Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Hagyd abba a panaszkodást
  2014-07-27 14:33:52, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Isten! Óvd a gyermeket
  2014-07-27 14:33:04, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Republic: Elbúcsúzom
  2014-07-27 14:32:09, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Feltámadás a halálból
  2014-07-27 14:31:17, vasárnap
 
 


Link

Egy csodás történet, melyet megéri végignézni! Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
A Yosemite Nemzeti Park
  2014-07-27 14:28:36, vasárnap
 
 


Link

A​z amerikai​ nemzeti parkokban sikerült megőrizni a természet értékeit az utókor számára, az őslakos indiánok is megtalálták már az életterüket a megváltozott körülmények között.
A fehér embert előszeretettel hasonlítják a tamariszkusz-fához, amely úgy hálája meg a gondoskodást, hogy kiszorítja az őshonos növényzetet.




Link

Yosemite Nemzeti Park: Link




Link

A Yosemite Park a Sierra Nevada nyugati hegyvonulatainál fekszik. A park neve, a Yosemite szó indián nyelven grizzly-t jelent, bár a névadó már eltűnt a völgyből, de jelentős fekete medve (baribal) populáció él itt. A cikket itt tovább olvashatod: Link




Link

Elektronikus könyv: Link




Link

És itt még egy videó a Yosemite Nemzeti Parkról: Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
  2014-07-27 14:22:40, vasárnap
 
 


