Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Nyakunkon az összeomlás
  2014-07-11 21:59:33, péntek
 
  Nyakunkon az összeomlás

Marc Faber befektetési guru szerint az eszközárakban hatalmas a lufi, és végül ki fognak pukkanni ezek a buborékok. Sőt, igazából már el is kezdtek kidurranni. A befektetési guru szerint a globális gazdasági helyzet egyáltalán nem javul.
Bezuhanhatnak az eszközárak a világ tőzsdéin - írja a CNBC. Marc Faber befektetési guru ugyanis úgy véli, az eszközárakban hatalmas a lufi, és végül ki fognak pukkanni ezek a buborékok. Sőt, igazából már el is kezdtek kidurranni.
Mindennek legfőbb oka Faber szerint az, hogy a biztató amerikai munkanélküliségi adatok ellenére a globális gazdaság helyzete nem javul. A befektetési guru szerint emellett problémát jelent az, hogy egy rossz elnök van a Fehér Házban, ez pedig politikai problémákhoz vezethet az USA-ban, emellett pedig gondot okozhat egy potenciálisan magasabb olajár is. Az S&P 500 indexet tekintve Faber 30 százalékos zuhanást vár.
Bár kevés olyan elemző, stratéga van, aki ennyire pesszimista lenne, mint Faber, többen is elismerik, hogy jöhetnek a tőzsdei indexekben korrekciók, többen is 5-10 százalékos csökkenéssel kalkulálnak.
(HVG)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország kiutasítja a CIA főnököt
  2014-07-11 21:53:09, péntek
 
  Németország kiutasítja a CIA főnököt
2014. július 11. 18:46
Hunhír.info

A Német külügyminiszter, Frank-Walter Steinmeier is megvédte a kormány azon döntését, hogy kiutasítja a berlini CIA-állomás vezetőjét Berlinben elkerülhetetlen válaszként az új amerikai kémkedésre.

Steinmeier azután foglalt állást pénteken, hogy egy nappal korábban az Amerikai Nagykövetség vezető tisztségviselőjét Berlinben arra kérték, hogy hagyja el az országot.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76686
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ukrán puccskormány le akarja rohantatni a Krímet - ez ped
  2014-07-11 21:49:53, péntek
 
  Az ukrán puccskormány le akarja rohantatni a Krímet - ez pedig világháborút jelent
2014. július 11. 16:18
Hunhír.info

Miközben a délkelet-ukrajnai megyékben folytatódnak a katonai műveletek, Kijev titokban villámháborúra készül a Krím félszigeten - írta pénteki számában a Nyezaviszimaja Gazeta című orosz napilap katonai szakértőkre hivatkozva. A Krímmel határos Herszon megyében minden 35 év alatti férfit behívtak katonána

Az újság közlése szerint a Krímmel határos Herszon megyében, amelyet a támadás "hídfőállásának" tekintenek, teljes katonai mozgósítást rendeltek el. 35 éves korig minden férfit behívtak.

Ezzel egyidejűleg a Krím félszigettel a szárazföldet összekötő földszorosnál csapatösszevonások zajlanak - tudatta a lappal az orosz védelmi miniszter név nélkül nyilatkozó illetékese. Szerinte "Kijev feladata az, hogy nem megvárva a csapatok délkelet-ukrajnai műveleteinek eredményét katonai konfliktust robbantson ki a félszigeten, amelybe helyi lakosokat és krími tatárokat is bevonnak".


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76685
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kewin Barett: A gázai etnikai tisztogatástól a harmadik vilá
  2014-07-11 21:48:20, péntek
 
  Kewin Barett: A gázai etnikai tisztogatástól a harmadik világháborúig
2014. július 11. 19:49
Hunhír.info

Az izraeli agresszió a Gázai övezetben része a cionista rezsim tervezett etnikai tisztogatásának - írta pénteki publicisztikájában az amerikai Veterans Today főszerkesztője, Kevin Barett. "A keményvonalas cionista Benjamin Netanjahu meg szeretné indítani a nagy közel-keleti háborúját. Ez lehetővé tenné számukra, hogy befejezze az etnikai tisztogatást Palesztinában"- fogalmazott az amerikai publicista.

