Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Orbán törvényellenesen nevezhette ki a Nemzetbiztonsági Szak
  2014-07-20 22:30:19, vasárnap
 
  Orbán törvényellenesen nevezhette ki a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vezetőjét

Hétfőn délután két órakor rendkívüli ülésen hallgatja meg az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága Szabó Hedviget, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgató-jelöltjét. A testület ülését szombat délután hívta össze Horváth Szilárd alelnök - írja a Népszabadság.

A Népszabadság úgy értesült, a bizottsági meghívót szombaton, 16 óra 34 perckor rögzítették a parlament elektronikai rendszerében. Fél órával az előtt, hogy nyilvánosságra került volna Molnár Zsolt (MSZP) bizottság elnök közleménye, amelyben megütközését fejezte ki amiatt, hogy a miniszterelnök a szakbizottság előzetes meghallgatása nélkül nevezte ki a polgári titkosszolgálatoknak, a rendőrségnek és a NAV-nak telefon- és lakáslehallgatásokat, titkos megfigyeléseket végző, és más titkosszolgálatai technikai háttért biztosító szervezet első emberét.

Molnár újságíróktól értesült, hogy a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent, hogy a miniszterelnök július 16-i hatállyal kinevezte az új főigazgatót. (Az elektronikus kiadásban jelenleg a kinevezés dokumentuma nem található meg.) Molnár tévedésnek vélte a dolgot, mivel az előzetes megállapodás értelmében 28-ára tűzték ki Szabó Hedvig meghallgatását. Később azonban kiderült, szó sincs tévedésről. Molnár az MTI-hez eljuttatott közleményében Pintér Sándor belügyminisztertől kért magyarázatot a történtekre. Nem a legjobb helyen érdeklődött, a szakszolgálat vezetőjének kinevezetése ugyanis Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter illetékességébe tartozik - legalábbis velünk ezt közölte a Belügyminisztérium - tette hozzá a lap.

Abból, hogy a kormány hallgat, a Fidesz szóvivői nem cáfolták Molnár állításait és hogy a Fidesz többség szombat délután sietve összehívta a szakbizottság Szabó Hedvig (gyakorlatilag már kinevezett) főigazgató jelölt meghallgatására, arra lehet következtetni, hogy a hír igaz: a kormányfő a bizottság véleményének kikérése nélkül, azaz törvényellenesen nevezte ki a szakszolgálat főigazgatóját. - írja a Népszabadság.

A teljes cikk itt található.

Fotó: 444.hu

http://pestisracok.hu/orban-torvenyellenesen-nevezhette-ki-a-nemzetbiztonsagi-sza kszolgalat-vezetojet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz és az ő győzelmei és tettei
  2014-07-20 22:21:34, vasárnap
 
  A Fidesz és az ő győzelmei és tettei
2014. július 20.

Mindjárt az úgynevezett rendszerváltozáskor bekerültek ugyan a parlamentbe, de nem sokat számítottak. Néhány szemtelen megjegyzésük volt például a papokra, akikkel most egy tálból cseresznyéznek.

A szent koronás címerünket nem szavazták meg ők sem, az SZDSZ sem, a szocik sem. Minden áron a Kossuth címert akarta a Fidesz. Egész nap ment rajta a hajcihő, végül szerencsére mégis a szent koronás címer lett. A másik emlékezetes cselekedetük az volt, amikor Szabad György házelnök 1990 június 4-én egyperces néma felállást kért a parlamentben. A Fidesz a frakcióvezetővel az élen (Orbán Viktor) felugrott és kivonult. Kivonultak a liberálisok és a bolsik is, de a Fidesz tette, az itt a lényeg!

A választások kétfordulósak voltak, lehetett a két forduló közötti két hét szünetben egyezkedni. 1998-ban az első fordulót a szocialisták (Horn Gyula miniszterelnök jelölt, Szekeres Imre kampányfőnök) megnyerték. A kisgazdák jelöltjei sok helyen jó helyen álltak, de nem akartak együttműködni a Fidesszel. Végül is egy politológus (ma alkotmányjogász) összehozta a nászt. A második fordulót csekély fölénnyel nyerte a Fidesz. A valódi rendszerváltás irányába nem tett semmit, a bolsik 1994-98 között szétprivatizálták az országot, az ellenérték is eltűnt. Nem volt akkor se elszámoltatás.