Link

Dratzo! Több jó hírt hozunk nektek! Azok akik a csodás áldásaitok elhozatalával foglalkoznak, már majdnem készen állnak, hogy kézbesítsék nektek. Ezért maradjatok magabiztosak és pozitívak jólétetekkel kapcsolatban. Az egy új pénzügyi rendszerrel és új kormányzással együtt fog elérkezni. Fordítsuk figyelmünket ebben az üzenetben egy olyan dologra, ami párhuzamosan együtt jár jólétetekkel, a fizikai énetek teljes tudatosságra való mennyei előkészítésére. Ez az eljárás fizikai, mentális, és érzelmi testeitek teljes átalakítását idézi elő. A végső átintegrálás akkor fog megtörténni, amikor biztonságban egy kristályszerű Fénykamrába kerültök. Ez a különleges élő Fénybarlang teljesen átszekvenciálja a sejti RNS/DNS-eteket. Úgy működik, mint egy élő Fényhangszer. Áthangszereli az új szekvenciakódokat, amivel azonnal eléritek teljes fizikai potenciálotokat. Ez az eljárás, a Mennyország által úgy lett eltervezve, hogy nagyjából három napig tart majd, hogy elérje isteni célját. A ti saját testőrzőitek és más mennyei vezetők irányítják azt. Továbbá lesz egy különleges mentorotok, aki erre lett kijelölve, és expressz módon képeztük ki erre. Amikor kikerültök ebből az élő Fénykristályból, vissza lesztek jutva a teljes tudatosságba.
Most ennek az eljárásnak a fájdalmas előkészületeit tapasztaljátok. Ezek a műveletek a különféle éterikus és fizikai testeitekkel először azt teszik, hogy újraintegrálják azokat, majd olyan szintre növelik a Fényfrekvenciát, amit még képesek vagytok kezelni. Ez az eljárás tartalmazza a DNS-etek kettőről három szálasra történő kezdeti megnövelését. Ez a procedúra képessé tesz benneteket jobban "érezni" a körülöttetek lévő valóságot. Továbbá ahogyan ez kombinálódik a meridián és csakrarendszeretek általános feljavításával, az bizonyos mértékű belső fájdalmakhoz vezet, ami megtéveszti belgyógyászaitok többségét. Mindazonáltal, biztosak lehettek benne, hogy egy olyan eljárás van folyamatban, ami istenileg lett kitervelve arra, hogy felkészítsen benneteket az élő Kristály Fénykamráitokba való három napos visszavonulásotokra. Ez a mennyei Lény egy különleges ajándék a Teremtőtől. Ez fogja beteljesíteni teljes mértékben azt az átformálódást, amit jelenleg elszenvedtek. Ezért mindegyikőtök egy sor hangoláson megy keresztül, ami lerövidíti ezen a szent élő Fénylényen való itt tartózkodásotokat.
Két típusa van ezeknek a bevezető hangolásoknak. Az első az, ami vagy megemeli mindegyik jelenlegi csakrátok frekvenciáját, vagy lehetővé teszi az új csakrák bevezetését. A másik típus a fizikai testetekben zajló aktuális változások. Nézzük át ezt részletesebben. Az első típus a gyakoribb. A mennyország a fizikai tudatosságotok hatalmas módosításának legszélére helyez benneteket. Így a fizikai testetek képes az eddiginél sokkal több isteni Fényt magához venni. Ez a fokozott Fény arra készteti testeteket, hogy felbővítse korlátolt tudatosságú működéseteket, és lehetővé tegye nekünk új csakrák behelyezését a testetekbe, hogy könnyebben kezeljétek ezt a növekvő stresszt. Ez a megnövelt fizikai tudatosság lehetővé teszi fizikai éneteknek, hogy egy olyan eljárásba kezdjen, ami könnyebben összekapcsol benneteket a ti spirituális tudatosságotokkal. Ez felállítja a terepet ahhoz, amit az élő Fénykamrák fognak véghezvinni. A második típus sokkal ritkább. Ahogy a meridián rendszeretek módosul, olyan lenyomatokat ad válaszul, amiket mi fel tudunk használni ahhoz, hogy valójában "feloszlassunk" a jelenlegi csakráitok közül néhányat.
A legjobb példa erre az, ami a szívcsakrátokkal történik. Ez a csakra most kettőre oszlik, egy új szívcsakrát produkálva, és bevezeti a csecsemőmirigy csakrát a testetek energiarendszerébe. Jelenleg az új szívcsakra már megvan. Az újabb csecsemőmirigy csakra különféle kialakulási stádiumokban van. A csecsemőmirigy fogja kezelni a felfokozott immunrendszereteket, és együtt fog működni az új rekeszizommal, hogy felszámolja azokat a tragikus behatásokat, amiket a félelem képes okozni a testetekben. Ez az eljárás okozott némi ideiglenes kellemetlenséget. Végül ez le fogja korlátozni azt a fájdalmat, amit ezek az a változtatások a fejetekben létre tudnak hozni. Tartsatok észben egy lényeges célt - a Mennyország rendelte el teljes átrendezését a fizikai énetek működésének. Amikor ezek a hangolási sorozatok egy előírt küszöböt elérnek, készen fogtok állni rá, hogy belépjetek a ti Kristály Fénykamráitokba. Azon a ponton, az összes fájdalom amin most keresztülmentek, egy nagyon kedvező dolgot fog előidézni. Lehetővé fogja tenni, hogy három nap alatt visszaalakítsátok magatokat teljes tudatosságú Lénnyé, mely képes csodás munkát végezni. Olyanná, aki ki tudja bontakoztatni a fizikai Teremtést.
Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A társaink szorgosan állítják fel a terepet bőségetek számára, és készítik elő azokat a módszereket, amikkel a sötétséget kijuttatják jelenlegi nagy vagyoni és hatalmi pozícióiból. Ez az eljárás véget fog vetni hatalmuknak, és szent szuverenitásotok visszatérésével, és egy nagy jóléttel fog megáldani benneteket, ami lehetővé teszi, hogy elérjétek szent célotokat. Ennek az eljárásnak ezért alaposnak kell lennie, és képes kell legyen megadni azt, amit a Mennyország elrendelt számotokra. Bevezeti azt a kormányzást is, ami valóban gondoskodik általános jólétetekről, és készségesen óvja szent jogaitokat is. Ez az új kormányzás meghív titeket, hogy vegyetek részt benne szabadon, és lehetővé teszi, hogy szabadok legyetek, és képesek legyetek ezen valóság valódi természetéről tanulni. Lehetővé teszi azt is számotokra, hogy tudjatok a Belső Földről és a spirituális családjaitokról. Ezek a csodálatos Lények olyan mentorokkal fognak szolgálni, akik velünk együtt tanítani fognak benneteket egy csomó igazságról azzal a valósággal kapcsolatban, amiben most laktok.
A mi kötelességünk, hogy a megfelelő isteni pillanatban megjelenjünk előttetek, és egy olyan oktatássorozatba kezdjünk, amire a Mennyország kért fel minket. Ezek a kölcsönhatások készítenek fel benneteket rá, hogy megértsétek amit az új valóság fog nyújtani nektek. A teljes tudatosság egy felettébb csodálatos Létállapot, mely a galaktikus emberiségnek megadatik. Ez az állapot áld minket már évezredek óta, és sokat tanított nekünk a minden egyes valóságban benne rejlő lehetőségek alaptermészetéről. A Teremtő egy különleges otthonnal, és elkötelezett isteni szolgálattal lát el minket. Ezeket az adományokat mi arra használjuk, hogy segítsünk másoknak, és fenntartsuk ezt az isteni környezetet. A mennyei Elohim, mindannyiunk által segítve rakja össze ebben a műveletben a fizikaiságot. Mi egy olyan birodalomban létezünk, amit mi magunk segítettünk kialakítani. A mi felelősségünk a bölcsességünk és az áldott szeretetünk használata, hogy fenntartsuk azt.
Számos dolgot megtanulhatunk miközben az isteni szolgálatot végezzük. Fenntartjuk azt az egyszerű igazságot, hogy mind egyek vagyunk, és napi szinten alkalmazzuk azt közös szolgálatunk során. Ezen szent feladatokból mérhetetlen bölcsesség és feltétlen Szeretet árad mindenkihez. Az áldás mindennapi része a szolgálatunknak. Kéntálunk, táncolunk, és örömet hozunk mindenkinek. Az öröm az isteni kegy legnagyszerűbb állapota. Benne a nevetés, mely övezi Lelkünk létét és lélegzetét. Könyörület árad belőle. A megvilágosodás ezen egyszerű tettek eredménye. Mi arra használjuk ezt, hogy megértsük szent otthonunk szépségét és azokat a csodákat, amiket a Teremtő ad neki. Tanuljátok meg világotokat ne túl komolyan venni. Álljatok készen tenni amit kell, hogy áldjátok és átalakítsátok a világot. Emlékezzetek rá szívetekben, hogy kollektívánk miképpen született, és hogy most készen áll visszajutni korábbi dicsőségébe. Énekeljünk, táncoljunk, és dorbézoljunk egy nagy jólétben, mely soha véget nem érő örömmel és szabadsággal van tele. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
Ma röviden áttekintettük mi is történik világotokban, és átvettünk azon jelenségek közül párat, melyek most történnek veletek. Egy utazáson vagytok, ami nagyon gyorsan megváltoztatja ezt a birodalmat, és visszajuttatja azt az ő korábbi állapotába. Ez a visszatérés az ajtótokba juttat minket, és mi felkészítünk benneteket a teljes tudatosságba való végső nagy ugrásotokra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Közzétette: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Viccek minden mennyiségben
  2014-07-27 14:21:03, vasárnap
 
