Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Aki másnak vermet ás...
  2014-04-06 18:49:32, vasárnap
 
  Aki másnak vermet ás...
2014.04.06 13:07


Az antifasizmus elveszítette politikai szalonképességét. Úgy jártak, mint a közmondás is tartja, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele. Különböző elnevezésű szektoraik magalakulásuktól kezdve mindig azon mesterkedtek, hogy a nekik nem tetsző személyeket és közösségeket fasisztának kikiáltva ellenszenvessé és vállalhatatlaná tegyék az élet minden szintjén. Eszközökben soha nem válogattak és minden idegen, magyarellenességüket nem is tagadó külföldi társulattal összefogva léptek fel a magyar hazafias gondolkodásúakkal szemben. Lényegében azok tömörülése minden hazai antifasiszta szerveződés, akik sem vérségileg, sem kulturálisan, sem pedig sorközösségi alapon soha nem tartoztak a magyarsághoz. Idegen vérűek, idegen szívűek, idegen kultúrával rendelkezőek, idegenek az isteneik is. Ezt persze tagadják, de tudvalevő, hogy gyümölcsiről ismerjük fel a fát. Esetükben a mérgező terméséről.

Összetartó erejük a gyűlölet, mely -a látszat szerint- anyagi támogatás nélkül, az anyagias természetük és gondolkodásuk miatt (mivel a pénz fogyóban), már nem tud semmilyen formában sem érvényesülni. Nem az a gond velük, hogy antifasiszták. Akinek nem tetszik a fasizmus, az lehet akár antifasiszta is. Kit érdekel? Pláne akkor, ha az országban nincs egy igazi fasiszta sem. A gond az, hogy ezt ők is tudják és ezért igyekeznek fasisztákat gyártani a hazugsággyáraikban.

Na de milyen fasiszta az, akit egy antifasiszta hazugsággyárban agyaltak ki és teremtettek meg? Amolyan politikai Frankenstein. Bárkire rávarrható elemekből összefércelt műfasiszta. Eleinte még lehetett ijesztgetni vele a társadalom ijedőseit, lehetett farkast kiabálni, de ma már ez nem működik. Már nem tudnak olyan rémtörténetet kiagyalni, melynél egy tizenéves naponta nem látna az interneten, vagy a video-játékokban sokkal szörnyűségesebbeket. De ez a kisebb baj számukra, a nagyobb az, hogy olyan külalakkal, mellyel a természet megverte őket, már nem lehet kiállni az emberek elé. Valahogy egy közszereplőnek ki kell néznie, és egy tüntetés minden résztvevője a tüntetés idején közszereplő, ezért az egész társasságot jól meg kell nézni. Siralmas egy társaság, vagy inkább csak röhejes (de nem nevetséges).

Ám a legnagyobb baj még csak most következik. Ezt már fogalmazzák meg ők maguk. Részlet a 2014. április 3-án megrendezett "antifasiszta békemenetről" a saját beszámolójukból (kommunista.net): "Antifasiszta békemenetet szervezett április 3-ra a európai Alter Summit hálózat, a hazai Antifasiszta Hálózat, a Magyar Antifasiszta Liga és a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A rendezvényre a Népi Front delegációja is ellátogatott. Az ország súlyos morális állapotát jelzi az, hogy a Fővám téren április 3-án csupán néhány szomorú antifasiszta gyülekezett. Többen csak akkor lettek, mikor megérkeztek az Antifasiszta Szeminárium külföldi résztvevői."

Ennyi, ami érdekes. Közöny? Az bizony, méghozzá halálos. Példa arra a csapdát ásóra, aki másokat akart belelökni, de most a saját gödrében (társadalmi kitaszítottságban) vergődik. Valahogy nem tudjuk sajnálni őket, - csak lesajnálni.

Kassai Ferenc

http://www.hidfo.net/2014/04/06/aki-masnak-vermet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajnának egy hónapnyi gáztartaléka maradt
  2014-04-06 18:47:44, vasárnap
 
  Ukrajnának egy hónapnyi gáztartaléka maradt
2014.04.06 12:04


Jurij Prodan, az ukrán parlament frissen kinevezett energia- és szénügyi minisztere bejelentette, hogy az ország gáztározóiban tárolt földgáz mindössze egy hónapra lenne elég, ha külső forrás nélkül kellene előteremteni az ország gázszükségletét. Elmondása szerint jelenleg 7 milliárd köbméter gáz van a tározókban.

