Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Magyarország nyerheti a világbajnokságot
  2014-06-24 19:50:31, kedd
 
  Magyarország nyerheti a világbajnokságot

Vakkomondor

A javaslat egyéni képviselői indítvány formájában érkezett az országgyűléshez, a hétvégén szavazhatnak is róla.

,,Üzenjük Riónak: tiszteletet a magyaroknak és ide a Rimet-kupát!" címmel nyújtott be egyéni képviselői indítványt a parlamenthez Czunyiné Bertalan Judit és Selmeczi Gabriella. A törvényjavaslat szerint Magyarországot régóta megilleti a világbajnoki cím, ám a szocialista kormányok semmit nem tettek annak érdekében, hogy érvényre juttassák az emberek akaratát, ráadásul a Brüsszel szolgálatába szegődött FIFA is úgy tesz, mintha nem hallaná a szabadságharcát vívó magyar nemzet hangját.

A beterjesztők emlékeztetnek rá, hogy a Fidesz-frakció is arra kéri a kormányt, hogy a lehető leghatározottabban lépjen fel a csalókkal szemben, és dolgozzon ki jogi megoldást az ügyben.

Kósa Lajos szerint már a jövő héten szavazhatnak a javaslatról. A politikus számít bizonyos nemzetközi körök ellenállására, de mint mondta, szükség esetén a Békemenet is kész nyomatékosítani az összmagyarság régi álmának megvalósulását.

http://avakkomondor.blog.hu/2014/06/24/magyarorszag_nyerheti_a_vilagbajnoksagot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A 90-es évek politikai elitje összemosódott a maffiával
  2014-06-24 19:48:29, kedd
 
  A 90-es évek politikai elitje összemosódott a maffiával

Kőszeg Ferenc, egykori SZDSZ-es képviselő, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt tagja tegnap egy lapinterjúban nem kevesebbet állított, minthogy a politika egy része már rögtön a rendszerváltás után rátelepedett a titkosszolgálatokra, valamint megemlített két politikust, akik, saját céljaik elérése érdekében használták a szolgálatokat. A volt képviselő a PestiSracok.hu-nak arról beszélt, hogy tucatnyi olyan ügy lehetett még, amikor a titkosszolgálatok politikai megrendelésre, törvénytelen módon gyűjtöttek információkat. Földi László, egykori operatív műveleti tiszt szintén elmondta, hogy a politikának mindig is megvolt az a késztetése, hogy a titkosszolgálatok működésébe a hatáskörén túllépve beleszóljon. A volt hírszerző arról is beszélt, hogy a szolgálatok jelzései szerint a 90-es években a politikai elit nagy része valamilyen módon kapcsolatba került a szervezett bűnözéssel...

PÁMER DÁVID - PestiSracok.hu

Kőszeg Ferenc, egykori SZDSZ-es képviselő, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt tagja a Népszabadságnak tegnap arról beszélt, hogy a titkosszolgálatok ügye 1990-óta botrányok sorozata, és példaként több nagyobb ügyet (UD Zrt., Laborc Sándor működése, romagyilkosságok) is megemlített. De arról is szót ejtett, hogy a 90-es évek elején, egy ma már nem aktív KDNP-s politikus a titkosszolgálatokkal ellenőriztette lánya udvarlóját, hogy ,,rendes fiú-e". A titkosszolgák pedig mentek, esettanulmányt készítettek a fiatalemberről, tették, amit mondtak nekik. Abban az időben az is megtörtént, hogy az Antall-kormány egyik minisztere ráküldte a titkosszolgálatot volt üzlettársára, akivel pereskedett, hátha megtudnak valamit, amit fölhasználhat a perben. Kőszeg Ferenc a PestiSracok.hu-nak elmondta, a rendszerváltás utáni első néhány évben még nem volt törvényileg szabályozva, hogy a titkosszolgálatok pontosan mi alapján folytathatnak ellenőrzéseket fontos pozíciókba kinevezendő személyekkel, illetve környezetükkel kapcsolatban, ahogy az sem, hogy ezekre a vizsgálatokra pontosan ki adhatott utasítást. A Nemzetbiztonsági Bizottság 1994-ben megvizsgálta a szolgálatok által készített vizsgálódásokat, és ezek után bukkantak az általa az interjúban említett két ügyre, amikor is személyes okból használták fel a titkosszolgálatokat. Kőszeg mindkét ügyet abszurdnak nevezte, és hozzáfűzte, hogy annak a vállalkozónak a házát, aki ellen a szolgálatok az Antall-kormány egyik minisztere megbízásából dolgoztak, és aki az akkori titkosszolgálat illetékes vezetőjéhez közvetítette a kérését, gyakorlatilag megszállták a titkosszolgák, és arra hivatkoztak, hogy egy nagyon súlyos bűncselekmény ügyében nyomoznak... Kőszeg Ferenc szerint egyébként még tucatnyi ezekhez hasonló ügy került a bizottság látókörébe, amelyeket jelentésekben rögzítettek.
földi atv

