Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
A gyalázat ösvényén... A hanukkás honvédelmi hólyag...
  2014-06-06 11:26:11, péntek
 
  A gyalázat ösvényén... A hanukkás honvédelmi hólyag...

,,A zsidó közösség számíthat ránk" - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter az izraeli Herclijában rendezett nemzetközi biztonságpolitikai konferencián. A magyar delegáció ezt megelőzően az Izrael Európai Barátai elnevezésű szervezet konferenciáján is részt vett Jeruzsálemben. [2011]

A NATO-tagállamok az Ukrajnán belüli polgárháborús helyzet békés, politikai eszközökkel történő megoldására, a konfliktus tárgyalásos rendezésére törekednek - hangsúlyozta Hende Csaba honvédelmi miniszter magyar újságíróknak adott nyilatkozatában.
Elmondta, hogy a NATO-országok védelmi miniszteri tanácskozásának első napján a résztvevők szolidaritásukról biztosították az eszmecserén részt vevő Mihajlo Koval ukrán ideiglenes védelmi minisztert. "Kifejezésre juttattuk, hogy Ukrajna demokratikus, független, területileg sérthetetlen állami léte olyan közös értékünk, amiből nem fogunk engedni" - tette hozzá. [2014]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkapta az engedélyt Orbán Viktor magánvasútja
  2014-06-06 10:17:46, péntek
 
  Megkapta az engedélyt Orbán Viktor magánvasútja
11,557

Szily László


2013. április 16. 9:31


Ha megépül a teljes vasúti pálya és a stadion, Orbán Viktor Felcsúton megteheti, hogy felszáll a fociakadémiája tulajdonában lévő, vasútállomásból lett fogadónál a fociakadémiája tulajdonában lévő privát kisvasútra, amivel előbb elmegy az akadémiára, majd az általa működtetett alcsúti arborétumba.

Ha mindebbe belefárad, eldönthető, hogy a házában pihen, vagy a bejárata közelébe épített modern stadionba, aminek a befogadóképessége a falu lakosságának többszöröse.

Az Új Földesúr birodalmát a népszabadságos Ferenczi Krisztina járta be, itt a cikk róla.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
FIDESZ MOTTÓ IS LEHETNe
  2014-06-06 08:33:09, péntek
 
 
Nem baj, ha nem igaz, majd sokszor elmondjuk, hogy elhiggyék
2014, június 5 - 17:26


Biztosított lesz az arányosság a Fővárosi Közgyűlés munkájában - mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke a testület csütörtöki ülése után újságíróknak.

A politikus a bizottságnak az önkormányzati választásokkal összefüggő törvények változtatásához benyújtott összegző módosító indítványát ismertette, amelyben fideszes kezdeményezésre helyet kapott a kettős többség elve.

Álláspontja szerint teljes egészében megoldást kínál az aránytalansággal kapcsolatos alkotmányossági kifogásokra az, hogy a Fővárosi Közgyűlés döntéseinek meghozatalához nemcsak a 33 tagú testület több mint felének, vagyis legalább 17 képviselőnek a támogatása szükséges, hanem kitétel lesz, hogy a többséget alkotó polgármesterek a fővárosi lakosság többségét is képviseljék.

Röhej.

A Fidesz bebiztosította magának a fővárost is, antidemokratikus, aránytalan rendszert bevezetve, amellyel gyakorlatilag a fővárosból 23, saját feje után menő, egymással hadakozó kiskirályságot hozott létre.

Nem baj, ha köze nincs a valósághoz, ha eleget mondjuk majd beveszik az emberek. Körülbelül ezen logika mentén gondolkodik a Fidesz a fővárosi közgyűlés átalakítása kapcsán. Is.

MTI nyomán - alfahir.hu


http://alfahir.hu/nem_baj_ha_nem_igaz_majd_sokszor_elmondjuk_hogy_elhiggyek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér és Seszták a leggazdagabb a kormányban
  2014-06-06 08:25:40, péntek
 
  Pintér és Seszták a leggazdagabb a kormányban
2014, június 6 - 08:06


gazdag2Pintér Sándor belügy- és az offshore gyanúba keveredett Seszták Miklós leendő fejlesztési miniszter lesz a harmadik Orbán-kormány két legvagyonosabb tagja - derül ki a politikusok friss vagyonnyilatkozataiból, amelyekből az is tudható, hogy Lázár János az idén műtárgyat adott el, de több a tartozása, Varga Mihálynak pedig csökkent a megtakarítása. Papír szerint Orbánnak autója sincs.