  Két srác beszélget
Két srác beszélget
- Ti szoktatok imádkozni az étkezések előtt?
- Nem, az én anyám jól főz!

Tarifa
Esti imája után a kis Jimmy megkérdezi édesanyját, mit jelent az ima.
Az anyja azt feleli, hogy az ima üzenet a Jóistennek.
- Értem - bólint rá a kisfiú -, és azért küldjük el este, mert akkor olcsóbb?


Hárman beszélgetnek:
- Az én bátyám pap. Ha kimegy az utcára mindenki atyámnak szólítja.
- Az én bátyám püspök. Ha kimegy az utcára mindenki Isten szolgájának hívja.
- Az én bátyám 210 kilós. Ha kimegy az utcára mindenki így szól: -Atyaúristen!!!!

Kérdezni szabad?
Hatalmas zivatar zúdul hirtelen a városra. Az emberek pillanatok alatt eltűnnek az utcáról. Egy zsidó éppen egy hentesboltba szalad be. Áhítattal nézi a fenséges árukat, majd odaszól a hentesnek:
- Mondja meg, legyen szíves - miközben egy hatalmas sonkára mutat -, mennyibe kerül ebből egy kiló?
Közben kint egy óriásit villámlik, amit szinte azonnal fülsiketítő égzengés kísér. A zsidó felnéz az égre, és remegő hangon így szól:
- Jó, jó, azért még kérdezni szabad!

Mit mondjak még?
- Mit mondjak még, kedves testvéreim - szól a szokottnál is hosszabb szónoklatában egy pap - Mit mondjak még ezen a hideg téli vasárnapon?
- Áment! - mondá a székely - mert úgy fázik a lábam, hogy szinte leszakad.

Coca Cola
A Coca Cola képviselői el mennek a római pápához azzal a kéréssel, hogy a Miatyánkot alakítsa át a következőképpen: "A mi mindennapi kenyerünket és egy pohár Coca Colát adj meg nékünk ma..."
Pápa: Erről szó sem lehet!
Coca Cola:1millió dollár támogatást kap az egyház!
Pápa: Nem!
Coca Cola: 10 millió dollár!
Pápa: Nem!
Coca Cola: Mért a pékek menyit fizettek?!