Kewin Barett kijelentette: a közel-keleti háború kezdődhet a "hamis zászló" támadással, amelyben vegyi anyagokkal töltött rakétát lövetnek ki a Gázai övezetből Tel-Avivra. Ez is szolgálhatna ürügyül a "végső megoldásra," vagyis a palesztinok kiirtására - hangsúlyozta."

Az elemző lehetségesnek tartotta, hogy a közel-keleti agresszió átcsap a harmadik világháborúba.

"Az Egyesült Államok is beszáll a háborúba, hogy megmentse Izraelt; és Oroszországot is belerántják, hogy megakadályozza az USA totális győzelmét a régióban. Nukleáris fegyvereket is bevethetnek, így az emberiség soha nem látott méretű katasztrófa kapujában áll - fogalmazott.

A halálos áldozatok száma a könyörtelen izraeli támadások miatt 107-re nőtt az ostromlott Gázai övezetben.

Az izraeli rezsim 20.000 katonát mozgósított esetleges szárazföldi inváziójához Gáza ellen.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76687
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Mazsihisz nem éppen feddhetetlen vezetői milyen alapon íté
  2014-07-11 21:44:40, péntek
 
  A Mazsihisz nem éppen feddhetetlen vezetői milyen alapon ítélik országunkat kollektíven bűnösnek?
2014. július 11. 11:03

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Nincsen nap, hogy ne kapnánk meg bizonyos köröktől, mennyire bűnös volt a második világháborúban Magyarország, élén akkor kormányaival, az itteni zsidóság sorsával kapcsolatban. A különös, sőt megmagyarázhatatlan ebben csak az, hogy egyrészt ezt olyanok teszik, akik szerint nem szabad egyesek miatt általánosítva ítélni bárminemű emberi közösség felett, másrészt, hogy nem éppen feddhetetlen személyekként állnak egy olyan közösség élén, amelyik a hazai zsidóság nagy részét lenne hivatott képviselni.

Mert mást sem hallunk hangsúlyozottan nem a zsidóság, hanem annak vezetői részéről, mint hogy mennyire kirekesztő volt a Horthy-korszak a hazai zsidóság egészével kapcsolatban, pláne a második világháborúban.

Hadd ne kelljen olvasóinknak újra elismételnünk mindazon, rovatunkban már többször közölt tényeket, melyek ezt egyértelműen cáfolják (gondolva mindenekelőtt részesedésükre a közpályákon a négy zsidótörvény ellenére is!). Arra viszont rá kell mutatnunk, mennyire - finoman fogalmazva is - visszatetsző e vezetők magatartása.

Mert amikor például az 1919-es hazai kommunista vezetők bűneiről van szó, szemrebbenés nélkül kijelentik, hogy azok nem is zsidók voltak, hanem kikeresztelkedettek vagy egyenesen vallástalanok, így tetteik miatt kár az akkor nálunk élt zsidóságra ráhúznunk a vizes lepedőt, vagyis kollektíven elítélnünk annak minden egyes tagját.

Nos, kettőt azonban elfelednek. Először is azt, hogy nem a származásuk, hanem magatartásuk alapján váltak mérhetetlenül ellenszenvessé, másodszor pedig, hogy a Horthy-korszakban csak azon zsidó származású személyeket ért politikai büntetés, akik a kommunista mozgalmakban továbbra is részt vettek.

Tehát nem a származás, hanem a magatartás számított. És kell, hogy számítson is mindenkor. Mert legyen e vezetőknek bármennyire is végzetesen negatív a véleményük második világháborús kormányainkról, azok minisztereiről, miért tekintik egyben akkori országunkat, nemzetünket is kollektíven bűnösnek a magyarországi zsidóság akkori helyzetével kapcsolatban? S miért, hogy ezen - remélhetően korántsem ez egész hazai zsidóság álláspontját képviselő - megnyilatkozásokhoz egyre több nem zsidó közéleti képviselői is csatlakozik?