A parlamenti honlapon péntekre virradó éjjel közzétett bevallások szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, tárca nélküli miniszter vagyona nem változott az év eddigi részében: továbbra is két II. kerületi ingatlan felét, valamint egy balatonfenyvesi üdülő haszonélvezeti jogát tüntette fel nyilatkozatában, értékesebb ingóságai között pedig antik bútorait említi.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár - péntek délelőtti kinevezése után már miniszter - ingatlanvagyona változatlan: felerészben tulajdonolt hódmezővásárhelyi háza mellett ezúttal is 11 szántót tüntetett fel. A 2013. december 31-i vagyoni állapotához képest ugyanakkor változás, hogy négymillió forinttal 46 millióra növelte kötvényei értékét. Életbiztosításának összege és törzsrészvénye továbbra is ugyanannyi, 6,8 millió, illetve 6 millió forint.

Készpénzt mostani bevallásában nem tüntetett fel a politikus, ellentétben a néhány hónappal ezelőttivel, amikor még 12,6 millió forint készpénze volt. Pénzintézeti számlakövetelése továbbra is kétmillió, pénzintézetekkel szembeni tartozása viszont ötmillióval csökkent: 37,5 millió forintról 32,5 millióra. Magánszemélyekkel szembeni tartozása ugyanakkor jelentősen nőtt: az eddigi, összesen 18 millió forintnyi családi kölcsön 27 millióra hízott.

Földbérleti díjból, illetve díjelőlegből, valamint osztalékból származó időszakos jövedelme ötmillió forint volt. Vagyonnyilatkozatából az is kiderül, hogy Lázár János az idén műtárgyat értékesített 8,6 millió forintért.

Navracsics Tibor - aki az elmúlt négy évben közigazgatási és igazságügyi miniszter volt, a harmadik Orbán-kormányban pedig külgazdasági és külügyminiszter lesz - vagyona nem mutat változást: egy budakeszi 138 négyzetméteres lakóház felét tulajdonolja, és megvan a 2006-ban vett Renault-ja. Banki tartozása az év első harmadában mintegy 160 ezer forinttal lett kevesebb, jelenleg 7 millió 862 ezer forint.

Varga Mihály régi-új nemzetgazdasági miniszter ingatlanvagyona - két II. kerületi ingatlan és karcagi telkek - sem módosult, a tárcavezető azonban ezúttal már külön pontokban tüntette fel a budapesti ingatlanjaihoz tartozó garázsokat és tárolókat. Ezeket nem jelezte a január 31-én publikált bevallásában, de április 1-jén - a 2009-ben vett társasházi lakás esetében - kiegészítette velük nyilatkozatát.

Az 1,3 millió forintos életbiztosítása már nincs meg a miniszternek, és államkötvénye is harmadannyi, a korábbi mintegy 1,5 millió helyett 500 ezer forint értékű. Jelzáloghitele 400 ezer forinttal 7,9 millióra csökkent.

Seszták Miklós, aki péntektől Németh Lászlónét váltja a fejlesztési tárca élén, három kisvárdai ingatlanban tulajdonos, van egy XIII. kerületi lakása, egynek pedig - szintén e kerületben - felerészben haszonélvezője.

Az új kormánytag a vagyonos politikusok közé tartozik: 166 millió forintja van bankban, 4,5 millióval több, mint tavaly év végén. Ugyanakkor készpénze - egymillióval - 22 millióra, egyéb pénzkövetelése pedig - szintén egymillióval - 9 millió forintra csökkent. Banknak nem, csak magánszemélyeknek tartozik 9 millióval a korábbi 10 millió helyett.

Ügyvédként az év eleje óta - április 23-ig - bruttó 9 millió 279 ezer forintot keresett. Tavaly még választott bíróként is dolgozott, idén azonban ezt a tisztségét már nem gyakorolta. Seszták Miklós bevallásából emellett kiderül: tulajdonosa a kisvárdai Ramiris Autó Kft.-nek és 99,9 százalékban a Seszták és Társai Ügyvédi Irodának.

