Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Gratulálok...
  2014-04-07 03:16:29, hétfő
 
  AZ 1990-BEN ÚJJÁSZERVEZETT - A KÁDÁRI IDŐKBEN KIÉPÍTETT - TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT TITKOS SZOLGÁLATOSAINAK A MOSTANI DÉL-PESTI GYŐZELMÉHEZ!

Mert, ez a mostani győzelem sem jöhetett volna létre a titkos szolgálatok kitartó és következetes aknamunkája nélkül! Több évtizedes, fél évszázados jól bevált gyakorlattal és a legújabb technikai vívmányok alkalmazásával érhették el ezt a mostani SZAVAZÁSI GYŐZELMET.


Hogyan is kezdődött az a tudatromboló, HAZUGSÁGra épülő politikai DIKTATÚRA, amely megvalósította a kádári suttyom-terrort és amely zavartalanul folytatódhatott 1990-et követően is? Mert, bizony a kádári időkben kiépült spicli-hálózat lefedte az egész országot. Ezzel, és a Boross Péter által újjászervezett titkosszolgálatokkal szemben mostanra már tehetetlenekké váltunk. Boross Péter volt ugyanis, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter. Ebben a minőségében (1990. július 23-tól december 21-ig) szervezte újjá a kémelhárítást és a hírszerzést.
Ő volt az, aki inspirátora volt az Antall József által megkötött PAKTUMNAK is. Majd folyamatosan őrködött annak betartatásán, mint miniszterelnöki tanácsadó a Fidesz- és a mindenkori kormányok idején.

A titkos szolgálatok újjászervezésének lényege az volt, hogy az 1990 előtti MEGBÍZOTT kis jelentgetőket elhelyezze 1990 után "bújtatott" polgári állásokban...Akik a mai napig nem lettek elszámoltatva a kádári suttyom-terror megvalósulása miatt. Sőt, ma már kialakult az a tragikus helyzet, hogy - az újjászervezettekkel közösen - az egy főre jutó számuk kettő lett!!!
http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/b001.htm

Kép a paktumról, melyben világosan kijelenti Boross, hogy:

"Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy VÁLASZTÁSI lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???
És, hogy ez így is maradjon, mindent elkövetnek - a titkos szolgálatosok szorgalmas aknamunkájának ,,köszönhetően" - hogy a nép "TUDATLANSÁGBAN" maradjon, vagy "FÉLISMERETEK" alapján döntsön... EZ TÖRTÉNT 2014. április 6-án is Budapest pesti, illetve Dél-pesti kerületeiben...

Kép: paktumos
-.-.-

Hogyan valósult meg a kádári suttyom-terror?

Annyira rettegtek egy újabb forradalomtól, hogy minden, a forradalomban érintett családtagot megfigyeltek. De nem is akárhogyan! Kár, hogy hallgat mindenki arról hogy függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti bizottságok voltak az egész országban minden nagyvállalat- üzem- intézmény élén. Ezek oda tartoztak a megyei, járási- városi- és a főváros kerületeinek függetlenített bizottságaihoz!!! Hatalmas irodákat tartottak fönn a dolgozó nép által megkeresett pénzen - cserébe, amiért ,,védték a dolgozó nép hatalmát"!

Ez a hatalmas függetlenített apparátus valóságosan felélte a dolgozók által megtermelt nyereséget és már az 1970-es évektől kezdődően attól a rothadónak mondott Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették a dolgozók bérét!!! Így adósították el az országot. Ők voltak azok, akik törvényt hoztak (ÉS A FIDESZ ANNYIBAN BŰNÖS, HOGY A MAI NAPIG ÉRVÉNYBEN VAN EZ A TÖRVÉNY! Pontosabban, az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza, mely szerint az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=94720&n=furaila...



