Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Magyarország életfogytiglanra és halálra ítélte az embereket
  2014-06-14 19:49:44, szombat
 
  Magyarország megáldozta az embereket az összes bolondjával és elmebetegével, apokaliptikus csapásával, élén az Új Bekezdés vastrágya csapásaival Miskolcnak. Vass Tibor 1991-ben pszichopataként adta ki Miskolcl városával a könyveit, rajzaival az addigi ember, kislány áldozásomnak. Kinevettek engem, szeretője Csilla argentin főhősnő helyett már korábban engem tettek meg Evita film rendezésekor argentin szereplőnek, amit Madonna II-es elmeosztályával ismételtek 1996-ban a börtönnel, Madonna, mint szexuális szimbólum ember gyilkosságával az elmeosztályával, amelyik mai napig itt gyilkol lehetetlenné téve, elvéve egészségemet, szabadságomat. Ringy-rongy király bohócként Pataki Attila börtön tolvaj 666 jutalmazottjaként dala szerint kör közepén állva és én voltam Törőcsik Mari és a margaréta szájúak, Berci boltos Horváth Katalin néven megváltott vasgyári munkással és Freit Tamással, bal vállam megrontóinak börtönével, amivel kezdtek 1975-ben, azóta bejárta a földrészt a többi szereplőjével Hamvas Béla Maszkabáljának, a pojáca helyetti áldozásommal.

Borsod megyei 666 központ életfogytiglani börtönre ítélt engem a börtön összes könyvének végrehajtóival, a cigány kíséretével az elmeosztályoknak, ezekkel járnak együtt a priccsesek, meg a Sátánjával Kositczky Istvánnak, Ádám és Éva népeként.

Miskolc mindent elvett, megölte az embereket, mert szépek voltak és engem nemcsak a szépségem, hanem a tehetségem miatt is, mai napig az elmeosztályok az egész világon tehetségkutatókat rendeznek, ami a börtön Ki Mit Tud-dal kezdődött a börtön elmeosztálynál 1963-ban, ők áldoztak meg a cigányságnak Oláh Ibolya Katijával a 666 központnak, elmeosztályával együtt, megcsonkítottak, gyaláznak éjjel-nappal az ózdi cigánytelepükkel, folyamatosan haladva végig ózdi és borsodi falvak népeinek sorsán születésem óta.

Miskolc elvette a napot, a levegőt, a vizet, az ennivalót, a szép ruháimat szétlyuggatta, Izrael emelése óta nem engedték az emberi feltételeket, élelmet, Izrael és a sivatag börtön csapásai így emelkedtek emberré váló élettel egyetlen közös áldozásával a Bertalan utcának, Buchsal együtt, amiről mindenki tud, ember áldozással lett elnök, mint Clinton a kutyákkal, amikkel születésemkor kezdték a johannesburgi kivándorlást, ez volt Puskás Ferenc is, itt ismételte a nyomorultak politikája az összes elméletet.

Vass Tibor gerince miatt az Időjelek könyve szerint 1986-ban támadtak meg először Ágotainé Jakab idegösszeroppanásával a börtön bűnözőknek együtt Sophia Loren sakk-kártyás sorsával, így öregedett meg, 1998. óta ismételt sakk-kártyából mindegyik játékos, azzal, hogy nekem kell lepleznem Urbán Tibor börtön szereplő szerint az orvosokat vörös ruhás asszonyként, még ennek a szereplőnek a kiléte nincsen meg. A miskolci Jakabok hatalmas mennyegzőket rendeznek, mint ahogyan tették ezt a borsodi cigányok mercedessel és még mondja valaki, hogy Hitler náci cigányokat gyilkolt? A mercedes a náciké, ezzel kezdtek a szakállas, kalapos zsidók beírva magukat az újhelyi zsidó temetői történelembe, fehér mercedessel Csabaiék jöttek haza Amerikából focistaként. Rendőrség kísérte a karcsai vőfély gyűjteményem alapján meggazdagult cigányságot, amik ez alapján rendeztek lagzikat.

Vass Tiborral kezdődött a pszichopaták emelése ismétlésben is a cigányteleppel, a Nyuigdíjfolyósítő az apokaliptikus csapás gerince miatt leszázalékolta őt is, mint a többieket, mint Fecske Csaba vastrágya Keletest a többi megsérülttel együtt, engem támadtak meg a börtön helyett. Engem nem százalékoltak le, mint a 666 népét csapásként, pedig valamennyi csapását és szerepét, könyvét rajtam hajtották végre.

A Spanyolnátha utal a nevére az Időjelek spanyol egyik teremtőjére és náthájára.. A Spanyolnátha ismétlése az Új Bekezdéstől már legalább ötven éves, Miskolc mint világ négy égtája folyamatosan ismétli a könyveket és történelmeket mindent mindig átírva.