Pintér Sándor belügyminiszternek 24 ingatlana van az idén vett szurdokpüspöki és pásztói szántóval, legelővel és erdővel együtt. A tárcavezető őrzi 1995-ben örökölt Wartburgját. Forintban továbbra is mintegy 67,5 milliója, euróban 760 ezre, amerikai dollárban pedig 761 ezre van. Nyilatkozatából kiderült, még mindig nem adták meg neki a cégei eladásából származó, 2013-ban esedékes 500 millió forintos vételárrészletet, ahogyan a 610 millió forintnyi családi, baráti kölcsönt sem.

Az ő pénzintézettel szembeni tartozása is változatlan, 6,5 millió forint - derül ki a bevallásból, amely a kormányzati honlapon jelent meg, mivel ő nem képviselő.

Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások régi-új miniszterének vagyonában nem történt változás: még mindig egy XIII. kerületi lakást és három bükkszentkereszti ingatlant, továbbá 7 millió forint és 56 ezer euró megtakarítást ismertet. A miniszteri jövedelmén felül a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) elnökségéért járó havi 150 ezer forintot idén is jótékony célra ajánlotta fel, jelezte ugyanakkor: május 6-i hatállyal lemondott az NKA-elnöki tisztségért járó díjazásról.

Fazekas Sándor agrárminiszter vagyonnyilatkozatában egy pont sem változott: továbbra is Karcagon van családi háza és több szántója, emellett a Ferencvárosban lakása. A tárcavezetőnek Toyota Corollája van, megtakarítása pedig 1,4 millió forint.

Hende Csaba honvédelmi miniszternek több lett a bankban tartott pénze: 13,2 millióról 14,5 millióra nőtt. A tárcavezetőnek emellett megvan a II. kerületi 220 négyzetméteres és a szombathelyi 130 négyzetméteres lakása.

Mivel a harmadik Orbán-kormány tagjai közül Trócsányi László leendő igazságügy-miniszter nem országgyűlési képviselő - és eddig nem is volt miniszter -, neki csak később kell közzétennie vagyonbevallását. Az országgyűlési törvény kimondja: a képviselőknek a megbízatásukat követő harminc napon belül, majd azután minden évben január 31-ig kell vagyonnyilatkozatot tenniük.

Vagyonnyilatkozata szerint Orbánnak kevesebb pénze lett...

Ugyanannyi ingatlana van, bankban lévő pénze viszont kevesebb lett Orbán Viktornak, mint tavaly év végén volt - ez derül ki a kormányfő, Fidesz-elnök csütörtök este közzétett vagyonnyilatkozatából.

A miniszterelnök honlapján elérhető nyilatkozat szerint Orbán Viktor továbbra is felerészben tulajdonosa egy 2002-ben vásárolt budapesti, XII. kerületi társasházi lakásnak. Ezen túlmenően a Fidesz elnöke bevallásában feltüntette 2006-ban vásárolt felcsúti, összesen 5035 négyzetméternyi, közös tulajdonban lévő, belterületi földjeit - amelyeket 50 évre ingyenesen átengedett a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak -, valamint a tavaly vásárolt, szintén felcsúti házát.

Autója továbbra sincs a kormányfőnek. A házastársával, Lévai Anikóval közös számlán lévő pénz azonban csökkent legutóbbi, január 31-én közzétett - a 2013. december 31-i vagyoni helyzetet tükröző - nyilatkozata óta. Míg akkor 1 millió 354 ezer forintot szerepeltetett, a most nyilvánosságra hozott bevallásban már csak 781 ezret.

Banki tartozása továbbra is a 2002-ben feleségével közösen felvett 20 millió forintos jelzáloghitel még fennálló része, 9 millió forint, ami azt jelenti, hogy az idén eddig mintegy 360 ezer forinttal csökkent a tartozásuk.

Orbán Viktor jövedelmei között tünteti fel a Miniszterelnökségtől kapott, törvény szerinti javadalmazását és képviselői fizetését. A Fidesz-elnöki fizetését határozatlan ideig felfüggesztette.