Földi László szerint szinte a politikai elit egésze összeért a szervezett bűnözéssel a 90-es években. Fotó: atv.hu

A politikai elit és a szolgálatok viszonyáról Földi László volt operatív műveleti tiszt a PestiSracok.hu-nak elmondta, hogy a politikának mindig is megvolt az a késztetése, elemi igénye, hogy a titkosszolgálatok működésébe -adott esetben a korlátain túllépve - beleszóljon. Földi szerint ennek oka, hogy a rendszerváltás utáni zűrzavarban a titkosszolgálatok működését át nem látó honatyák egyrészt naiv módon, másrészt hatalmi szándékból fogalmaztak meg kéréseket a szolgálatok felé. A Kádár-érából megörökölt titkosszolgák pedig nem mondtak ellent a politikának. Földi László arról is beszélt, hogy a 90-es években, amikor a titkosszolgálatok egyes képviselőkről ,,rossz híreket" hoztak, akkor a magát ,,sérthetetlennek" gondoló politikai elit megrémült, homokba dugta a fejét, és a hírhozók ellen lépett fel, nem pedig az adott ügy felgöngyölítését segítette. Földi hozzátette, ez egy komoly üzenet is volt a szolgálatok felé, ami annyit jelentett, ha egy felderítés kapcsán felmerül egy politikus neve, akkor a titkosszolgálatoknak azzal ,,nem szabad foglalkoznia".
kuncze

Kuncze Gábor az 1996-ban agyonlőtt Prisztás Józseffel került kapcsolatba. Fotó: atv.hu

Pedig az 1990-es évek politikai elitjére igencsak ráfért volna a szakszolgálatok ellenőrzése. Földi ugyanis azt is elmondta, hogy akkoriban a szolgálatok jelzései szerint a politikai elit nagy része valamilyen módon összeért a szervezett bűnözéssel. A volt műveleti tiszt azonban hozzátette, legtöbb esetben arról volt szó, hogy az adott politikus naiv módon nem is tudta, hogy a személy, akivel kapcsolatba került, bűnözői körökhöz tartozik. Erre Földi szerint jó példa Kuncze Gábor, volt SZDSZ-es képviselő, a Horn-kormány belügyminiszterének esete, amikor az akkori éjszakai élet egyik ismert alakjával, az 1996-ban kivégzett Prisztás Józseffel szerepelt egy fotón. Földi László arra is felhívta a figyelmet, hogy egy pozícióban lévő politikus nagyon könnyen bele tud sodródni olyan helyzetekbe, ahonnan már nehéz visszajönni, hiszen a szervezett bűnözés által könnyen zsarolható helyzetben találhatja magát.

Földi a Kőszeg Ferenc által hozott konkrét példákkal kapcsolatban elmondta, hogy amíg a KDNP-s képviselő esetében akár helyénvaló is lehetett a kérés, hiszen ezzel az akcióval a szolgálatok a politikust védték, addig a másik esetben, amikor egy miniszter a saját üzletfele lejáratása céljából használta a titkosszolgálatokat, az bizonyosan törvénytelen módon történt.

Címlapfotó: Index.hu


http://pestisracok.hu/a-90-es-evek-politikai-elitje-osszemosodott-a-maffiaval/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Rióban
  2014-06-24 19:42:12, kedd
 
  Orbán Rióban

2014.06.21. 18:30 | Proszektura

Orbán Viktor saját költségén nézőként részt vesz a futball vébé döntőn a legendás riói Maracana stadionban. Ami persze csak az útiköltséget jelenti, a többit a FIFA állja.

Ha a miniszterelnökünk ideje engedi, talán az egyik elődöntőt is megszemléli.

Legalább lesz magyar résztvevője is a világbajnokságnak.

Gondolom, ha már ott lesz, a képernyőre is kerül majd, ahogyan idehaza is mindig mutogatták, amikor csak kilátogatott egy-egy felcsúti vagy székesfehérvári meccsre (az MLSZ társadalmi munkás elnöke, Felcsút társadalmi munkás polgármestere vagy éppen a társadalmi munkában Vidi drukker - Kovács Ferenc társaságában).

