Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Politika folyamatos ember áldozás ismétlése elmékkel
  2014-05-04 08:56:44, vasárnap
 
  1995-ben Lázárral elkezdték a villás reggelim utáni énekes nagyapa megölésével történő sötétkapus médiába menetellel egyidőben a politikával az életem ismétlését a két utcai apokalipszissel, az összes könyvével a skizopren refreneknek. Így került a kezdet Kósa E mese vasfüggönyös parasztok népviseletbe öltözötten hetvenes években után Kósával ismételten a parasztság nemzetiségi kisebbségekkel berendezésre, jogokkal együtt.
Mint írtam a vasfüggönynek emberek áldozásával 1995-ben lett vége Nagy Anna romániai halál reformátusai helyetti teljes begyűjtésekor a csapásoknak emberekre rima Jeruzsálemként Müllerék szervezésében romániai Farkas börtönhöz érve, mint állandó honfoglalóhoz.

Valamennyi politikus elmeosztályról ered, így is állították fel őket 1989-ben, csak a drótköteleket vágták el, a németeknek és magyar trianoni zsidóknak valóban vége lett a fogságnak a születési kezdetemként kezdett Jehova sárga focizó kutyás történelem folytatódott, ami ment végig a világon, miközben Dávid Mónika és Ibolya szörnyei gyaláztak végig 1983. óta a Rákóczi tér helyett, amivel Dávid Ibolya felállt ekkor a médiába, Rácz Therry Black elmeosztályával együtt. A születési kezdetem és gyalázatom oka az, hogy a Rákóczi térnél születnek meg a Pszichhografológiai pókok, legyek, csapások, ami teljesen természetes, mert 666 népéről van szó, Ágnesnél megállt a világ, gyalázatának soha nem lesz vége a jószomszédnak, mint református atlantiszi halak szülöttnek, amelyik tisztességben megöregedett. A többi is tisztességet kapott, amik árulták magukat, a menhellyel és cigánytelepével a 666-nak Oláh Ibolya Katijával együtt az elmeosztályos Ki Mit Tud-osoknak.

Fehérházy a Fehér Anna és Fehér népeit jelentette az adventistáknak, míg Mesterházy a mestereket, mint a kecskés rajzfilmet, ezermestereket, amit Kormos könyvével állítottak be a Rákóczi térnél, rajtunk hajtották végre az összes könyvével együtt Visnyei Lászlónak.

A költők és művészeti egyesületek között találkozom már azokkal, akik születésem óta belőlem, áldozásunkból élnek boldog életet a lovagokkal és lámákkal együtt indiai depressziós cigánytelep emelésével. Nem szabad beszélni róla, mert akkor rasszista az az ember, akinek az egész családját legyilkolták, belőlünk élnek.

Mára a könyveket is átírták, hiszen 1983-ban és előtti vesszővel a magyar nyelv ellenes kommunikációs összezúzást kezdtek el a médiával és a sötétkapus dögökkel, a menhellyel, Miskolc városában ismétlésben, ezt jelenti az összes média, soha nem lesz vége a Villájuknak, Való világuknak, míg nem lesz egy hatalom ellenük, emberiség ellenes gyilkosságként nem nyaraltatni kell....

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jehova Biblia 1988. Kőporos utca Révész dalából
  2014-05-04 07:21:11, vasárnap
 
  Miskolc minden zenei számot berendezett, Révész Húzd meg jobban alapján kőporozókat száz forintos áron, így készültek a Kőporos utcai Benedek Éva légy Halakként megváltott velem egyidős számvitelis családi házsorai,.orvos nővérével Jakubcsek Gabriella helyett szexuálisan támadtak meg a börtönükkel, végig priccsesként Majó neve Erika kezdettel, jaj de jó börtön támadókkal 1987-ben végleges börtön utcanéppel. Ezek mai napig a lakásban vannak, piszkolnak mindent össze, míg a menhely a falat sározta mindenütt köröttem dr. Tűzkő Judit beleegyezésével és berendezésével a születésem körüli utcanéppel és Bertalan utcai csapásokkal az osztályát, azóta mennek végig a betegségeiken, a további szereplőivel a két utcának a politikusokkal. Már a politikusok játszanak 1995. óta. Ráérnek, már kihaltunk, megcsonkítottak Müllerékkel a roma 666 központjával a borsodiaknak. Ők jelentik az országot.

1988-ban hozta egy Jehova házaspár a Jehova bibliáját, én elfelejtettem, hogy a Jehova sárga focizó kutya nálunk volt berendezve, meg soha nem foglalkoztam vallásokkal. Akikről írtam mint szereplők és apokaliptikus csapások, amelyek sorsát rajtunk hajtották végre, rima Jeruzsálemet jelentik.

Később megírtam a meséjét az afrikai Johanna farkaskutyának, hogy elvarázsolta a farkasok varázslója és addig lesz kutya, míg egy ember rápotyogtatja három csepp könnyét, s ezt is 1995-ben kezdték el dr. Melion József könnycseppjeivel, hogy én vagyok az afrikai Jehova, ugyanis ott is Biblia volt egykor berendezve.
Egy Jehova házaspár jött ekkor hozzám, mint öreg házaspár, aki örökbe fogadott egy éjszakára engem, mint elvarázsolt énekes kutyát. A többi Jehova, mint írtam ide van berendezve a Bertalan utcához Soltészné sárga melegítősével a Dental Soft Kft-t üzemeltetőknek hófehér fogsorral, apokalipszisként erdőben lelkek égetőjeként.

