Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Mellőzés
  2014-05-12 21:18:54, hétfő
 
 

Elárasztottalak ismét
ismeretlen, értéktelen
életemmel. Tudod, miért?
Te emberi vagy, egyetlen.
Nekem is felfoghatatlan,
a sötétség bánt miatta,
eszük nem volt, írhatatlan
cselekedetük létre hozta
azt az ember-sorsot kedves,
mely felrúgott minden törvényt,
remélem, szemed nem nedves,
dühös vagy rám, elméd remélt,
mindez nem lehet, kitalált,
elborult elme szülemény,
ha sorsom egésze eltalál,
szíved nem bírna szörnyedményt.
Elszakadtam, jobb lesz Neked,
csak néma csended követett.
Belőlem sikered nem lehet,
éld boldogan az életed!


2014. május 12.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Sorsfordítás
  2014-05-12 16:57:20, hétfő
 
  Kohut Katalin: Sorsfordítás

Pszichografológia, az okkultisták mélylélektanával és elmebetegségeivel:

,,Weöres Sándor csodagyereknek számított, távol-keleti utazásokat tett. Azt írta: egy másik világ küldte őt. Művei: táncosnők, de profundis. Reménytelenség könyvében megjósolta, hogy nem felfelé, hanem lefelé épül a templom.
Alakmása egy fiktív költőnő: Psiché, amelyik félig nemes, félig cigány. Weörest foglalkoztatja a teremtés, emberré válás, a megváltás. Ezért írta meg a Theomaghiat, Istár - Ízisz - pokoljáratását,a zöld Médeia-t, Minotaurust, Orpheust, A dob és táncot, A négy koralt, Keresztöltést, Grádicsok énekét, Nasszézus himnuszt, Vénusz-Jézus táncát, A szörnyeteg koporsóját, Mária mennybemenetelét.
Weöres rájött arra, hogy a cigányság és keleti népek felemelésének módja csak áldozás lehet.

Weöres antiszemitista lett - később urbánus"- humanizmus (Radnóti, Jékely, Rónay, Dsida Jenő, Sik Sándor, Fodor József, Áprily Lajos, stb. voltak az eszmetársai."

Dr. Báró B. Egonnál 1957-ben megszületett a félig nemes, félig cigány eredettel bíró Ágnes a Pszichografológiai Ázsia és a cigányság felemelőjeként egyetlen közös áldozással.

A Pszichografológiai szörnyek egykori maradványait őrizte a kisváros, a sátor, egykori antikrisztusról elnevezett képződmény Sátor-hegye, mint a Szörnyeteg koporsóját Dávid néven Rákóczi térrel a Koporsó-hegy. Jézusét a Vár-hegy, a Nasszézus himnusz Jézusát a Köveshegy, a a Vénusz-Jézust a Magas-hegy mini kilátóval.

A Keresztöltés sárga-fekete hátterű hatalmas nagy pókjával kezdték a könyv végrehajtását a báró családján. Ahol a pók megszületik, ott az anyának elviszi a fogait. Ágnes asszony mossa lepedőjét sorokkal rendezték be a kezdeti történelmet. Valamennyi hegységnek megfelelő csapás a Rákóczi térnél született meg.

A dob és tánc termékenységi népeit különböző helyszínek képviselik, Borsod megyében ezt sötétkapusokkal rendezték be, ők képviselik a különféle szigetek termékenységi vas csapásait. A Nasszézus himnusz Jézus-Ízisz egyiptomi, vagy sumer kor vaskelet elméletei szerinti pokoljáratást jelent orvosok leplezésével. Mindegyik szereplő az elméletekhez megszületett, mai napig vidáman éli életét, mert kitaláltak egy közös nagy Játékot: ember fogja képviselni az Ágneseket, amit ismétlésben a Rákóczi tér Ágnes bútorszalonnal valamennyi Ágnes helyetti ismételt emberek megáldozásával hajt végre.