Szóval szinte biztos vagyok benne, hogy Orbán a döntőn is ott kolbászol majd valahol a kamerák közelében, sőt minden bizonnyal a díszpáholy azon részén, ahol a kupa és a díjátadás is történik. Talán még néhány kézfogást is sikerül majd a győztes csapat tagjaitól kieszközölnie.

Nekünk pedig végtelen hazafiúi büszkeség öntheti el a szívünket, amikor feltűnni látjuk Platíni mellett ezt a kissé már megereszkedett, pohos, kedélyesen szotyolázgató ötvenes, korpulens urat, akiről persze néhány milliárdnyi tévénéző azt hiszi majd, hogy talán az UEFA elnök valamiféle samesze vagy a díszpáholy egyik londinere. Esetleg az albán labdarúgó szövetség alelnöke.

Ami elég nagy szégyen lesz a világ népeire nézve, hogy nem ismerik fel monsieur Ohbant, a Nagy Rendszerváltót.

Akitől a félelmetes kommunista diktatúra urai is annyira betojtak anno, hogy inkább Oxfordba küldték tanulmányútra, csakhogy megszabadulhassanak tőle.



Biztos vagyok egyébként abban, hogy a Nagy Stadionépítő figyelemmel kíséri a világbajnokság már most folyó mérkőzéseit is. Csak nem tudom, látja-e mindazt, amit mi látunk? És ha látja, mit gondol felőle?

A vébén résztvevő játékosok többsége olyan, mintha valami testépítő verseny résztvevői lennének. A kondíciójuk, állóképességük, gyorsaságuk is fantasztikus.

A hazai sztárjainknak a sérójuk és a telitetovált karjaik mutatnak ezekkel legfeljebb némi hasonlóságot, de a játéktudást tekintve hozzájuk képest génhibás korcsok vagyunk, hogy finoman fogalmazzak

Most látszik igazán, hogy mennyire elszaladt a világ futballja mellettünk.

Ma már ott tartunk, hogy annak is örülni tudunk, ha a világranglista 124. helyén álló Kazahsztánt idehaza sikeres tolódással néhány szerencsés góllal le tudjuk győzni.

De nem csupán a focitudásban maradtunk le nagyon. Még a szurkolásban is.

Nézem a meccseket és nem látok nézőtéri botrányokat. Nem hallottam például olyan kórust, hogy svájci cigányok, b... átok az anyátok! Nem huhognak, a himnuszok alatt nem fütyülnek, nem robbantanak kilós petárdákat, nem gyújtanak az egész stadiont füstbe borító görögtüzeket, és meccs után sem verekednek össze, nem zúzzák szét a metró kocsikat.

Mind ehelyett láttam festett arcú szurkolókat, lelkes biztatást és hullámzást.

A hazai foci súlyos problémáit persze az Orbán által erőltetett Puskás kultusz nem oldja meg. De ezen a helyzeten bizony még L. Simon László egyéni képviselői indítványa sem tud segíteni.

http://proszektura.blog.hu/2014/06/21/orban_rioban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
öreg komcsi, még felmar pár tízmillát is, mint jó fideszes
  2014-06-24 19:24:39, kedd
 
  2014-06-24

Írta zero

Egy válasz mind felett: “Hetvenkét éves vagyok és többet tudok a világról, mint Ön!"


Ez volt a válasz arra a kérdésre, hogy miért nem zavarja, hogy az oroszoknak fogunk tartozni a paksi hitellel.
Sok pofátlan parlamenti miniinterjút láttam már, becsülettel dolgozik az országgyűlésben a HVG, a 444, az Index, a Hír24, de Fónagy János államtitkár megint feljebb tette egy picit a lécet.

Amúgy tegnap nem történt semmi izgalmas, megszavazták a paksi hitefelvételt, 3200 milliárd forint hitel + 10% önrész, 2023-ra tervezett átadás. Eben az összegben csak az erőmű bővítése szerepel, a kapcsolt fejlesztések (elektromos hálózat, transzformátorállomások) nincsenek, talán megáll a számláló 6000 milliárdnál, de a 4-es metrónál láthattuk, mennyire sikeres ez az ország egy hosszú és roppant drága beruházásnál. De Lajos biztos örül és izgatottan figyeli a kiírásokat.

Se hatástanulmány, se számítások, az igengombokat azért lelkesen nyomogatta a Fidesz-KDNP.

Transzparens atomerőműépítés, 1. fejezet.


