Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Partközelben
  2014-07-04 22:06:53, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Megpihent oroszlánok
  2014-07-04 22:05:27, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Elefántcsalád
  2014-07-04 22:04:26, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Hé! Várj csak!
  2014-07-04 22:03:27, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Egy szerető család
  2014-07-04 22:02:25, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Festett arccal
  2014-07-04 22:01:05, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Júliusi álomüzenetek
  2014-07-04 18:46:45, péntek
 
  Legújabb kisfilmünkben terjedelmi okok miatt nem hangzanak el az éjszakára vonatkozó üzenetek, de az álomfejtéshez szükséges információkat jelen levelünkben átadjuk. Egyéni, az álmainkban dominánsan megjelenő szimbólumrendszerünk megfejtéséhez, és megértéséhez nyújtanak segítséget az álomidő éji égi jelei, s mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani jelen igen terjedelmes levelünkben.
Levelünk alján, a ,,reklámblokk" után természetesen most is közöljük a következő hétre vonatkozó ,,Gyógyító, és spirituális időintervallumokat".
A nappalokra vonatkozó júliusi csillagüzeneteket a www.asztrozofia.hu -ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva nézheti meg. Fontos! A filmben szereplő üzenetek a jelen levelünkben leírt álomüzenetekkel együtt alkotnak egészet!
Az álmok jelentősége óriási. Az alvás, vagyis az ,,odaát cselekvés" idejében nélkülözhetetlen erőket, beavatásokat, tanításokat, és útmutatásokat kapunk, Ezekkel egészül ki az evilágban szerzett élményeinkkel, tudásunkkal, inspirációinkkal az életünk. Éji utazásaink, az álmaink megfejtéséhez a legnagyobb segítséget az éji, égi őrtüzek, a csillagok adják. Minden nép mágikus hagyományában nagy jelentőséggel bírnak az álmok. Mi, magyarok gondoljunk csak Emese varázslatos történetére, melynek a különböző rétegeit felismerve, és megértve bizony a mai napig szóló tanításokkal gazdagodhatunk. Emese álmát pedig mi álmodjuk tovább...

Júliusi álomüzenetek:

Július 1 - 2-ra virradó éjjelen a ,,feltételek nélküli szeretet" eléréséhez, mely a sebezhetetlenség eléréséhez szükséges, nyújtanak segítséget az álmaink.

2 - 3-ra virradó éjjelen az ösztönerőink uralásához, valamint a szükséges, adott esetben radikális átalakításokhoz kapunk segítséget.

3 - 4-re virradó éjjelen a beavató álmoké a főszerep, de az életünk rendezésre váró dolgaihoz is üzeneteket kapunk.

4 - 5-re virradó éjjelen mutatnak rá az álmaink arra, hogy mely dolgokat kellene már elengednünk, s milyen minőségeket kéne elhagynunk ahhoz, hogy nagyobb belső varázserőkkel rendelkezhessünk.

5 - 6-ra virradó éjjelen a belső erőinkkel, esetleg belső küzdelmeinkkel ismertetnek meg az álmaink. Az erők, és a küzdelmek célja ebben az esetben az előrelépés, a magasabb szintre emelkedés elérése.

6 - 7-re virradó éjjelen a ,,hozzánk közel álló" angyalok üzenetével gazdagodunk, tehát elalvás előtt érdemes megszólítani őt/őket a kérdésünkkel, kérésünkkel.

7 - 8-ra virradó éjjelen a múlttal kapcsolatos feladataink, amelyeknek már eljött újra az ideje, mutatkoznak meg az álmainkban. Ha idős emberrel álmodunk, akkor ő az egyik mesterünk belső megtestesítője.

8 - 9-re virradó éjjelen kifejezetten tanító, a jövőnkre vonatkozó útmutatásokat hordozó álmokat kapunk, melyekben hangsúlyossá válik az emelés, a kiemelkedés üzenete.

9 - 10-re virradó éjjelen az ember szintje feletti világok, minőségek mutatkoznak meg az álmainkban, hogy szükség esetén ki tudjunk emelkedni az anyagi világok beszűkültségéből.

10 - 11-re virradó éjjelen a gyógyítás, a regenerálódás energiái dominálnak, de a belső energiáink működtetéséhez is kapunk segítséget. Ezek az álmok is beavató jelentősséggel bírnak!

11 - 12-re virradó éjjelen lelkünk mélyebb összefüggéseibe nyerünk bepillantást, de a gyökeres változtatás, mely az időbeosztásunkra vonatkozik, szükségessége is megjelenik.

12 - 13-ra virradó éjjelen találkozunk önmagunk azon belső inspirációival, melyek a magasabb dimenziók felé tudnak repíteni minket. A repülés, a szárnyalás tanításait kapjuk meg most az álmainkban.

13 - 14-re virradó éjjelen a ,,múltunkból hozott" tisztáznivalóinkat, és feladatainkat mutatják meg az álmaink.

14 - 15-re virradó éjjelen az emberi kapcsolatainkban lévő valóban lényeges megbeszélnivalóinkra világítanak rá az álmaink, hogy igazi harmóniát tudjunk teremteni a társainkkal. Most is ,,emelő" típusú jeleket, üzeneteket kapunk.