Belőlem nyitották meg a börtön gyilkosoknak a nyaralási lehetőséget, engem tettek börtönbe helyettük, ez a Pax tévéje is a Pax romana börtönnek.

1983-ban kezdték visszament időben 130 évre a Révész és Bertalan utcai történelmét az apokaliptikus csapásoknak, amik árnyékként lettek beállítva, 16 éve tart ezért a gyilkosságuk, hogy puffadó halálra lettek megírva.

A KDNP vörös oroszlános vastrágya vallásokat jelenti, míg a fidesz kommunistákat, ember gyilkos családokból a nyomorultakat, így állította fel média őket 1989-ben, miután 1983-ban összeállították a csapásokat, folyamatosan mentek végig és mennek a két utcán, az egész megyén. Lázár 1961-es református ismétlést kezdett el, nagyapa megölésének idejéből az operettes osztrák Piroskájukkal.

Életfogytiglan, halál, csonkítás, gyalázás, ami iszonyat, mert embert gyalázni olyan, mintha a világot gyalázná Miskolc Rákóczi terével és a szőkékkel, Ildikóival és Erikáival Romániának, mint karmikusokkal, börtön Ágneseivel együtt.

Semmilyen kínzás nem elég a két elmeosztálynak, a Mónika Show Szörnyeteg koporsójával együtt. Szívemet 16 éve hatalmas erővel lyuggató érzéssel kínozzák, mint emberi szívet, meg felülről a cigánytelep démonjaival nyomogatják, az egészségügy tudtával és szervezésével az együttes Orvosok beállítása szerint, mint ahogyan valamennyien belőlem lettek beállítva, valamennyien kislány gyilkosok. Az a fontos, hogy a wikipédiában a magyarországi romániai apokalipszis szerepel. Lendvai debreceni kezdete óta eltelt több, mint ötven év, az öcsémet megcsonkították, eltorzították, éhhalálra ítélték a cigányok és zsidók helyett az Új Bekezdés Időjelek csapásaival. Mondja valaki, hogy én rasszista vagyok, hogy ez nem ember rasszizmus, amit a magyar román csapások műveltek és hajtanak végre az összes elmeosztály csapásával.

2001-ben jártak a médiával a diszlexiásoknál, elborították a fejemet, egyáltalán nem tudtam gondolkozni, de ez már hipnózisával a két utcai földönkívülieknek 1983. óta tartott, nemcsak a sátánjával a megyének a fejemben és a nyakamban. Ekkor Kolosi Katalin voltam, így lett Rtl klub élére téve Kolosi, elborult fejjel, ami az ő sorsa lett volna kommunikációs csapásként, mint a deszlexiások is kommunikációs csapások voltak, mivel ezek karmikusok, volt már előző életük, velük kezdték születésemkor az ember gyilkosságot. Után lettem Horváth Katalin, Hováth Charli visszajött, a családja a Bertalan utcáról már külföldön él jólétben, az összes Horváthot ekkor menteni kezdték a megyéből azzal 1992. óta, hogy én egyedül nem megyek el innen soha többé, én nem lehetek semmi sem. Voltam Fehér Katalin, valamennyi Katalin helyett média ismétlésben engem gyilkoltak le, egyedül én voltam ember, a többi elmeosztályról van az egész világon.

Nem lehet semmivel jóvá tenni, meg nem történtté tenni a tisztesség, egészség, emberség, tehetség, szépség összezúzását, az embertelen körülményeket, állattá tételemet, koldultatásomat Miskolc városa által. A romániai menhely 666 űrhajós központjával végrehajtotta saját apokalipszisét a két utcai listával börtön könyveivel, köztük Soma könyvét és sorsát is a nyolcvanas években. Magyarország a gyilkosok országa lett.

Szegény trianoni és vas Magyarországot az összes elmebeteggel és honfoglaló bolonddal megmentették. Magyarország felszámolta az emberiséget, Magyarországnak kell szégyellnie magát mindazért, amit itt én leírok, amit a világ elé merek tárni a rengeteg iszonyatuk mellett.

Pintér 666 belügyminisztere legyei születésem óta gyilkolnak, 16 éve ismétlésben is Jeruzsálem Teve utcai rendőrsége tudtával, mint rima Jeruzsálem csapásaival. Most jutalmazni fogja az ember áldozók egyik volt sportolója - valamennyien így lettek sportolók, nekem kellett összetartani a családot helyettük - fideszes polgármester a becsületben emberek támadásával megöregedett miskolci Rákóczi tér nyugdíjasait. Helyettese belőlem lett Kiss Gábor börtön csapásaként feállítva Zsiga Marcellel a volt férjem református berendezéséből, az összes orvosa a megyének belőlem van visszament idővel. A világ tisztul, a Mónika Show tisztítja a szívemen lévő médikus csapással, amelyik megmentette és megtisztította az összes csapást és könyvszereplőt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 470
  • e Hét: 1619
  • e Hónap: 7860
  • e Év: 60126
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.