A szavazás előtt kapta el Benyó Rita (Hír24) a képviselőket, itt a teljes videó, itt pedig a Fónagy - Benyó csörte:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U-k4eXFNCyw


No, ez hamar eszkalálódott:

https://38.media.tumblr.com/427c5fc1d2b52674453f75f3312a6221/tumblr_n7o0rdAP461qc vdpbo1_400.gif

http://vastagbor.atlatszo.hu/2014/06/24/egy-valasz-mind-felett-hetvenket-eves-vag yok-es-tobbet-tud-a-vilagrol-mint-on/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi volt abban az RTL Híradóban, amitől Rogán Antal előre ta
  2014-06-24 19:17:42, kedd
 
 
Mi volt abban az RTL Híradóban, amitől Rogán Antal előre tartott?


botost
politika
ma 18:52
5 2

A keddi RTL Híradó már azelőtt vihart kavart, mielőtt adásba ment volna. Rogán Tóni Facebookon panaszkodott már előre:

http://444.hu/assets/antal.jpg

DE HOL TÁMADTÁK MEG ANTALT?

Hát hol, hát hol? Persze, hogy a vagyonnyilatkotzatánál,
A riport először felsorolta Rogán hírhedt ügyeit: a drága táskát, a drága órát, és a bevalottnál nagyobb Audit,
Aztán jött, hogy az Együtt-PM szerint nincsen minden rendben Rogán vagyonnyilatkozatával,
És Antal javított, aztán megint javított úgy, hogy nőtt az a lakás,
Hétfőn Rogán arról beszélt, hogy ki kell vizsgálni az RTL Klub gazdálkodását, hogy minden adót befizet-e, amit be kell fizetnie,
Aztán a riportban felhozták újra, hogy Rogán ígért egy vagyonosodási vizsgálatot maga ellen, de senki sem tudja, hogy tényleg kért-e ilyet,
Ezért megkérdezték, hogy kért-e ilyet maga ellen,
és nem válaszolt.
Aztán még egy döfés, hogy előkerült Puskás András adásvételije, aki Rogán helyettese az önkormányzatnál és szerény 120 millióért vett ugyanott lakást, ahol Antal. Ebből 103 millió hitel.

http://444.hu/2014/06/24/mi-volt-abban-az-rtl-hiradoban-amitol-rogan-antal-elore- fosott/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hernádi hitt a Fidesz mindenhatóságában - pofára esett
  2014-06-24 19:08:50, kedd
 
  Hernádi hitt a Fidesz mindenhatóságában - pofára esett
2014.06.24 15:11


"Magyarországon 2014-ben Hernádi Zsolt előre tudja egy bírósági tárgyalás eredményét saját büntetőügyében [...] ennyire nyíltan még sosem derült fény arra, hogy Magyarországon lényegében megszűnt a jogállam".

Ezzel a mondattal csúszott ki a talaj egy olyan személy alól, aki a kormányerőként működő maffiahálózat részeként azt gondolta magáról, hogy a hálózat belterjessége majd megóvja a problémáktól. Ma reggelre már felszólították Hernádi Zsoltot, a MOL elnök-vezérigazgatóját, hogy mondjon le, miután kiszivárgott egy felvétel, amin Wlodzimierza Karpinski lengyel pénzügyminiszter és Jacek Krawiec, a PKN Orlen lengyel olajtársaság elnöke a Mol és Hernádi ügyeit taglalja. A beszélgetésből kiderült, hogy Hernádi szerint bár nem hagyhatta el Magyarországot az ellene érvényben lévő nemzetközi körözés miatt, már "áprilisra meglesz" a felmentő ítélet, utána pedig szabadon járhat-kelhet, mert ha egy uniós tagállam felmentést ad egy ügyben, másik tagállam ugyanabban az ügyben már nem ítélheti el. Magyarországon pedig Hernádi - úgy gondolta - elintézte volna a felmentést, mégpedig olyan módon, hogy a magyarországi tárgyaláson Hernádi védőügyvédjének felesége emel vádat ellene, ami utólag senkinek nem tűnik fel.

Az ügy elsimítása kisebb akadályba ütközött, mivel Hernádi úgy gondolta, hogy Magyarországon a Fidesznél és a pénznél nincs nagyobb hatalom. Ki gondolta volna ugyan, hogy rejtélyes körülmények közt napvilágra jut egy felvétel, ami nemcsak az ügy elsimítását akadályozza meg, de Hernádit is páros lábbal rúgja ki a MOL elnök-vezérigazgatói székéből? Ahol a helyére bárki más is beülhet, - de nem ám egy Csányi Sándor, hanem mondjuk egy Molnár József.

