Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Zöld-sárga - magyar leányka Puniella Erős Antónia
  2014-05-13 11:11:41, kedd
 
  A mexikói szappantisztító sorozatot a Bestia kezdte el a színésznőjével a hasonmásomnak, Puniella szerepeivel a Járványtemetőjéből a megölteknek, amit gyorsan a vasfüggönnyel felszámolt a börtön.

Puniella megszületett Erős Antóniaként, de nem magyar leányka, hanem romániai csapás, mint az egész borsodi média karmikus népe, míg az elmeosztályok a börtön csapásait jelentik, ezért hajtották végre az embereken az összes börtön könyvét, támadva minden deformációjuk miatt születésem óta.

Zöld-sárga hangyák lejárata, tollas-gyÍk szemében áll egy kis leányka. Darazsak harcolnak, fogaik csattognak, halálos sebeket ejtenek eleget. Zöld-sárga, zöld-sárga éhes a sárkányka, világ egyharmada majdnem ő egymaga. ...arcának bájával hangja lágyságával engeszteli gyíkját, hogy kerülje halálát. Halála közeleg, országa megremeg, magyar a leányka, magyar a hazája. - énekelték a pokoll angyalai Kex kezdetével 1971-ben, bár a mexikói történelmet az aztékokkal kezdték törpe Kati beállításával a rudabányácskai törpékkel születésemkor Újhelyben.

1971-ben kezdték előlről a miskolciak a zöld-sárgát Puniella két elmeosztályával leértékelt áruként zöld-sárga téli kabátommal és Madonna vörös rózsás sapkájával, a Rózsaszín bombázók rózsaszín kesztyűjéval a kiliániak által épített ház alapján a kiliáni téglaházak karmikus népével. Magyar G. Maczó Ágnes lett volna és Motsilnik Katalin, a két hintás magyar kislány Illés apokalipszisből és az Időjelekből, mint már írtam. Itt engem áldoztak meg egyedül, ismétlésben is Miskolc városával, felszámolva a Passuth mexikói könyveivel megjelölt helyszíneket az Őrházas vasfüggönyös Varga kezdetével a vas-sorompónak, határlezárással.

Én vakon éltem az életem, hatalmas hipnózisos zöld szemekkel, ezt is beállították a filmben a hasonmásommal, zöld ruhájában a lírai karám írótollának. Hobo, mikor előadja ezt a dalt, a hatalmas skizopren elmetömeg őrjöng az ember áldozás hevében, csápol neki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Úton
  2014-05-13 10:05:24, kedd
 
 

Ruhája rózsaszín üde lányság,
séta ösvényen a kívánság.
Talán kastélyából szökött éppen?
Szőke haja lebben a szélben.

Szőkeségét leírni nem lehet,
nemesi lélek talán így ünnepelt,
mint a lenvászon, szeme búzavirág,
szerelméért árva szívem kiált.

Állj meg, szőke Vénusz utadon,
hadd pihenjen szemem alakodon!
Istennőm leszel, csak azt kívánom,
szíved szívemmel eggyé váljon!

2014. május 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Angyal
  2014-05-13 09:34:58, kedd
 
 

Angyalként élte földi életét,
míg legyőzte sötétség tiszta létét,
s keblébe fészket rakott a kétségbeesés,
szeme könnyeiből lett a vízesés.

Lelke tükörképe a hatalmas óceán,
kék vízében megtisztulna tán,
de nem, nem maradt egyebe,
mint karjainak végén a tenyere.

Lehajtja búsan az angyal-fejet,
elrejtve két kézzel a szomorú szemeket,
s darukiáltás a csendsikolyt megtöri,
a kelő Nap valós árnyékát megfesti.

Angyal zokog a tenger-parton,
szíve a mennyel már nem dalol,
hívogatja őt régi ég-otthona,
angyali ének száll a bús homlokra.

2014. május 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Gitárom kifehéredett
  2014-05-13 08:49:44, kedd
 
  Körbejárta a világot
gyermekhangommal a gitár,
ily' koncertet még nem látott
villámmal Európa tán.

Örökségem Nektek hagyom,
tiszta dal békét teremtsen,
s szívhez szólva akaratom
végrendeletként meglegyen.

