Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Katasztrofális energiaárak jöhetnek hamarosan - itt a prognó
  2014-05-17 20:52:37, szombat
 
  2014. május 16., péntek 12:24 Napi.hu

Katasztrofális energiaárak jöhetnek hamarosan - itt a prognózis


Európa országainak jelentős része néhány éven belül kifogy fosszilis energiahordozóiból, ami tovább erősíti az olyan nagy exportőrök alkupozícióját, mint Norvégia vagy Oroszország. Magyarország a különösen veszélyeztetett államok között van.

Sötét jövőt jósol számos nagy európai országnak és a viszonylag magas államadósságot maguk előtt görgető országoknak (ilyennek számít Magyarország is) egy friss tanulmány. A jelentés szerint Európa legtöbb országa egy-öt éven belül kifut olaj- és gázkészleteiből, ami kiszolgáltatottá teszi az importnak. Az angliai Ruskin University Global Sustainability Institute (GSI) intézete az ismert fosszilis energiahordozó-készletek és a jelenlegi fogyasztás alapulvételével készítette el a világ olaj/gáz/széntérképét.


Az egyik legmeglepőbb, már-már sokkoló eredmény, hogy az elmúlt évtizedekben a partjai mentén folyó offshore olajtermelésből szépen profitáló Nagy-Britannia jelenleg elérhető olajkészletei mindössze 5,2 évre elegendőek. Földgázból hároméves tartalékuk maradt, a hazai szénre pedig már csupán 4,5 évig támaszkodhatnak. A brit kormány abban bízik, hogy palagáz-kitermeléssel helyettesíthetik a hagyományos lelőhelyeket. Emellett ösztönzik a további északi-tengeri olajkutatásokat és rá akarják bízni az USA-t, hogy exportáljon folyékony gázt (lng) a szigetországba.

Vesztesek és nyertesek

Ha áramtermelését nem atomerőművekre alapozná, akkor Franciaország is nagyon nagy bajban lenne, hiszen az energiatérkép szerint kevesebb egy éven belül elfogy olaj-, gáz- és szénkészlete is. Olaszország, amely viszont elutasította a nukleáris energia felhasználását, szintén búcsút mondhat a fosszilis energiahordozók hazai bányászatának. Gázból és szénből kevesebb mint egyévnyi, olajból egyévnyi tartaléka maradt.

A nagy európai országok közül viszonylag jól áll Németország, amely olajától ugyan egy éven, gázától két éven belül elköszönhet, szénből viszont 250 évre elegendő tartaléka van. Kelet-Közép-Európában Bulgária áll jól 73 évre elegendő szénkészletével, a nagy felhasználó Lengyelországnak viszont csupán 34 évre elegendő szene maradt. Magyarország is szénből áll a legjobban, 10-30 éves tartalékkal, olajból maximum két évre való készlet maradt, gázt még öt évig adhatnak a magyar kutak - a GSI szerint.

A változás nyertesei a fosszilis energiahordozók legnagyobb kitermelői. A katariak például ezer évre elegendő gáztartalékok felett élik életüket. Európában Norvégia 420 évre elegendő gázkészlettel rendelkezik, Oroszország pedig ebből az energiaforrásból 100 éves, szénből több mint 500 éves, olajból 50 éves tartalékkal rendelkezik. Nem meglepő, hogy a GSI az exportőr országok, főként az oroszok erősödésére számít az energiapiacon.

Nem magától értetődő

Alternatívákat kell keresni a szén, az olaj és a gáz pótlására - fejtegette a BBC tudósítása szerint Victor Anderson, a GSI professzora. A látszólag magától értetődő kijelentés nem felesleges, ha figyelembe vesszük például a jelenlegi brit kormány energiapolitikai terveit. London nemrégiben jelentette be, hogy visszavonja a napenergia-fejlesztésekre szánt támogatásokat, és ha a konzervatívok hatalmon maradnak a következő választásokon, akkor megszüntetik az szélfarmok bővítését segítő állami hátszelet is.