Hídfő.net | Hernádi Zsolt

Hernádi pofára esése nagyon kifejező, hű képet fest a jelenlegi hatalmi elit helyzetéről. Tudniillik, a jelenlegi hatalmi elit addig van "hatalmi" pozícióban, amíg a valós hatalmak úgy akarják. Ha valamilyen oknál fogva nem akarják úgy (Hernádi esetében pl. az INA részesedések kérdése miatt), akkor kénytelenek rádöbbenni, hogy a hatalom mégse hatalom. Olyankor döbbennek rá, hogy csak hasznos idióták, és minden piszkos ügyük letárgyalásáról van hangfelvétel. Ezek a hangfelvételek pedig a legmegdöbbentőbb pillanatban fognak előkerülni. Egyetlen hangfelvétel, és volt Hernádi, nincs Hernádi a MOL vezetésében. Arra az esetre, ha nem Hernádit váltanák le, hanem a feleség helyett valaki más emelne vádat, pedig legyen intő jel, hogy ki mondta ki először Hernádi lemondására a felszólítást.

Aki kiszivárogtatta a hangfelvételt, máris enyhe utalást adott arra, hogy politikát csinál az ügyből, ha a Fidesz rúgkapálni fog és a vádlott védelmére kel. A Magyar Liberális Párt máris aktivizálta magát Hernádi ügyben. Nyilván nem saját jószántából, hanem valaki fizetett érte. Nyilván ugyanaz az érdekkör, aki a hangfelvételt is kiszivárogtatta, és Hernádi helyett Molnárt ülteti a székbe. Ha a Fidesz megpróbálja elsimítani az ügyet, pillanatokon belül jogállamért és demokráciáért aggódó liberálisok százai lesznek az utcákon, akik teljesen komolyan fogják gondolni, hogy nem az INA új tulajdonosainak akaratából, hanem a jogállam védelmében tüntetnek.

Mint azt korábban jeleztük, jókora politikai vihar közeleg. Nem árt feltenni az esernyőket. Minél nagyobb feje van valakinek, annál nagyobb esernyő kell. A Fidesznek pedig jókora esernyőre lesz szüksége, a hatalom központosítása itt már nem segít. Gondoljanak csak az Azarov-kormányra, az ilyen maffia-szerű képződmények pillanatok alatt tudnak elbukni, ez csak pénz és politikai akarat kérdése. Minél több a piszkos ügy, annál könnyebb találni egy-egy felvételt.

Molnár István

http://www.hidfo.net/2014/06/24/hernadi-hitt-fidesz-mindenhatosagaban-pofara-eset t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azt hittük, hogy Vikkancs, hát erre nem kiderül, hogy Szoppa
  2014-06-24 19:06:25, kedd
 
  2014. június 24., kedd

MÉG ILYET!

Azt hittük, hogy Vikkancs, hát erre nem kiderül, hogy Szoppancs?

Meglepődtem, mikor olvastam a vonatkozó hírt: Orbán úgy leszopta Putyint, hogy az orosz elnök azóta felcsapott farokkal jár.
Az oroszok 10 milliárdot adnak az atomerőműre, és épül a Déli Áramlat annak ellenére, hogy az EU ellene van.
A lengyel állami olajtársaság, az Orlen vezére, Jacek Krawiec mondta ezt.
Aki akarja, tarthatja ezt akár bennfentes információnak is.

Gondoltam is magamban, ha már így esett a dolog, hát a Mi Vezérünk bizonyára alapos munkát végzett, nézegettem is Putyin homlokát a híradóban, hátha behorpadt, de kemény koponya az, kibírta az már nagyobb emberek szívását is, mint a Mi Boldogságunk...
Persze ez a meccs még nem lefutott, de bárhogy is végződik, rohadt drága lesz nekünk, az már biztos.
Az Unió nem foglalt állást az ügyben, mert minek kapkodni, de hogy lesznek erről még beszélgetések Brüsszellel, az biztos.

Hogy hogyan mennek nálunk a dolgok, arról is olvashattunk, szintúgy a bennfentes forrástól:
,,Idefigyeljetek, elmondok egy dolgot.
Figyeljétek, basszátok meg, mennyire másképp mennek a magyaroknál a dolgok. Elutaztam Hernádihoz, mert ő nem hagyhatta el Budapestet.
Mondom neki: hány évet kapsz?
Ő mosolygósan, kisimultan ezt válaszolja: az ügyvédeim találtak egy ügyet, amelynek köszönhetően felmentenek, és ezt minden EU-tagállamnak el kell ismernie, és oda utazom majd, ahova akarok.
Ez egy magyarországi ügy? - kérdezem.
Igen, mondja. Igen ám, mondom, de ez több évig eltarthat, nem?
Nem, áprilisig meglesz.
És ott ül mögötte egy ügyvéd, nagyon elbizakodott.
Ábel.
Hernádi erre széles mosollyal: Ábel, mondd el Jaceknek, hogy ki képviseli a vádat az ügyben?
Ábel erre: a feleségem. Kapiskáljátok?
Képzeljétek el, hogy ez nálunk van."
Hát igen, ez még a fékezett habzású európai Lengyelországban is elképzelhetetlen, nemhogy Európában.


