Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
„Ha ezt túléled, emlékezz, hogy szeretlek.”
  2014-05-14 14:46:57, szerda
 
 
A fukusimai földrengést követő természeti katasztrófa után az egyik mentőosztag
egy fiatalasszony házához ért, ahol a repedéseken keresztül látni lehetett annak holttestét.

Az asszony teste furcsa térdelő pozícióban volt, mintha imádkozott volna, törzse előredőlt és két kezével valamilyen tárgyra támaszkodott. A ház az asszony hátára és fejére omlott. Nagy nehezen a mentőosztag vezetője átnyúlt kezével a keskeny nyíláson és próbálta elérni az asszony testét, remélve, talán még életben találja, viszont a hideg, merev test ennek ellenkezőjéről árulkodott.

Az osztag majdnem tovább is állt, de az osztagvezető úgy érezte, hogy vissza kell menniük hozzá.
Ismételten letérdelt és benyúlt a keskeny résen, hogy megtapogassa az asszony teste alatt levő kis helyet, amikor felkiáltott: ,,Egy gyermeket találtam!" Az osztag tagjai elmozdították a romokat a halott asszony körül, és egy virágos takaróba göngyölt, három hónapos kisfiú feküdt édesanyja holtteste alatt! Nyilvánvalóan az asszony a lehető legnagyobb áldozatot hozta meg, hogy fiát megmentse, háza összeomlásakor saját testével védte meg.

Amikor az osztagvezető karjaiba vette, a kisfiú még mindig békésen aludt. A mentőorvos, amikor a takaróját szétnyitotta, egy mobiltelefont talált benne, képernyőjén SMS-üzenettel: ,,Ha ezt túléled, emlékezz arra, hogy szeretlek." A jelenlévők a telefont kézről kézre adták és egymás után fakadtak könnyekre.

,,Ha ezt túléled, emlékezz, hogy szeretlek." Hát igen. Ebben az egyetlen mondatban benne van minden. Mert mit is olvasunk az evangéliumban? ,,Nincs nagyobb szeretete senkinek annál, mint annak, aki életét adja barátaiért." (Jn 15, 13.) Amire leginkább az anyák képesek. Életet adnak az életért.
http://van-remeny.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Fatimai Boldogasszony
  2014-05-14 14:34:56, szerda
 