A kisgazdákat, akiknek a csekély parlamenti többséget köszönhették, 2000-ben kigolyózták a kétéves költségvetéssel...

Ami a legcsúnyább volt: 2000-ben leadták a pénzkibocsátási jogunkat, és 2001-ben lehetővé tették a bankok uralmát, ha jól emlékszem a rendelet számára, a 88/2001 -es rendelettel lehetővé tették a devizahitelezést.

2002-ben buktak, mert a szocik beígérték a 13. havi nyugdíjat, a közalkalmazottak és köztisztviselők bérének 50 százalékos emelését (a miniszterekét és az államtitkárokét 100 százalékkal, 500 ezerről egymillióra!!), valamint azt ígérte Rikács Ildikó néni, hogy NEM LESZ GÁZÁREMELÉS.
És nyolc évig aljaskodtak az ország élén. Egy titkos ügynök, és két KISZ fiú is miniszterelnök lett (Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai).

2010-től aztán ránk köszöntött a Fidesz kétharmad. A magyar emberek nagyon szerették volna a VALÓDI rendszerváltozást, a VALÓDI elszámoltatást és felelősségre vonást, de abból nem lett semmi! A választásra jogosultak 50 százaléka megy el szavazni általában, ami nagyon nagy hiba!! Így akár egymillió szavazattal is el lehet érni a parlamenti kétharmadot! 600 törvényt alkottak négy év alatt, de a magyar társadalom javára nem jött össze semmi, csak a haverok, a mutyi, a hanta. Ezt folytatják, mert Orbán Viktor meg is ígérte: mindössze egy szavas kampánya volt: FOLYTATJUK! És tovább dübörög a korrupció, és a magyar társadalom ellehetetlenítése.

A legdurvább bűnök, ami már négy hazaárulással felér, hogy az alkotmányból kihagyták a magyar társadalom számára legfontosabb négy alaptételt: a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj alkotmányos védelmét. Levédték viszont az egykulcsos adót, amely miatt a hatalom és egyre népesebb holdudvara igen jól, a magyar társadalom igen rosszul jár! A magas jövedelműek gyermekszámtól függően alig adóznak! A kieső 450 milliárd forint adóbevételt szemét módon a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával szedik be. Az áfa a kisemberek adója. Az üzemanyagon is óriási adótartam van. És az élelmiszerrel kapcsolatban is rémtörténet van: mivel a maffia forgalmazza, rosszul jár a termelő, a fogyasztó és az állam is. Kiesik 1000 milliárd forint körüli adóbevétel. Valószínűleg kormányközeliek ezek az elkövetők, mert nem történik semmi. Most éppen a dinnyével mutyiznak!

Az önkormányzati választásokat még nagyon meg kell nyerni ahhoz, hogy mindent vigyen a Fidesz!! Talán ha a kedves választópolgárok megemberelnék magukat, és legalább 80 százalékos lenne a választáson a részvétel, akkor ez nem következne be!! Vajon meghallják-e azok, akik nem szoktak szavazni?? Ne elégedetlenkedj, hanem négy évenként emeld fel a feneked, és szavazz!! Ha nem szavazol, akkor meg ne rinyálj!

A Fidesszel nagyon rossz lóra tettünk! A választási ígéreteit nem tartja be, a szavai nincsenek köszönő viszonyban a tetteikkel, mert még sohasem találkoztak. A parlamenti képviselők létszámát megfelezte ugyan, de a kikerülőkből mindből államtitkár és nagyvezér lett havi egymillióért. Az eddigi 700 ezer forintos fizetéséből ennyi lett. Valószínűleg a hat havi végkielégítést is felszedték, mert nekik az is jár! Az idősebb kormányközeliek, illetve parlamenti képviselők részére jár a nyugdíj is, a fizetés is. Pintér Sándor, a nagy kedvenc például 1989(!) óta rájár a nyugdíjkasszára is. Mert a rájuk esetleg hátrányos törvények alól kivonják magukat!