A mi Parlamentünk viszont elfogadta a paksi projekt finanszírozására benyújtott törvényjavaslatot, nagy bölcsességről és felelősségtudatról téve tanúbizonyságot.
Igaz, azt megmondták, hogy mekkora lesz a hitel, de azt nem, hogy mekkora lesz a beruházás összköltsége, mekkorák lesznek ennek a kamatterhei, miként azt sem taglalták, hogy a hitelt devizában vesszük fel, viselve az árfolyamkockázatot, csak azt közölték, hogy a felvett összeget - tízmilliárd eurót - a magyar fél 2014-2025 között használhatja fel az új blokkok építésére, majd 21 év alatt kell visszafizetnie a gigantikus hitelt, sávos kamatokkal.
Az egészben az a legjobb, hogy senki sem állíthatja, hogy ezekre a blokkokra szükségünk lesz, esetleg nem lenne célszerűbb Bős-Nagymarost befejeznünk, alternatív energiaforrásokkal terveznünk - hatástanulmány nincs, ha készült is valami nagy titokban, legfeljebb arról szólhatott, hogy le tudja-e Viktor tuszkolni az EU meg az amerikaiak torkán ezt a békát, de ez természetesen nem nyilvános.
Hogy aztán ez a hitel mennyivel emeli az ország - Viktor szerint tűrhetetlen mértékű - eladósodottságát, arról sem szólnak hírek, mint ahogy az orosz-magyar gázszállítási megállapodásról sem esik szó.

Pedig egy éven belül meg kell állapodni, mert lejár az aktuális szerződés, és utána Putyin annyit kér a gázért, amennyit csak akar, aztán olcsó gáz nélkül hogy süti meg akkor Orbán a libát, melynek minden magyar (inkluzíve a külföldön élő magyarok) kitátott szájába automatikusan bele kell repülnie?

Eszement felelőtlenségek sorozata, amit a Dilis produkál, a kétharmad meg nyomja a gombot, mint süket a csengőt, hiszen ezért fizetik.
És ezek ugatnak a mai napig eladósodottságról.
Az ellenzék meg erőtlen, az LMP plakátokat lobogtat, ami csak arra jó, hogy a lopótök fejű parlamenti elnök jókat röhögve cseszegethesse őket.
Értelmes népünk meg bólogat, Józsinak fel sem tűnik, hogy milyen hitelképes, felvett ő is, az asszony is, meg a két gyerek is fejenként két-hárommillió hitelt, ő meg csak kanalazgatja boldogan a tárkonyos csirkefarhát levest...


Orbán egyébként nagy szívás előtt áll, Barroso várható utódjának valószínűleg nem ő lesz a szíve csücske, gondolom, nagypofájú nyilatkozatai után a hála nem marad el.
Te meg majd fűthetsz uszadékfával, világíthatsz petróleumlámpával, ezt nevezzük energiapolitikának.
Az egészségedre Selmeczi Gabika vigyáz, a pénzedre Matolcsy, a jövődről maga a Vezér gondoskodik, a temetésed meg majd megoldja a család, de nem lesz gond - addigra úgyis lefogysz és így könnyen elbírja majd házastársad a koporsód a hátán.
Addig is mosolyogjunk, úgyis olyan ez az ország lassan, mint egy rossz kabaré...

http://www.pupublogja.hu/2014/06/meg-ilyet.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lépjünk ki az Európai Unióból
  2014-06-24 19:01:49, kedd
 
  Lépjünk ki az Európai Unióból

És jön a hódító hadsereg... Az Európa Tanács rendőri missziót küld Ukrajnába

Az Európa Tanács jóváhagyta rendőri misszió küldését Ukrajnába két évre. Ezt Litvánia külügyminisztere Linas Linkevicius közölte a 28 EU tagország külügyminisztereinek luxemburgi találkozójának berkeiben.

Elmondása szerint a misszió kialakítása azonnal megkezdődik. "Feladata a belügyi rendszer és a titkosszolgálatok reformjának előmozdítása lesz"

Mi rejtőzködik az ''EU-Megszállási joggal'' rendelkező EuroGendFor, - azaz (az Európai Csendőri Erők) mögött?