Villám Svájcban mindig álljon,
emlékeztesse az élőket,
koldultatás volt a sorsom,
Halak a tortán ünnepelt.

Szívek szárnyán a muzsika
a győzelmi láng legyen,
s hozzá az ember kultúra
tudom, diadalt veszen.

A szeretet börtönbe zárt
sivár pusztasága helyett
legyen a világra kitárt
karokkal a jó szív-ünnep.

Gitárom kifehéredett,
míg körbe járta a Földet,
győzzétek le a sötétet,
zengjen emberért gyászmenet!

2014. május 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Felröppenek
  2014-05-13 08:46:09, kedd
 
  Kohut Katalin: Felröppenek

Gondokkal teli szívem,
tenyerembe fogom fejem,
a súly alatt megroskadom,
lábam a homokba hatol.

Könnyem pereg, zokog lelkem,
hallgatásod üres verem,
beleestem, nyújtom kezem,
szereteted nem emel fel.

Daru madár tenger felett
repíts el az üzenetet:
hiábaság az életem,
emberség a remény-éltem.

Eggyé válok madár-szárnnyal,
szabadságra régen vágytam,
repülök a mennyországba,
árnyéknyomom a homokba'.

2014. május 13.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Az adventi és bibliai apokalipszist le kell zárni
  2014-05-13 06:13:45, kedd
 
  Mivel Borsod megye a 666 Rákóczi téri központjával valamennyi könyvét az ezer éves szerepjátékosoknak, állandó bibliai berendezetteknek, amik megváltoztatják a világ országainak összetételét elmeosztályaival és orvosaival rajtunk, embereken hajtotta végre a Pszichografológiai horroros gyilkosaival, szörnyeivel, az apokalipszisen születésem óta körben járnak a mi áldozásunkkal, s úgy kívánta ezt lezárni, hogy húsz éve ismételte skizopren refrénekkel az összes könyvet és apokalipszist átírva, mint az atlantiszi egykori földrengést mozgó fogakra a szájban Müller Péter menhelyével, s engem a rajtunk megmentett kommunista skizopren elmeosztályra akart zárni a borsodivánkai megmentettek közé kommunistákon és református bolondokokon egyesével körben járva sorsuk emelésével születésem óta, gitáromat átadva húsz éve a cigányságnak, nincs lezárva az emberen Jézus-Vénuszként kezdett apokalipszise Romániának a börtönével, rima Jeruzsálemként.

A adventi rock-zenészek, lírai karámok vasfüggönyösai nem nyithattak vallási felekezeteket, sem az ortodoxok, mint kislány gyilkosok Íziszként, sem a fekete kalapos zsidók náciként Mercedessel az újhelyi temetőbe írt történelemmel, sem Mexikó Erős Antónia helyetti hosszabbításával a Zöld-sárga Kex pokol angyalának az én gyilkosságommal magyar kislányként, sem az Illés együttes G. Maczó Ágnes helyetti magyar hintás kislány áldozásával korláti 666 cigánytelep központjával az Ébredő Játszóterének az egyházainak, sem Bodor Ágnes asszonyai a Keresztöltésnek, amik születésem óta maguk helyett gyilkolnak, húsz éve hosszabbításban fogkiszedés kezdetével születésemkor, hogy az anya elviszi a barna gyerek fogait, ezt ismétlik innen és báró Baratta Egon nemesi lányának Pszichografológiáját az összes cigányteleppel, indiai börtön cigányság vasnemesek emelésével, sem az ózdi halál cigányság központja a románoknak, sem az űrhajóval járó 666 központja a Sátán népének, amelyik legyőzött engem Csernobilkor a börtönével, nyaki strumával és agyam megbénításával, sem az esernyővel magukat védő Heves megyeiek, sem a Rózsák, amik Molnár Rózsa kezdettel meg vannak mentve, sorsukat végrehajtották, mint valamennyi elmebetegét, karmikust és torzult helyetti ember gyilkosságot.


A gitárom végigment a világon, attól függetlenül, hogy a magyar orvosok átadták a cigányoknak, s felálltak a médiába a börtönnel, Halakat rendeznek a tortán, mert minden Halak szülöttjét az atlantiszi halak szerepemnek rajtam megváltottak, már a cigányságot is, mint halál népet.