A GSI szerint azonban éppen ellenkező úton kellene elindulni. Európának fordulatot kellene végrehajtania az árapály-, a szél-, a nap- és más zöldenergia-fajták széles körű elterjesztése felé. Enélkül különösen a nagyon eladósodott államokra mérhet súlyos csapást az energiaárak várható megugrása - állítja Aled Jones, a GSI igazgatója.


http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/katasztrofalis_energiaarak_johetnek_hamaro san_itt_a_prognozis.581399.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobban teljesít? Az ország kétharmada az uniós csórólistán
  2014-05-17 20:07:24, szombat
 
  Jobban teljesít? Az ország kétharmada az uniós csórólistán

2014. február 28. péntek, 17:35
Kurír

Magyarország nagy része rajta van az Európai Unió legszegényebb térségeit felsoroló listán. Az ország olyan jól teljesít, hogy a határt csak egyetlen régió, nem meglepő módon a főváros lépte át, de Budapest sincs sehol Pozsonyhoz, Prágához vagy Bécshez képest.

Az Eurostat nyilvánosságra hozta azt a rangsort, ami az uniós régiókat a 2011-es nemzeti össztermék alapján osztályozza. Az egy főre jutó GDP-t a vásárlóerő-paritáson számolták, a hét magyarországi régióból négy borzasztó szegény.

A legrosszabb a helyzet Észak-Magyarországon - Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében -, itt az egy főre jutó GDP csak az uniós átlag negyven százaléka. Egy fokkal, egészen pontosan három százalékkal jobb a helyzet az Észak-Alföldön - Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében -, illetve a Dél-Alföldön, vagyis Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyében. A Dél-Dunántúlon - Somogyban, Baranyában és Tolnában is csak 45 százalékos az arány.

Ez eddig azt jelenti, hogy az ország Dunától keletre eső fele és déli része teljes egészében az unió legszegényebb térségei közé tartozik. Magyarország csóróságát jelzi az is, hogy a 75 százalékos határt a hétből csak egy régió, Budapest lépte át, 110 százalékos mutatóval.

Könnyebb megszámolni, melyik megyékben nem óriási a szegénység

A régiók utolsó 20 helyén a magyarok mellett csak a lengyel, a bolgár és a román periféria térségei szerepelnek. A legrosszabb mutatóval egyébként a bolgár Szeverozapaden rendelkezik, ott a GDP csak az átlag 29 százalékára rúg.

Az öt leggazdagabb területnek sorrendben London (az uniós átlag 321 százalékával), Luxemburg, Brüsszel, Hamburg és Pozsony számít, a szlovák főváros és környéke a 186 százalékos mutatóval még Párizst, a hollandiai Groningent és Stockholmot is megelőzi. Prága a 9., Bécs a 11. leggazdagabb város 171, illetve 165 százalékkal.

http://www.kurir.hu/komoly/komoly-hirek/penznevelde/8083-jobban-teljesit-az-orsza g-ketharmada-az-unios-csorolistan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázadás az ukrán hadseregben!
  2014-05-17 19:53:07, szombat
 
  Lázadás az ukrán hadseregben!

Posted on 2014/05/17 Szerző: Admin
A Dnyepropetrovszk-régióban található Novomoszkovszk helyőrségének 1302 szú alakulata tegnap fellázadt a kijevi junta ellen.

lázadás
Az alakulat 1500 katonája megtagadta a zsidrákhorda parancsának teljesitését, hogy vonuljon a “nemzethy" gárda megsegitésére a Donyecki Népköztársaság leverésére.
“Nem fogunk harcolni Donbassz ellen! Követeljük, hogy azonnal szüntesse be a törvénytelen kijevi hatalom a megtorló akcióit Kelet-Délkelet-Ukrajnában! Népszavazást és Ukrajna föderalizálását követeljük"-jelszavakat kiáltoztak a fellázadt egység katonái.
A kijevi puccsisták most attól tartanak, hogy a katonák mégiscsak fegyvert fognak-de a latorhad ellen, amely igy garapofogóba kerülget, és teljes megsemmisülés vár rá.
Információk szerint Dnyepropetrovszk korlátlan ura és parancsolója-a az odesszai és mariupoli vérengzéseket elrendelő-a bandita Kolomojszkij most igazán kutyaszoritóba kerülve, erősitést fog szervezni kerül-amibe kerül alapon! Amennyiben ez megvalósul, Ukrajna valóban egy rendkivül mély, és eszkalált polgárháborúba fog sodródni!
(Szveta B-R)


https://balrad.wordpress.com/2014/05/17/lazadas-az-ukran-hadseregben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevándorlókat "integrálnának" Adolf Hitler szülőházában a s
  2014-05-17 19:41:18, szombat
 
  Bevándorlókat "integrálnának" Adolf Hitler szülőházában a szakállas nő honfitársai


Szülei sírját már elpusztították, szülőházát is többször tervezték már lerombolni.