..."Ha az EuroGendFor bevetését az egyik fellázadt EU-államban már eldöntötték, akkor a csendőrség támadása, behatolása után azok a területek, régiók, városok, városrészek, vagy épületek, melyeket elfoglaltak, lényegében kikerülnek az adott ország hatóságainak a fennhatósága alól és azon túl csakis az Európai Csendőri Erők irányítása alá tartoznak..."

..."A bevethető fegyvereinek és módszereinek nincsenek korlátai, minden módszere csakis a győzelemének van alárendelve..."

..."A lázadások hangadóit kiemelhetik anélkül, hogy az illető országok a saját katonaságukkal vagy rendőrségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának!..."

Van egy félig-meddig titkos belügyi hadsereg az Unióban, mely már viszonylag régóta létezik, de csak kevesen tudnak róla. Ez az Euro-Gend-For, amely a European Gendarmerie Force rövidítése, magyarul; az Európai Csendőri Erő, vagyis, az EU Csendőrség.

Ennek a csendőri - speciális rendőri erőnek meglepően nagy hatáskört adott az Európai Unió vezetése, az Európai Bizottság (feltehetőleg az Európa Parlament teljes támogatásával) és felhatalmazta olyan cselekmények megtételére is, mely csak a Liszaboni Szerződés teljes ratifikációja után vált lehetségessé. Ez az a bizonyos "Megszállási jog", mely az EU Csendőrséget felhatalmazza a katonai beavatkozásra az Európai Unió bármely tagállamában.

Ez lényegében az adott ország törvényeinek feletti hatalommá teszi az Európai Csendőrséget.

Ennek a jelenleg már mintegy 3000 emberből álló európai Különleges bevetési egységnek, az Euro-Gend-For (European Gendarmerie Force / németül; Europäische Polizeitruppe) - EU Csendőrség, parancsnoksága az észak-itáliai Vicenzaban található meg.

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter, Michelle Alliot-Marie volt azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal, hogy az egyes tagállamok egyre jobban elégedetlenkedő lakosságának a lázadásai, ezen csendőri erő bevetésével, könyebben leverhetők legyenek. Első példa erre az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.

EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverenitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, valamint az érintett (fellázadt - a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.

Így fektették ezt le az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, melyet a Velseni (NL) szerződés az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.

Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja - akár annak a felkelő népe ellenében is!

Nem más ez, mint egy teljes "EU-Megszállási jog". Ugyanis ha az EuroGendFor bevetését az egyik fellázadt EU-államban már eldöntötték, akkor a csendőrség támadása, behatolása után azok a területek, régiók, városok, városrészek, vagy épületek, melyeket elfoglaltak, lényegében kikerülnek az adott ország hatóságainak a fennhatósága alól, és azon túl csakis az Európai Csendőri Erők irányítása alá tartoznak.

De a helyzet még még ennél is sokkal rosszabb! Az EuroGendFor (Európai Csendőrség) az adott esetben nem csak rendőrségi jogokkal van felruházva, hanem titkosszolgálati jogokkal is, és az adott ország katonaságával szorosan együttműködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania.

Szükség esetén az EuroGendFor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat, amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse. A bevethető fegyvereinek és módszereinek nincsenek korlátai - minden módszere csakis a győzelemének van alárendelve.

Az európai kormányok EuroGendFor-nak, az EU Csendőrségnek köszönhetően, kibújhatnak minden felelősség alól!

A jövőben egy szociális nyugtalanság vagy a nagy tiltakozások, demonstrációk, tüntetések esetén büntetlenül lövethetnek a tömegre!

Bevezethetik a rendkívüli állapotot, városokat, akár országrészeket katonai közigazgatás alá helyezhetnek az EU-Csendőrség segítségével.

A lázadások hangadóit kiemelhetik anélkül, hogy az illető országok a saját katonaságukkal vagy rendőrségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának!

Ugyanígy EuroGendFor-t sem lehet a bekövetkezett véres események miatt felelősségre vonni.Az Európai Csendőri Erő csakis az EU-Haditanácsnak tartozik beszámolással és felelősséggel.

Az European Gendarmerie Force - az Európai Csendőri Erő széleskörű bevethetőségének a jogalapját a Liszabonni Szerződés teremtette meg,
melyet a Magyar Parlament tagjai szinte olvasatlanul, és szolgalelkűen ratifikáltak, kiszolgáltatva ezzel hazánkat az idegen katonai beavatkozásnak.

Az Európai Csendőri Erőben jelenleg a következő országok különleges egységei vesznek részt, mint teljes jogú tagok:

- A Francia Nemzeti Csendőrség
- Az Olasz "Carabinieri"
- A Holland Királyi Katonai Rendőrség
- A Portugál Nemzeti Köztársasági Gárda
- A Román Csendőrség
- A Spanyol Polgári Gárda

Valamint partnerként képviselteti magát a Lengyel Katonai Csendőrség.

