Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
The 3 tenors in concert 1994, Los Angeles, full
  2014-07-10 23:03:01, csütörtök
 
  Videó Link  
 
0 komment , kategória:  kedvenc videóm  
Robben síró kisfiát vigasztalta a vb-elődöntő után
  2014-07-10 22:46:32, csütörtök
 
  Az argentinok elleni vb-elődöntő lefújása után azonnal a lelátó felé vette útját a hollandok csillaga, Arjen Robben, ahol felesége és kisfia várta, utóbbi láthatóan igencsak elkeseredve. Az egész torna egyik legjobb játékosa vigasztalni próbálta síró csemetéjét.
...... .......

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Adidas reklám
  2014-07-10 22:39:12, csütörtök
 
  ...... .......

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
fitneszkirálynő, Németh Dorottya
  2014-07-10 22:35:49, csütörtök
 
  A Mexikóban nyaraló magyar fitneszkirálynő, Németh Dorottya - mivel holland párja van - Hollandiának drukkol. Hát akkor, hajrá!
...... .......

 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Elődöntő Argentína – Hollandia 0:0 (11-esek rúgása 4:
  2014-07-10 22:17:53, csütörtök
 
  Sao Paulo, Corinthians Aréna 62 ezer néző, v.: Cüneyt Cakir (török)
Argentína:
Sergio Romero - Pablo Zabaleta, Martín Demichelis, Ezequiel Garay, Marcos Rojo - Javier Mascherano, Lucas Biglia, Enzo Pérez (Rodrigo Palacio, 81.) - Lionel Messi, Ezequiel Lavezzi (Maxi Rodríguez, 99.), Gonzalo Higuaín (Sergio Agüero, 82.)

Hollandia:
Jasper Cillessen - Dirk Kuyt, Stefan de Vrij, Ron Vlaar, Bruno Martins Indi (Daryl Janmaat, a szünetben), Daley Blind - Nigel de Jong (Jordy Clasie, 62.), Georginio Wijnaldum - Wesley Sneijder, Arjen Robben - Robin van Persie (Klaas-Jan Huntelaar, 95.)

Hosszabitások utáni 11 -esek rúgása videó Link
...... ..............



Argentin szurkoló hölgy
........


Lionel Messi és Silessen
.........



Messi kezet fog a gyerekekkel is.
...... .............


Meccs embere: Sergio Romero büntetőből kettőt kivédett és a mérkőzés ideje alatt is remekül védett.
........


.........



Az óriási futballdrukker Ferenc pápa is ott van a meccsen. Vagy legalábbis valaki nagyon szeretné. Videó Link

Messi elhúzott a jobb oldalon, beadását Maxi Rodriguez lőtte rá egyből, de ezt is védte Cillessen.
.......



Argentin csapat a döntőbe
........

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Paradicsomi szigetecskék Brazíliáról
  2014-07-10 22:14:05, csütörtök
 
  Paradicsomi szigetecskék és a dal, ami beletapad a fülünkbe.
Brazília keddi ellenfelénél, a németeknél egy folyó festői szakaszát látogattuk meg, a dél-amerikai országban is maradunk a vízhez közel: a Fernando de Noronha-szigetcsoport és a Rocas-atoll az úticélunk. (Az Atlanti-óceáni szigetek 2001 kerültek fel a listára.)
Valóságos földi paradicsom tárul a szemünk elé, sajnos csak a képernyőnkön. A Rocas-atoll a déli Atlanti-óceán egyetlen atollja a Fernando de Noronha-szigetcsoporttól körülbelül 150 kilométernyire található. A mindössze 3,7 km hosszú és 2,5 km széles szárazföldhöz tartozik egy 6 méter mély lagúna is. Vadvédelmi terület rengeteg teknős, cápa, delfin és madár él itt. Utóbbiak közt akad pár rendkívül mókás külsejű. A víz alatti világ meg egészen lenyűgöző, erről ide kattintva egy idén májusban készített videó segítségével bárki meggyőződhet
- A történelem folyamán számtalanszor gazdát cserélő (olasz felfedező írta le először, volt az angoloké, a franciáké, a hollandoké és portugáloké) 21 apró szigetből álló Fernando de Noronha-szigetcsoport is igazi aranybánya a búvároknak és a vicces szárnyasok kedvelőinek is. Itt van a trópusi Dél-Atlanti-óceán összes szigete közül a legnagyobb és a legfontosabb tengerimadár-költőhely. Az álomiszép strandokat és a káprázatos élővilágot elnézve nem is csoda, hogy a turizmusból származik a legtöbb bevételük, de szerencsére elég óvatosan: bizonyos korlátozásokkal lehet csak arrafelé turistáskodni.
Videó Link

- A számtalan verzió közül egy ugyancsak rendhagyót hallgathattok meg, az úgynevezett mashupok világából halásztuk elő. Ennek lényege, hogy egy vagy több számot összeolvasztva kapunk egy harmadikat. A brazil fülbemászó dallam így lett feldobva egy másik, ugyancsak nehezen felejthetővel. Jó szórakozást, dúdolgatást, fütyörészést kívánunk hozzá és utána.
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Világbajnok lett a magyar birkózónő
  2014-07-10 22:11:49, csütörtök
 
  A 24 éves Barka Emese aranyérmes lett csütörtökön a Pécsen zajló egyetemi birkózó-világbajnokság 58 kilogrammos súlycsoportjában.
.......