Hogy is mondta nagyapó? Ahol a politika elkezdődik, a becsület véget ér! Tényleg muszáj, hogy véget érjen? A régi politikusaink a hazáért éltek, ezek meg a hazából! Csak egy rag a különbség! De micsoda rag!
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Repülőgép-katasztrófa: Most etetik Európát atlantista retori
  2014-07-20 22:16:56, vasárnap
 
  Repülőgép-katasztrófa: Most etetik Európát atlantista retorika-maszlaggal
2014. július 18. - 19:47




Feltételezések szerint lelőtték, de továbbra is csak annyi bizonyos, hogy csütörtökön lezuhant a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járata.

A tragédia a kelet-ukrajnai Donyecktől 80 kilométerre történt, azon a területen, ahol az oroszbarát szakadár felkelők harcban állnak az ukrán kormányerőkkel. A polgárháborúra emlékeztető viszonyok miatt már áprilisban figyelmeztettek az amerikai és európai légügyi hatóságok, hogy “potenciális veszélyt jelent" a térségben repülni az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus miatt. Eddig senki nem élte túl a tragédiát, a legutóbbi adatok szerint 298 áldozata van a lezuhant maláj gépnek.



USA/EU hangolás és agitáció Oroszország ellen

* Több mint tíz ország polgárai utaztak a járattal, az utasok fele holland allámpolgár, vagyis már sokakat érint az orosz fél hozzáállása. Ez nyílt vád.

* Köztük több mint száz AIDS-kutató, akik egy ausztráliai konferenciára tartottak. Egyikük, Joep Lange azon fáradozott, hogy a világ szegényebb térségeiben élő fertőzöttek is hozzáférjenek a már régóta hatékony gyógyszeres kezeléshez. Ez az érzelmi töltete az agitációnak.

* Éppen mostanra időzítve a meg nem nevezett forrású statisztikák napvilágra kerülése - az USA/EU által bevezetett gazdasági szankciók az oroszok ellen. Ahol külön hangsúlyozzák az orosz pénzügyi nehézségeket az ukrán destabilizáció feltupírozásával, miszerint teljesen értelmetlen az orosz költségvetés számára. Illetve Putyint Oroszországban elkövetett hazafias retorikával vádolják, de bíznak az USA/EU cionisták abban, hogy az orosz nép ebből majd magához tér, mármint a szankciók hatására.

* Az USA/EU hívatalosan is bejelenti, hogy az elcsatolt Krímet sohasem fogják lenyelni, vagyis potenciális Casus belli retorika.

* Az ukrán elnök egyből a színpadra lépve, úgy fogalmazott, hogy az egész világ láthatta az agresszor igazi arcát: - Lelőni egy polgári repülőgépet, az egy nemzetközi terrorcselekedet az egész világ ellen. Adekvát választ várunk a nemzetközi közösségtől is. Ez a hadrendbe szólítás anomáliája.



Ne feledjük ezekkel szemben:

Oroszország kérte elsőnek az összes érintett államvezetés előtt a független szakértői vizsgálatot az ügyben, persze ezt Kijev cáfolja. Plusz a donyecki régió felkelő milicistái is jelezték, hogy beengedik a katasztrófa területére a maláj repülőgép tragédiáját vizsgáló nemzetközi szakértőket.



Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin így nyilatkozott:

- Nem történhetett volna ez meg, ha béke lenne a térségben, és Délkelet-Ukrajnában nem zajlanának katonai műveletek, ezzel egyetértésben a maláj miniszterelnök, Najib Razak vizsgálatot követel: - Ki kell deríteni, mi történt pontosan. Mindent pontról pontra ki kell elemezni, hiszen rendelkezésre állnak a legmodernebb technikai lehetőségek és az elkövetőket bíróság elé kell állítani.



