Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Rákóczi téri hosszabbító nyomorultak ruha lyuggatásai
  2014-05-18 14:46:39, vasárnap
 
  A Rákóczi tér Ágnes asszony kezdetével születésem óta gyalázza és csonkítja fogkiszedő kíséretével az embereket, mert náluk születik meg a Kereszöltés a többi pszichografológiai szörnyeteg népe, börtönnel házasodik, ezért ismételték a két utcát berendezve folyamatosan az apokalipszist rajtunk, ezért gyalázták meg a méhemet belém téve valamit Ágnes helyett, mivel a lánya a Kereszöltést jelenti barna bőrrel, ez volt születésemkor is a helyzet velem, velem kezdték a Keresztöltést a Pszichografológiával. Itt megállt az élet, Ágnesek újítják a lakásaikat, autót vezetnek, teli fehér fogsorral vigyorognak, miközben én vonszolom Zoltán Erika hatalmas testét, méhembe és tüdőmbe, szívemre tett Orbán Viktor elmeosztályának, a Rákóczi téri Dávid Mónika hosszabbítás melleim alatt engem cipelő és gyalázó Mónika Showjának bénító és gyalázó cigánytelepét, Szelep Időjelek hosszabbítás belőlem taníttatott coca cola népeinek ruha átcserélésése és diplomája miatti koldultatását a bal szemem tompalátásával, teljesen oldalra vitelével Szabói helyett a karmikusoknak, mint reformátusoknak főleg.

Húsz éve az összes fehér ruhámat darabokra lyuggatta a Rákóczi tér valamennyi falevéllel a fákon a legyeivel. Csipke fehérneműim szétlyuggatásra kerültek, mint minden elegáns ruhám, pedig nem sokat engedélyeztek, fehér kosztümömet is átadták a pesti Kaposvári Sándor ügyvédnőjének a Rákóczi tértől, csak a Rákóczi tér öltözhet elegánsan a Zöld Medeiájával a Pszichografológiának. Belőlem van minden ruhájuk a börtön Szűcs Judith és Gór Nagy Mária fogtalanként megírott karmikus sorsa inyevő baktérimos - sorsának végrehajtóval együtt. Nemcsak az énekesek, a lírai karám Bibliás vastrágya földet létrehozói vannak a 666-ból a törökökkel együtt, hiszen közösen is ismételték a médiájában az odament sötétkapusoknak Cseh Károly és a világ összes könyvét az elmeosztályok skizopren refrenjeivel.

Már a gyors-gépíró iskolában a ZIZI Magazin népe a szívemet szúrkálta a bogár rendjével a másik világból dolgozat írás közben, mert az elmebetegei a Babiknak, Hörcsignével nem tudta megtanulni, mindegyik sorsát hajtotta végre Hogy a Mária emelésével együtt a börtön karmások közül. Tóth Katalin már gyors-gépíró tanár volt a Bertalan utcai honfoglalók közül Olaszliszkáról. Tóth atyafiak néven valamennyi Tóth diplomázik húsz éves ismétlésben is romániai csapásként.

Így megváltoztatták születésem óta az értelmiséget, mint írtam Ének az esőben film alapján Staller Ilona kezdetével a szőke Katalinnak ernyővel védték magukat kommunistákként a Rákóczi térről egész Józsefvárossal, hevesiekkel, Szandi cigánytelepével, Forgószeles Új Éva canadai népével, Törőcsik Mari Ringy-rongy királyos füves margarétás elmeosztályával a Horváth Berci boltos berendezésnek a Bertalan utcában, mára már megöregedett a zsíros hajú kommunista zsírral felkentként. Innen vannak a Rákóczi téren a csíkos vázás Zsíros nevek, amelyik helyett az ózdi Herceg Tibor a Rákóczi tér miatt Csernobilkor hozzám jött a Szajkók és Zsírosok helyett. Ekkor győzött le a Sátánja - kígyója - az erdő zsidóinak a börtönből strummás agyi bénításával Andó Mariannának és Kositczky Istvánnak a Rákóczi térről, odatartozik Ádám és Éva népe szexuális csapásként.

Az értelmiséget az 1958-asokkal együtt megtámadták, hatalmasra puffadtak egyesek, ezt is mutatták a médiában. Diplomájukat semmisnek kell tekinteni, mivel mesterségesen színésznők, énekesek a gitáromat a sötétkapus cigányságnak átadva, celebekkel ismétlésben a vasfüggönyös kort végtelenül, amik még Tina Turner sivatagi sziklai csapás helyetti arccsont összetörésemet, orrtörésemet Lázár helyett is ismételték, hogy olyan lettem, mint a tort orrú Rákóczi tér, amivel nagyapa halálával 1961-ben átjöttek Miskolcra a Kiss Tábornok utcába rendezettek könyveit végrehajtva, míg ők tanultak és alkoholizáltak.

1967. óta vagyok én a nyomorult helyettük, amit Izraellel kezdtek el Nyomorultak együttessel, mint írtam valamennyi együttest a főnixes világ végére várók az én támadásommal állították be az elmeosztályokkal együtt.