Prodan a gázfelhasználás csökkentéseinek lehetőségeiről beszélve elmondta, hogy az időjárás pozitív alakulása ezt némileg módosíthatja, de a várható felmelegedésen kívül nincs semmi biztosíték arra, hogy az ukrán gazdaság nem bénul meg egy hónap után.

A miniszter elmondása szerint egyes ipari létesítmények működését még leállíthatják, hogy a civil felhasználás néhány nappal tovább biztosítva legyen, valamint egyes üzemekben a gázfelhasználásról át lehetne állni szén használatára. Kijevben mostanáig azért nem alakult ki humanitárius katasztrófa, mert Moszkva nem fogja a civil lakosságot büntetni egy szűk érdekközösség által végrehajtott puccs miatt.

A későbbiekben azonban semmi garancia nincs arra, hogy a fagyok elmúltával egyik pillanatról a másikra nem állítják le a gáztranzitot. Kijev hónapok óta nem rendezte a Gazprommal fennálló tartozásait annak ellenére, hogy a nyugati országok a legkülönbözőbb segélyeket hajlandók biztosítani az atlantisták hatalomban tartására.


http://www.hidfo.net/2014/04/06/ukrajnanak-egy-honapnyi-gaztartaleka-maradt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszországhoz csatolásukat követelik a donyecki tüntetők -
  2014-04-06 18:38:05, vasárnap
 
  2014-04-06. 18:31
Oroszországhoz csatolásukat követelik a donyecki tüntetők - elfoglalták a megyei adminisztráció épületét

Oroszbarát tüntetők vasárnap a kelet-ukrajnai Donyeckben megrohamozták és elfoglalták a megyei adminisztráció épületét.
A szeparatista tüntetők gránátot dobtak az épületre, és közelharcba keveredtek az adminisztrációt védő rendőrökkel. Helyszíni jelentések szerint mintegy 200-an hatoltak be az épületbe. A becslések alapján körülbelül kétezernyi tüntető többi része azonban inkább kívül maradt. A behatolók, akik belülről elbarikádozták magukat, hangosbemondón keresztül közölték követelésüket, miszerint tartson a megyei tanács rendkívüli ülést, és írjon ki népszavazást a megye Oroszországhoz csatlakozásáról.
Eközben Harkivban összetűzésbe keveredtek az oroszbarát, illetve a kijevi hatalomváltást támogató tüntetők, a "Jevromajdan" támogatói, akik az őket elválasztó rendőrkordonon keresztül petárdákkal, műanyagpalackokkal, kövekkel és botokkal dobálták egymást. Az oroszbarát szeparatistáknak néhányszor sikerült áttörniük a rendőrkordonon. A sérültek száma nem ismert, ugyanakkor a helyszínen több "Jevromajdan"-párti demonstrálót láttak vérző fejjel, és egy egy sérült rendőrt is.
Luhanszkban az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) helyi épületét foglalták el rohammal szeparatista tüntetők. Követelésükre az SZBU helyi munkatársai hat oroszbarát aktivistát kiengedtek az őrizetből.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/126210/#ixzz2y7oL90qV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Országszerte úri dolguk van a fideszes cigányoknak - néhány
  2014-04-06 18:37:10, vasárnap
 
  2014-04-06. 17:49
Országszerte úri dolguk van a fideszes cigányoknak - néhány választási csalás