Mert a napokban például, tudjuk meg a Mazsihisz honlapja tegnapi hírcikkéből, Vácon ,,rendhagyó módon emlékeztek meg a magyarországi holokauszt pusztításának 70 évfordulójáról június utolsó vasárnapján", amelyen Fördős Attila a város polgármestere kiemelte:

,,Az az ország és város, amelyik kiszolgáltatja polgárait idegen hatalomnak, az erkölcsileg nem létezik."

Tehát sem Magyarország, sem Vác nem létezett morálisan. Merthogy, tette hozzá Harrach Péter országgyűlési képviselő, ,,az államnak kötelessége megvédeni polgárait fajra, nemre való tekintet nélkül, zsidóknak és keresztényeknek együtt kell harcolni a rasszizmus és antiszemitizmus ellen".

Úgy tűnik tehát, hogy a kereszténydemokrata Harrach sem jutott el a fentiekben részletezett evidenciák megértéséhez, így ama kérdés feltevéséhez, hogy akkor ma mi a helyzet a magyarságot napról napra egyre gyakrabban érő, nemzeti mivoltát, jelképeit sértő megnyilatkozásokkal kapcsolatban, miért nem érvényesül elkövetőikkel szemben a ,,zéró tolerancia"?

És végül, de nem utolsósorban miért, hogy mindazok, akik egy ország lakosságának minden rétegével szemben egyként alkalmazandó esélyegyenlőségről beszélnek, ezt csak annak bizonyos rétegei irányában tartják érvényesíthetőnek? Mert bizony ez a kérdés merül fel a váci megemlékezésen a Turai János hitközségi elnök részéről elhangzottak alapján. A nevezett ugyanis kijelentette:

,,Létrehozták Vácon a regionális holokauszt oktatási és kutatási központot, ahol a jövő tanévtől a régió húsz oktatási intézményéből több mint 18 történelem tanárral közösen kutatják, feldolgozzák és tanítják a három régió vészkorszakbeli történetét."

Természetesen nem arról szó, hogy a váci és környékbeli zsidóságnak ne lenne joga saját történetével foglalkozó kutatások végzésére. Hanem arról, vajh ugyanilyen áldozatossággal, módszerességgel tárják-e fel a régió magyar nemzeti történelmét is? Hány tanár kutatja diákjaival például a Székely- és Szent László Hadosztály, a Rongyos Gárda, vagy bármelyik térség néhai cserkész- és leventeegyesületi életét?

De visszatérve végül kiindulópontunkhoz, a kérdések kérdése nem más, mint az, hogy a Mazsihisz nem éppen feddhetetlen vezetői (és nyomukban gyakorta köreikhez nem tartozó közéleti személyek is) milyen alapon ítélik országunkat kollektíven bűnösnek? Mindenesetre egy biztos: mindaddig, amíg a Beneš-dekrétumok szellemét idézően ítélik meg országunkat továbbra is, aligha lesz társadalmi megbékélés a hazai zsidóság vezetői és nemzetünknek múltjára igenis büszkén tekintő többsége között.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76672
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szinte már csak az oroszok akarnak békét
  2014-07-11 21:39:48, péntek
 
  Szinte már csak az oroszok akarnak békét
2014, július 11 - 21:16


Oroszország pénteken immár harmadik alkalommal fordult az ENSZ Biztonsági Tanácsához (BT), hogy a testület fogadjon el az ukrán válsággal kapcsolatban egy határozatot, amely alapul szolgálna a tartós tűzszünethez és a három hónapja tartó fegyveres viszály lezásárához - közölte Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet.

Csurkin a sajtótájékoztatóján figyelmeztetett, ha hagyják, hogy a helyzet "kicsússzon a kezeik közül, akkor annak nagyon drámai, tragikus következményei lesznek" egész Ukrajnára nézve.