Ám most úgy tűnik, a jelenleg üresen álló brannaui szülőházban bevándorlók integrációját elősegítő hivatal jöhet létre... A hivatásos rettegők évek óta nem tudnak mit kezdeni a Führer és a nemzetiszocializmus szellemével. Felmerült, hogy lakásokat alakítanak ki a Salzburger Vorstadt 15. cím alatt található épületben, ám hamar el is vetették az ötletet, mert ,,neonácik vásárolnák meg a lakásokat, és főhadiszállást alakítanának ki bennük."

Ugyanígy járt a múzeumi ötlet is, ahol a ,,náci diktátor gonoszságát" akarták bemutatni. Itt is a ,,neonáci" emlékezésektől tartottak.

Évekig nem járult hozzá a ház átalakításához titokzatos tulajdonosa, P. asszony sem, akivel viszont most állítólag megegyezett a belügy.

,,Számunkra - ismerve az épület jelentőségét - fontos lenne, ha úgy tudnánk hasznosítani, hogy azzal segítsük az embereket" - mondta el Alexander Marakovits, a tárca szóvivője.

Ki is eszelték igazi sátáni tervüket: várhatóan egy, a bevándorlók integrációját elősegítő hivatal és nyelviskola jönne létre a Führer szülői házában...

A gondolkodó emberben azonban egyből felmerül a kérdés: Miért is a rettegés még közel hetven év után is? A sok hazugság ellenére is? Igen, az eszme nagyszerűsége miatt, mert az örökérvényű igazságokat hirdetett.

Éppen ezért pedig újra el fog jönni még az idő, amikor tényleg retteghetnek a sátáni kufárok...

Cs. Vendel - Kitartás.net

http://harcunk.info/index.php/jelentesek/564-bevandorlokat-integralnanak-adolf-hi tler-szulohazaban-a-szakallas-no-honfitarsai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Multikulti a zsidóknál: A fehér országokban támogatják, Izr
  2014-05-17 19:35:54, szombat
 
  Multikulti a zsidóknál: A fehér országokban támogatják, Izraelben nem tűrik


Már unalomig ismert tény, hogy toleránsnak és elfogadónak kell lenni a mássággal szemben - nekünk.

Ahogy az alább olvasható, a kiválasztottak azonban csak exporttermékként tekintenek a multikultira, Izraelben ez valamiért nem kötelező. A WJC (World Jewish Congress - Zsidó Világkongresszus) korábbi elnöke, és az ausztrál zsidóság végrehajtó tanácsának korábbi elnöke egészen sajátosan partikuláris jogalkalmazásban hisz.

A multikulti és a kulturális marxizmus fő pártfogója Ausztráliában teljesen más álláspontot képvisel a multikulturalizmusról a kenguruk földjén, mint Izraelben.

Isi Leibler ugyanis ezt nyilatkozta Ausztráliáról: ,,Szükséges, hogy együtt leüljünk, és új utakat nyissunk meg, hogy az ausztrálok újra megfoghassák a multikulturalizmus szellemét, amelyre, azt hiszem mindannyian büszkék lehetünk, hogy részesei vagyunk."

Míg Izrael kapcsán már teljesen más álláspontot képvisel: ,,A multikulturalizmusnak nincs helye Izraelben."

Hozzátennénk, a megmondóember máséval veri a csalánt, ugyanis 1999-ben alijázott Izraelbe, de - bár azt hinnénk megváltozott - onnan továbbra is osztja az észt az ausztráloknak.

Egy 2012-es tanulmányában némileg kárörvendően jegyzi meg, hogy Ausztrália már nem kizárólagosan fehér és nem elsődlegesen brit eredetű.

