Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Megtaláltuk a vallásgyalázó köcsögöt is
  2014-07-07 22:19:57, hétfő
 
  Megtaláltuk a vallásgyalázó köcsögöt is

Olaszországból importált buzihulladék, lételeme a kereszténységet kifigurázni, mocskolni.

A linken elérhető a buzivonulás legnagyobb férgének az adatlapja is:

http://deres.tv/20140707/megtalaltuk-vallasgyalazo-kocsogot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az új családügyi államtitkár, Novák Katalin azt nyilatkozta
  2014-07-07 22:18:04, hétfő
 
  "Az új családügyi államtitkár, Novák Katalin azt nyilatkozta: a fiatalok azért házasodnak össze, mert meghallották, hogy a kormány ezt üzeni nekik meg családot is ezért alapítanak. Főleg, akik idén január és április között házasodtak össze, azok biztosan “meghallották a kormány üzenetét."
Így sikerült tálalni a családügyi államtitkárnak a hírt, hogy a KSH szerint év elején nőtt a házasságkötések száma.
Ezek szerint 2012-ben és 13-ban vagy nem üzent a kormány arról, hogy a házasság jó, vagy nem hallották meg a fiatalok.
Vagy az is lehet, hogyha nő a házasságok száma, akkor az a kormány érdeme, de ha nem, akkor annak más okai vannak."
http://444.hu/2014/06/29/a-fiatalok-azert-hazasodnak-ossze-mert-meghallottak-hogy -a-kormany-ezt-uzeni-nekik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány mondta: a bűncselekmé
  2014-07-07 22:15:13, hétfő
 
  Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány mondta: a bűncselekmények nagy részét cigányok követik el!
Ezért aztán kirúgták az állásából. Mert igazat mondott!!! Közvéleményt kutatott a baloldal, és támogatni fogják az önkormányzati választáson. Az Együtt-PM nem támogatja, de függetlenként a többi baloldali igen.
Érdekes dolog ez a rasszistázás!! Ha magyart gyaláznak, az nem rasszizmus, az nem antiszemitizmus! A saját hazánkban ezt művelik (mert művelhetik!) velünk!
Cigánybűnözés az nincs, de arról viszont van statisztika, hogy a börtöntöltelékek 85 százaléka cigány.

Kapják be a kettős mércés lófütyit!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bulgária választhat: az ország érdekeit nézi, vagy az amerik
  2014-07-07 22:06:26, hétfő
 
  Bulgária választhat: az ország érdekeit nézi, vagy az amerikai zsidó oligarchákét
2014. július 07. 17:52
Hunhír.info

Moszkva abban reménykedik, hogy Szervej Lavrov orosz külügyminiszter ma kezdődött kétnapos szófiai látogatása során előrehaladást sikerül elérni a Déli Áramlat gázcsővezeték bulgáriai szakaszának megépítése kérdésében. Ezt az orosz külügyminisztérium közölte a RIA Novosztyi jelentése szerint.

Lavrov bolgár kollégája, Krisztian Vigenin meghívására tárgyal Szófiában. Vigenin azt a reményét fejezte ki, hogy folytatódik a Déli Áramlat gázcsővezeték építése Bulgária területén, mégpedig néhány hét múlva, amint az Európai Bizottság megfelelő magyarázatokat szolgáltatott. A projekt megvalósítása során akkor támadtak akadályok, amikor június elején Plamen Oresarszki bolgár miniszterelnök amerikai zsidó szenátorokkal történt találkozója után azt az utasítást adta, az építkezést szüneteltetni kell az Európai Bizottsággal tartandó konzultációig.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76581
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balogéknak ez sem elég: fiatal lányt szurkáltak össze a rabl
  2014-07-07 22:04:40, hétfő
 
  Balogéknak ez sem elég: fiatal lányt szurkáltak össze a rabló kancigányok
2014. július 07. 13:23
Hunhír.info

kesesgyilkos250.jpgKét CIGÁNY VADÁLLATOT keres a rendőrség, akik múlt pénteken Debrecen belvárosában megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt. A polkorrekt rendőrök megint nem merik közölni az emberállatok származását, noha mindenki tudja, hogy ismét gyenge, védtelen magyart vagdaltak össze a brutálisan kegyetlen CIGÁNY rablók.

A rendelkezésre álló adatok szerint pénteken délelőtt Debrecenben a Hatvan utcában - a Múzeum közben - sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és feltartóztatott.

Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd egyikük késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették a nő értékeit, majd elmenekültek a helyszínről (Az MTI más forrásból származó információi szerint a nőt a mentők könnyű, vágott sérülésekkel vitték kórházba).

Az ismeretlen tettesek körülbelül 20 éves, 170-180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfiak, akik közül az egyik piros, míg társa szürke színű pólót viselt - így a bűnözőmosdató rendőrség.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=76574
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így mutyizza el lakásunkat a végrehajtó maffia egy hatezer f
  2014-07-07 22:00:47, hétfő
 
  2014-07-07. 21:10
Így mutyizza el lakásunkat a végrehajtó maffia egy hatezer forintos parkolási bírság miatt - Császti pénzért bármire képes

Gyilkos Császti 6000 forintos parkolóbírságért 200 millás ingatlant árvereztetett el, mutyizta el az alvilági bandájával. Az utóbbi négy évben a kormány tétlenkedése, lefizetett törvényhozók végrehajtók számára kedvező törvénymódosításai, lefizetett hatóságok tétlensége odáig vezethet idehaza, hogy egy 6000 forintos parkolási bírság behajtása 200 millás ingatlanvesztéssel járhat. Hazánkban minden tényező adott, hogy ilyesmi megtörténhessen.

Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke
Itt van "gyilkos" Császti, az MBVK alelnöke, akit már bemutattunk elégszer olvasóinknak, pénzért bármire képes. A végrehajtói maffiának vannak parlamenti lobbistái, képviselők és államtitkárok, akik a végrehajtók számára kedvező törvényeket hoznak vagy hagynak hatályban, és a felügyeletet sem gyakorolják, csak a zsebelést és vámszedést. Vannak ügyészek és bírák a végrehajtók zsebében, akikről szintén tájékoztattuk már a közvéleményt. Széles elvtársról is lerántottuk a leplet, hogyan fosztogatja ő is a népet fideszes oligarchaként, vesz részt a végrehajtó üzletágban érdekeltségeivel, hogyan próbálja betolni emberét (Schmidt Zoltánt) a végrehajtó kamara vezetői székébe.
Az alábbi eset is csak megítélés kérdése, de mi megpróbálunk segíteni az ügyészségnek, hogy azt olvassák ki a történetből, ami valójában történt.
Dokumentummal alátámasztva mutatjuk be, hogyan lopja el a "gyilkos" Császti Ferenc, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara alelnöke az adósok pénzét. Példánkat BÁRKIRE lehet alkalmazni, akinek van bármilyen hitele és akárkinek, akármilyen aprósággal tartozik. Ez már elég a nemrég hivatali visszaélésben is vádlott, magát természetesen ártatlannak beállító balhés fővégrehajtónak arra, hogy ne csak a jelen esetben parkolási díjhátralék végrehajtásáért neki járó kb. 12 000 forintot zsebelje be, hanem rátelepedve minden vagyonra, további 12 millió forintot is lehúzzon.