15 - 16-ra virradó éjjelen a ,,tiszta, és szabad" jövő megteremtését segítik az álmaink. A beavató mesékben szereplő táltos paripa most hozzánk érkezik el, hogy a valódi célhoz segítsen minket.

16 - 17-re virradó éjjelen az előző életeinkkel kapcsolatos, de a jelen életünkre vonatkozó összefüggéseket mutatják meg az álmaink. Táltos paripánk még ezen az éjjelen is velünk tart!

17 - 18-ra virradó éjjelen megjelenő álmaink lényegét úgy lehet egyszerűen megfogalmazni, hogy ,,meglépjük a nagylépést", az új célok elindulása érdekében. Nos, ebben segítenek most az álmaink.

18 - 19-re virradó éjjelen álmainkban az életünk lényeges dolgai összegződnek. Az összegzést, a megoldáshoz, és a felemelkedéshez szükséges üzenetek követik.

19 - 20-ra virradó éjjelen önmagunk, önmagunk elől is elrejtett részével fogunk ,,kommunikálni". Ez az éjszaka a belső világunk teljesebb megismerését segíti. Érdemes ezen az estén korán nyugovóra térni!

20 - 21-re virradó éjjelen a termékeny erőink jelentkeznek az álmainkban. Ezen energiák ismerete, és működtetése azért fontos, mert ezekkel tudunk valódi biztonságot teremteni az életünkben, anyagi szinten is.

21 - 22-re virradó éjjelen igen érdekes tanításokat kapunk, ugyanis arra láthatunk rá, hogy hogyan működtetjük a gondolkodásunkat. Megértjük, és szükség esetén át is alakíthatjuk a gondolkodásunkat (mellyel a valóságunkat alkotjuk!) az álmaink segítségével.

22 - 23-ra virradó éjjelen látjuk meg azt, hogy mit szükséges legyőznünk önmagunkban ahhoz, hogy magasabbra emelkedhessünk. Mindezek mellett a szabadság teljesebbé tételéhez, és/vagy eléréséhez is segítséget kapunk.

23 - 24-re virradó éjjelen újra beavató álmokat kapunk. A beavatás most az elengedés mágiájáról szól. Az álmok tehát abban segítenek most, hogy észrevegyük azokat a dolgokat, társakat, berögzöttségeket, szokásokat, káros szenvedélyeket, melyeket már el kell tudnunk engedni. Elengedni azért, hogy tovább tudjunk fejlődni spirális utunkon.

24 - 25-re virradó éjjelen a lelkünkben szunnyadó magas művészet, égi harmónia képei, hangzatai jelennek meg, csendülnek fel. A kapcsolatainkban lakozó magas üzeneteket értjük meg jobban, de a ,,halhatatlan énünk" is ránk mosolyog ezen az éjszakán.

25 - 26-ra virradó éjjelen álmainkban elsősorban a nappal történései folytatódnak. Az otthoni, az anyasággal, anyával kapcsolatos, illetve a családi dolgaink teljesebb megértését segítik ezáltal a ,,túloldali" képek, élmények, üzenetek.

26 - 27-re virradó éjjelen lesz Újhold. A Nap, a Hold, és a Jupiter háromszöge álmainkban a lelkünkre való rálátást segíti azért, hogy a bennünk lakozó bölcsességet is világosan láthassuk. Egyszerűbben mondhatjuk úgy is, hogy a ,,hozott tudás" felszínre hozatala történik meg az álmainkban.

27 - 28-ra virradó éjjelen a Rák ollóját elérő Hold az Uránusz ,,támogatásával" mutatja meg azt, hogy mely külső és belső dolgainkat kellene végre mintegy ,,levágnunk" magunkról azért, hogy teljesebb szabadságban élhessük az életünket.

28 - 29-re virradó éjjelen a múltunk lényeges mozzanataira, és az ösztönvilágunkra láttatnak rá az álmaink. Álmaink célja itt az, hogy megtanuljuk még teljesebben uralni az ösztöneinket, s ne ők hatalmasodjanak el időről - időre rajtunk. Ennek az ,,uralkodói képességnek" a megszerzése kulcsfontosságú a spirituális úton!

29 - 30-ra virradó éjjelen sorsunk magasabb összefüggéseire pillantunk rá az álmainkban. Megérthetjük azt, hogy örömeink, de adott esetben a szenvedéseink is milyen kozmikus összefüggésbe illeszkednek. Itt fontos tudnunk azt, hogy minden személyes élményünkkel nem csak mi, hanem az Univerzum is gazdagodik.

30 - 31-re virradó éjjelen a bennünk levő alkotó, kreatív képességeinket tudatosítják az álmaink. Mindezek mellett segítenek abban is, hogy rend legyen az életünkben.