Mást gondol azonban a multikulti és Izrael viszonyáról. A Jerusalem Postban közölt írásában azonban a multikultiról mint horrorról értekezik. Szerinte azt az országot ,,zsidók teremtették zsidóknak", és ,,a multikulturalizmusnak nincs helye Izraelben."

Nincs azonban egyedül nézetével. Felesége, Naomi, az Emmuna, egy zsidó nőszervezet vezetője, aki szerint az ,,asszimiláció és a vegyes házasság ... a legnagyobb fenyegetés a világ zsidósága számára."

(Deres.TV)

http://harcunk.info/index.php/hirek/563-multikulti-a-zsidoknal-a-feher-orszagokba n-tamogatjak-izraelben-nem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"A Fidesz most leplezte le magát"
  2014-05-17 17:27:46, szombat
 
  "A Fidesz most leplezte le magát"
2014, május 16 - 15:21


A Fidesz azt kezdeményezi, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülésén hallgassák meg Vona Gábort. A Jobbik szerint a kormánypárt most leplezte le saját magát.

A Fidesz szerint Vona Gábornak kell választ adnia arra, hogy "vannak-e még Kovács Bélák" a pártban, mekkora a befolyásuk és milyen mélyre hatoltak be a pártba - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője. A Fidesz arra is választ vár a nemzeti párt elnökétől, hogy a Jobbik mennyi anyagi támogatást kapott Kovács Bélán keresztül, és tudják-e, hogy az honnan származik.

Kijelentette: nem az a fontos, mit mond Kovács Béla - őt a hatóságoknak kell meghallgatniuk -, hanem az, hogy mi folyik valójában a Jobbikban. Azért hallgatnák meg Vona Gábort, mert az EP-képviselő az ő ajánlásával került a politikába.

Az elhangzottakra rendkívüli sajtótájékoztatón reagált Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője. Kijelentette: a nemzeti párt álláspontja szerint a Fidesz most leplezte le magát, "aljas eszközeit, törvénytelen, arrogáns hatalmi gőggel átitatott stílusát". Mirkóczki szerint a Fidesz ezzel a saját maga karikatúrájává vált. A Zsigó által elmondottakból ugyanis egyértelművé vált, hogy szó sincs kémügyről vagy nemzetbiztonsági kockázatról; csupán egy szimpla aljas politikai támadás folyik a Jobbik ellen.

Mirkóczki szerint kiderült: a Fidesznek semmi sem drága, a kormánypárt ezzel az üggyel minden határon túlment, saját hatalmi érdeke felülírta azt, hogy milyen diplomáciai bonyodalmakat vagy károkat okozhattak az országnak hosszú-, közép- vagy akár rövid távon is. A politikus rámutatott: egy más országot kémkedéssel megvádolni saját állampolgárán keresztül szinte példátlan. A Fidesz ráadásul úgy indít lejáratóhadjáratot Kovács Béla és a Jobbik ellen, hogy több magas rangú, Soros György pénzén Amerikában vagy Nagy-Britanniában kiképzett politikusuk vádol másokat - bizonyítékok nélkül.

A Jobbik továbbra is a politikusok kettős állampolgárságának nyilvánossá tételét, az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát és a közéletben meghatározó szereppel bíró civil szervezetek átvilágítását tartja fontosnak, ezért felszólítják a Fideszt, hogy valljon színt arról, miért nem támogatja ezeket a javaslatokat.

Mirkóczki Ádám válaszolt Zsigó Róbert kérdéseire is. Hangsúlyozta: a Jobbikot soha semmilyen ország vagy külföldi szervezet sem támogatta egy fillérrel sem. Felhívta Zsigó figyelmét az Állami Számvevőszék jelentésére, hiszen a Jobbik finanszírozását is átvilágították, és semmiféle külföldi juttatást nem találtak benne. Miután Zsigó Róbert arra is kíváncsi volt, hogy "vannak-e még Kovács Bélák a Jobbikban", a szóvivő erre is megadta a választ: összesen kettő, a másikuk egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tag, így földrajzilag még közelebb is van Oroszországhoz.