Országszerte eddig közel 200 választási visszaélésről kapott jelzést a nemzeti radikális párt. A Jobbik jogi osztálya már félszáz esetben tett kifogást az NVI felé.
A Jobbik eddig mintegy ötven esetben tett kifogást a választási bizottságoknál visszaélések miatt - mondta Dúró Dóra vasárnapi sajtótájékoztatóján.
A Jobbik szóvivője a legdurvább esetnek azt nevezte, hogy Obbágy Csaba, Ózd alpolgármestere (Fidesz-KDNP) "csomagokat és pénzt osztogatott cigány szavazóknak". A párt emiatt feljelentést tett. Dúró Dóra Egyed Zsoltra, a Jobbik helyi képviselőjére hivatkozva közölte: az alpolgármestert a rendőrség igazoltatta, és eljárás alá vonják, a helyi választási bizottság megállapította a jogsértést, elmarasztalta a Fideszt, és eltiltotta a további jogsértéstől.
A szóvivő ismertette: további négy településen, Gyöngyösön, Szolnokon, Baktalórántházán és Szarvason sérthettek még választási eljárási törvényt. A Jobbik központi jogi osztálya eddig csaknem 200 bejelentést kapott szavazatszámlálóktól, delegáltaktól és aktivistáktól - tette hozzá, kiemelve: mintegy ötven esetben kifogást tettek, a többit még vizsgálják.
A Fidesz azt hazudja, aktivistáinak vittek ennivalót cigányai
A Fidesz közlése szerint a párt munkatársai Ózdon kizárólag az aktivistáknak és a szavazatszámláló bizottság tagjainak vittek ennivalót, vagyis hazugság a Jobbik állítása, miszerint csomagokat és pénzt osztogattak roma szavazóknak.
"A Jobbik fejezze be a hazudozást!" - fogalmaz a Fidesz helyi szervezete tájékoztatásában, hangsúlyozva, Ózdon a Fidesz munkatársai kizárólag a párt aktivistáinak és a szavazatszámláló bizottság tagjainak vittek ennivalót: zsemlét, szendvicset. A Fidesz ózdi szervezetében számos roma aktivista is dolgozik, szemben a Jobbikkal, ahol ez "a párt közismert irányvonala miatt" elképzelhetetlen - fogalmaz a kormánypárt, felháborítónak nevezve, hogy a Jobbik "a roma aktivisták Fidesz melletti kiállását hazudozásra használja fel".
Korábban írtuk: Ezzel a busszal szállítja szervezetten a szavazókat a Fidesz Debrecenben. A busz vezetője közölte velem hogy ki fogja rúgni a kezemből a fényképezőt, továbbá megtudtam tőle, hogy "f@sszopó g.ci" vagyok - írja olvasónk.
Zoom
A másik kép is debreceni. Úgy látszik, kezdik sejteni, hova valók, már csak az lenne szebb látvány, ha nem csak a képük lenne lámpavasra húzva.

(Olvasónktól)
Frissítés: Úri dolguk van a gyöngyösi fideszes cigányoknak is
Tömegesen szállítják a romákat szavazni Gyöngyösön - adja hírül az Index.
A lap szerint a ,,Harmadosztály" nevű kelet-gyöngyösi telepről 300, másik gyöngyösi telepről, Durandáról pedig 270 szavazót szállítottak szavazni az RSK helyszínen tartózkodó munkatársa szerint.
Tudomásuk szerint cigányok szállítottak cigányokat. "Mint arra már felhívtuk az Index olvasóinak figyelmét, a szavazás napi mozgósítás most első alkalommal legális Magyarországon; a szavazók szállítása tehát nem törvénysértő" - írja a lap.
A ,,Harmadosztály" nevű telepen élők jelentős része a Fideszt támogatja várhatóan a többek között Vona Gábort jelöltjei között tudó választókerületben.
2. frissítés: Jobbik: tömegesen szállítanak szavazni cigányokat Gyöngyösön és Szolnokon is
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: csak Gyöngyösön - amely Vona Gábor pártelnök egyéni választókörzete - mintegy ötszáz "szegény sorban élő cigányt" vittek szavazni, de hasonló információkat kaptak aktivistáiktól Szolnokról is.
Hozzátette, ezt Vona Gábor elleni akciónak tekinti a Jobbik, és arra kértek mindenkit, hogy menjen el szavazni, nehogy a "megvásárolt szavazatok döntsenek".
Dúró Dóra felszólított minden pártot, hogy ne vegyék el a gyöngyösiek becsületét, és "ne az emberek megtévesztése legyen az, ami eldönti a választásokat".
(MTI)
3. frissítés: Ózdon is mozgósítja törzsszavazóit a Fidesz
A ózdi Mekcsei úti szavazókörben (100% cigánylakta rész) a kifelé jövőknek egy zöld Suzukiból pénzt, egy Opel Zafirából pedig csomagot osztanak. Teszik mindezt a szavazókörtől 30 méterre - tudtuk meg Egyed Zsolt jobbikos országgyűlési képviselőtől.
Zoom
A nemzeti radikális párt kifogást tett a HVB-nél és bejelentést tett a rendőrségre, akik ki is érkeztek a helyszínre.
Menetrendszerűen érkezett a Fidesz-matricás Opel és kiderült, a jármű tulajdonosa Obbágy Csaba Ózd fideszes alpolgármestere és iskolaigazgató.
A rendőrség az alpolgármestert eljárás alá vonta.