A diplomata elmondta, hogy a pénteken eljuttatta azokat a főbb elemeket a tanács többi tizennégy tagjának, amelyek egy határozat magját jelenthetnék. Moszkva hétfő délelőtt 10 óráig vár választ az ügyben.

Ezek az elemek a tájékoztatás szerint a következők: az ENSZ BT a határozat értelmében súlyos aggodalmának adna hangot a civil áldozatok növekvő számával kapcsolatban, támogatását fejezné ki a nemzetközi megoldástervezetek iránt, azt követelné, hogy mindkét fél hagyjon fel az erőszakkal és nemzetközi megfigyelők küldését javasolná. Oroszország nagyobb szerepet szánna az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ).

"Reméljük, hogy ezek az elemek fogják jelenteni a határozat gerincét" - tette hozzá Csurkin.

Oroszország eddig kétszer terjesztett be határozattervezetet a BT-ben az ukrán válság ügyében, de sikertelenül, mivel - Csurkin szavaival - a kezdeményezések "bizonyos nyugati országok makacs ellenállásába ütköztek". Oroszország ezért új megközelítést alkalmazva nem tervezetet köröztet a testületben, hanem csak egy elfogadandó határozat főbb pontjait küldte meg a BT-tagoknak.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/szinte_mar_csak_az_oroszok_akarnak_beket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a mi hibánk, de az Önök problémája!
  2014-07-11 21:37:14, péntek
 
  Ez a mi hibánk, de az Önök problémája!
2014, július 11 - 18:14



Az állam az útépítő cégekkel fizettetné meg a saját hibájából, Brüsszel által várhatóan kirótt bírságot. Ez a fideszes oligarchákat is súlyosan érintené. Küszöbön a Simicska-Orbán háború?

Mégis az útépítő cégekkel fizettetné meg a kormány a költségeket, ha az útépítések korábbi gyakorlata miatt Brüsszel elmarasztalja Magyarországot - írja az mno.hu.

Az MNO már korábba is vélelmezte, hogy a kormány valójában attól tart, hogy az útépítések korábbi gyakorlata miatt a brüsszeli bizottság elmarasztalja hazánkat, és így 90 milliárd forint bírságot kellene fizetnünk. Ezt szeretnék most áthárítani az útépítő cégekre. Csepreghy Nándor egy péntek reggeli interjúban elismerte, hogy az állam is felelős lehet az esetleges bírságért, aminek a visszafizetésében részt kell vállalnia.

Csepreghy Nándor pénteken a közrádió 180 perc műsorában arról beszélt, hogy ha az Európai Bizottság azt állapítja meg, hogy Magyarország nem megfelelő gyakorlatot alkalmazott az útépítéseknél, akkor az ebből fakadó költségeket a kormány megosztaná az érintett cégekkel. A Miniszterelnökség államtitkára szerint a kivetett bírság összege 70-90 milliárd forint lehet.

Mintegy 600 milliárd forintnyi projektállomány, több száz közbeszerzés dokumentációjának tételes áttekintése jelenleg is zajlik, megvizsgálják, hogy az egyes közbeszerzéseknél milyen szabályt alkalmaztak a magyar ajánlatkérők - mondta Csepreghy. Úgy számolnak, hogy a bírság valahol 70-90 milliárd forint között lehet. Az egyelőre még nem dőlt el, hogy a kivitelezőket érinti-e, és ha érinti, mekkora összeggel kell beszállniuk a büntetésbe.

Több ezer állás megszűnésével fenyeget a Simicska-közeli médiabirodalom zászlóshajója

Az MNO számítása szerint, ha az összeget az érintett cégekkel fizetteti ki a kormány, akkor több ezer embert bocsáthatnak el, és beruházásokat kell majd félbehagyni, ami akár ezermilliárd forintnál is nagyobb többletterhet jelenthetne a költségvetésnek. Az elbocsátások révén csökkenhet az állam adóbevétele, míg az uniós beruházások leállása miatti közel 1200 milliárd forintos visszafizetési kötelezettség megoldhatatlannak látszik a jelenlegi költségvetési körülmények között.