Reméljük így is fog történni és kiderül mint Kijeben Majdantéri mészárlás... Csak nehogy itt is a NATO és a Moszad ügyködjön véletlenül, mint már annyi helyen szerte a világban!

Rajtad a világ szeme Oroszország!

Ha tiéd az Igazság!

Tiéd a Győzelem is!



Várhegyi Kálmán - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2014/07/18/repulogep-katasztrofa-most-etetik-europat-atlan tista-retorika-maszlaggal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"A vér patakokban folyik a padlón" - egy norvég orvos levele
  2014-07-20 22:13:18, vasárnap
 
  2014-07-20. 14:44
"A vér patakokban folyik a padlón" - egy norvég orvos levele a Gázai övezetből (16+)

Kedves Barátaim!
Az elmúlt éjszaka elmondhatatlanul iszonyatos volt. Az úgynevezett ,,szárazföldi támadás" újabb rengeteg halálesetet, szörnyű sebesülést és szenvedést eredményezett - a legkülönbözőbb korú sebesült palesztinok érkeztek a kórházba, akik mindegyike ártatlan civil volt. Az emberfeletti hősiességgel, sokszor 12, sőt 24 órát egyfolytában dolgozó mentősök, orvosok és ápolók majd összeesnek a fáradtságtól és az embertelen munkakörülményektől. (Az elmúlt négy hónapban a Shifa kórházban senki sem kapott fizetést.) Minden tőlük telhetőt megtesznek a sebesültekért, és próbálják megérteni a felfoghatatlan káoszt, amit a testek, végtagok, járni képes, járni nem képes, lélegző és már nem lélegző, vérző és már nem vérző emberek tömkelege okoz! EMBEREK! Akikre ismételten úgy tekint a ,,világ legerkölcsösebbikének" kikiáltott hadserege, mintha állatok lettek volna.

A levelet jegyző orvos által közzétett fényképek
Mélységes tiszteletet érzek a sebesültek iránt, akik szörnyű fájdalmaik, az őket ért sokkhatás és szenvedéseik közepette is megőrzik akaraterejüket. Elmondhatatlan csodálatot érzek az orvosok és ápolók, az önkéntes segítők iránt. A legendás palesztin ,,sumud" (állhatatosság, kitartás, elszántság) az, ami erőt ad nekem, noha vannak pillanatok, amikor üvölteni, sírni szeretnék, és valakit szeretnék magamhoz ölelni, magamhoz ölelni a vérrel borított kicsi gyermekeket, hogy egy végtelen öleléssel védjem meg őket - de ezt persze nem tehetem meg.

Az orvosok, mentősök, ápolók és önkéntes segítők fáradtságtól hamuszürke arcai - ó, nem! Ne legyen több megnyomorított testű, vérző sebesült, hiszen a vér már most is patakokban folyik a padlón, vértől csepegő pólyatekercsek vannak szerteszét a földön! A takarítók gyorsan dolgoznak, és eltüntetik a vért, hajat, emberi maradványokat, ruhákat, mindazt, ami a halottak után megmaradt. Az elmúlt 24 órában egyedül a Shifa kórházba több mint 100 sérültet hoztak, ami sok lenne még egy jól felszerelt kórház számára is. Itt azonban szinte már semmi sincs - nincs áram, elegendő fecskendő, kötözőszer, gyógyszer, orvosi felszerelés. Ami van is, az is régen elavult, eszközeink olyanok, mintha valamilyen orvosi múzeumból kerültek volna elő. Ennek ellenére senki sem panaszkodik. Az orvosok, mentősök és ápolók igazi hősök. Valami hihetetlen elszántsággal teszik a dolgukat.

Most, amikor írom ezeket a sorokat, egyedül vagyok, az ágyamban fekszem, és megállás nélkül folynak a könnyeim. Az elmondhatatlan fájdalom és gyász, valamint a félelem és a düh haszontalan könnyei ezek. Nem, mindez nem történhetett meg! És akkor egyszer csak felhangzik az izraeli hadigépezet borzalmas kórusa, ez a halált hozó iszonyú szimfónia: a haditengerészet tüzérsége a tengerpartot lövi, az égen F 16-os gépek húznak el, Apache helikopterek dübörögnek, rakéták, drónok csapódnak be. Mindaz a gyilkos fegyver, amit az USA-ban, vagy az USA pénzét felhasználva gyártottak le.