További részletek: http://kuruc.info/r/57/126200/#ixzz2y7o6YRIg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: tömegesen szállítanak szavazni a cigányokat
  2014-04-06 18:32:28, vasárnap
 
  Jobbik: tömegesen szállítanak szavazni a cigányokat
2014. április 06. 14:55
Hunhír.info

A Jobbik szerint tömegesen szállítanak szavazni romákat Gyöngyösön és Szolnokon. Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: csak Gyöngyösön - amely Vona Gábor pártelnök egyéni választókörzete - mintegy ötszáz "szegény sorban élő cigányt" vittek szavazni, de hasonló információkat kaptak aktivistáiktól Szolnokról is

Hozzátette, ezt Vona Gábor elleni akciónak tekinti a Jobbik, és arra kértek mindenkit, hogy menjen el szavazni, nehogy a "megvásárolt szavazatok döntsenek". Dúró Dóra felszólított minden pártot, hogy ne vegyék el a gyöngyösiek becsületét, és "ne az emberek megtévesztése legyen az, ami eldönti a választásokat".

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74107
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felmérések szerint az új választójogi törvény (amelyben a Ku
  2014-04-06 18:26:50, vasárnap
 
  Felmérések szerint az új választójogi törvény (amelyben a Kubatov-lista alapján fazonra igazította a Fidesz a választókerületeket!) alapján legalább 70 százalékos részvétel kell ahhoz, hogy ne legyen meg ismét a kétharmad! Ezzel a kétharmaddal jutottunk el oda, hogy nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj! A hatalomnak oly kedves egykulcsos adó viszont alkotmányos védelmet élvez. A havi kétmilliós Orbán-csapat tagjainak folyószámláján gyermekszámtól függően 200-500 ezer forint nettóval több marad. A 100 ezer forintos minimálbéres és a kétmilliós egyaránt 16 százalékkal adózik!!

Az offshore (Magyarországi adófizetést elkerülő!) lovagok nyerik az állami pályázatokat és az állami támogatásokat. Onnan markolnak fel jelentős pénzeket, ahová soha életükben egy petákot sem tettek le! Lázár most beismerte, hogy 250 ilyen eset volt, de felszólították őket a visszafizetésre. Aminek a lovagok nem szoktak eleget tenni..., hiszen a kormányrúd az ő kezükben van!

Annyiféle adókedvezmény és támogatás van már, hogy adót szinte csak a kisember köteles fizetni. Ezért is kellett felemelni az áfát 27 százalékra. Vagyis mi fizetjük a világon a legmagasabb ilyen adót, az alacsony jövedelmünkből! A rezsi és az élelmiszer áfáját le kell venni öt százalékra, és a kisember is levegőhöz jut(na)! Ha akarnák...

A magas jövedelmű fehérgallérosok népes táborát, az egyre szaporodó roma lakosságot, valamint a zsidók kárigényeit ez a leszegényített társadalom már nem képes kitermelni!
A Fidesz-kormány arra kér ma lehetőséget, hogy ezeket a cselekedeteket folytassa: ne legyen se elszámoltatás, se felelősségre vonás, az átkos ügynökei aludjanak továbbra is nyugodtan és élvezzék kiváltságaikat, maradjanak titokban az olajakták.
Tespedjünk tovább a szegénységben és az erkölcsi fertőben!
Szavazz végre megfontoltan, mert már a 24 év 24. órában vagyunk!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 155
  • e Hét: 3257
  • e Hónap: 14368
  • e Év: 167864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.