2. HOGYAN IS VOLT/VAN AZ A BIZONYOS TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT?

De, térjünk vissza a spiclikre! Az úgy volt megszervezve, hogy ezekben a hatalmas irodaházakban székelő függetlenített ágazati- szakszervezeti bizottságokkal a vállalatokhoz kihelyezett bizottságok - függetlenített funkcionáriusaival- titkáraival ÖSSZEKÖTŐKKEL tartották a kapcsolatot. Ezek az összekötők jelentéskötelezettséggel tartoztak a vállalatokról a központi bizottságok titkársága felé. Ezek a minisztériumba futottak be ... Mondok egy példát: egy építőipari nagyvállalat az a építőipari szakszervezeti bizottsághoz tartozott. Az összes építőipari vállalthoz kihelyezett titkárok a maguk titkári alkalmazottaival együtt mind a vállalattól kapták a fizetést!!!
Ott élősködtek a dolgozók nyakán! És, élet-halál urai voltak!

Nekem elhiheted, hiszen gyors- és gépíró voltam 1968 és 1972 között. Egyébként szabó-varrónő voltam és estin tanultam meg nagyon nehéz fizikai munka mellett egy önköltséges tanfolyamon gyors- és gépírni. Csak azért jegyzőkönyvezhettem ezeken a bizottsági üléseken, mert a titkárnőjük - akinek jó volt a káderlapja - nem tudott gyorsírni, sem gépelni. Ő csak kávét főzött meg a reprezentációs keretet osztotta be és használta föl. Szóval, az összes építőipari nagyvállalattól az ágazati szakszervezetekhez futottak be a jelentések és ők egy összefoglalóval továbbították az ÖSSZEKÖTŐK révén az IPARI MINISZTÉRIUMBA!!! Konkrétan Kapolyi László akkori ipari miniszternek! Aki elhelyezte az ÖSSZEKÖTŐIT ezeknél a szakszervezeti bizottságoknál. A 80-as évek végére, amikor már annyira eladósodott az ország, h. az IMF sorra kezdte felvásárolni a cégeket, Kapolyi a jelentéseknek köszönhetően olyan jól volt informálva, hogy milliomos lett az un. rendszerváltozásban.

De, ha még ez sem volt eléggé meggyőző, kijelenthetem, hogy már kislánykorom óta célkeresztben élek.
Az történt, ugyanis, hogy 1956-ban a nagybátyámék tanyáján ,,nyaraltam" és amint kint legeltettem az állatokat a mezőn, 1xcsak repülőgépzúgást hallottam. Majd nagy csomagok hullottak le róla. Amint az egyik kiszakadt ott keringett a sok papírcédula a levegőben. Odaszaladtam, és alig kezdtem silabizálni a "FELHÍVÁS"-t odaértek nagybátyámék, mint akik már várták a küldeményt. A lényeg, hogy nagybátyám feleségének a fél-testvére az akkori MINISZTERELNÖK volt.... De én akkor még csak egy kisiskolás voltam... A lényeg, hogy annyira féltek, hogy kibeszélem amit láttam 1956 augusztusában, hogy nekem azóta is egyfajta házi őrizetes elszigeteltségben kell élnem... Kiderült azóta számomra, hogy ÜRÜGYre kellett a népharagot feltüzelni, hogy az akkor Ausztriából kivonandó szovjet hadseregnek Magyarországon kellett helyet csinálni! Nekem emiatt aztán az Aczél György (MSZMP KB kulturális titkára) által a hármas "T"-ből (Tilt-Tűr -Támogat) a Tiltás jutott. Ezért én ,,T"iltom-listán voltam és bizony nem tanulhattam tovább nappali tagozaton. 14 évesen dolgozó lettem, mint ipari tanuló. De továbbtanulásom legfőbb ellenzője anya barátja volt, aki az 1956-os népfölkelés megtorlásának éveiben tűnt föl és furakodott anyán keresztül a családba. A történetet megírtam, mintha Tiborcával történt volna meg és itt olvasható a folytatás, meg egy kis rövid részlet az érthetőség kedvéért.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=125709&n=furaila...