Obama úr - van Önnek szíve? Meghívom Önt, töltsön el egy éjszakát - csak egyetlen éjszakát - velünk itt, a Shifa kórházban. Esetleg beöltözhetne takarítónak, hogy senki se ismerje fel. Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy ha egyetlen éjszakát itt töltene, megváltozna a történelem menete. Akinek van szíve, és emellett hatalom is van a kezében, egészen biztosan nem tudna úgy elmenni innen, a Shifa kórházból, hogy el ne határozná magában: véget vet a palesztin nép genocídiumának. Azonban a szívtelen és kegyetlen emberek megvalósítják a maguk ördögi terveit, és egy újabb támadást intéznek Gáza ellen. A vér újból patakokban fog folyni az elkövetkező éjszakán. Már hallom, amint a halál gépezete ismét beindult. Kérem, tegyék meg, amit lehet! Ez így tovább nem folytatódhat!

Mads, Gázából, a megszállt Palesztinából
Mads Gilbert MD PhD, Professor and Clinical Head
Clinic of Emergency Medicine, University Hospital of North Norway
N-9038 Tromsø, Norway. Mobile: +4790878740
http://gaza.scoop.ps/
(Fordította: Perge Ottó)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/130625/#ixzz382df7e7C
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország agymosott fiai
  2014-07-20 22:12:09, vasárnap
 
  2014-07-20. 20:12
A Hitler elleni merényletkísérletet ünnepelte a "német" vezetés

Németországban vasárnap megemlékeztek az Adolf Hitler elleni sikertelen merénylet 70. évfordulójáról. Joachim Gauck államfő a berlini központi ünnepségen elmondott beszédében úgy fogalmazott, a "náci vezető" megbuktatására szervezett puccskísérlet a mai Németország egyik legitimációs forrása.
Németország agymosott fiai az 1944. július 20-án végrehajtott pokolgépes akció évfordulója alkalmából nagyszabású állami ünnepséget tartottak. A fő helyszín a berlini védelmi minisztériumhoz tartozó Bendlerblock épületegyüttes udvara volt, ahol 70 éve kivégezték a merénylet szervezőjét és kivitelezőjét, Claus Schenk Graf von Stauffenberg ezredest és három összeesküvő katonatársát.
"A Stauffenberg-féle összeesküvés megmutatta, hogy nemcsak a náci Németország létezik, hanem a diktátornak ellenálló másik Németország" is - hangsúlyozta Gauck.
A puccskísérlet szervezői nem érték el céljukat, de az akciójuk a jövőnek szóló üzenet is volt, és örökségük a második világháború után Németország létjogosultságának egyik hivatkozási alapja lett - mondta a szövetségi elnök.
Az összeesküvés Hitler ellen "az emberi méltóságért, a szabadságért és a demokráciáért folytatott küzdelem példaképe" - tette hozzá.
Július 20. arra emlékeztet, hogy "választhatunk a cselekvés és a tétlenség, a beszéd és a hallgatás között", és hogy "felelősséggel tartozunk a szabadságunkért" - mondta a német államfő.
Az évfordulós ünnepség istentisztelettel kezdődött a berlini evangélikus katedrálisban. A Bendlerblock díszudvarán az ünnepi beszéd után koszorúkat helyeztek el az ellenállók emlékművénél. A megemlékezésen a kormány számos tagja, német politikusok és diplomaták mellett külföldi vendégek is részt vettek. Az ünnepség után Joachim Gauck díszebéden fogadta az "ellenállási mozgalom" halottainak a leszármazottait. Az évfordulós megemlékezést este ünnepélyes eskütétel zárja, amelyen a német hadsereg, a Bundeswehr több mint 400 újonca esküszik fel Németország szabadságának védelmére.
Hitler hatalmát katonák és diplomaták egy csoportja próbálta megdönteni 1944 nyarán, amikor a szovjet csapatok már a német határ térségénél tartottak, az angolszász erők pedig nyomultak előre Normandiából Németország felé. Az úgynevezett Valkűr-hadművelet - vagyis Hitler likvidálása és a hatalom átvétele - már az első szakaszban megbukott, mert Hitler komolyabb sérülés nélkül túlélte a kelet-poroszországi főhadiszálláson, a Wolfschanzéban (Farkasverem) elkövetett merényletet, és azonnal hozzákezdett a leszámoláshoz. A megtorlásnak csaknem kétszáz "áldozata" volt.
A Bendlerblock udvarán 1953-ban állítottak fel emlékművet Stauffenberg ezredes és "mártírtársai" emlékére. A Bundeswehr 1999 óta tart eskütételt az évforduló napján.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/130634/#ixzz382dA5hw5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér visszautasítja az Orbán-esküvőn történt lopással kapc
  2014-07-20 22:09:38, vasárnap
 