Borsod koldultatott minket a nyomorultak ismétlésben történő emelésével csonkítással együtt, majd véglegesen kihalatott minket a Vörös Oroszlános ismétlésben Madonna és Fehér Anna helyett a vasfüggönyösöktől, gyalázva folyamatosan a 666 menhelyi cigánytelepével, emelve az összes alkoholistát, füvest, buzit, leszbit utcai sátánistát mindenki tudtával.

A cigánytelep gyorsan felment a gitárommal a médiába, nemzetközi Zöld Medeiájával folyamatosan tehetség kutatókat rendezve Klimaxx együttesével a romáknak kihalatott engem, nehogy tehetséges gyerekem megszülessem, ettől tart születésem óta a Rákóczi térrel, ezért nem engedték az elmével, hogy a börtön és Vörös Oroszlán vastrágyák helyett valaki is szeressen, így hosszabbítottak hetven évet.

Busta együttessel állították be Busta költőnő által megírtott ezer éves karmikusok református biblia berendező játékát, a porondra nem engem kellett tenni szereplőnek, hanem Mákvirágos terítővel játszották itt el, hogy rátették a kulcsot, Mákvirág a neten fellelhető, belé kellett volna költözni, mint ahogyan a Hegyek lánya is járja a természetet tökéletes egészségben a börtönből Delhusa száma alapján a Várkonyi könyvnek Albániával. Minden szereplőt megmentettek a vastrágya bábkirályaival együtt, a Bábu vagy Kft-s vezető jutalmat kapott érte Pálinkás-féle Időjelek testenyészeti világ végi időt állandóan megadó borsodi vastrágya hosszabbítóitól, ezek a művészeti vezetők, valamennyi kultúrház vezetőjével Pszichografológiát hajtottak végre cigányság és kelet emelésével egyetlen áldozással, amik mi voltunk Baratta Ágnes helyett, én vagyok a kurvája a nemeseknek lámáival Indiának Joshéval berendezve. A Rákóczi téri Furdi Zsóka már húsz éve divatbemutatókat rendezett, valamennyi Zsókájával a Vologda utcai pirosozóknak, amik a Zsarnai telepét jelentik a TV 2-nek német megmentett szőke börtön szövetségben. Engem mindenkinek le kellett nézni a Rákóczi téri Ágnesek kezdetével Simon Éva börtön karmikusok emelésével a börtön helyett, Jakubcsek Gabriella nemi csapás elmeosztálya helyett. Kimosták az elmeosztályával együtt a koldultatásból, engem koldultattak a Zöld Medeiával maguk helyett és Dávid Mónika Rákóczi terével.

Most fedeztem fel, hogy valóban a börtön kezében volt születésem előtt nemcsak a Hunnia Vatikán egyház börtön filmjei és könyvei rendezése, valamennyi filmszikron is. A szép és szörnyteteg szinkron rendezője 1946-ban dr. Hársing volt kiliáni miskolci börtön téglás berendezésével. Mint írtam, a kiliáni téglás Pandorás Dórákkal kezdték a Bodrogba fojtásomat előző életük halála miatti sorsukat, így a karmikus börtön megtisztult a református halál karmikusokkal, cigányteleppel együtt, amin körbejárnak folyamatosan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Költősors 2.
  2014-05-18 09:28:57, vasárnap
 
 

Akarsz-e láttatni fellegeket,
villámlásokat, mennydörgéseket,
a zöldellő fák szelíd lombjait,
természetet, mely nekünk bókol itt?

Akarsz-e látni igazságokat,
melyeknek győzniük kell ég alatt,
valóságban mutatni torzakat,
megfoghatóvá tenni álmokat?

A költői mesterség feladat,
nemessége nem futó pillanat,
élet és szépség diadalt arat,
ha emberség szelídít ujjakat.

A jövőnkről szellő lebbent fátylat,
pillanatnyi boldogságot láthat,
ki lantot, tollat ragadva dalol,
szívünk tárva - békéért araszol.

2014. május 18.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A szép és a szörnyeteg (1946)
  2014-05-18 08:52:30, vasárnap
 
  A szép és a szörnyeteg (1946)

Magyarul beszélő francia romantikus, fantasztikus filmdráma 91,56 mp

Rendező:
rendező: Jean Cocteau
író: Jeanne-Marie Leprince de Beaumont
forgatókönyvíró: Jean Cocteau
zeneszerző: Georges Auric
operatőr: Henri Alekan
vágó: Claude Ibéria
adaptáció: Jean Cocteau

Színészek:
szereplő(k): 
Jean Marais (Avenant, a Szörnyeteg, a Herceg)
Josette Day (Belle, a Szépség)
Michel Auclair (Ludovic)
Mila Parély (Felicie)
Nane Germon (Adelaide)