Le kell zárni a borsodiak apokalipszisét az egész világon, a főnix fekete népére el kell jönnie a világ végének, amitől féltek Erdős Péterék születésemkor, megáldoztak bárányként Csepregi Éva és Derláné Éva helyett. Apokallipszist hajtottak végre rajtunk maguk helyett a menhellyel, ez mind az ő csapásuk lett volna.

Az adventi republic, szocialista, jobboldali öcsém áldozásából menhelyi Müllerék személyiség megszüntetése által emelt kiliáni jobbikot Vona Gábor romániai csapással és a skizopren értelmiség legyőző nemi csapás Orbán Viktort és társait, mint Révész utcai kommunistákat be kell vinni vissza az elmeosztályokra a református honfoglaló bolondokkal együtt . Soha nem lesz vége a 666 központ ember gyilkosságának, Magyarország a német trianoniakkal, a vasfüggönyös elmeosztályokkal így harcolt, mentve magukat a családom megáldozásával.

Valamennyi politikai pártot vissza kell vinni időben ezer évre, vallási korok megszünésével a börtön feszületesek részéről, mivel engem tettek a börtön valamennyi Krisztusa feszületére születésem óta

A filmbeli szembesítés a 666 borsodi romániai központtal, amelyek nem voltak részesei a világ történelmének kudarcot vallott, minden filmet átdolgoztak az elmebetegek, míg minket gyilkoltak, nyaralgattak, utazgattak szerte a világon. A Jehova futballt be kell fejezni az egész világon a nevek felvételével együtt, különösen a rima Jeruzsálemes Branyiczky Mihály füves dr. Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter újhelyi gyilkosaival, a barzilokkal és a démonjaival, mint Liptai Klaudiával.

Márai leírta, hogy felszámolták az Istent, a huszadik század eleje óta az embereket számolják fel titokban.

Fekete világban fekete teremtők vannak, melyek folyamatosan hoznak létre új csapásokat, mint Ádám és Éva engem legyőző kígyós nemi csapásait arc nélkül. Ezek a zsidók ezer évesekkel együtt, valamennyien ember gyilkosok, azért tettek tönkre, mint szép voltam és tehetséges. Még a maffiáknak is megáldoztak engem Keller Dezső népei. Az elmeosztályok csapásait le kell venni rólam és kiűzni belőlem, leégetni rólam Dávid Mónika Szörnyeteg koporsóját a Rákóczi terének, állandó gyalázómat az Ágnesek sorsát végrehajtva reformátusokkal, halak szülöttekkel, cigánysággal, sötétkapusokkal. Nem voltak részesei a világ történelmének. Szégyellheti magát a spanyol pusztító az atlantiszi aranyhal gyilkosságágáért, a bal fülem összetöréséért, mandulám megcsonkításáért, melyet ismételten tönkretett a menhely a cigánytelepével és börtönnel húsz éve már a jungista kiválasztott asszonyos orvos elméletét végrehajtva.

Koncz Zsuzsa Vörös Oroszlános elmeosztály vastrágya népének Romániába, vagy Jeruzsálembe kell költöznie, világ bíróság elé kell állítani őket a vas csapásaik elmeosztályával, az Irigy Hónaljmirigy elmeosztályával együtt, mert szaga miatt gyilkoltak le az elméjével Szaturnuszi kommunista színben, ismétlésével is húsz éve az elméjével.

Zalatnay Sarolta parasztjai a magyaroknak a börtönnel költözzön Romániába, vagy Jeruzsálembe a Vörös Oroszlános vasbabilon kommunizmusa végrehajtása miatt a KDMP vastrágya nemeseivel együtt, amikkel kezdtek Nagy Karola hasi érgörcsben elhunyt hunyadi nemesével a füves elmeosztálynak Mimózaként bordo cigivel kommunizmust, Nagy Anna halál református magyar néven szereplő romániai csapásaival a vastrágyáknak, a Rákóczi tér engem megjelölő lincselő 1956-osaival Miskolc városának, átírott 1956-os történelmével a kommunista Kata kocsmás és Lila kocsmás cseremisz pusztító népének rózsakeresztes és szabadköműves I. emeletes nyomorultjaival a Révész utcának babáival az oroszoknak Varga Éva és Balázs Ferenc kezdetével a hecskei berendezéssel.