  2014-07-20. 16:01
Pintér visszautasítja az Orbán-esküvőn történt lopással kapcsolatos kérdést és a nyomozó hatóság kritizálását

A rendőrség ugyanis Pintér Sándor szigorúan magánvéleménye szerint "mindenki számára biztosítja az élet-, vagyon- és közbiztonsághoz való jogot".
Novák Előd és Sneider Tamás jobbikos alelnökök kérdést intéztek a (mint kiderült, rendkívül érzékeny) belügyminiszterhez "Megalakulását követően hány esetben fordult elő, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya (vagy annak elődje) telefonlopás miatt DNS-vizsgálatot csináltatott?" címmel (ide kattintva megtekinthető).
Az előzményekről: 2013 szeptemberében egy esküvőn (a miniszterelnök lányáén) eltűnt két mobiltelefon, egyenként 100-125 ezer forint értékben. Eddig sajnos egy teljesen megszokott, hétköznapi történet lenne, de innentől kezdve számos ponton is kérdések merülnek fel a lopási üggyel kapcsolatban. Az egyik mobiltelefonnak ugyanis a helyszínen maradt a tokja, az azon talált DNS-minta alapján pedig elkezdték a lakodalmon felszolgáló személyzet tagjainak a DNS-mintáit levenni. Önmagában már ez nem mindennapi, ugyanis ez egy rendkívül költséges és időigényes vizsgálat, melynek költsége több mint a tízszeresére rúg az eltulajdonított mobilkészülékek értékének.
"Az adófizetők pénzének felelőtlen és nyakló nélküli szórása sohasem lehet elfogadott, azonban bizonyos esetekben egy elsőre rendkívül eltúlzott nyomozati költségre is lehet elfogadható választ adni. Egy erre történő kísérletet szívesen vennénk a Tisztelt Miniszter Úrtól" - fogalmaztak Novákék, de Pintér belügyminiszter a konkrét felvetésre adott tényszerű válaszadás helyett a könnyebb utat választotta. Megsértődött.
Van a történetnek egy olyan nézőpontja is, amelyet az adófizetők pénzének ilyen fokú költésénél is nehezebb megmagyarázni. Talán nem véletlen, hogy a belügyminiszter erre kísérletet sem tett. Ez pedig nem más mint az a súlyos előítéletesség, melyről a nyomozó hatóság munkatársai tettek tanúbizonyságot, ugyanis a népes vendégsereg ellenére a potenciális tolvajt rendkívül megalázó módon kizárólag a lakodalmon felszolgáló személyzet tagjai között kezdték el keresni, többek között az említett DNS-mintavétellel. Ahogy azt a jobbikos képviselők is írják, a Rendőri Hivatás Etikai Kódexének a hátrányos megkülönböztetés tilalmáról szóló fejezetében írottak szerint a rendőr elismeri és védi az emberi méltóságot, tiszteletben tartja az emberi és a személyiségi jogokat, elfogulatlanul jár el nemre, korra, állampolgárságra, etnikai hovatartozásra, vallási és politikai meggyőződésre, társadalmi és vagyoni helyzetre tekintet nélkül. Az 1994. évi XXXIV. törvény 2. § (3) bekezdése szerint a rendőrség pártbefolyástól mentesen jár el. Ezért is furcsa elem a történetben, hogy a nyomozást első hallásra talán némileg szokatlan módon a Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya folytatta.
"Biztos nincs összefüggés, valószínűleg akkor is az említett egység vizsgálódott volna, ha mindez nem a miniszterelnök lányának a lakodalmán történik, de azért szívesen vennénk egy, ezzel kapcsolatos tájékoztatást, hogy hány lopással kapcsolatos esetben jártak el az Életvédelmi Osztály munkatársai" - fogalmaztak Novákék.
Novák Előd és Sneider Tamás arról is tájékoztatást várt volna, hogy miért a Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya járt el az ügyben, miért viseltettek a rendőrség munkatársai súlyos előítélettel a lakodalom felszolgáló személyzetével szemben, továbbá hány konkrét eset történt az elmúlt években, mikor ilyen értékben elkövetett tulajdon elleni bűncselekmény kapcsán tömeges DNS-mintavételre került sor.
Pintér Sándor ezeket a kérdéseket nem tudta, vagy nem akarta megválaszolni. Azt viszont elmondta, hogy 2013-ban - mindössze egy alkalommal - az NNI eljárt más telefonlopási ügyben, igaz akkor nemhogy 26 fő tekintetében nem került sor DNS vizsgálat elvégzésére, hanem egy fő esetében sem...
A sértődött miniszteri válasz ide kattintva érhető el.