Már fel is dühítették a Fideszhez közeli oligarchákat?

Amennyiben az útépítő cégekre hárítanák a büntetést, azon sokat bukhat a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt. is, mely az elmúlt években tarolt az állami tendereken. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy Simicska Lajos egyben az ország második legnagyobb médiamogulja is, a hozzá köthető médiumok pedig egy ilyen koki után nem feltétlenül maradnának lojálisak a Fideszhez. Valószínűleg nem véletlen tehát, hogy Csepreghy már visszafogottabban fogalmazott: Eddig az volt az általános gyakorlat, hogy a kiíró (magyar állam) viseli a felelősséget ezeknél a pályázatoknál. Csepreghy pénteki nyilatkozatában elismerte: ,,amennyiben a bírság kivetése bekövetkezik, akkor a kormánynak azt kell mérlegelnie, hogy volt-e szabálytalanság akár a kiírói oldalon, tehát azok az állami szereplők, akik kiírták ezeket a pályázatokat, megfelelő gondossággal jártak-e el, illetve azok a piaci szereplők, akik kivitelezték a munkálatokat, nem játszottak-e össze, kartellbe tömörülve". Amennyiben ez beigazolódik, akkor minden állami és piaci érdekeltnek ki kell vennie a részét a bírságból is - tette hozzá.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/ez_a_mi_hibank_de_az_onok_problemaja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszafelé sült el az NSA ázsiai tevékenysége
  2014-07-11 21:27:57, péntek
 
 
Visszafelé sült el az NSA ázsiai tevékenysége
2014.07.11 15:30


A New York Times szerint kínai hackerek betörtek a szövetségi kormány számítógépes hálózataiba és több ezer alkalmazottról próbáltak személyes információkat szerezni. A hackerek az alkalmazottak személyes adatainak kezeléséért felelős hivatal rendszerének védelmét törték fel és ott a magas biztonsági besorolású beosztottak adatait kezdték letölteni. A média "vezető tisztviselőkre" hivatkozva azt állítja, az akció forrását Kínába vezették vissza, azonban nem egyértelmű, hogy abban a kínai kormány érintett volt-e.

Csütörtökön az amerikai nemzetbiztonsági hivatal is elismerte, hogy ismeretlenek betörtek a személyes adatokat kezelő rendszerekbe, amit a Washington Post is közölt, de azt egyelőre tagadják, hogy az információszerzés sikeres lett volna.

Bár az amerikai kormány rendszeresen számol be Kínából kiinduló hackertámadásokról, a német Der Spiegel egy márciusi számában előkerültek adatok arra vonatkozóan, hogy az NSA hosszú évek óta fokozott erőfeszítéseket tesz a kínai politikusok elleni megfigyelő tevékenységre. A Der Spiegel szerint elsőként az amerikai hírszerzés indított átfogó hadműveletet Kína ellen, beleértve nem csak a vezető kínai tisztviselőket, de a főbb kínai hálózatkezelő szoftverek gyártóit is.

Miközben az USA rendszeresen megpróbál más államokat célkeresztbe állítani valamiféle kémbotránnyal, valójában az Egyesült Államok az egyetlen olyan ország, amely általános gyarmatosító tevékenysége miatt valós fenyegetést jelent az információ biztonságára a világ minden táján.


http://www.hidfo.net/2014/07/11/visszafele-sult-el-az-nsa-azsiai-tevekenysege
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balogék irányt mutatnak: rasszizmus úgy fogalmazni, hogy ell
  2014-07-11 21:24:34, péntek
 
  Cigánybűnözés :: 2014-07-11. 14:15
Balogék irányt mutatnak: rasszizmus úgy fogalmazni, hogy ellopták a szombathelyi csecsemőt, helyette azt kell mondani: "eltűnt"