MTI nyomán - alfahir.hu


http://alfahir.hu/pinter_es_sesztak_a_leggazdagabb_a_kormanyban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahová egy banánköztársaság való
  2014-06-06 08:02:44, péntek
 
  2014-06-06. 06:56
A bóvli kategóriában tartják hazánkat a hitelminősítők

A Fitch Ratings pénteken csak megerősítette Magyarország államadós-osztályzatainak stabil kilátását. Korábban az elemzők arra számítottak, a hitelminősítő pozitívra változtatja a magyar kilátást, de volt olyan is, aki felminősítésre számított.
Elmaradt a meglepetés, nem minősítette fel a Fitch Ratings Magyarországot, sőt, még a kilátást sem javította pozitívra.
A stabil kilátás megerősítése a hosszú és rövid futamidejű magyar szuverén devizaadósság BB plusz/B és a forintadósság BBB mínusz osztályzatára, valamint a kereskedelmi adósok felső besorolási határát jelentő BBB osztályzati országplafonra vonatkozik - közölte Londonban péntek reggel a nemzetközi hitelminősítő.
A magyar adósságráta a jelentős költségvetési konszolidációs erőfeszítések ellenére nem sokat változott az elmúlt években, a magyar gazdaság növekedési kilátásai viszont javulnak - állapította meg a hitelminősítő, amely 2,7 százalékra javította a magyar gazdaság idei növekedésére adott prognózisát az eddigi 1,8 százalékról.
A Fitch Ratings a mostani lépéséhez fűzött helyzetértékelésében kimutatta, hogy a hazai össztermékhez (GDP) mért magyar államadósság-ráta - amely 2013 végén a cég számításai szerint 79,2 százalék volt - hozzávetőleg a kétszerese a besorolási listáján a Magyarországéhoz hasonló, BB/BBB osztályzati sávban szereplő szuverén adósok mediánértékének.
A Fitch alapeseti előrejelzése szerint a magyar adósságráta középtávon folyamatos csökkenésnek indul, de az évtized végén is még várhatóan 70 százalék felett lesz.
A három nagy nemzetközi hitelminősítő közül kettő tartja nyilván a magyar szuverén adósbesorolásokat stabil kilátással. A Standard & Poor's március végén javította stabilra a magyar osztályzatok kilátását az addigi negatívról, a Moody's Investors Service listáján a három nagy közül egyedüliként még leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátással szerepel a magyar államadós-besorolás.
A Portfólió által megkérdezett 12 elemző háromnegyede tegnap azt mondta, arra számít, a Fitch pénteken pozitívra javítja a magyar kilátást. Egy közgazdász szerint akár a felminősítés is szóba jöhetett volna, ketten pedig azt közölték, szerintük semmin sem változtat majd a hitelminősítő. A bóvli kategóriából a portál által megkérdezettek szerint inkább a novemberi felülvizsgálatból kerülhetünk ki egy felminősítéssel.
(MTI - Portfólió - HVG)

További részletek: http://kuruc.info/r/1/128827/#ixzz33ptqdX29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így tűnnek el a pénzek ! Uri Geller kutyafüle !
  2014-06-06 07:55:54, péntek
 
  A Fidesz Zuschlag-ügye lehet - árulkodó borítékok Szekszárdon
2014.06.02. 21:31 hadházy ákos

Korábban beszámoltam arról, hogyan költött el a város mintegy 155 millió forint uniós pénzt egy kémia-fizika tantermére. A tanterem kialakítását is nagyon drágán, 45 millió forintért végeztették a maradék pénzt azonban elképesztő címek alatt juttatta bizonyos cégeknek, pl tanulmányokra (11 millió), projektmenedzsmentre (14 millió), két nyilvános rendezvényre és néhány újságcikkre(16 millió) , teremfoglaltságot nyilvántartó szoftverre (16 millió) stb.