Valamennyi osztálytársam nevét felvették egyébként, most fedeztem fel Csizmadia Kati nevét szinkron színészként, akinek a kisujjunkat mozgattuk és ezen nevetett. Lehet, hogy egy mesét jelentett Kati.
Gruber nevét többen is használják.
Erika osztálytársam után emelkedtek a vajdák, iszonyat történt 1991-ben, addig is. Nekem szörnyű, mint a békességnek neveket írni, de mennek végig rajtuk folyamatosan a miskolciak és elmeosztályok. Az elmebetegség sorozatoknak soha nem lesz vége, amik születésemkor támadtak rám, mert szép voltam, s ők betegek, skizoprenek, betegségek, csapások, karmikusok, deformáltak.
Már én is olyan lettem, mint ők, megcsonkítottak a gyalázatuk mellett.
Értelmetlen élet, nincsen rá szó és magyarázat a kommunikációs bénításokkal szőkék helyett, melyek végtelenek a nevek alapján és Halakként kiválasztottak együtt.

A Jehova Biblia darabokra szakadt 1995-től. Valamennyi benne szereplőt megmentettek, mint Benjamint, akinek leesett a bugyija a kínzóm szerint, papok között járt imádkozva zsákruhában, derekán bőrövvel.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészségügyi visszaélés, mert senkim nem volt
  2014-05-04 07:12:37, vasárnap
 
  Az egészségügyi orvosi bizottságban 1995-ban Pesten kérdezték: - Kire számíthat?
Én sírtam órákig, különösen akkor, amikor az anya szót kiejtették. Születésem óta előttem van a zöld szem, amire vágytam, ami anyám emlékét jelentette, aki bántott, végig alázott egy életen Müller Péterék és Pogány Judit menhelyével, engem nem szerethetett senki, a menhelye a romániai csapásoknak csak így emelkedhetett.

1990-es Idegosztályon történő Kex-féle pokol angyalai kezdetet ismételték már csoki kereséssel a zsebeimben indiai cigányság helyetti kivégzésemkor öngyilkossággal, szomorú szemekkel, melyeket megszüntettek. Az is gond volt, hogy Sükösdi nagyapa halálának körülményeit, Csoki kutya mérgezését a pokol angyalaival megtartott temetési szertartással együtt megírta, ezért az összes könyvvel együtt ezt is folyamatosan ismételték a műanyag kommunizmusukkal együtt.

Az orvosok és nővérek azt vizsgálták, milyen a 14 éves emberi gyerekek viselkedése a kórházba került anyával. Mindent elvettek tőlünk, még a disznóvágását is apának a cigányok, nemcsak a sportot, a természetjárást, vár-kék túrákat, német nyelvet. Tegnap sírtam, hogyan fogják egyszer is az emberi szívvel rendelkező gyerekeim megérteni az ember gyalázatot, csonkítást, mindenki helyetti feszületet, amikor én sem tudtam. Sírtam, mit jelentek én a gyerekeimnek, akik a szomszéd Ági és Simon Ilona és lánya helyett, Jakubcsek helyett nem szerethettek engem. Ők sem tanulhattak, mint ahogyan én, sötétkapusokkal, cigánysággal hajtottak végre helycserét, mentek kocsmába 16 órázni. Nem szívesen írok róluk, de segítségre van szükségem, bár nagyon késő.

Mivel senkim soha nem volt, aki feljelentést tett volna a kórházban történő gyilkosságok során és kivizsgálást kért volna, vérszemet kaptak az egészségügyisek, nyÍltan gyilkoltak már a börtönnel és Müllerékkel, a Rákóczi térrel, már belőlük lettek.

Gyerekeim kicsik voltak, amikor először kórházba kerültem. Volt férjemet nem érdekelte a sorsom, dührohamot kapott, amikor a szemeimbe nézett. Megszüntetni a pillantásomat, ez a Rákóczi tér egyetlen örömforrása és oka a gyalázatának születésem óta.
Velem soha senki nem beszélgetett, mint a többi miskolci belőlem megváltott sorsúval, akiket berendezett velem az egészségügy ezt követően még háromszor. Természetes volt, hogy azt tesznek velem az elme orvosai, amit akartak, nem volt segítségem.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Anyámat keresem
  2014-05-04 07:05:42, vasárnap
 
 

Kereslek ablakomra
pergő esőcseppekben,
választ várok
énekes pacsirtáktól,
a csendben fülelek,
hátha megkapom válaszom:
miért nem szerettél soha?
Könyörtelen voltál,
kinevettél, gúnyoltál
és jelentgettél, csúnya
szavaidra bezártam füleim,
de szívem olyanná vált,
mint a rosta sértéseidtől.
Attól fáj a legjobban
az ütés, kinek
simogatnia kellene.
Megértettem az okokat,
de szívem temetetlen zokog.
Hogyan mondanám,
boldog anyák napját,
ha nem tudod még mindig,
nem fogod fel, mit jelent?
Anyát kerestem minden
jóságos zöldszemű lényben,
gyermekként futottam
szemed hasonmása után.
Vágytam a szeretetre,
a közös beszélgetésre,
nem az ideges kézcsapásokra.
Anya csak egy lehet,
másoknak engedélyezett.
Embernek itt csak
szenvedni lehet.
Kerestelek, nem találtalak,
anyám hol lehetsz?
Milyen hatalom, mely
elvarázsolt Tégedet?
Nekem egy tiszta zöld szem
emlékem születésem óta,
amiért sírtam, ahányszor
kiejtették az anya szót.
Nincsen segítség a Földön.
Anyámat keresem.

2014. május 4.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1062
  • e Hét: 3384
  • e Hónap: 9625
  • e Év: 61891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.