Frissítés: felkerült a közlemény a kormányzati portálra is, és tényleg az áll benne, ami a sajtóban megjelent.
Ezáltal pedig a Balog-minisztériumnak sikerült feltalálnia az antimagyar politikai korrektség újabb fokozatát. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy ha az elkövetők cigányok, akkor tilos megnevezni az etnikumot. Ha azonban áldozatként akarják őket beállítani (amire az esetek kb. 0,0001%-ában mutatkozhat némi esély), akkor már a címben is szerepelnie kell annak, hogy ők "romák". Az, hogy nem cigányok, hanem romák, a polkorrektség közismert alapfoka. Most azonban egy sokkal kifinomultabb módszerről van szó.
Cigányok loptak el egy csecsemőt, vélhetően emberkereskedés céljából? (Persze be lehet dőlni a "depressziós volt szegény ötgyermekes anyuka, azt sem tudta, mit cselekszik, annyira vágyott egy hatodik gyerekre" szövegnek is, csak hát valamiért nem ilyennek ismerjük őket, ráadásul Görögországtól Spanyolországig elég sok lehet a depressziós "roma asszony", akik adják-veszik a csecsemőket...)
Zoom
Depressziós szegény
Szóval bizonyos kurucinfós szélsőségeseknek köszönhetően megint ország-világ láthatta, hogy ezt az aljas bűncselekményt is cigányok követték el? Akkor már bizony nehéz úgy tenni, mintha nem ők lettek volna. Inkább iktassuk ki teljesen az elkövetőt! Így nem lesz téma az, hogy ki követte el, és miért.
Mondjuk ezentúl azt, hogy a kisbaba egyszerűen eltűnt! Eltűnt szegény, nincs mit tenni, elvégre eltűnik az embernek a kulcsa, a szemüvegtörlője, az írószere, máskor jobban kell vigyázni. Ugyanígy történik ez a kórházakban is, az a mostani vizsgálat célja, hogy többé ne tűnjenek el a gyerekek. Jobban kell vigyázni, és akkor nem tűnnek el, mint például egy százforintos, ami kigurul az ember zsebéből. Vagy egy macska, ami esetleg elkóborol, mert udvarolni akar.
Ne lepődjünk tehát meg, ha hasonlóképpen tálalt "hírekkel" fogunk találkozni a jövőben. A halálra szurkált borsodi bácsi ezentúl csupán elhunyt, miután szúrt sebeket szerzett, minek folytán jelentős mennyiségű vért veszített, a felesége pedig, mielőtt követte őt a másvilágra, ismeretlenekkel közösült, miközben például elveszítette a szemét és a lábát, a koponyája pedig több darabra vált szét egy balta behatására. (Ez történt például Gadnán 2008-ban.)
A mentőket sem megtámadják ezután, hanem különféle sérüléseket (mondjuk koponyacsonttörést) szereznek a munkájuk során, az autójuk pedig egyszerűen megrongálódik, például egy az ablakon magától berepülő méretes kődarab által, s az is előfordulhat, hogy a berendezés egy része nélkül térnek vissza.
Ezentúl a gyerekeinket sem kirabolják agresszív, viselkedni nem tudó, túlkoros iskolatársaik, hanem tízóraijuk és értékeik nélkül maradnak, a nagymamák esténként külső behatásra leesnek a kerékpárjukról, mialatt a táskájukban lévő háromszáz forint gazdát cserél, Pásztor Albert pedig kijelenti, a miskolci rablásokat egyáltalán nem "cigány emberek" követik el, hanem egyszerűen senki, az alanyt ezentúl mellőzzük. Csak úgy elkövetődnek, maguktól, még szebben fogalmazva - valójában üldözendő, borzalmas magyartalansággal - az adófizető miskolci emberek tekintélyes része "kirablásra kerül".
Ez lesz ám a polkorrekt világ! Elkövető nem lesz többé, csak roma áldozat, kirekesztett, üldözött, elnyomott! A TASZ-t pedig azon nyomban kirúgják Sorosék, hogy erre ennyi éven át, ennyi pénzt felemésztve sem jöttek rá - és George bácsi ezentúl minden pénzét a Nemzeti Emberi Rejtett Erőforrások Minisztériumának fogja adományozni, hiszen nemcsak beváltotta minden reményét (már a Balog Zoltán-i "romák - nem romák" hallatán is újult erőre kapni érezte férfiasságát), de minden tekintetben felül is múlta azt. Képmutatóbb, hazugabb, aljasabb és magyarellenesebb lett a legutolsó nemzetiimmunrendszer-pusztító, "jogvédő" zsidó szervezetecskénél is. Ráadásul nem is a bankárok pénzéből, hanem a magyar választók adójából és akaratából...
Íme az eltérő kultúra védelmében gyakorlatba ültetett megfogalmazás első megjelenése:
Zoom
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: A rasszizmus gyanúja vetül Balogékra: megakadályoznák, hogy további gyerekeket lophassanak el a szegény ötgyermekes cigányasszonyok
Zombor Gábor egészségügyi államtitkár soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülött-osztályokon - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházból cigányok által ellopott (a minisztérium szerint csak úgy egyszerűen "eltűnt") csecsemő esetével kapcsolatban az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön soron kívüli vizsgálatot rendelt el kórházak őrzés-védelmével, biztonsági rendszereinek működésével kapcsolatban, különös tekintettel az intézmények újszülött osztályaira - derül ki a közleményből.
Az államtitkár a közeljövőben személyes látogatások keretében is tájékozódik a kórházak biztonsági rendszereiről annak érdekében, hogy a jövőben is maradéktalanul biztosított legyen a beteg-ellátás zavartalansága - tették hozzá.
(HVG nyomán)
Korábban írtuk: Megint csecsemőt loptak a cigányok - ezúttal Szombathelyen gyakorolták az eltérő kultúrát - nevek, képek, adatlapok, részletek
Kapcsolódó: A cigánybűnöző-mosdatás trükkjeiből: a HVG-nél nem az életkor - a származás dönti el, ki a fiatal

