

2014. április 5.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Börtön Verebess Szenes Andrea szenes cigányai tüdő
  2014-04-05 15:17:08, szombat
 
  Szenes Iván, Szász Imre saját könyvvel és Kudlik Júlia nemi csapás Antal Imrével börtön bűnözők és 1956-os börtön könyvek berendezői az elvitt Visnyei Lászlóval végrehajtott Hegyi Barbara kiliáni Zöld Medeijával közösen támadtak meg 1995-ben Nagy Anna halál reformátusai helyett 130 éves világ végét rendezve tüdő támadással Szenes Andrea Zizi Magazinban megjelent legyeivel. Majd folytatták a hármas Rákóczi téri coca colás Szelep Kiss Tábornok utcai kommunistáinak mentésével az ezer éves református szerepjátékosokkal és sötétkapus dögjeikkel a tüdő gyilkosságot a Kiss Tábornok utcai Lénárt árnyékoskerti fél tüdeje, Somogyiné kommunista saját könyvvel rendelkező helyetti gyilkosságot a többi kommunista betegségein való végig haladásával húsz esztendeje az elmeosztályoknak, az összes elmeosztály megreformálásával, megmentésével. Jelenleg nem kapok levegőt, dögök vannak tüdőmben és a tüdőmön, míg a belőlem megmaradt kommunistákat a cigánysággal együtt az egészségügy a csapásokkal szanatóriumokban helyezte el. Folyamatos a csapásuk, mint a tizes posta melletti öregek napközi otthonába tett csapások helyetti gerinc és különféle deformáció, meg a Jehova Dental soft fekete égetői népe nemi csapásai helyetti deformáció.
Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Szelep 1972. óta, Bodor Keresztöltés Keresztesiékkel 1971. óta, ez a hármas hosszabbítása a 130 éves Rákóczi téri Rákóczi ellenes csapásoknak, ami teljes Borsodot jelenti a feltett médiájával együtt.
A megtisztult Rákóczi tér már átlépett a nyolcvan feletti életciklusba hatalmas nyugdíjat adva maguknak, tökéletes egészséggel, aki beteg, amiatt megtámadnak minket folyamatosan.

A Nagy Istvánok már nyolcvan év felüli Révész utcai magyarok támadóit jelentenek az egész világon, Bencsik tökéletes egészségnek örvend az ufóival a kis fehér kutyájával, amik megtámadnak bárkit. Valamennyi kis fehér kutyásnak ufó kísérete van egykori Tarot berendezésből, ahogyan Fábry kis fehér kutyával végigment a két utcai apokalipszisen a Zöld Medeia elmeosztályával, maguk helyetti koldultatásunkkal, öcsém meggyilkolásával a cigánysággal maguk helyett. Övék a római egyház 666 korláti központja az Illés együttesnek.

A Jehovák ellen úgy látszik nincsen törvény, annak ellenére, hogy már százharminc éves volt a járványtemetője a Jehova sárga focizó kutyának, amit felszámoltak bizonyíték eltüntetése miatt.

Fekszem, rajtam a sötétkapus dögök, a reformátusok kíséreteti hatalmas dögszaggal, ez a Csiba Gábor népe, már születésem óta gyilkol maga helyett a börtönével Magyarország ellenes csapásként, a skizoprenek az összes börtön csapás könyvét végrehajtotották születésem óta, ismétlésben húsz éve, darabokra hullt bibliákkal együtt, ami után felállottak a Jehova sárga focizó kutyás egyházak vasbabilonként.

Verebess csak az egyik bizonyítéka annak, hogy a börtön könyveit végrehajtva világ végét hajtottak végre tüdőtámadás kezdetével a Tatárdombi Hitler-Braun ház iker torony egyik felében az elmeosztályok, amiket mentenek és elhelyeznek folyamatosan. A börtönt kellett volna most megtámadni a könyveik miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 5001
  • e Hónap: 11242
  • e Év: 63508
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.