Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Miként lesz az asszony, derék asszony
  2014-05-28 15:47:44, szerda
 
  Link


Miként lesz az asszony, derék asszony (Péld. 31:10-31)


Sokan már akkor máshova kattintanak, amikor meglátják a bibliai igehelyre való utalást.

Pedig ez most komoly tanács minden párnak.

Az asszonyt magadhoz kell édesgetned, ha szeretni akarod.

Úgy van összerakva, kitalálva, megteremtve, és te épp ezért szereted, mert nő. Kiszolgáltatott, rád szoruló, esendő, akire vigyázhatsz, akit óvhatsz, betakarhatsz, féltheted esőtől, széltől, hótól.

Nem nyílik ki egy érintéstől. Várni kell rá, nézni, és csodálni. Nem nagyon, csak annyira, amennyire észreveszi, hogy észrevetted egyediségét. És ezt is finoman. Odafigyelve rá, meghallgatni, elsimítani lelki összegyűrődéseit, azzal, hogy érdeklődéseddel megszenteled. Neki szánod az idődet.

És amikor megérzi benned az iránta kifejezett szereteted, mert igazán ebből áll a szeretet, akkor felenged az összezártságból, amit napközben magára csukott, hogy túlélje a napot. Kinyílik. És akkor meg lehet simogatni. És utána meg lehet ölelni. Ekkor visszaölel, mert megnyitottad.Valójában egész nap erre várt, hogy végre megnyugodjon a karjaidban, és beteljesüljön a te szerelmeddel.

Ahogy biztonságban érezheti magát figyelmed és törődésed központjában, önként adja át neked magát, hogy egyesülhessen veled, és ebben az egységben veled megerősödve, megduplázódik ereje, és olyan erős lesz, hogy ellenáll a holnap minden kísértésének, legyőzi annak nehézségeit, és te büszke lehetsz arra a nőre, aki a te másik feled, aki neked virágzik egyedül, akiből nincs még egy a földön, és aki téged ékesít önmagával.

A kapcsolatok kudarca abból fakad, hogy azt hisszük, akit egyszer meghódítottunk, az minden nap köteles minket szeretni. Kötelességből nincs szeretet. Vágyunk arra, hogy szeressünk, de ehhez éreznünk kell azt a biztonságot, hogy valóban minket akarnak szeretni, és nem csak azért, mert éppen mi vagyunk kéznél.

Azok a derék asszonyok, akikről az ige szól, akikről sokan büszkén mesélnek, ilyen biztonságban érezhették magukat férjeik mellett.

A halálból élet támad
Link Link A tökéletes feleség


Jézus Szeret Téged!

Én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.Mt.28:20

Link


 
 
2 komment , kategória:  Nászta Katalin  
Mirjám és Áron Mózes ellen fordulnak
  2014-05-28 08:27:31, szerda
 
  ,,Figyeljetek rám!

Ha valaki próféta közöttetek,annak én, az Örökkévaló
kijelenthetem magam látomásban, vagy álom által beszélhetek vele.

7 De szolgámmal, Mózessel nem így bánok,
hiszen ő hűségesnek bizonyult egész házam népe felett!

8 Vele szemtől szemben beszélek,nem homályos látomásokban,vagy rejtélyes példázatokban.

Mózes magát az Örökkévalót szemlélheti!

Hogy merészeltetek hát szolgám, Mózes ellen beszélni ?!"

Akkor Mózes könyörgött az Örökkévalónak Mirjám érdekében: ,,Ó, Isten, kérlek, gyógyítsd meg őt!"

Találkozás Sátora
Link



 
 
0 komment , kategória:  Egyszerű fordítású * Biblia   
Fogadd Isten emberét !
  2014-05-28 08:00:20, szerda
 
  ,,Bizony, bizony mondom néktek: A ki befogadja,
ha valakit elküldök, engem fogad be; a ki pedig engem befogad, azt
fogadja be, a ki engem küldött." (János 13:20)


Nem is tudnám megmondani, hogy hány újjászületett, Szent Szellemmel betöltekezett keresztény várja el a pásztorától, hogy miután szombat este ízekre szedték a szavaikkal pásztorukat, vasárnap reggel hittel imádkozzon értük! Folyamatosan kritikus megjegyzéseket tesznek azokra az evangélistákra és tanítókra, akiket Isten küldött, hogy szolgáljanak feléjük, aztán meg csodálkoznak, hogy a Szellem esője miért apadt el szinte teljesen a gyülekezetükben.

A legtöbben közülük még álmukban sem mernék Jézus szolgálatát megkritizálni. De Isten Igéje szerint pontosan ezt teszik. Tudod, Jézus azt mondta: ,,A ki befogadja, ha valakit küldök, Engem fogad be."

Tudom, hogy a szolgálók néha kudarcot vallanak. Tudom, hogy hibákat követnek el. Jézus is tisztában volt vele. De mégis azt mondta: ,,Ha befogadjátok őket, Engem fogadtok be."
Ha szerinted valamelyik prédikátornak rossz a meglátása, akkor imádkozz érte. Vagy ha kell, akkor ne maradj ott a szolgálata alatt. De az Ige azt mondja: ,,Te kicsoda vagy, hogy kárhoztatod a más szolgáját? Az ő tulajdon urának áll vagy esik. De meg fog állni, mert az Úr által képes, hogy megálljon" (Róma 14:4).

Az evangélium szolgálói nem a te szolgálóid. Függetlenül attól, hogy igazuk van-e vagy sem, szeresd és becsüld őket. Ha másért nem, de legalább azért, hogy tiszteld azt, Aki őket elküldte.
Tanuld meg ugyanazzal a megbecsüléssel és tisztelettel fogadni Isten szolgálóját, akit Jézus küldött hozzád, mint ahogy magát Jézust fogadnád! Hatalmas szellemi erőket szabadítasz így fel! Szabaddá teszed az utat Isten előtt, hogy betölthesse a szükségeidet. Isten kenete egyenesen rád fog áradni Isten emberén keresztül.

Ne hagyd, hogy a kritika visszatartsa a Szent Szellem kenetét! És akkor készülj fel arra, hogy meg leszel áldva, mert garantálom, hogy Ő nem fogja visszatartani tőled a kenetet.

Kenneth

ALAPIGE: 4.Mózes 12:1-16
Link
 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 68 db bejegyzés
e év: 800 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 784
  • e Hét: 3123
  • e Hónap: 6924
  • e Év: 68225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.