És végül július 31 - augusztus 1-re virradó éjjelen olyan tanításokat kapunk, amelyekkel a kapcsolati problémáinkat tudjuk megoldani, illetve problémák hiányában segítenek abban, hogy a társaink által felénk közvetített (ez részükről nem tudatos!) tanításokat megértsük. Ezen az éjszakán mutatják meg az álmaink azt is, hogy mely dolgainktól kell eltávolodnunk ahhoz, hogy teljesebb harmónia köszönthessen be az életünkbe.
Jegyzeteljük le az álmainkat, majd vessük össze az itt leírt üzenetekkel. A megfejtés érdekében ne csak racionálisan akarjuk megérteni a jeleket, hanem meditatív, merengős állapotban is idézzük fel az álomképeket. Ne feledjük azt sem, hogy egy álom üzenete +/- 7 nap! Ha vezetünk álomnaplót, akkor könnyedén felismerjük azt, hogy az adott álom a benne lévő tanítás mellett, melyik nappali történésünkre hordoz választ, avagy üzenetet.
Július hónapban is jó álom, és életfejtést kívánunk!
Szeptemberi kezdéssel új asztrozófia - asztrológia tanfolyamot indítunk Miskolcon is. Erre regisztrálni Lizakovszky Rékánál a vojkuj@yahoo.com címen lehet.
Októberi kezdéssel New Yorkban (USA) indul új asztrozófia - asztrológia kurzusunk. Érdeklődni és jelentkezni Gecse Ildikónál lehet a 347-424-0467-es számon, illetve a deeksha68@gmail.com e-mail címen.
Sokak kérésének eleget téve adjuk közre új, budapesti asztrozófia - asztrológia tanfolyamunk kezdésének az időpontját:
2014. szeptember 9. kedd, 17.00 óra, Soter klub.
VI. Budapest, Dessewffy u. 53.
Információ, és előzetes regisztráció az alábbi telefonszámokon lehetséges:
06 70 384 2544, 06 70 223 0890, 06 1 331 8186.
Az iskola 2 + 1 éves, az órák kéthetenként, 17.00 - 20.45-ig kerülnek megtartásra.
Gyógyító, és spirituális időintervallumok 2014. július 7 - 13-ig:
Az előttünk álló héten a gyógyítás, az öngyógyító módszerek, meditációk, légző-, és energiagyakorlatok végzésének legoptimálisabb időintervallumai:
Az első gyógyító, spirituális, és beavató időintervallum déli irányba fordulva érzékelhető 10.00 - 13.35 óra között.
A második gyógyító, és spirituális időintervallum keleti irányba fordulva 17.00 - 20.15 óra között érzékelhető.
JÓ GYÓGYULÁST, GYÓGYÍTÁST, IGAZI BEAVATÓ ÉLMÉNYEKET, ÉS FÉNYES FELISMERÉSEKET KÍVÁNUNK!
Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu -n!
Minden nap, minden pillanat csillag - bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.
Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!
Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

Link
Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Kis jaguár
  2014-07-04 15:20:44, péntek
 
  Először született jaguár a győri állatkertben- megmutatjuk! (képekkel)

A győri Xántus János Állatkertben első alkalommal tapasztalhatták meg, milyen az, ha világra jön egy kicsiny jaguár. A keddi első orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a két és fél kilós jószág egészséges és nőstény.




Link

Az anyukának ez volt az első ellése, ilyenkor pedig előfordul, hogy egyetlen utódot hoz világra. Ennek előnye, hogy a kölyök több anyatejhez jut, így gyorsabban és erősebbre növekszik - mondták el az intézmény szakemberei, akik jelezték: felmerült a gondolat, hogy pályázaton keresnek nevet a kis jaguárnak.




Link

A kölyök anyja, Zoia 2011 májusában a krakkói állatkertben született és a következő év telén érkezett a kisalföldi megyeszékhelyre. Azért esett rá a választás, mert csapatban nevelkedett és saját anyja gondozta, így ő is megtanulhatta, megtapasztalhatta, hogyan kell egy kölyköt felnevelni.




Link

Zoia párja Chico, a kézzel nevelt fekete jaguár, mely 2010 nyarán született a Szegedi Vadasparkban, de két nap után el kellett venni anyjától, mert az nem szoptatta. A mostanra apává érett jaguárkölyök egy hónapos korában került Győrbe.




Link

A jaguároknál a fiatal hímek 3-4 éves koruk körül, a nőstények 1 évvel korábban érik el az ivarérettséget. A nőstények 90-110 napos vemhességi idő után kb. 1-3 kölyöknek adnak életet, közülük - ha a vadonban nevelkednek - átlagosan 1-2 éri meg a felnőttkort. A kicsik vakon jönnek a világra, 2 hét után kezdenek látni. Két évig maradnak az anyjukkal, mielőtt elkezdenének terület után kutatni. Átlagos élettartamuk a vadonban 10-11 évre becsülhető, fogságban akár 20 évig is elélhetnek - írja a Wikipédia.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Gabriel García Márquez: A szív memóriája
  2014-07-04 15:17:28, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Amby Burfoot: A negatív gondolkodás határt szab
  2014-07-04 15:16:30, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2848
  • e Hét: 6284
  • e Hónap: 17298
  • e Év: 123442
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.