A magyar versenyzők az előző két napon három bronzérmet gyűjtöttek a szabadfogású birkózók révén: a 70 kilós Gulyás Zsombor, a 97 kilós Szabó Mihály és a 125 kilós Csercsics Richárd egyaránt harmadikként zárt.
A pécsi vb-re 25 ország 280 versenyzője érkezett, Magyarországot 21 tagú csapat képvisel
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Hihetetlen magyar rekord született
  2014-07-10 21:51:11, csütörtök
 
  A Fifty-Fifty több mint három órával megjavítva saját rekordját nagy fölénnyel nyerte a 46. Kék szalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásversenyt.
A Józsa Márton kormányozta kétárbocos katamarán gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott és 7 óra 13 perc 57 másodperces idővel diadalmaskodott.
.........


A kormányos összességében ideálisnak nevezte a versenyt, de úgy vélekedett, hogy a most elért időnél is lehet jobbat vitorlázni.
"A szigligeti öbölben kicsit erős volt a szél, ott kapaszkodnunk kellett és visszafelé eltört a bumunk vége. Ez kicsit aggasztó volt, de tudtuk kezelni a helyzetet. Taktikailag jól versenyeztünk, jó irányokba mentünk, jól dolgozott a csapat" - értékelt Józsa Márton, hozzátéve, hogy menet közben vitorlacserékre kényszerültek, amivel nagyjából egy órát veszítettek, a szélviszonyok miatt pedig nagyjából másfélszeres távot vitorláztak.
A Fifty-Fifty 2012-ben 10:34 órás idővel ért el új csúcsot, megdöntve akkor a Nemere II 1955 óta élő, 10 óra 40 perces rekordját.

46. Kék szalag Nemzetközi Balatont kerülő Vitorlásverseny - Audi Nagydíj Videó Link
...... .....


A Kékszalag Európa leghosszabb távú és legrégebbi tókerülő versenye. A Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Keszthely-Balatonfüred közti (légvonalban) 155 kilométeres távon először 1934. július 27-én indítottak versenyt. A legtöbb, 623 induló hajó 2010-ben volt.
...... .......

 
 
0 komment , kategória:  Balatonról  
Szombathelyen elloptak egy egynapos csecsemőt a kórházból.
  2014-07-10 21:48:42, csütörtök
 
  Forrás: MTI
Mások mellett a kórház egykori alkalmazottját gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy szerda délután a szombathelyi Markusovszky kórházból elrabolt egy csecsemőt - értesült a Velvet.
.......


Szerdán délután azzal hívta fel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot a szombathelyi Markusovszky Kórház egyik ápolónője, hogy rejtélyesen eltűnt az osztályról egy előző nap született csecsemő délután 4 óra körül. A rendőrség az ügyben azonnal nyomozni kezdett, majd rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket és tartózkodási helyüket, és egy órán belül meg is találták a csecsemőt a szombathelyi Váci Mihály utca egyik lakótelepi lakásában, írja a police.hu. A rendőrök egyúttal elfogták az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 31 éves P-K. Zoltánt és a 38 éves C. O. Klárát. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai az újszülött kislányt a helyszínről azonnal kórházba vitték. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt folytat ellenük nyomozást. A két főt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
A rendőrség személyi szabadság megsértésének gyanújával indított nyomozást a korábbi kórházi dolgozó ellen, aki helyismeretét felhasználva tudott kórházi köpenyhez és kitűzőhöz jutni, amelyekkel a gyermek elrablásakor álcázta magát. A rendőrség egy pontos személyleírás birtokában a kórház alkalmazottai segítségével tudta azonosítani a gyanúsítottat, ezért akadhattak egy óra alatt az gyerekrablók és a csecsemő nyomára. Információink szerint bűncselekmény nem egy konkrétan kiszemelt gyermek, hanem általánosságban egy gyermek elrablására irányult.

Nem emberkereskedők vitték el a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról szerdán az egynapos, Hédi nevű kislányt. A gyerekrablók meg akarták tartani a csecsemőt.
A kislányt a rendőrök egy órán belül egészségesen megtalálták Szombathelyen, a Váci Mihály utca egyik lakásában. A gyereket mentők vitték vissza a kórházba.
A gyanúsított nő unokaöccse egyébként korábban szociálismunkás-gyakornokként dolgozott a Markusovszky Kórházban, így valószínűleg kellő helyismerete volt. (MTI)
Állítólag a lakásban, ahol megtalálták a gyereket, egy terhes nő él négy kamasz gyerekével, akik semmilyen rokoni kapcsolatban nem állnak a csecsemővel. A rendőrség még a család kutyáját is elvitte.
Előre kitervelték, hogyan szereznek gyereket. Cikk a következő linken olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 256 db bejegyzés
e év: 3406 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8101
  • e Hét: 19731
  • e Hónap: 52885
  • e Év: 286632
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.