Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Olivér
  2014-05-16 10:05:37, péntek
 
 
Ostoba Olivér
erős, mint telivér
álmodott egy nagyot:
Ufókkal mélázott.

Csúfolták is szegényt,
gyengének hitt legényt,
számtanból bukás lesz,
ha végre egyest tesz.

Olivér nem értette,
egyest lebecsülte
tanár, s minden gyerek,
az erő így ünnepelt.

Ablakában egyszer
zöld fény csillogott fel,
sárkányszív megesett,
fiúnak segített.

Zöld sárkány tanított
nyelveket, s matekot,
s gondolat átvitel
észt röpített fel.

Világ minden nyelvén
a fiú beszélvén
Okos Olivér lett,
ámulata meglett.

Csodálták gyerekek,
tanár is meglepett
arccal állt eléje:
zseni lett belőle.

Sárkánynak köszönte
hírét megmentette,
amikor felnőve
híres lett belőle.

2014. május 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Én vonzottam magamhoz a rosszat a 666 népe szerint
  2014-05-16 06:08:05, péntek
 
  A 666 jelenlegi vasfüggönyös és egyházat képviselő elmeosztálya költői azt írják nekem a verseimre, hogy ne emlékezzek a rossz múltra, mert én magamhoz vonzom a rosszat a negatív gondolataimmal, ami a 16 éve tartó ember kínzás, szív és testgyalázás reménytelenségét jelenti. Nem írhatom meg nekik, hogy mindegyik sorsát születésem óta a 666 központja a borsodiaknak, valamennyi szőkéjével, három gyerekesével, Ildikójával, Erikájával, Gáborjával, Gabriellájával, Imréjével, lírai karámjával a szentháromságnak, amik rajtam hajtották végre az apokalipszisét a 666-nak a lírai karám Kelet költőivel együtt a vastrágyáknak önvédelemből juttatva az egészségügy kezébe ismételve a születési történelmet 1990. óta, folyamatosan az egész népe helyett engem gyilkoltak, a Rákóczi téri Ildikók és Erikák helyett végig gyaláztak egy életen, ami mai napig tart, most a sötétkapusokkal a menhelyi cigányság helyett. Bocsánatot kell kérni tőlük a világ apokalipszisért, melyet maguk helyett hajtanak végre folyamatosan ismételve az összes könyvét a Hunnia egyház börtönének. Miért kellett engem meggyalázni a börtön Erikái, Ildikói és elme szőkéi miatt a 666 központnak, amelyiké volt az apokalipszis és a Rákóczi téri Katalinok és valamennyi erkölcstelen helyett a borsodi fogkiszedőkkel születésem óta Ágnesei kezdetével? Tisztul a 666 népe így, hogy szép életet élt mulatós utcanépével Hoboékkal együtt, Erős Antónia helyett legyilkoltak mexikói történelemmel Balázsné orosz utcanépével, ahonnan ered nagyanyám János nevű fia, belőlem lett mérnök, körbe utazta a világot, ide van berendezve ismétlésben is.

Miért gyilkoltak le a budapesti orvosok Vicziánné római egyházas ufós elmeosztálya helyett, hogy Amerika a spanyol pusztítóval az élen megmaradjon énekeseivel és politikusaival, odavive Swarzeneggert is kormányzónak a 666 központjából a nácinak, szegény náci fiaként született, ezért mentették meg, emelték fel, mint minden börtön szülő gyerekét. Játszanak, ráérnek, most a 666 barakkos Barachja az elnök a Bertalan utcájából Miskolcnak, folyamatosan járnak végig a barakkosokon és húsállatokon születésem óta.

Nekem negatív gondolataim vannak, ezekkel vonzottam be a sok rosszat. Mulatnak, tort ülnek Halak az ünnepi tortán ünnepével Gina Lolobrigidának, amelyik helyett a pusztító megcsonkította a mandulámat és eltörte a nemi társa zöld-kék szemmel megváltva Illéséktől kislányként a bal fülemet, megváltva az összes Halak szülöttje a világnak az én áldozásommal. Tisztul a világ Busch bemutatása szerint egyetlen nagy áldozással nemi csapásaival. Sophia Loren a sakk-kártyájával a vasbabilonnnak is idetartozik a 666-hoz, ezért volt nekem idegösszeroppanásom helyette 1986-ban. Megöregedtek, meg sem lehet őket büntetni, mint a magyar írogatókat csodálatos kommunista sorsukkal a Vörös Oroszlánból, sem Bodrogi Gyula Talmudos viperát Ágnes asszonyaival Mészáros Kata néven. Én voltam skizoprennek nyilvánítva Mészáros Kata helyett a Kata kocsma kommunista alkoholistái helyett 2001. óta Dávid Mónika által maguk helyett, miközben írták, hogy skizopren refrenek hajtják végre Miskolc világ összes országának berendezett könyveit rajtunk ismétlésben is kazincbarcikai Varjú bíró berendezésével 130 éves világ végét hajtottak rajtunk végre.

666 népei könyveket adnak ki, díjakat vesznek át, mentik a bábkirályokat, akik királyköszöntésre jöttek Dudás Sándor magyarok olajfák hegyi költője megmentettje szerint a börtönből, amelyik születésem óta hajtja végre sorsát rajtunk az összes Dudással. Díjakat adnak az Időjelek megadójának, a testenyészeteknek, mint Deák Billnek, a Fekete bárányaival Csepregi Évának a főnixesekkel, koncerteznek, ki áll szembe a főnix népével, amelyik az összes szerepét az általa megölteknek végrehajtotta, mint a Margarétásat? Rákóczi tere a borsodiaknak, születésem óta gyilkolnak Balázs Fecó kezdetével a menhelyiekkel, a rendőrséggel együtt. Ide világ rendőrség kell, mert a magyar rendőrök mind belőlem lettek, mint a Dávid Mónika központjai a Szörnyeteg koporsójának szerte a világon.