1958. március 7-én megszülettem én Mérleg-Halakként, énekesnőnek, nyelvi tehetségként félig ugor és félig német emberi családba. A Ligába ment apám a Rákóczi térrel kísérve, s közölte, hogy ismét egy kurva született. Onnantól vagyok én a kurva a Rákóczi tér helyett, valamennyi Ágnes szereplője a Pszichografológiának. Így kerültem megjelölésre a termékenységi népek nemi vesszeje és különféle szexuális tárgyú tette miatt. A Pszichografológia egyetlen karmikus könyvét jelenti a Bertalan utcájának az apokalipszisnek, melyet 1995-ben a Talmud a börtönnel és Orbán Viktor elmeosztályával kezdtek el ismételni, a méhem meggyalázásával a Rákóczi térnél megszületett Keresztöltés barna bőrű fogtalanítója miatt az Ágneseknek.

Sorsfordító nap volt születésem a vízöntő vívmány Kékes tévéjének születésekor, az ember lett a kurva, a Rákóczi tér tisztul a börtöntől, a többi csapástól, a cigányságtól, mióta ember áldozással egész Ázsiát és a cigányságot egyetlen áldozással megnemesítették emberré.


2014. május 12.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A világ négy égtájának városa válik a cigányságtól
  2014-05-12 10:11:45, hétfő
 
  A romániai csapásként berendezett Miskolc városa, amelyik kapujaival, árnyékoskertjével, Rákóczi téri képviseleteivel a világ négy égtáját jelenti könyveivel, melyeket születésem óta hajtanak végre rajtam és húsz éve ismétlésben valamennyi egyházával, kommunistájával az alkoholistáknak Kata néven, Katalin nevekkel, Ágnes asszonyokkal, Gáborokkal, Gabriellákkal, Mariannákkal, Jánosokkal, Ildikókkal, Erikákkal tömeggyalázásai után a nyolcvanas évektől, majd húsz éves ismétlésben egykori korok miatti gyalázatában válik a cigányságtól és a börtöntől, ami a Kállaiékkal kezdődött, amelyik sötétkapus képviseletével húsz éve hajtottak végre helycserét, jelenleg a két apokaliptikus utcán a celebek, mint Molnár Anikó, Varga énekes és a Tóth atyafiak mellett a sötétkapusok mennek végig a cigánysággal, Farkas Flórián kezdetével az emberek gyilkosainak Bertalan és Révész utcáján. Kállay sötétkapus és az elmeosztályok járnak végig az embereken végrehajtott apokalipszis két utcáján, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákon és hozzájuk tartozó városokon, falvakon, munkahelyek névtárán. Kállay a sötétkapusokkal, mint amik húsz éve megtámadtak minket és helycserét hajtottak végre pár emberrel, mivel nem volt itt több így került az egész ország győzelmi jeleként harmadik helyezéssel az euróvíziós fesztiválra. A börtön Kállai és a kommunista erdő madár Kállai nevét vette fel, melyek a 666 népét jelentették borsodi feketékkel.

Mit lehet tenni ilyen országgal, ahol a forgószeleket a két utcán folyamatosan végrehajtó Staller Ilona Katiként emberen megváltott népe közvetít féktelenül, izgulnak a magukat esernyővel védő Ének az esőben film alapján értelmiség legyőzést végrehajtó Bajor Imre légy helyett a börtönből? Értelmiségeket semmisített meg, gyilkolt meg, tett gyalázatossá, gondolkozás nélkülivé, egy agyi tumor a megöltekért nem ár. Átcserélték magukat, mint Forgószél állandó végrehajtóit a vastrágyától értelmes emberekre, akiket megbénítottak, meggyaláztak és megöltek.