Denevérek
Egy református és egy evangélikus lelkész beszélget. Az evangélikus így panaszkodik:
- Képzeld, tele van denevérrel a templom padlása, és sehogy sem tudom elűzni őket. Nem tudsz valami jó módszert?
- Konfirmáld le őket, akkor egyiket sem látod többet!

Miért?
Egy lelkészt megkérdezi a kisfia:
- Apu, amikor vasárnap prédikálni készülsz, előbb mindig leülsz és lehajtod a fejed. Ilyenkor mit csinálsz?
- Tudod, fiam, megkérem az Urat, hogy adjon nekem egy jó prédikációt.
- És akkor miért nem ad?

Szőnyeg
Párizsban rázza a szőnyeget egy arab vendégmunkás az emeleti ablakban. Arra jár egy francia és felkiált:
- Mi van, Ali, nem indul?

Szerzetes
Egy fiatal fiú belép szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani.
- Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes.
Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót.
- Rossz étel - mondja a szerzetes.
A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót.
- Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes.
- Jobb is, ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást, mint panaszkodsz.

Hallottátok már!
Hallottátok már! Mit osztott el egyedül igazságosan az Isten? Isten egyedül az észt osztotta el igazságosan, mert még senki nem panaszkodott, hogy kevés lenne neki!

Tévedés
Kissé csúnyácska hölgy bemegy a gyóntatószékbe gyónni.
- Vétkeztem a hiúság bűnében, mert állandóan magam bámulom a tükörben, hogy milyen szép vagyok.
- Mire az atya: ez nem bűn, ez tévedés!

Generációs különbségek
Nagymama a kis unokájához:
- Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket!
- De nagymama, ez a porszívó.

Milyen a házasság?
Olyan, mint egy sivatagi délibáb. A távolban paloták, pálmák, tevék látszanak. Aztán amikor közelebb érsz, akkor eltűnik a palota, a pálmák, és kettesben maradsz a tevével.

Harmonikus élet
- Gyerekek, ki tudna mondani egy példát a harmonikus házaséletre? - kérdezi a tanárnő.
Móricka jelentkezik:
- Az én nagyszüleim harmonikusan élnek. A nagypapa horkol, a nagymama meg süket.

Hit csodálata
Két apáca megy az úton egy kocsival. Egyszer csak kifogy a benzin, ezért bemennek egy közeli farmra kérni egy keveset. A farmer, mivel nem talál más edényt, egy régi bilibe tölti nekik a benzint. Az apácák visszamennek az autóhoz, és éppen töltik bele az újonnan szerzett üzemanyagot, amikor arra megy egy rabbi és így szól:
- Nővérek, igaz, hogy a vallásukkal nem értek egyet, de a hitüket, azt igazán csodálom!

Skót karácsony
A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam, parketta...

A hosszú házasság titka
Egy műsorba meghívtak egy házaspárt, néni is, bácsi is 100 éves volt. A műsorvezető - a bácsihoz fordulva - nem hagyta ki az ilyenkor szokásos kérdést:
- Bácsi, maga szerint mi a hosszú élet titka?
Mire az:
- Tudja, amikor a feleségemmel összeházasodtunk, már vagy 75 éve, megegyeztünk, hogy ha elkezdünk veszekedni, nem folytatjuk tovább, hanem az egyikünk kimegy a házból. Hosszú életemet annak tulajdonítom, hogy rengeteget voltam friss levegőn!

Dalai Láma
Meghal a Dalai láma, és felkerül a Mennyországba. Isten személyesen megy érte a kapuhoz, beinvitálja. Miközben ülnek a felhőkön, Isten megkérdezi tőle:
- Nem vagy éhes, barátom?
- De igen, Uram, szívesen harapnék valamit.
Isten kinyit egy konzervet, odaadja a Dalai lámának. Az, miközben eszegeti a konzervet, lenéz a Pokol irányába, és azt látja, hogy a Pokolba került elkárhozott lelkek sült húst, kaviárt, lazacot esznek.
Másnap Isten ismét megkérdezi, nem éhes-e? A Dalai láma ismét igenlően válaszol, erre megint kap egy konzervet. A Pokolban ezúttal languszta, steak és pezsgő a menü.
Amikor harmadnap ugyanez játszódik le, a Dalai láma nem bírja tovább, és megkérdi:
- Uram, hogy van az, hogy én, aki mindig alázatosan éltem, soha nem vétkeztem, mindig csak konzervet kapok, míg a Pokolba kerültek fejedelmi lakomákat kapnak?
Erre Isten fejcsóválva:
- Tudod, itt fent kettőnkért nem érdemes szakácsot tartani...