 
Fatimai Boldogságos Szűz Mária
május 13.
Mit tart a jelenésekről az egyház?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Minden korban voltak Mária-jelenések, mégis feltűnő, hogy a XIX. századtól kezdve megnőtt a számuk.
A jelenések alkalmával Máriát mély alázat jellemzi. Boldognak mondja őt "minden nemzedék", mert - Jézushoz hasonlóan - Isten kegyelmét hirdeti. Jézus mondta:"Tanításom nem tőlem való, hanem attól, aki küldött" (Jn.7,16), és "Aki engem látott, az Atyát is látta." (Jn. 14,9.). Az isteni Ige emberi szavai nélkül sohasem érthettük volna meg az Atya Szívét: szükségünk volt arra, hogy a Fiú megértesse velünk az Atyát, akit emberi szem nem láthat.
Talán éppen korunknak van szüksége arra, hogy láthassa Máriát, mégpedig úgy, ahogy magát megmutatja, nem pedig úgy, ahogy mi szeretnénk Őt elképzelni. Egyáltalában szükséges látni Őt, hogy meg ne feledkezzünk az üdvösségben s az Egyházban betöltött szerepéről. Tulajdonképpen az Egyház ősmintájaként mutatja és nevezi meg önmagát, akinek vonásait nekünk is ki kellene formálnunk önmagunkon, önmagunkban.
Az Egyház reformtörekvéseiben szemét Máriára szegezi. Nem azért, hogy halmozza a Mária-ünnepeket, áhítatokat, hanem egyszerűen azért, hogy tudjuk, mi is a valóságban az Egyház, az egyházias szellem és magatartás.
Szüntelenül megemlékezünk Mária figyelmeztető felhívásáról: "Tegyetek meg mindent, amit csak mond Jézus!" Mária ott él Fia szándékaiban: Isten neve dicsőüljön meg a földön, jöjjön el az Ő országa, s akarata valósuljon meg a földön is, miként a mennyben.
A Mária-jelenésekkel kapcsolatban döntő jelentőségű az a tanítás, amely szerint a kinyilatkoztatás lezárult az apostoli korban. Ez az alapvető meggyőződés vonja meg a jelenések határait és hovatartozását. Nem foghatjuk fel tehát ezeket úgy, mintha kiegészítenék vagy folytatnák a kinyilatkoztatást.
Mária megjelenései - amelyek elfogadására nem kötelez bennünket az egyház -impulzusokat adnak a megújulásra. Például Lourdes vagy Fatima olyan helyek, ahol nemcsak fokozott Mária-tisztelet született meg: új erőre kapott a Krisztusba és Istenbe vetett hit, egybekötve az Eucharisztia iránti mély hódolattal, valamint a megtérések erkölcsi csodáival; hatalmas lendület árad ki belőlük az egész egyházi életre.
Az Egyháznak az a feladata, hogy hirdesse a kinyilatkoztatást. Isten különböző karizmákkal és kegyelemmel teljes eseményekkel - amelyek közé soroljuk a Mária-jelenségeket is - gyakran oly evilágias gondolkodásunkat és viselkedésünket újra meg újra a teljes keresztény élet céljára irányítsa: "égi hivatásra, amelyre Isten meghívott minket Krisztusban (Fil. 3,14).
A fatimai történet
~~~~~~~~~~~~~~~
A portugáliai Fatima a jelenések óta Lourdes után Európa egyik leglátogatottabb Mária kegyhelye, évi több millió zarándokkal.
1916. május 13. - 1917. október 13. között a 10 éves Santos Lúcia , valamint unokatestvérei: a 9 éves Marto Ferenc és annak húga, a 7 éves Marto Jácinta három angyali és hat Mária-jelenést láttak. Az angyal a béke angyalának, illetve Portugália őrzőangyalának nevezte magát. 1917. május 13-án a Szent Szűz jelent meg a Cova da Iria (a Béke völgye) lejtőjén, és kérte a gyermekeket, hogy imádkozzák a rózsafüzért, és hat hónapon át ugyanebben az időpontban jöjjenek el hozzá. A Szűzanya minden alkalommal imádságot, áldozatot és engesztelést kért.
1917. október 13-án kb. hetvenezer ember jelenlétében történt a jelenés és a mindenki számára látható napcsoda.
A leirai megyés püspök, miután kivizsgálta az eseményeket, 1930. október 13-án kihirdette a jelenések természetfölötti jellegét, és engedélyezte a fatimai Szűzanya tiszteletét. 1931. május 13-án a teljes portugáliai püspöki kar elzarándokolt Fatimába, és felajánlották az országot Mária Szeplőtelen Szívének. E felajánlás a Szűzanya különleges oltalmának köszönhetően megmentette Portugáliát a II. világháború borzalmaitól. Hálából a portugál asszonyok arany ékszereikből és kb. háromezer drágakőből koronát készítettek, amellyel XII.Piusz pápa legátusa 1946-ban megkoronázta az l920-ban már elkészített kegyszobrot, és elrendelte Máriának mint a Világ királynőjének ünnepét.
A Szűzanya három titkot bízott a pásztorgyermekekre:
**
* Az első titok az újabb világháborúról beszélt az I. világháború végén.
* A második a pokol látomása volt.
*A harmadik titok próféciát tartalmaz XX. századi egyházüldözésekről, és beszél egy "fehérbe öltözött püspökről", aki lövések következtében összerogy.
Lúcia (aki nővér lett, és magas kort élt meg) és II. János Pál ebben a pápa elleni 1981. május 13-ai merényletet látták.
Ezt a titkot II. János Pál 2000-ben hozta nyilvánosságra, valamint 2000. május 13-án Ferencet és Jácintát (akik még gyermekkorukban haltak meg) Fatimában boldoggá avatta.
* A merénylő golyóját a pápa a kegyhelynek ajándékozta, és azt a Szűzanya koronájába foglalták.
A Szűzanya többek között arról beszélt, hogy szent Fia és az Ő Szeplőtelen Szívét mennyire bántják az emberek bűnei.
* Utolsó jelenésekor a Rózsafüzér Királynéjaként mutatkozott be.
A fatimai Szűzanya ünnepéhez:
A Szűzanya kérése
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Minden egyes rózsafüzértizedet ezzel az imával zárjuk:
Ó, Jézusom, bocsásd meg bűneinket! Ments meg minket a pokol tüzétől,
és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra.
Amen.
 
 
0 komment , kategória:   Hit és vallás- versek,idézete  
Miért korog a gyomor?
  2014-05-14 14:06:10, szerda
 
  A korgó gyomor egyértelműen arra figyelmeztet, hogy a szervezetünknek szüksége van táplálékra.