"Akkor még nem is sejtette, hogy annak az emberféleségnek ez volt a feladata! Csak évtizedekkel később, amikor 1994 őszén látott a tv-ben egy filmet, ami a pincebörtönökről szólt. A Köztársaság téri pártház alatti pincében forgattak éppen, amikor váratlanul felbukkant - ,,Laci bácsi", a házibarát - és kijelentette, hogy:
"A szóban-forgó épület alatti pince-rendszerben "SOHA, SOHA", semmiféle rabokat nem tartottak..."
Mindig is sejtette, hogy "Laci bácsi"-val valami nem stimmel, mert azt sulykolták anyjával közösen, hogy ő az apja ,,komikája"... Viszont, amikor Kovács László a soros látogatását megejtette a szülőinek hitt házban, akkor az apja mindig kivonult a galambházba és be sem ment, míg állítólagos ,,komikája" ott ,,bájolgott" a feleségével. Ezt apja mondta így, hogy ,,bent bájolog anyáddal"...

Dézsy Zoltán Pincebörtönök c. filmjében az 49-50. perctől, a II. részben látható Kovács László szt. főhadnagy itt: http://www.youtube.com/watch?v=XxqyFOJA69w

Valójában még ekkor sem gyanított semmit arról a titkosszolgálati hálózatról, amivel Kádárék létrehozták az ezer százalékos lefedettséggel működő III/III-as és más titkosszolgálati hálózatot. Viszont, amikor a D-209-es titkos-ügynökről (Medgyessy Péterről) kiderült az, ami... már elkezdett kombinálni és bizony, kezdett összeállni számára a kép."

És a hitelesség kedvéért azoknak, akik megnézik a pincebörtönökről szóló videót, összehasonlíthatják a kertünkben készült fotón látható Laci bácsit a film 49.-50. percében hirtelen előálló - a pártház gépészével! Nem beszélek a levegőbe!!! Én semmit le nem írok anélkül, hogy annak ne lenne igazságtartalma 100%-os!!!

Kép: Kovács László a "házibarát"


3. HOGYAN IS VOLT/VAN AZ A BIZONYOS TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT?

De még egyről beszámolnék, ami szintén a kádári idők spicli-hálózatáról szól... - részben. De ezt is csak évtizedekkel később tudtam meg, hogy a családunkban a Bónák között volt aki mártírhalált halt (Bóna Zsigmond) 1956-ban... és volt, aki a közismert Mansfeld Péternek volt a legjobb barátja (Bóna Rudi)... és bizony, apa is mint nemzetőr vigyázott a gyárra, hogy szét ne hordják a gépeket, mint a világháborúban. A mai napig nem tudom, hogyan és milyen áron úszta meg. De azt tudom, hogy iszonyúan megalázott élete volt a felesége mellett. Bóna Rudi is tragikusan végezte. Mert őt nem ítélték halálra, viszont 10 évet kapott. Mansfeld Pétert, viszont halálra ítélték még akkor, amikor kiskorú volt és a végrehajtással megvárták a nagykorúságát!!! A szigorú ítéletet a "MUNKÁSOSZTÁLY ELÁRULÁSA"-val indokolták! Mit sem sejtve végigszenvedtették velem az egész ifjúságomat úgy, hogy nem járhattam azzal akit szerettem.. Nem barátkozhattam senkivel... Azonnal körbevettek a suttogó spiclik. Soha nem ítélték meg nekem a jó jegyet, ha jól teljesítettem. Nem lehettem jobb tanuló a kettesnél, hármasnál!!! De én még viszonylag megúsztam... de örökösen a mai napig a hajléktalanságtól rettegve éltem le az eddigi életemet... Egyszer, amikor már a rendszerváltozásban értetlenkedve lázadoztam minden rossz miatt a postaládában találtam egy vékony kis könyvet, amit Kósa Csaba írt és "ALHATTÁL-E KISFIAM?" volt a címe.

Kép: a Mansfeld-könyv borítója


Ebből a könyvből tudtam meg, hogy miért?! És amikor odaértem ahhoz az oldalhoz, amelyikben megindokolják a halálbüntetés jogosságát a MUNKÁSOSZTÁLY ELÁRULÁSA MIATT, hogy ez mennyiszer jutott eszembe, amikor a magát baloldalinak hazudók kiárusították és eladósították az egész országot? Hogy eladták a nyugati tőkéseknek bagóért a munkások feje fölül a gyárakat, üzemeket és mehettek szegények amerre láttak, vagy a megalázó munkaügyi hivatalba! Mit érdemeltek volna ezek a komcsik ezért az árulásért, ha egy 16 éves gyereket halálra ítéltek emiatt? Ja, és Egei Attila a 14 éves gyerek, a röpcédulák terjesztéséért 4 év börtönt kapott. Azokért a röpcédulákért, amelyeket előzőleg már 1956 augusztusában valójában a magyar néphadsereg kezdett terjeszteni!!!