Utoljára a nő
- Miért teremtette isten utoljára a nőt?
- Nehogy beleszóljon a teremtésbe.

Szeretet és humor
Szeretettel és humorral kell élni az életet. A szeretet a megértéshez, a humor pedig az elviseléshez kell.
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
18 teve
  2014-07-27 14:20:26, vasárnap
 
 


Link

Egy apa 17 tevét hagyott örökségül három fiára.
Ezt írta a végrendeletében:
A legidősebb fiú örökli az összes teve 1/2 (fele) részét, a középső fiú az összes teve 1/3 részét, míg a legkisebb fiú megkapja az összes teve 1/9 részét.
Elkezdtek veszekedni, mert a 17 tevét sehogyse tudták megfelelően szétosztani, majd elmentek egy bölcs emberhez.A bölcs elolvasta a végrendeletet, majd előhozott egy tevét, hozzátette a 17 tevéhez, így lett 18 teve.
18 fele = 9, 18 egyharmada = 6, 18 egykilenced része = 2
9 + 6 + 2 = 17
Így minden fiú megkapta a neki járó örökrészt és a bölcs ember is visszakapta a tevéjét.
Tanulság: fontos a tárgyalókészség és jó problémamegoldó készség, hogy mindig megtaláljuk azt a bizonyos tizennyolcadik tevét.
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
Erdély-3D gyönyörű!!!!!
  2014-07-27 14:18:04, vasárnap
 
 


Link

Kattints a szövegre és csodálatos képek tárulnak eléd!: Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Villámgyors kakaós csiga
  2014-07-27 14:00:28, vasárnap
 
 


Link

Forrás: Link

Van egy jól bevált kakaós csiga receptem, melyet évek óta használok/sütök és nagyon szeretjük, de most nem ez fog következni, majd legközelebb! :) Ugyanis Zsuzsa villámgyorsan elkészíthető csiga verziójának annyira megtetszett a tésztája, hogy azonnal meg kellett sütnöm! Mit mondjak? Az íze valami isteni, és annyira jó puha, olyan, mint gyermekkorom kakaós csigája, amit annak idején a boltban árultak (persze nem szabad túl sütni, mert akkor kérgesebb lesz szerintem > nekem sikerült eltalálnom a sütési időt, így egy szuper puha csigát kaptam). Ezt a receptet kerestem már évek óta, és végre rátaláltam! Tényleg villámgyors-e? IGEN! Ez ugyanis nem kelt tésztából van, hanem túrós-olajos, sütőporos tészta > pikk-pakk össze lehet állítani a tésztát, nyújtani, sütni és már kész is van! (Én sütéssel együtt 30-35 perc alatt elkészítettem - bár az én sütőmben gyorsan megsül minden, de Ti is elkészültök vele 50 perc alatt, majd meglátjátok.) Garantáltan sikert lehet vele aratni!!! Egyetlen gond van vele - ez az adag túl kevés, legközelebb dupla mennyiségből sütöm.




Link

Hozzávalók a tésztához: (ebből a mennyiségből kb. 14 közepes méretű csiga lesz)
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- fél dl tej
- 5 evőkanál olaj
- 10 dkg porcukor
- csipet só
- fél csomag sütőpor

Töltelékhez:
- kb. 1 evőkanál olaj (a tészta lekenéséhez a töltelék alá)
- 4 evőkanál porcukor
- 2 csapott evőkanál kakaópor




Link

Elkészítés:
1. Kézi mixerrel a túrót és a porcukrot összekeverem, fokozatosan adom hozzá a tejet, majd az olajat.
2. Ezután már kézzel dolgozom bele a sütőporral és pici sóval elkevert lisztet.
3. Enyhén lisztezett felületen kinyújtom a tésztát és olajjal lekenem.
4. A kakaós porcukor keveréket egyenletesen rászitálom a tésztára, feltekerem és kb. 2 cm-es csigákat vágok belőle.
5. Sütőpapíros tepsire teszem és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15 percig sütöm légkeveréses sütőben. (Persze lehet sima sütőben is sütni, de valószínű, hogy abban picit több ideig tart.) Nem érdemes túl pirosra sütni, mert előfordulhat, hogy akkor kicsit kérgesebb lesz és nem lesz annyira puha > inkább fehérebbek maradjanak a csigák, mert úgy egészen biztos, hogy nagyon finom puha marad.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Finomságok  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2312
  • e Hét: 5748
  • e Hónap: 16762
  • e Év: 122906
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.