Ennek az ingernek a biológiai funkciója abban rejlik, hogy a szervezetet tápanyag és energiapótolásra figyelmeztesse. Amikor az étel a gyomorba jut, akkor az erős izommozgás segítségével a gyomor összekeveri a táplálékot a gyomorsavval, ezzel megkönnyítve a tápanyagok felszívódásának hatékonyságát.

Az éhség egyik okozója a vér glukóz szintje, hipoglikémiánál (alacsony vércukorszint) éhség-ingerek keletkeznek. Számos neurotranszmitter és hormon gondoskodik az étvágyserkentő hatásról.

Maga a korgás nem csak a gyomorból, hanem a vékonybelekből is származhat és bár leggyakrabban az éhséggel hozzuk kapcsolatba, valójában bármikor jelentkezhet, akár üres,
akár teli a gyomor.

Tény, az üres gyomor esetén a korgás hangosabb. A gyomor-bél traktus olyan, mint egy hosszú, üreges cső, amely ide-oda kanyarog, kiöblösödik, helyenként összeszűkül. Felül a szájüreg a bemenetétől egészen a végbélnyílás kimenetéig tart, a táplálék pedig ebben a csőben halad végig, miközben a hasznos tápanyagok felszívódnak, a maradék pedig eltávozik a szervezetből.

A bélrendszer
A csőrendszer falát végig több rétegű simaizom burkolja, a bevitt táplálék ezen halad egyenletesen végig a belekben, a simaizmok időszakos összehúzódása, majd elernyedése juttatja tovább a béltartalmat. Tovább préselődve keveredik a szilárd, a folyadék és gáz halmazállapotú béltartalom, ami korgó hangot vált ki. A gyomor-bélrendszer falában létrejövő simaizom-összehúzódások kicsit hasonlítanak a szív ingerképző rendszerére, azzal a különbséggel, hogy a gyomor és a bél összehúzódásai jóval ritkábban következnek be.

Az utolsó étkezés után pár órával, a gyomor-bél traktus falában lévő receptorok érzékelik a táplálék hiányát és létrehoznak egy olyan elektromos impulzust, ami végigsöpör a teljes gyomor-vékonybél szakaszán és ún. éhségkontrakcióit hoz létre. Ennek hatására tökéletesen kiürül a gyomor és a vékonybél, még nyálka és baktérium sem marad vissza. Általában az ezekkel együtt járó korgást halljuk, amikor éhesek vagyunk, gyomrunk akkor is dolgozik, amikor nincs mit megemésztenie.

Korgás ellen
Az evés utáni feldolgozási időszak zajai ellen csak annyit tehetünk, hogy könnyen emészthető ételeket fogyasszunk és ne csak könnyen emésszük, de lehetőleg a folyamat közben ne termeljünk még több levegőt, mert ezzel csak tovább fokozzuk a korgó hangokat. Ha viszont biztos, hogy az éhség miatt szólalt meg a hasunk, de nincs lehetőségünk arra, hogy együnk, akkor azonnali megoldást jelenthet néhány korty víz is.

A könnyű emésztésért
Bélrendszerünket, emésztőrendszerünket a LifepulserBarleyGerm speciálisan kezelt árpacsíra italpor magas rosttartalma miatt megfelelően támogatja, akár lúgosító, méregtelenítő kúrát is végezhetünk segítségével. Nem terheli emésztésünket, támogatja a szervezet sav-bázis egyensúlyának normalizálását és bátran fogyaszthatjuk fogyókúrához is. Segítségével egy étkezést akár ki is hagyhatunk.
I-M
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A citrom legyőzheti a rákot?
  2014-05-14 13:58:01, szerda
 
 

A citrom 10.000 szer erősebb, mint a kemoterápia?


/...most veszem a fáradságot, és lefordítom ezt a cikket. Ami zárójelbe van téve, az mind az én magyarázatom. Fordította: Ifj. Balla Ferenc, Melbourne-Ausztrália /

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el neki, mert egy óriás szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A Citrom "Citrus" egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10.000-szer ERŐSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért mert laboratóriumokban vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.

Te most úgy segíthetsz a szükségben lévő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.
Az íze kellemes és NEM termeli a rettentő kemoterápiai mellékhatásokat. Ha van, lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy teraszodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve őrzött titok, a multimilliomosok és a multi cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az, az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUS ELLEN!!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Antimikrobus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!! Ennek az információnak a forrása elbővülő.

A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT 12 fajta rák esetében, beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a hasnyálmirigy-be.

Az összesítés ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN - amely az a gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, amely lelassítja a növekedést a rák celláiban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat terápia nem csak, hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.


Forrás: timcsigyogynoveny.blogspot.hu, bioexpress.hu

Manapság egyre több természetes növény, gyümölcs kutatási eredményei
között szerepel rákellenes jótékony hatás.
Sokan már félvállról veszik ezt, és hazugság, kitalációként könyvelik el. (ugyan úgy, mint a méreganyagokkal teli naponta fogyasztott, vásárolt élelmiszerek ismertetőjét)
Pedig el kell szomorítani a szkeptikusokat, mert a legtöbb írás valóság alapú.
Viszont, azt figyelembe kell venni, hogy akár a rákból, vagy bármely gyógyíthatatlannak
mondott betegségből való gyógyuláshoz nem elég csupán a rákellenes tulajdonsággal
rendelkező növény rendszeres fogyasztása!
A gyógyulás kulcsa elsőként a lelki tényezők és az életmód szerepe!
Hit, szeretet, megbocsájtás, pozitív életszemlélet...
KÖZZÉTETTE - TUDNODKELL
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 174 db bejegyzés
e év: 1742 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2823
  • e Hét: 5690
  • e Hónap: 12062
  • e Év: 62853
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.