A párt továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Kovács Bélát nyilvános ülésen hallgassa meg a Nemzetbiztonsági Bizottság. Mirkóczki hozzátette: nem a bizottság teljes ülését szeretnék nyilvánossá tenni, mivel nyilvánvaló, hogy a szolgálatok egy ilyen ülésen semmiről sem számolhatnának be. A szóvivő Vona Gábor nevében nem kívánt nyilatkozni, ám felhívta a figyelmet: a Jobbik soha semmilyen vizsgálattól nem zárkózott el.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/a_fidesz_most_leplezte_le_magat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez lenne csak a civil összefogás: immár Fidesz-MSZP nagykoal
  2014-05-17 17:12:26, szombat
 
  2014-05-17. 10:48
Ez lenne csak a civil összefogás: immár Fidesz-MSZP nagykoalíciót emleget a CÖF

Eleddig a Fidesz - és a centrális erőteret, két szélsőséget fennhangon hirdető Orbán - próbált elhatárolódni természetes szövetségesétől, amellyel felváltva dúlják szét az országot. A kormánypárthoz erősen kötődő, a birkamenetek élén kolompot rázó, a maffiabaloldal ellen azok bűnöző mivoltát hangsúlyozó plakátokkal kampányoló "Civil" Összefogás Fórumának szóvivője azonban új, bár nem éppen meglepő jövőképet vázol fel előttünk.
"Ismert jobbikos álláspont, hogy az MSZP és a Fidesz összezár," - vezeti fel gondolatmenetét ifj. Lomnici Zoltán, amelyet álnaiv kérdéssel folytat - "de hadd kérdezzem meg csendben és bátortalanul: miért lenne a jövőre nézve az rossz, ha olyan helyzet állna elő, mint Németországban, hogy a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták együtt tudnának kormányozni?" A német "konzervatív jobboldal" igencsak gyászos viszonyítási pont, nem véletlen, hogy a Gyurcsány-szerető Vadai Ágnes referenciaként említi, amikor éppen műveletlenségét hirdetni és jobbikoznia támad kedve.
Ezek után nem meglepő, hogy nem tartja "ördögtől valónak", ha a mostani acsarkodást majdan összeborulás követné. Kiderül, a Fideszt elszántan szolgáló CÖF is, hogy "csak bizonyos személyek" ellen kampányoltak a baloldal prominensei közül, a nagykoalíciót pedig ifj. Lomnici ,,teljes mértékben" elfogadná. Számunkra az őszinte gondolatai cseppet sem meglepőek, bár a frissen szerzett újbóli kétharmad mellett, nem mellesleg két választás között, a beismerés időzítése rendhagyónak tűnik, akármennyire is jön fel a brancs nyakára a Jobbik.
A nagykoalíciós valóságot azonban eddig sem csupán a Jobbik vázolta fel. A minap Szanyi kapitány ajánlott szövetséget a nemzetromboló pártokra veszélyes Jobbik ellen, míg Orbán Viktor sok mindent túlélt főtanácsadója egy Népszabadságnak adott interjúban minősítette - a jól elszámoltatott "baloldallal" szemben - a Fidesz ellenségének a Jobbikot. Az elmúlt 24 évben uralkodó pártokat, valamint kultúr- és egyházpolitikájukat pedig jól jellemzi az általuk helyzetbe hozott, mögöttük álló cionszekta.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/127953/#ixzz31zCKSvQA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó éjt, drága producer úr!
  2014-05-17 17:01:56, szombat
 
  Jó éjt, drága producer úr!

2014. május 17., szombat 08:00

Túl vagyunk a parlament alakuló ülésén, ami olyan unalmas volt, hogy még Andy Vajna is édesdeden aludt közben, és a frissen megszerzett kaszinókról álmodott. Azóta már el is indult az élet a Tisztelt Házban, így el kellett gondolkoznunk azon, hogy a következő négy évben mi fog ott történni. Mielőtt bárki azt hinné, hogy valami nagy dolgot tárunk elé, eláruljuk: semmit.

vajna.jpg

A Fidesz a megszerzett kétharmados elégedettségével pöffeszkedik és uralkodik majd odabent. Ezen kívül még salátatörvényezhetnek is - aztán majd megint a megszavazás után két héttel derül ki, hogy a magyar zsömle védelme és a panelek országos szinten történő csíkosra festése közé sikerült elrejteni két-három adóemelést, vagy néhány új adófajtát, esetleg Rákay Philip szentté avatását. Ezen kívül a külsőségek és az összes rozsda arannyá festése fogja elvinni temérdek idejüket. A házszabály úgy alakítható, ahogy nekik tetszik, és Kövér Lászlónak minden bizonnyal rövidesen lesz egy olyan nagy piros gombja, amit ha megnyom, akkor az éppen nem szimpatikus ellenzéki képviselőt ledobathatja egy krokodilverembe.