Valamennyi per, mely elmaradt emberek megáldozása miatt, be van nevekkel rendezve, mint a lengyel Kacsa kor is, melyet folyamatosan a kommunista játékosok elméje ismételt, már meg vannak öregedve az Erdős 666 népével, Annákkal együtt indiai cigánytelep mentésével, mely szintén 666-hoz tartozik depressziósan Rozzman könyve szerint, Rozmann üzlet ember áldozásával ismételve, mint a Fifi kutyás avonos díjas kutyák Murányija Alföldi Róberttel együtt. A Halak perének Ginával 1960-ban kellett volna elkezdődnie, azóta megöregedett a név használója, nem érti a verseimet, mint a többi elmeosztály képviselője, szép munkájuk, diplomájuk van a kommunista elmeosztályoknak az apokalipszis csapásaival, hosszabbítottak húsz évet még utódokkal szaporodva, párzanak.

Halper néven van Gina Lolobrigida pere a 666-tól, mint ahogyan Simon Perez néven a Pszichografológiai börtön Simon pere, amelyik kiválasztásával kezdtek karmikusan szép, szerető életre juttatva őket születésemkor a simontornyi elmeosztályával a szlovákoknak, amit itt 1998. óta ismételtek Simon Ilonával és bolond lányával, Ilona nyaralásával a törököknél, csalásával, megmentésével, az én kórházba vitelemmel helyette, az elmeosztályával, ami mai napig deformál és fullaszt engem, tüdőmben és a szívemen van.

A börtön használt sárga bikinijét kaptam meg, amikor Porácsné kilián telepi miskolci börtön karmikus helyett gyerekkoromban a Bodrogba akartak fojtani, ennek a történelmét írtam meg, már csak azért is, mert a romániai magyarokon a börtön ismételte, ők integettek kezeikkel mielőtt vízbe ölték őket. Ilyen ereje van a börtönnek, amelyik szerető karmikus életet él a téglaházból elmentekkel Talmudos zsidó kíséretként könyveik végrehajtásával Imréikkel, média közvetítésével a cigány kíséretével születésem óta.

1995-ben jöttek mondani nekem, hogy Sárközy Anita beképzelt, de már 1991-ben készen volt a Szívdobbanások könyvanyaga mellékleteként a születése óta rajtam végrehajtott sorsa, a Porcelán-szív, hogy szavakkal kellett volna összetörni a szívét. Ugyanakkor jöttek mondani, hogy az állandóan ismételt Dallas vasfüggönyös színészei közül a nők beképzeltek, egymás ellen öltözködnek. Amerikai 666 történelmét szappantisztító Királyokkal, Kingekkel filmekben rendezték be, mint odavitt Hunnia egyház hívőit.

Megszólnak azok, akik sorsukat elmeosztályukkal rajtam végrehajtva megöregedtek, szép és csodálatos életet élve, végig utazva a világot, míg én voltam egyedül valamennyi szereplő a börtön és elmeosztályok helyett, mint a parkinson kórosok és epilepsziások helyett is, az ember bénító autisták és értelmi fogyatékosok megváltója is ismétlésben, Íriszes film világ történelme támadásának folytatásával. Őket eltartják, engem koldultatott a 666 központja a pincés népei és sziklai művésznő börtön népe helyett, Nagy Anna halál református sorsaként, Szeleppek, a tompalátással az Időjelekből a hatvanas évek óta a Talmuddal gyilkolva helyette, sorsát és hisztijét folyamatosan végrehajtva rajtunk természetével együtt a coca-colás központokkal. Sziget Mülleré az Amerikába üzengetőkkel a Nagytestvérnek, hogy megáldozták az embereket és megcsonkították a cigányság helyett.
A játék nem embereké volt, ez nem játék volt, hogy a sorsukat a 666 népei végrehajtották saját apokalipszisként maguk helyett, folyamatosan járva végig az utcákon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Yvette, a magyar ciklon 2014.
  2014-05-16 05:58:40, péntek
 
 

Tájfunok és hurrikánok,
ciklonok ereje
okozta elemi károk
természet bölcsője,
élővilág ellenesként
hogyan lehetséges,
miért tombolnak ellenségként?
Hatalmuk fenséges,
természetet képviselnek
roppant erejükkel,
tán rosszak az emberek,
ellenük kelnek fel?
Arlene, Franklin és Gret,
Emily, Philippe,
Maria, Opheli és Bret,
Tammy és Irene,
Beta, Della, Nate, Zeta,
Harvey, Ariene,
Katrina, Stan és a Rita,
Vince és Alpha,
hihetetlen a nagy lista,
Yvette új dáma.
Magyar hölgyként megszületett,
három napig tombolt,
dőltek a fák, a ház repedt,
új nőnk vádat koholt.
Talán ítéletre kelt fel,
pirosra váltott Hold,
ébredjen fel az ember,
mosson szeméből port,
rázza rongyát és ünnepel,
győzött fekete sereg,
tor tivornyával szerepel,
s a bűnös szendereg?
Yvette, Tiéd a jövő,
Neked senki sem árt,
hangod sivít és süvítő,
táncol Veled Világ.
Égig érő viharoddal
hangos az ütközet,
ifjú hölgy, a nagy karoddal
óvd a természetet!

2014. május 16.






 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 153
  • e Hét: 2040
  • e Hónap: 4399
  • e Év: 56665
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.