Miközben az ügyet tovább bogozgatom, egészen szomorú történet kezd kibontakozni. A Fidesz "Zuschlag-ügye" sejlik fel a kémia termek mögött.Úgy tűnik ugyanis,hogy a szekszárdi eset nem egyedi. Egy egész céghálózat állhatott fel az oktatásra szánt uniós pénzek "kiszervezésére". Zuschlag sem tett mást, mint 60 millió forint ifjúsági támogatást szétszórt különböző szervezeteknek, nagyrészt alibi célokra. Azonban ebben a bejegyzésben most csak a városunkban történtekről lesz szó.

fotó 2.JPGTudni kell, hogy az I. Béla Gimnázium tanterme nem az első a Szekszárdon. Két évvel ezelőtt a Garay Gimnáziumban is készült egy ilyen átalakítás. Ott 35 milliós költséggel alakították ki a termet és összesen 177 millió forintot költöttek el rá. Hogy pontosan mire, arról még nem tudok beszámolni, mert egyelőre nem kaptam meg minden dokumentumot a hivataltól. Azonban azok között a papírok között, amiket már megnézhettem, volt néhány egészen meglepő. Megdöbbenve láttam, hogy a fejlesztéshez kapcsolható két közbeszerzésnél is elkövették azt a szarvashibát, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem valódi versenyről volt szó. Előre lejátszhatták, hogy a meghívott cégek közül ki fog nyerni.fotó 3 (1).JPGUgyanis az összes -elvileg teljesen független és titkos - ajánlat borítékját ugyanazzal a kézírással és elrendezéssel címezték meg...Több esetben pedig az archivált borítékokon látszik, hogy ki sem bontották- úgy hirdethettek eredményt, hogy bele sem néztek a borítékokba- tudták, mi van benne... ( Az egyik közbeszerzés egyébként egy "írószer csomagról" szólt (750 ilyen csomagot vettünk, ami egy füzetből, egy tollból és egy mappából áll. Darabonként 2400 forintot fizettünk értük), a másik pedig egy "Laborok találkozója" című rendezvényről)

fotó 1 (1).JPGSajnos azt kell azonban mondani, hogy ezek a beszerzések - a nyilvánvaló csalás ellenére - még mindig jóval inkább vállalhatóak, mint az I. Béla Gimnázium tanterme esetén. Ha megvizsgáljukk ugyanis az egyes tételeket, akkor azt látjuk, hogy a korábbi ("garays") esetben helyi, vagy közeli vállalkozásoktól, sőt a város saját vállalkozásaitól is kértünk ajánlatot. Ez egy tiszta verseny esetén mindenképp üdvözlendő és logikus lenne.. Az ajánlatok olcsóbbak is voltak. A mostani pályázat idején azonban már csak a labor építéséhez hívtunk helyi ajáfotó 2 (1).JPGnlattevőt, a többi esetben már budapesti, nyíregyházi, miskolci cégeket kértünk fel. A Polgármesteri Hivatal úgy nyilatkozott, hogy rendszerint a polgármester dönti azt el, hogy melyik vállalkozást hívunk meg ajánlattételre Ez alapján 4 kérdést intéztem a közgyűlésen a szekszárdi polgármesterhez. A kérdések és válaszok lényegét közlöm:

1)- A garays tanterem esetén a projektmenedzsment feladatot a Szekszárdi Városfejlesztési Kft (önkormányzat cége) végezte 2.9 millió forintért. Milyen javaslatra és miért döntött úgy, hogy az I. Béla gimnázium esetén a pécsi székhelyű MSB Kft-t, a nyíregyházi Euroraptort és a Dél-Dunántúli Regionális Zrt-t hívja meg és miért fogadta el a tényt, hogy most 14 millió forintot fizettünk ki 2,3 millió helyett egy ugyanakkora projektre?

fotó 1.JPGPolgármesteri válasz:-nem emlékszik rá, de az interpelláló képviselő csak rosszindulat és exhibicionizmus miatt feszegeti a témát

2) A Garay esetén a nyilvánosság biztosítására és a rendezvényszervezésre a szekszárdi, városi tulajdonú Szekszárdi Turisztikai Kft-t kérte fel a polgármester másik két szekszárdi cég mellett ( 5millió forint). Milyen javaslatra és miért döntött úgy, hogy az I. Bélában budapesti, 2012-ben csak négymilliós forgalmú és valódi honlappal nem is rendelkező Humán Aspektus Kft-t bízza meg a feladattal 16 millióért?

Polgármesteri válasz: -nem emlékszik rá, de az interpelláló képviselő csak rosszindulat és exhibicionizmus miatt feszegeti a témát

3) A Garay esetén a megvalósíthatósági tanulmányt a Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány írta 2,3 millió forintért. Milyen javaslatra és miért döntött úgy, hogy az I.Bélában a pécsi MSB Zrt és a budapesti Studiorum Consulting Kft írta a tanulmányokat összesen 11 millióért?