A költő, festő és filozófus Jean Cocteau megfilmesítette a gyönyörű lány és a csúf Szörnyeteg jól ismert meséjét.
Belle, a Szépség cselédként él édesapja házában a lókötő öccsével és két magát hercegnő feleségnek képzelő gonosz lelkű nővérével. Udvarlója az öccse, Ludovic barátja, Avenant, szintén dologkerülő, ezért Szépség ki is kosarazza őt.
Apjuk eladósodik. Hajó rakományért megy a kikötőbe lovával. Előtte a lányait megkérdezi, mit szeretnének. Felicie és Adalaide brokátruhát, majmot, papagájt is szeretne. A Szépség szerényen közli apja kérdésére, hogy ő csak egy szál rózsát kér. Mire a kikötőhöz ér, hitelezők mindenét lefoglalják. Ludovic közben váltót ír alá, melyen az apát jelöli meg adósságainak rendezőjeként, kilátásba helyezve nem fizetése esetére a ház bútorainak megáldozását.

Az apa tehetetlenül bolyong haza felé vezető utat nem találván lovával a sötét erdőben, így pillant meg egy hatalmas kastélyt. Bevezeti lovát, a ló magától beáll az istállóba, becsukódik mögötte a kapu. Felmegy a kastélyba, barátságos tűz lobog a kandallóban, útjában kezek nyúlnak ki, meggyulladnak maguktól a gyertyák. Leül az asztal mellé, a székre, ekkor kéz emelkedik fel és önt neki bort. Elszenderedik. Hajnalban kimegy az udvarra, eszébe jut a legkisebb lánya kívánsága a rózsabokrot meglátva. Szakít egy szál rózsát. Ekkor egy szörnyeteg jelenik meg és közli vele, hogy aki a rózsáját leszakítja, az halállal lakol, de ad neki három nap időt, fehér lova, Gyöngyharmat hazaviszi és vissza is hozza vagy őt, vagy valamelyik lányát a három közül, aki feláldozza magát az apjáért.
Az öreg hazatér, elmeséli történetét. A két gőgös lány hallani sem akar arról, hogy az apjuk helyett áldozatok legyenek, viszont Szépség kilopódzik a házból és elindul a fehér lovon a Szörnyeteg kastélyához.
Amerre elhalad, a tárgyak szolgálják őt. Az egyik szoba ajtaja megszólal: - Én vagyok az ajtód!
Bemegy a szobájába, s ott a tükör szól hozzá: - Én vagyok a tükröd!
Este megpillantja a kastély urát, de nem ijed meg tőle, hamar rájön, hogy a Szörnyeteg arc mögött jóságos szív rejtőzik. Közli vele a Szörnyeteg, hogy minden nap este hétkor megjelenik, hogy nézze őt vacsora közben, s utána felteszi neki a kérdést: akar-e a felesége lenni.

Szépség párszor kilesi a Szörnyeteg szenvedését, néha olyan, mintha égő tűzben égne, testét vér fedi be és szörnyen szenved. Aggódva kérdezi tőle, beteg-e. A Szörnyeteg elhalmozza Szépséget mindennel, ékszerekkel, szép ruhákkal. Még a haját is láthatatlan kezek fésülik, öltöztetik. Már szereti a Szörnyeteget, hiszen akiért aggódást érez az ember, az már a szívéhez kötődik. Láthatatlan szál fogja össze Szépség és a Szörnyeteg szívét.

Egy napon ágynak dől Belle, haldokló édesapja jár az eszébe, miatta eszi a bánat. Azt kéri a Szörnyetegtől, hogy engedje el rövid időre meglátogatni apját és testvéreit. A Szörnyeteg beleegyezik, hogy egy hétre a Szépség eltávozzon, ha megígéri, hogy visszatér hozzá, mert nélküle elpusztul, annyira szereti. Rábízza varázslatának titkait, a kesztyűt, a rózsát, a fehér lovát, s hatalmas vagyonának, a Diána pavilonjának kincstárát, átadja aranykulcsát a kapujának, s ezzel megteszi őt halála után örökösének.

Szépség felveszi a kesztyűt, s abban a pillanatban apja ágya előtt terem. Két apró drágakövétől apja és nővérei visszakapják előkelő életmódjukat, szép ruháikat. Öccse és barátja azon tanakodik, hogy megölik a szörnyeteget, megtudják Szépségtől a titkait, ellopják tarisznyájából az aranykulcsot is. Nővérei rászedik, hogy ne tartsa be az ígéretét egy hét leteltével, ne menjen vissza a Szörnyeteghez, majd ismét cselédként dolgoztatják. A Szörnyeteg haldoklása és fájdalma eléri csúcspontját. Egymásra gondolnak, mert a szívük már egymásra talált, a szerelem a legcsúnyább szörnyeteget is megszépíti...

Mi lesz Szépség sorsa? Marad-e cselédként apja házában, vagy visszatér a Szörnyeteghez? Legyőzik-e a naplopó fiúk a Szörnyeteget?


A filmet itt tekinthetik meg:

http://filmbirodalom.com/watch-embed-117876-11918

Jó szórakozást kívánok!

2014. május 18.
 
 
0 komment , kategória:  Filmajánló  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2498
  • e Hónap: 4857
  • e Év: 57123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.