http://www.parlament.hu/irom40/00481/00481-0001.pdf

További részletek: http://kuruc.info/r/1/130629/#ixzz382cVfqyv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog Zoltán szerint hiányzik a "megbocsátás kultúrája" Mag
  2014-07-20 11:05:11, vasárnap
 
  Tényleg azt hiszi ez a Lelkész, hogy neki megbocsát a magyar társadalom?? 70 millió forint kártérítést adott a hat roma áldozat családjának, a több száz magyar áldozat családját leszarta! Szögi Lajos tanár úr pedig három árvát hagyott hátra, mégse kapott a család egy fityinget se!
Mondj egy szlovák királyt!
És mondj egy posztjára alkalmas magyar minisztert!


Balog Zoltán szerint hiányzik a "megbocsátás kultúrája" Magyarországon
2014, július 19 - 16:34



De szerencsére itt van nekünk a Fidesz, amely maga szinten űzi a megbocsátás kultúráját: megbocsátott az egykori ügynököknek, tolvajoknak, hazaárulóknak.

nb"Példát mutatni nemcsak a történelmi bűnök feltárásában kell, hanem abban is, hogyan lehet segíteni az áldozatok és a tettesek megszabadulását a múlt terhétől" - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a 10. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozón szombaton Soltvadkerten.

A Határnyitás '89 - egyházi és politikai szemmel című pódiumbeszélgetésen Balog Zoltán arról beszélt, hogy a megbocsátás kultúrája ma még hiányzik Magyarországon.

No igen. Szerencsére itt van nekünk a Fidesz, amely nemcsak a kommunista bűnösöknek, de még a 2002-2010 között regnáló MSZP-SZDSZ kormányok hazaárulóinak, kiárusítóknak, államadósságot megduplázzó felelőseinek is megbocsátott.

Magasszinten van a megbocsátási kultúrájuk.

MTI nyomán - alfahir.hu

http://alfahir.hu/balog_zoltan_szerint_hianyzik_a_megbocsatas_kulturaja_magyarors zagon#.U8qddqabvoM.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fiataljaink nagyon el vannak tévedve-de mi tévesztettük me
  2014-07-20 11:01:43, vasárnap
 
  A fiataljaink nagyon el vannak tévedve-de mi tévesztettük meg őket!