Kép: Mansfeld Péter halálbüntetésének indoklása



4. HOGYAN IS VOLT/VAN AZ A BIZONYOS TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT?

Be kellett volna vallani, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható kivonatait!)

http://furaila.xfree.hu/256559

MSZMP KB-jegyzőkönyv fizetésképtelenségről:
valamint a másolatát: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=126643&n=furaila...

Kép: Fizetésképtelenség

Arra is bizonyíték az 1989-es MSZMP KB jegyzőkönyvek tartalma,
http://furaila.xfree.hu/256559
hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!
Nekem el lehet hinni, mert női szabó szakmunkásként 2-3 műszakban, teljesítménybérben dolgoztam különböző textilipari üzemekben! De, ha nekem nem hisztek, akkor tessék elolvasni Báthory Zoltán: a "Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvét olvasva megtudhatjuk, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.
A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek). BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek ezt bizonyítják. (Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!
(Egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.) http://furaila.xfree.hu/257851

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!! És, hogy még most sem tudhatunk minderről azt annak a rohadék PAKTUM miatt van! Melynek betartatásán oly sok titkosügynök ügyködik a mai napig, hogy lehetetlenség tőlük valódi rendszerváltozás!!!

Vérlázító, hogy az új HATALOM, hogy MINDEN FELELŐSSÉGET áthárított az egyszerű polgárra, a volt melósra, aki elveszített mindenét és mehetett a munkaügyi hivatalba munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!! Mondván:
- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"

ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!

http://furaila.xfree.hu/213604

Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!

Kép: MDF és riválisai kampánycédula

És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?
Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!
És, amiről már írtam ennek a hosszúra sikeredett tájékoztatónak az elején. Még visszatérnék Bóna Rudira, aki hiába "szabadult" a börtönből 10 év után! Soha többé nem lehetett valójában szabad. Számkivetettként megbélyegzettként tengette az életét.- Nem kapott munkát... mindenhonnan elkergették, mint valami leprást, kiközösítették és akit elfelejtettek eltemetni

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog

1996 október végén, egy szokásos epilepsziás roham közepette, valamelyik kapualjban kirabolták a nincstelent, a támadók más érték híján ruhájától szabadították meg a vézna áldozatot. Így találtak rá hajnalban az arra járók. - A súlyos állapotban lévő embert a pszichiátriai vizsgálat után az elmegyógyintézetbe utalta a munkáját csak kötelességből végző orvos.
- "... Ott térdepelt előttem a kórház folyosóján, csak az én címemet ismerte" - számolt be sorsáról az egyik volt börtöntársa Szlama Árpád ny.á. ezredes.
- "Rudi engem nevezett meg egyetlen hozzátartozójának. Könyörgött, hogy vigyem ki abból a pokolból, de hát mit tehettem... Sajnos sokat nem. Adtam neki egy kis pénzt, elintéztem, hogy vigyék át a János Kórházba."

Így emlékezett "Púpos", az egykori börtöntárs Rudira, aki valamikor, évtizedekkel ezelőtt oly' sokat segített neki a Gyűjtő falai között. Mansfeld László, a mártír Mansfeld Péter bátyja hasonlóan nyilatkozott az újságírónak.

Az is a kádári suttyom-terrort megvalósító titkosszolgálatok működésének ,,köszönhető", hogy a Bóna Rudihoz hasonlók élő halottként vegetálva tengessék az életnek nem nevezhető tengődést az un. szabadulásukat követően. Ellentétben azokkal a ,,szabadultakkal", akik lepaktáltak a kádári ÁVH-val és hűséges kiszolgálói lettek, mint vendéglátós vezérigazgatók például...

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 746
  • e Hét: 1583
  • e Hónap: 10187
  • e Év: 46128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.