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130267/#ixzz37BoeLiaZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: nem őszinte felismerésről van szó Eörsi esetében
  2014-07-11 21:22:25, péntek
 
  Cigánybűnözés :: 2014-07-11. 18:47
Jobbik: nem őszinte felismerésről van szó Eörsi esetében

A párt szerint a Demokratikus Koalíció cigányokkal kapcsolatos kijelentéseinél nem őszinte felismerésről van szó, hanem politikai érdekről.
Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján az ország leghiteltelenebb, legkorruptabb, leghazugabb politikai formációjának nevezte Gyurcsány Ferenc pártját. Az lenne a legbölcsebb, ha abbahagynák a politizálást, és eltakarodnának a közéletből - vélekedett a DK-ról, amelyet színvallásra kért arról: mely álláspontjuk őszinte a cigánybűzözésre vonatkozóan a miskolci polgármesterjelöltjük megnevezését követő megszólalásaik közül. Kijelentette: a Jobbik megalakulása óta foglalkozik a jelenséggel, ami igenis létezik, s nem születési vagy etnikai, hanem szociokulturális alapon.
Mirkóczki Ádám szerint a DK esetében nem felismerésről van szó, hanem hatalmi érdekről, és a történtek azt mutatják, hogy a pártnak semmi sem drága. "A sokszorosan megsérült gumigerincüket is képesek bármikor eltörni saját maguknak, hogyha néhány pluszszavazatot remélnek" - állapította meg a szóvivő hozzátéve: a cigány-magyar együttélés helyzetéért, az integráció hiányáért leginkább ők a felelősek, mert a Gyurcsány-kormány alatt milliárdos forrásokat feneketlen kútba öntötték, a cigányságot pedig olcsón megvásárolható szavazógépnek tekintették.
A jobbikos politikus jelezte: ismét kezdeményezik egy vizsgálóbizottság létrehozását, mert amíg nem tudnak nyíltan beszélni az együttélésről, tényszerűen feltárni a problémák okait, addig nem lesz terápia sem.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130279/#ixzz37Bo3IjXl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 19134
  • e Év: 152051
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.