Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Egyszerű gondolatmenet a lehetséges megoldásról
  2014-07-19 19:11:34, szombat
 
 
A vadkapitalistává lett kommunistáktól és a velük paktumot kötöttektől nem tudunk megszabadulni mindaddig, míg meg tudják az embereiket téveszteni és főleg a saját neveltje "értelmiségieket" meg tudják fizetni!!! Sajnos, ezek betuszkolták az országot a nato-ba, mejd az EU-ba. Így, van akik mögé elbújhatnak az elszámoltatás elől. Éppen ezért, hiába akármilyen nemzetmentő pártprogram, az, ha nincs összhangban a nato-val és az EU-val, megvalósyíthatatlan.

Van egy réteg, amolyan a kádári időkben viszonylagos békében hagyott ateista réteg, amelyik lázadhat a bankok, meg a többi kapitalista huncutság ellen, azonban ők is minden felelősséget elhárítanak maguktól és áthárítanak a zsidóságra, meg a cigányságra mutogatva. Ami jogos is lenne, de szigorúan tilos az okozaton lovagolva támadni, és békén hagyni az azt kiváltó OKOT!

Ami nem más, mint a komcsinak hazudott kádári haza- és a munkásosztályt folyamatosan eláruló politizálás! Mert, bizony, azt a segélyezési rendszert a komcsik találták ki, amivel a cigányságot önmaga MENNYISÉGI reprodukciójára ösztönözte évtizedeken keresztül. Miközben a magyarsággal termeltette meg - már Kádár idejében is - annak a segélynek az anyagi elapjait.

Szóval, mindaddig, míg nincs elismertetve a kádári idők "T"ámogatottjaival a felelősségük abban, hogy 1989-re teljesen lenullázták a szocialistának hazudott állampárti hatalommal Magyarországot - eladósítva az államot és a benne élőket - addig egyhelyben topogunk! És ez nagyon tetszik mindenkinek...főleg a kádári kedvezményezetteknek, kiknek meg volt engedve az intézményes "tanulás" és a mindenféle politikai főiskolákon meg hasonló demagóg képzőkben szerzett diplomájukat úgy használták, és használhatják, mint JOGOSÍTVÁNYT A HATALOMGYAKORLÁSHOZ!!!

A PAKTUM biztosította számukra mindennek az átmentését és a kapitalizálódás rászabadítását a lenullázott magyar néprétegekre!!! Ez a kádári időkben viszonylagos jómódúságot szerzett kétharmad még mindig tűzzel-vassal ragaszkodik a HATALOMHOZ, mert tudván-tudják, csakis így kerülhetik el a jogos elszámoltatást! A baloldaliakra mutogatnak közben, akik jogosan lázítanak és háborognak, hiszen egyazon kádári "tehén" tőgyén nevelkedtek!

Míg nem nevelkedik ki az új öntudatos és minden értelemben egyfajta IGAZSÁG-tudományos műveltséggel rendelkező nemzedék, nekünk ezzel kell együttélnünk. Az idősebb igazsághoz ragaszkodók is átvészelhetik ezt a rettenetes ÁTMENETI időszakot, ha megtalálják azon duálpárjukat, akivel megteremthetnek egy MAGÁNÉLETI HÁTORSZÁGOT és a maguk közösségeit!!! Erre kellene összpontosítaniuk a fiataloknak! Megtalálva szerelmetes duálpárjukat és vele EGY-emberként szeretetben élve és küzdve megteremteni egy olyan életközösséget, amit általában családnak szoktak nevezni. Ha ez sikerülne az embereknek, akkor egyre több ilyen családi közösség alkothatná a nemzeti közösséget...

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelen emberének teendője a jövőért
  2014-07-19 10:07:34, szombat
 
  A jelen emberének nagy kötelessége még, hogy visszataláljon a természethez, mert eredetileg annak része. Ezért, meg kell ismernünk azt a természeti környezetet, ami körülvesz bennünket. Meg kell ismernünk, hogy harmonikusan együtt tudjunk élni vele, óvni, védeni tudjuk azt, hogy utódaink - a jövőben élők is élvezhessék.


Az ember, minden idők embere nemcsak természeti lény, nemcsak külső-belső fizikai-biológiai tulajdonságaival egyedi, egyszeri és megismételhetetlen, hanem LELKI ALKATÁVAL is.
Az emberi léleknek szüksége van a hitre. Szükségünk van hitre jelenben, múltban és jövőben; hitre önmagunkban, embertársainkban, de legfőképpen a Teremtő mindenhatóságában.


A hit erejével fölvértezett, megerősödött ember nem érzi magát elveszetten egyedül ebben a globalizálódó világunkban.
A hit erejével megerősödött embert nem lehet meggátolni az önmagával szembeni igényes életfelfogás kialakításában sem!
Az ilyen ember nemcsak egyenjogú-, hanem egyenrangú polgára lehet hazájának és mindenféle nemzetek közösségének...


Pesterzsébet, 2003. március 4.


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 115
  • e Hét: 3643
  • e Hónap: 12247
  • e Év: 48188
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.