Hatalmas Eperjes farizeus elmeosztálya menjen rima Jeruzsálembe emberek felszámolása miatt vastrágya Vörös Oroszlános kommunista színben az erdő népével együtt, amik így tisztulnak a kelet vastrágyái lírai karámjának könyvei szerint az orosz nácijaival az üres szívű kiárulásra ítélt Szandinak.

A győri avatár és antikrisztusok rima Jeruzsálemet jelentik a Vörös Oroszlánból, valamennyien Románia csapásai Lévai Anikó Benkő Lajos olaszliszkai birtokát a szombathelyi Benkő Sándor nevéből ismétlésben rajtam végrehajtó magyar ugarok támadása ismétlőjével együtt a nemzetközi bíróságra az összes Lévaival együtt, mint forgószél embereken történő állandó apokaliptikus végrehajtóival.

Magyarország nem létezik, valamennyi magyar néven majdnem romániai és jeruzsálemi csapások vannak. Magyarország az elmeosztályaival az embereket gyilkolja maga helyett, így harcol, ha lehet ezt ennek nevezni születésem óta támadva minden deformációja miatt a Talmudos zsidóknak.

Svájc örökre őrizze a villámat, mert nem engedélyezték tovább számunkra az ennivalót sem a nyomorultak izraeli kezdettel, melyek a jelenlegi médiát jelentik, amik folyamatosan ismétlik együtt a Zöld medeia pszichhografológiai Margittai Ági helyetti gyilkosságát anyámnak és az ő anyjának teljes deformációmmal, csonkításommal, szívem gyalázásával emberi szívként. A menhelyt Müller Péterékkel együtt, mint lesz népet fel kell számolni, nyolcvan éve járnak körben az apokalipszisével az összes könyvnek, csonkításukkal, gyalázatukkal a börtönnel együtt. Legyek, mint Presser Pici Ringasd el magad népe kislány gyilkossága óta Gábor Áron rézágyújának Romániából Omegás kezdetével Benkő Íziszes fülbevalójának a vasfüggönyösöktől. Zorán kislány gyalázó apokalipszisét az ördögöknek bíróság elé kell vinni, mivel ördög, természetes nála a kislány gyalázás, amit rajtam hajtottak végre három éves koromban. Valamennyi magyar együttes az én csapásaimat jelenti. Az időjelek testenyészeteit a börtön hozta létre, fel kell számolni őket, mint ahogyan vissza kell vinni a könyvekbe a könyvszereplőket és meseszereplőket is, a múltba Erdély feketevonat népét. A Farkasok további honfoglalását, a református elvittekkel együtt, mint karmikusokkal meg kell akadályozni, Romániába kell vinni őket.

A főnixes 666 népét teljes egészében bíróság elé kell állítani, mert saját apokalipszisét embereken hajtotta végre a borsodi központja valamennyi népének sorsával együtt.

A hegyvidéki kisvárosban élt akiről szólok mostan Kata gyümölcsei medve kommunizmus kezdetével születésemkor kezdődött Sátoraljaújhelyen, az erdőnépbe vitt először a Kelet lírai karámja a borsodiaknak, Egyiptomba szintén fekete angyalokkal a megtaláltl rajzok szerint is. Ezt az írást rendezte be és hajtotta végre Mészáros Kata kocsmájával és a Vas megyébe gyerekemmel együtt szállított lila kocsma cigánytelepével és alkoholistáival a két elmeosztálya Borsod megyének, berendezve Szombathelyt Soltészné lelkeket égetőivel a Jehova játék létrehozóinak büntetlenül Hunyadi palotába helyezve őket hófehéré fogsorral vastrágyaként.

A hegyvidéki kisvárosban Kata gyümölcseit előlről kezdte a budapesti elmeosztály a nevemmel Hegyvidéki szociális központjával.

Az elmeosztálya Magyarországnak likvidálta az embereket minden fogyatékossága miatt, megcsonkította, meggyalázta, legyilkolta őket. Magyarország romániai csapásai olyat tettek a vasfüggönyös Cseh Károly kelet népével, amit soha többé nem felejt el a világ, olyat kottáznak az égre a cigánytelepével Furhmann Imrének, valamennyi Imréjével az Ufós börtön bűnözőknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 371
  • e Hét: 529
  • e Hónap: 2888
  • e Év: 55154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.