Posted on 2014/07/19 Szerző: Admin

A gimnáziumi és szakközépiskolai tanulók java része a munkába állást egyből közép-, vagy felsővezetői pozícióban kezdené, nettó 150 ezer forint alatt jó részük a kisujját sem mozdítaná, sokuk 300 ezer forint nettót akar kezdő fizetésnek. Szinte mindegyikük szeretne továbbtanulni, a legtöbben a gazdasági és pénzügyi pályát tartják vonzónak, annak ellenére, hogy a pénzügyekkel kapcsolatos elméleti tudásuk több mint hiányos, nagyjából nincs. Úgy fest, a fiatalok egy másik mozit néznek.
Nagyon úgy néz ki, hogy a középiskolások még csak érintőlegesen sem érzékelik az őket körülvevő valóságot, számukra már az első munkahelyen is messze a legfontosabb elvárás a magas fizetés: a megkérdezettek közel fele nettó 200 ezer forintot tartana elfogadható kezdőbérnek, de sokan csak a 300 ezres kezdőfizetéssel lennének elégedettek - derül ki a Provident Pénzügyi Zrt. által működtetett Családi Kasszasikerek Program reprezentatív kutatásából.
A középiskolások leginkább egy nagyvállalatnál képzelik el a jövőjüket, de saját vállalkozásban a válaszadók 41 százaléka is gondolkodik. Érdekes karrierpályát is felvázolnak a fiatalok, amennyiben kétharmaduk élből valamilyen vezető pozícióba ülne be. Ezen kívül kiemelten lényeges még számukra, hogy a kiválasztott cég biztos háttérrel rendelkezzen (39 százalék), jó legyen a társaság (azaz fontosnak tűnik a stabil bulilehetőség is), a munka során használni lehessen a korábban
megszerzett ismereteket és legyen előrejutási lehetőség.

https://balrad.wordpress.com/2014/07/19/a-fiataljaink-nagyon-el-vannak-tevedve-de -mi-tevesztettuk-meg-oket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pályakezdők 19,4 százaléka, vagyis ötből egy ugyanis állás
  2014-07-20 10:48:13, vasárnap
 
  A pályakezdők 19,4 százaléka, vagyis ötből egy ugyanis állás nélkül kezdi bolyongását a munka világában..." - és adott esetben bolyong is egy hosszú ideig ebben a világban, és nézi a televiziósorozatokban meg a mozikban a csillivilli életet, amit neki igértek.
AMIT PEDIG BÁRMI ÁRON MEG KELL SZEREZNI!
Fiataljaink egy kifosztott, vagyontalan, kilátástalanságba és gyarmatsorba taszitott, empátia nélküli, önzésen alapuló Banditisztán BÉRMUNKÁSAIKÉNT kezdik - majd valamikor - életpályályukat a munka világában. Amely világ azért teljesen más mint az a bizonyos csillivilli!
A szocializmus szétverésével jövőtlenné, kiszolgáltatottá tette őket egy ordas hatalom.
Erről viszont fiataljaink nem tehetnek.
Jövőnk alakitóinak jövőjét mi vettük el - az “ÖREGEK"! És még mindig hazudik legtöbbünk önmagának, gyerekeinek, unokáinak!
MERT AZ IS HAZUGSÁG, HA HALLGATUNK EGYKORI BŰNEINKRŐL!
Márpedig a rendszerváltást mi is elősegitettük!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
6 békés járókelőt ölt meg Luganszkban az ukrán tüzérség egye
  2014-07-20 10:46:09, vasárnap
 
  6 békés járókelőt ölt meg Luganszkban az ukrán tüzérség egyetlen lövedéke. Egyszerű emberek voltak, akik fényes nappal napi ügyeiket intézték a városban éppen: férfiak, nők, apák és anyák. Vigyázat SOKKOLÓ VIDEÓ a becsapódás utáni percekről! (+18)
Népirtás ez is, nem csak ami Gázában megy...

Forrás: South Front Hu

https://www.youtube.com/watch?v=mZlqqU_T0vc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.