Polgármesteri válasz: -nem emlékszik rá, de az interpelláló képviselő csak a rosszindulat és az exhibicionizmus miatt feszegeti a témát.

fotó 3.JPG4-)A garays projektben a pécsváradi Schneider Kft-t, a szekszárdi Kvantum Kft-t, a Fotocopy kft és a szekszárdi Start Computer.Kft-t kérte fel az intelligens tantermi táblák és a szükséges számítógépek beszerzésére (a Schneider Kft nyert mintegy 5 millió forintért) Milyen javaslatra és miért döntött úgy, hogy az I. Béla gimnázium esetén a budapesti Modern Oktatási Eszközök Kft-t és a budapesti Avsys Kft-t kérte fel ajánlattételre (végül mintegy 18 millió forintért)

Polgármesteri válasz: nem emlékszik rá, de a képviselő csak rosszindulat és exhibicionizmus miatt feszegeti a témát

fotó 1 (1).JPGA polgármester úr hivatkozott még arra, hogy magát a labor építését szekszárdi cég (Adriépker Kft) végezte. Ez igaz, de az összes többi tételnél távoli, ismeretlen, sokszor még honlappal sem rendelkező cégeket hívott meg az ajánlattételre. Ez érthetetlen, mert ha komolyan érdekelné őt a szekszárdi gazdaság, akkor nem csak mutatóban hívott meg volna meg helyi cégeket .További kérdéseket vet fel, hogy több városban pont ugyanazt a hívták meg az adott feladatra. Például a pályázatok projektmenedzsmentjére Zalaegerszegen is és a budapesti IV. kerületben is ugyanazt a három céget (a pécsi MSB kft-t, a nyíregyházi Euroraptor kft-t és a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Zrt-t hívták meg) és mindkét helyen a szekszárdival forintra pontosan megegyező ajánlattal (14 millió forint) nyert az MSB Kft. Az ilyen egyezések pédáját még tovább lehetne sorolni. Ezek a tények is arra utalnak, hogy valakik szervezték azt, hogy hol , ki, mennyiért adjon ajánlatot. Mindenesetre az biztos, hogy az uniós kifizetésekért Lázár államtitkár úr a felelős. Hogy ki adta a tippeket, azt sajnos egyenlőre nem tudtuk meg Horváth polgármester úrtól a közgyűlésen. Csak annyit, hogy szerinte én rosszindulatú és exhibicionista vagyok.

dr. Hadházy Ákos

http://szekszardihetkoznap.blog.hu/2014/06/02/a_fidesz_zuschlag-ugye_lehet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fizika törvényei csődöt mondtak az ukrajnai elnökválasztás
  2014-06-06 07:08:08, péntek
 
  A fizika törvényei csődöt mondtak az ukrajnai elnökválasztáson

Petro Porosenko/Walzman a május 25-i ukrajnai elnökválasztáson meggyőző fölénnyel, már az első körben nyert. Valószínűleg nem lehetett véletlen, hogy az EP-választások idejére tették az ukrán időpontot is, ezzel is sugallva, hogy a mára már koldusszegény, polgárháború és hihetetlen mértékű korrupció sújtotta országnak a ,,nagy európai családban" a helye.

Azonban Ukrajna több városában különös jelenségre figyeltek fel a szavazásra délelőtt érkezők: az urnákban akkurátusan ,,helyezkedtek el" a belehullott szavazólapok, fittyet hányva mind a Gauss-görbének, mind a szabadesés fizikai törvényszerűségeinek.

A Luganszki és a Donyecki Népi köztársaságban az érvényes szavazatok aránya 2% körül volt, a ,,terroristák" egyszerűen összetörték az urnák nagy részét. Véleményük és becsléseik szerint ennek ellenére a két, függetlenségét kikiáltó terület mintegy 8 és félmilliós lakosságának egy része, 3-400 000 ember Kijev fennhatóságát ismeri el.

Joe Biden még az urnák lezárása előtt ,,sürgősen" érvényesnek minősítette a választást.

Kuruc.info - Udo Winter
Berlin
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 465 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4881
  • e Hónap: 8626
  • e Év: 162122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.