Mindezek mellett nagyon könnyen elképzelhető, hogy ezek az erők a nem is távoli jövőben még bővülni fognak más tagállamok, különleges egységeivel, esetleg az Unióhoz nem is tartozó államok egységeivel.
TetszikTetszik · · Megosztom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor, az orál jobbágy
  2014-06-24 18:59:14, kedd
 
  2014.06.24. 05:57
Viktor, az orál jobbágy

Címkék: orbán fidesz szopás lengyelország paks

Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a lengyelek.

orbán putyin orál.jpg

Dva bratanki, mi? Az hát! Emezek alig megszavazzák a jobbágyi viszonyt Oroszországgal, a lengyel haverok meg küldenek rá akkora turhás pecsétet, hogy egy hétig fog száradni, mert letörölni nem merik el ne mossa a tintát. Mondtam én - aki megfordulok sűrűn odakint - egy ideje, hogy a lengyel közbeszédben Orbán messze nem az, aminek beállítani akarják itthon. Fénylő Csillagunk forradalma meg a rendszer amit gründolt magának egyszerre röhej és szánakozás tárgya. Pont ugyanúgy beszélnek róla civil üzletemberek és alkalmazottaik, ahogy Wlodzimierza Karpinski miniszter és Jacek Krawiec Orlen góré röhögött elborzadva a Hernádi ügy előre lezsírozott - és ugye büszkén vállalt - forgatókönyvén. Szerintük mi magyarok vagy halált is megvetően bátrak vagyunk, vagy iszonyú hülyék, mert értéket, pénzt tartunk itthon, és vállalkozni merünk ilyen jogi környezetben. Azért kíváncsi leszek, most, hogy a Hernádi per lezsírozása kipattant, mire jutnak vele a jómunkásemberek a tárgyaláson, és az elhangzottak után hogy fogadják ezt a horvátok és Európa?

Sebaj, most, hogy Oroszország nyugati tartományában lettünk jobbágyok nem kell majd holmi bíróságoknak pislogni, hogy miféle ribillió folyik itten soha nem is létezett hatástanulmányokon. Medvénk kirendelt hivatala, az Orosz Kijelölt Szervezet majd hatástanulmány nélkül is megmondja mennyi legyen az áram ára Magyarországon a legnyugatibb orosz megyében, az orál jobbágy meg hordja személyesen a törlesztőt, és igyekszik nem allergiát kapni a medveszőrtől.

Nem elég, hogy gyíkemberezik, még orra bedugulva tüsszögjön is? Annyi foggal?

http://varanus.blog.hu/2014/06/24/viktor_az_oral_jobbagy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több gyerek született, mint tavaly ilyenkor - de félő, hogy
  2014-06-24 18:31:12, kedd
 
  2014-06-24. 10:18
Több gyerek született, mint tavaly ilyenkor - de félő, hogy csak a Balog-tenyészet teljesít jobban

Az év első négy hónapjában 2,9 százalékkal több gyerek született, mint egy évvel ezelőtt, és 3,7 százalékkal kevesebben haltak meg, mint tavaly az év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
Az előzetes adatok szerint 804 gyermekkel több jött a világra, összesen 28 318 gyermek született 2014 áprilisáig. Februárban csökkent - kevéssel több mint egy százalékkal - az előző év szintje alá a születésszám, ám a többi hónap átlaga így is pozitív.
Áprilisban jött világra a legtöbb újszülött, 9,3 százalékkal többen születtek ekkor, mint 2013 azonos hónapjában. Ez a hónap a halálozási statisztikát is jelentősen javította, áprilisban ugyanis 5,6 százalékkal csökkent az elhunytak száma. A halálozások száma 43 224 volt, ami 3,7 százalékos csökkenést jelent 2013 első negyedévéhez viszonyítva. A természetes fogyás 2478-cal kevesebb az egy évvel korábbinál.
A KSH gyorsjelentése szerint 2014 áprilisáig számottevően többen kötöttek házasságot, mint egy évvel azelőtt, és a házasságkötések száma mind a négy hónapban felülmúlta az egy évvel korábbit. A legnagyobb mértékű emelkedés februárban történt, amikor kimagaslóan - 19,4 százalékkal több - házasságot regisztráltak az előző év azonos időszakához képest.
Az év első négy hónapjában anyakönyvezett 6641 házasságkötés jelentősen, 8,1 százalékkal, számszerűen ötszázzal haladta meg a bázisidőszaki értéket.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/129581/#ixzz35Zi9OERz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.