Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Suttogó és felsőlégút - Pszichografológiai törések
  2014-07-15 11:31:10, kedd
 
  Előre bocsátom, hogy én szégyelltem magam egész életemben Magyarország helyett, mivel a börtön karmikusok előző életének következményeivel kezdte a végrehajtását a börtönnek, amit öt éve ismételnek, sztárrá téve, tartósítva őket, az én arcom nem ismerős és semmi sem lehettem egész életemben a börtön Vargái vasfüggöny lezárói helyett.

A Baratta Ágnes sorsa, mint cigányság és keleti nép megváltója, emberré válásuk miatti Pszichografológia valamennyi törését, betegségét, idegösszeroppanását, okkultista elmebetegségét a sötétkapusok végrehajtották Lázár kezdetével 1961-ben. A Rákóczi téri kommunisták összetört orra miatt - ez a Heti heti is Forgószélként, értelmiség legyőzőkként esernyővel védték magukat a kiadott könyve szerint Vass Tibornak, rajtam 2001. óta ismétlik - a volt férjem összetörte az orromat, azzal a felkiáltással, hogy olyan lettél, mint mi vagyunk. Majd összetörte a bal fülemet, amit húsz éve rontásokkal, misztikus iszonyatokkal ismétel az elmeosztály, nem tudok aludni a füleimen, mozog bennük valami állandóan, összetörte a bal arccsontomat Tina Turner miatt, mert megütötte az élettársa a sivatagi ízeltlábút Katalin néven kiválasztottat, itt ismételt pár éve, Kazincbarcikára jött a sportolókhoz.

Az összes sátoraljaújhelyi cigányság a töréseimet hajtotta végre a feleségeken, majd kitettek egy táblát a sötétkapusok, mint reformátusok kíséretei, amik mindezt végrehajtották, hogy fül-orr törésért kártalanítják a cigányságot a szabóságára a Hősök terének ezelőtt kb. 5 évvel.

Andó Marianna, amelyik helyett a Sátánja legyőzött engem Katalin néven megváltott szőke hajúként kiválasztott perecesi Rákóczi téri, amelyik emberré vált 1986. óta belőlem, mióta a sorsát hajtják végre, bár lehetetlen az emberkereskedelemmel foglalkozó Rákóczi terének . összetörte a Zsarnai telepen a nagyobbik lányom orrát, neki is orrsövény ferdülése lett. A rendőrségnek hiába jelentettem, mivel a lakásból fóbiája miatt a náciknak kimenni nem tudtam, nem tett semmit és lehetetlen a fájdalmat megfizetni, ami a műtéttel járna.

Beregisztrált az egyik irodalmi laphoz a Suttogóval együtt az összes elmeosztály, amelyik nagyapa Sétapálcája óta belőlem él szép életet. A múlt héten beregisztrált felsőlégút, ami ki-bejár a bal orromon, bal fülemen és torkomon. Ma reggel elmentem vele a fülészetre, nem tudnak mit tenni vele, kaptam allergia gyógyszert és orrsprayt, meg kellene műteni az orrsövényferdülést. Nem vállalhatom a fájdalmat, különösen ilyen állapotban nem.

A törések a börtön népét jelentik a verekedésekkel, gyilkosságokkal együtt, ezeket karmikusok helyett rajtam hajtották végre születésem óta valamennyi betegséggel és kínzásmóddal. Az öngyilkosságok, melyekkel életem kezdődött anyám naponkénti mérgezésével - egyszer én is vettem be gyógyszert Turcsányi Éva szőke hivatalsegéd miatt, mert Rónai népitáncos férje miatt legyógyszerezte magát. Turcsányi Évát születésem óta emelték, sorsát végrehajtották Turcsányi Gyula genyóként történő beállításával, a genyó már öreg, autóval jár, végrendelkezett, Ménesire, Bodor Rákóczi téri hosszabbításra hagyja az autóját. Nevét már itt fogorvos vette fel, ez ismételte az ember gyilkosságot.

Mexikó szerint öngyilkos csak börtön bűnöző lehet, de ezekkel kezdtek születésemkor, mivel a Benkők és a magyarok börtön fogságban voltak, a Kilián telep és valamennyi téglaházon a Talmuddal, amivel Bodrogi Gyula pataki gyilkos szerint együtt járnak - ezért tettek az autója alá téglát a nyolcvanas években már - kislány gyilkos zsidókat jelent. Anyám naponta öngyilkos volt, mikor kicsi voltam, minden napra jutott egy elmebetege a börtön bűnözőknek, ijedten néztük, mi van vele, Apa a tejet öntötte bele ilyenkor. Ezt tette az öt éve ismétlésben emelt Varga Rózsa és börtön népe a Bertalan utcából Magyarországgal. Hatalmas erők ezek, amik dr. Melion Józsefet is legyőzték, meggyaláznak mindenkit nem nélkül és tűzben járnak a levegőben, a testet égetik, ki-bejárnak a csapásaik a testemen, esőt, jégesőt, havat, tüzet tudnak okozni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 4864
  • e Hónap: 11105
  • e Év: 63371
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.