Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A megszólításról, a mai költőkről és zeneszerzőkről
  2014-05-02 21:06:42, péntek
 
  Nagyon rosszul esik nekem, amikor írással foglalkozó emberek levélben kis betűvel szólítanak meg. Ilyenkor úgy érzem, leértékelnek engem. Két véglet lehetséges náluk: az egyik az, hogy önbizalom túltengésben szenvednek, magukat másoknál fontosabbnak tartva, vagy nem tisztelik a másikban az Embert. A Te nagy kezdőbetűjének elhagyása a tisztelet nem megadását jelenti, vagy műveltség hiányát.

Éppen az előbb olvastam egy verset, ami megállított. Az írójának pitiznek a könyvkiadásra várók, mert rokon, de egy épkézláb mondatot sem tud összerakni, a míg mondatot új mondatként kezdi, bár az előző folytatása kell, hogy legyen. Az utolsó mondatnál majdnem felkiáltottam: Én - írta magáról nagybetűvel. Másoknál is felfigyeltem erre a kóros önbizalomra, amikor magát másoknál különbnek gondolva hangsúlyozza.

Felhígult a lírai karám vastrágyája és Időjelek hosszabbítása után Új Bekezdésekkel a költői hivatás helyesírni nem tudókkal, amióta engem nem engedtek továbbtanulni és értelmiség legyőzést hajtottak végre. Nemi csapások leszármazottjai és fekete lények megmentve jelentik erdő népével, fanatikusokkal együtt az írókat, az összes vastrágya kommunista elmeosztállyal. Zenét is tudnak szerezni, mint a Pszichografológiai emberiség ellenes csapások közül Simon Gábor és társai, mióta 1995-ben összezúztak amitt, hogy zenét szereztem és daljátékokat, a Medúza miatt, azóta az összes zenei számát ismétlik a pszichiáterek az elmeosztályokkal. Még a térdig érő nadrágot is felvették magukra, mert egyszer felvettem és szégyelltem magam benne, mert pár szőr volt a térdem alatt egy esés miatt. A Rákóczi térieket annak idején májuskosárral kérték meg, különösen a szőrös lábúakat. Természetesen a politika, a zenészek a neveket végig kísérték, mint ahogyan soha nem lehet ezt nem lehet lezárni, mármint az ember áldozást, mert a börtön könyveit hajtották végre, átírtak mindent, s kezdték előlről a könyveket, bár a könyvekért felelőst elvitték innen, s a karmikus torzulásoknak, Rákóczi téri deformációknak, nemi csapásoknak, sötétkapus dögöknek, amivel kezdtek Lázárral ismételve a borsodiak nagyapa megölésével soha nem lesz vége, folyamatosan ismétlik a két utcai apokalipszist változatlanul. Olyan, mintha az egész ország innen lenne berendezve, felvett nevekkel. Hangelvevésből ének iskolát rendezett be a média az emberiség felszámolása után 31 évvel.

A menhely állt húsz évvel ezelőtt a Pszichografológia folyamatosan történő ismétlésével Mária Evangéliumával a világ felé az összes gyogyossal, amivel kezdett apokalipszist maga helyett honfoglaló Farkasokkal.

Lehet-e tanulni a másoknak való tiszteletadást nagybetűvel írva az Ön és Te szavakat? Nem fontosak talán egyeseknél, talán vannak ennyire szerények is, de szerintem butaságból ered ezek mellőzése, hiszen a másikra figyelünk, mert kiváncsiak vagyunk rá, fontos nekünk a levele, az írása, a sorsa. Ha nem az, akkor lehet írni kisbetűvel a megszólítást.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 2322
  • e Hónap: 8563
  • e Év: 60829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.