Ezzel a nem túl szép képpel rá is kanyarodtunk az ellenzék képviselőire, akiket ezúton nagyon sajnálunk, mert az elkövetkezendő négy évben mindenkinek minimum szupermenné kell avanzsálni ahhoz, hogy érvényesülni tudjon. Legfőképpen az MSZP-nek. A legnagyobb ellenzéki frakció összes tagjának fel kell kötni a fehérneműt, és a következő éveket alaposan végig kell harcolni. Nyilván mindenki tisztában van vele, hogy a T. Házban csak az történik, amit a Fidesz akar. Attól azonban, hogy a pocok kisebb, mint az öszvér, még hangoskodni tud, ami néha összezavarhatja az öszvért. Főleg, ha jó irányból visít és jó frekvencián.

Tehát megállapíthatjuk, hogy hosszas gondolkozásunk sok eredményre nem vezetett - legalábbis a Házon belül nem. A módszerek és a vezetők maradnak despoták, mi meg sápítozhatunk minden egyes botrányon hetekig, bár az sem érdekli őket.

A hosszas gondolkozás azonban egy használható programpontig eljutott. Az az egy pont pedig az, hogy elvileg - hangsúlyozzuk: elvileg - 2018-ban lesznek választások. Ahol akár még eredményt is lehetne elérni. Akár még Orbánékat is el lehet küldeni, habár nem szeretnénk tudni, milyen állapotban lesz addigra az ország. Addig hátra van négy év. Mi következik ebből? Újra neki kell állni az egész melónak - elölről. El kell kezdeni dolgozni. A Házon kívül.

http://egyenlito.blog.hu/2014/05/17/jo_ejt_draga_producer_ur
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idézet a reggeli kávéhoz
  2014-05-17 16:57:21, szombat
 
 

Orbán Viktor békés, derűs, versenyképes ország építését tűzte ki célul. Kell-e ennél jobb és közérthetőbb program?

Torkos Matild 2014. május 12.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország felforgatása kezdetét veszi
  2014-05-17 16:55:57, szombat
 
 

Oroszország felforgatása kezdetét veszi
2014. május 17.

Amennyiben őszig nem tudja Amerika és csatolt képződményei (közöttük Magyarország is) kétvállra fektetni Oroszországot, nem sikerül az összes gáz- és olajmezőt bevonni az amerikai ,,üzletemberek" szolgálatába, akkor abból még baj is lehet. Nagy meccs lesz ez a nyáron és kora ősszel.

Orbán Viktor kettős játékot játszik: megkötötte a Pakssal kapcsolatos szerződést az oroszokkal, majd elkezdett focizni az amerikai csapatba. Ez az, amit Putyin nem fog megbocsátani neki! A másik nagy ágyú, a KISZ-ben együttműködő volt partner Gyurcsány. Ez a rövid emlékezetű a 2006-os választási kampányban megvacsoráztatta a Szemlőhegyi zsidó villában Putyint, most meg hadakozik ellene. Amnéziában szenvedő két volt KISZ-vezér...

Magyarország hosszú távú gázvásárlási szerződése 2015-ben lejár! Mi lesz, ha nem szerződik velünk (jogosan!) Oroszország?

Hétfőn Putyin Sanghajba érkezik. Nincs Oroszországnak annyi olaja és annyi gáza, amennyit Kína ne tudna felfalni! Mi meg fűtünk azokkal a papírokkal, amelyeket a rezsiharccal kapcsolatban kaptunk.

Vessen meg érte, aki akar, engem nem érdekel: én az oroszoknak szurkolok! Putyin nemcsak szavakban nemzeti, mint a mi Fideszes vezéreink... Putyin népszerűsége Oroszországban 80 százalékon áll.
Szerintetek Orbáné vagy Gyurcsányé hány százalékos lehet?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 399 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.