Radnóti Miklós Pszichografológiai Ázsia és cigányság felemelőjének elméletét jelenti apokrívben Weöres Sándorékkal együtt, idetartoznak a Bertalan utcájához a vas lírai karámnak Miskolcra, ahová berendezték a Gyarmatyakat is. Azt hiszem, még életében kellett volna a lírai karámmal együtt bíróságra vinni őket, mielőtt a jeruzsálemi okkultista karmikus Pszichografológiát Ágnesekkel együtt berendezik és végrehajtják embereken nyolcvan éve már a Rákóczi térrel. Ugyanezt kellene tenni a lírai karám együtteseivel, beat, hippi, punk képviselőivel, a többi elmeosztály képviselőjével, mint Irigy Hónalmiriggyel, mert csupán azt nem mondták el, hogy az embereket megáldozták a karmikus szülöttek testszaga miatt, hogy mit jelent a nevük.

A tömeg gyalázó Rákóczi téri város átlépett a jövőbe, az embereket megölték, már csak én haldoklom egyedül a Rákóczi téri gyalázói, Orbán Viktor elmeosztálya és Zoltán Erika médikus elméjével állandó kínzás alatt deformálva a születési kezdetem áldozói kísérete által 1995-ös teljes begyűjtése után a nemeseknek, mint vasfüggönyösöknek és Nagy Anna halál reformátusainak, Szandi földönkívülijeivel, az Időjelek születésem óta gyilkolóival, bal szemem teljes tönkre tevésével.

Az elmeosztály a Medúza által írt dalait a vasfüggönyösöknak 1995. óta ismétli a pszichiáterekkkel és a médiába ment elmebetegekkel, amik tehetség kutatásokat rendeznek folyamatosan, emelve a jeruzsálemi csapásokat, mint Dudás Sándort, amelyik helyett agyi defectem lett, s valamennyi kurvát, előző élete tettei alapján.

A Kata néven itt lévő város legyőzte az emberiséget, megtisztult. Mint írtam, még 2004-ben a Tüdő nevű cigány helyett gyilkoltak és a születésem óta nálunk lévő kislány gyilkosai helyett két elmeosztályával, valamennyi romániai Gábor helyett, mint ahogyan valamennyi református helyett embereket gyilkoltak meg, mint a Hunnia elme Vatikánja helyett.

Soha nem fog kiderülni az egyetlen csapásom az együttesek közül, mint emberi apokalipszist végrehajtók elmeosztálya közül a Bizottság beállítása szerinti ortodoxok és szakállas zsidók kislány gyilkossága, meg sem lehet őket büntetni. Haldoklom, de a Szörnyeteg koporsója Mónika Show fertelmesei gyalázatával élek születésem óta, nem engednek meghalni. Tegnap éjjel leállították a tüdőmet, nem kaptam levegőt. Hihetetlen, hogy Magyarország elmeosztálya így gyilkolta le az embereket, mert a csapások nem tudnak gondolkodni és deformáltak a karmikus börtönnel együtt, amivel kezdtek Simon Évával. Koncz Zsuzsa és a többi kommunista kor képviselője átlépett a jövőbe ismétlésben is a vasfüggönyös nemeseivel Erdős Anna medvés erdő népének, ami én voltam egyedül a Ki az Úr a házban Zalatnay Sarolta paraszti házasságával.

Az értelemmel ellenkezik mindaz, ami történt, talán ezért is támadott meg a miskolciak két elméje és a sötétkapusai húsz éve Dávid Mónika tömeggyalázó népével, hogy ne tudjam megmegyarázni sem, mi történt, valamint, hogy a fiatalságomat a kihalatásunkkal együtt végre hajtsa.

A református megmentettek és felemeltek nem értik, hogyan lehet az, hogy valaki nem a saját életét éli, hogyan játszhat szerepeket. Én sem értettem, felfoghatatlan és iszonyat, hogy az egész világ én vagyok egyedül valamennyi Katalinnal és Halak szülöttek, börtönnel, elmékkel, minden apokaliptikus csapással, kommunistával, egyházi képviseletekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2032
  • e Hét: 4354
  • e Hónap: 10595
  • e Év: 62861
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.