Rákattintva nagyítható

Történetünkben Tibor egy szombathelyi kiruccanása során nem vett parkolójegyet úgy 2007 környékén. Ez ugye bárkivel előfordulhat, főleg a mostani kaotikus parkolási rendszerben. Nem tudhatjuk, hogy ez neki szokása volt, vagy csak előfordult, de ez mindegy is az ügy szempontjából. A lényeg, hogy valamiért a pótdíjat sem fizette, de ez is bárkivel megeshet. Végül 2008-ban a Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt. nem várt tovább a 6 000 forintjára és végrehajtásra adta az ügyet. Így került szerencsétlen Tibor ügye - lévén a balhés Császti vadászterületén lakik - a rablóvezérhez. Mint írtuk, ha korrekten végigviszi a végrehajtást, kb. 12 000 forint üti a markát, ami már eleve több, mint amit megérdemel. Valószínűleg valamelyik nála dolgozó csicska láthatta, hogy a "komoly" tartozást felhalmozó Tibor rendelkezik egy devizahitellel terhelt, új építésű lakással, és ezt jelezte balhés főnökének.
Na, most jön az okosság, mert egy végrehajtást lehet csinálni jól, rosszul és jövedelmezően. Ha ilyen üggyel találkozik a balhés gyilkos, akkor először tájékozódik, majd kivár, és kézbe veszi az irányítást. Első és legfontosabb dolog, hogy az adós ne, vagy csak határidőn túl szerezzen tudomást a végrehajtásról, mert akkor még kifizetné a tartozást, ami 6 000 forint és járulékai, ami a bűnöző végrehajtóvezérnek kevés. Viszont, ha nem kapja meg az értesítőket, önként nem áll helyt a parkolásért, lehet tovább folytatni az eljárást.
Mivel parkolásról van szó, most nyer értelmet az a kifejezés, hogy a parkolódíjat adók módjára kell behajtani.
Ezt már sokat hallottuk, csak nem mindenki tudja mit jelent. Ilyenkor ugyanis a végrehajtót nem köti a fokozatosság, vagyis a tartozást mindig az adósra nézve legkevésbé terhes dolgon kell végrehajtania, mint normál végrehajtások esetén, hanem azonnal rá mehet gyakorlatilag bármire, ami az adós nevén van. Ez történt most is. A 2008-ban indult végrehajtás során gondosan figyeltek arra, hogy Tibor ne tudjon az eljárásról és ne tudja befizetni a parkolást. Így 2014-ben az eredménytelen eljárásra hivatkozva Császti végrehajtás alá vonta Tibor lakását a II.kerületben. Mivel a lakáson volt bejegyezve 556.813,12 svájci frank (ez kb. 190 millió forint) hiteltartozás az AEGON Zrt. javára, a balhés Császti felhívta a bankot, hogy csatlakozzanak a végrehajtáshoz, különben nem kapnak az árverezésre kerülő lakás árából. A bank ilyenkor nem tud mit tenni, fut a pénze után. Először is felmondja a hitelszerződést, függetlenül attól, hogy fizetik azt, vagy sem. A felmondás indoka ilyenkor az, hogy megszűnik a jelzálog-biztosíték, ezért vagy visszafizeti a teljes összeget, vagy ők is megindítják a végrehajtást.
Ez történt, Császti kapzsiságának köszönhetően Tibor 6 000 forintos parkolási pótdíja miatt elbukta budai lakását és még tartozása is maradt, csak azért, mert így a 12 000 forint végrehajtási jutalék helyett 12 millió forint üti így a legbalhésabb végrehajtó, egyben kamarai alelnök ragacsos markocskáját. Az meg már végképp nem érdekel senkit, hogy a kb. 190 millió forint hitellel terhelt ingatlan potom 45 millióra értékelték a haveri becsüsök, csak hogy legyen rá vevő kb. 35 millióért.
Ha Császti cikkünkre reagálva megint az nyilatkozza valamelyik hiteles médiának, hogy nem így van, nézzük meg az Árverési Hirdetményen található ügyszámok keletkezési évét. A parkolás miatt a végrehajtást 2008-ban rendelték el Császtinál az 1499. sorszámon, míg az ingatlan miatt 2013-ban rendelték el a végrehajtást 1512. és 1513. sorszámokon. Nagyjából ennyi időre van szükség, hogy parkolási tartozás miatt eladjanak egy egész lakást.
Sajnos, ez csak egy ügy, az ezerből. Nem csak Tibornak ez a sorsa, hanem mindenkinek, ha a balhés Császti, vagy valamelyik tanítványa kiszemel, mert van mit elvenni tőled, legyél fiatal vagy nyugdíjas, gazdag vagy szegény, mire tudomást szerzel a tartozásodról, semmid nincs, mert elvették... Vajon a végrehajtók virágkora mikor ér véget? Mikor lesz rend a végrehajtások terén? Mikor fogják elszámoltatni és börtönbe csukni az egész MBVK vezérkarát?
Folytatjuk
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/130094/#ixzz36oZaznvZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok
  2014-07-07 12:00:35, hétfő
 
  A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok
Posted on 2014-06-05 Szerző: Admin

Az amerikaiak nyomakodnak Kelet-Európába
Obama, illetve ,,tanácsadói" (értsd: a háttérvezetés, azaz az USA valódi irányítói) úgy gondolják, hogy az egyre növekvő belső gondokról úgy terelhetik el a figyelmet legjobban, ha ismét ráerősítenek a lakosság, vagy valamelyik ,,demokrácia" veszélyben van és ,,nekünk kell megvédeni" hagyományos dogmájára.
Ezt az amerikaiak többnyire mindig be is veszi, de ha ők nem is a ,,képviselőik" mindig. Így aztán mindig jut pénz is az efféle hadműveletekre, annak ellenére, hogy az USA egész belső rendszere recseg-ropog immár évek óta.
US-economic-collapseJelenlegi fő célpontok a Szíria, Ukrajna, (óvatosan, szőrmentén Kína és Oroszország)

Ahogy a britek anno ,,pénzzel és pórázzal" tartották fenn hatalmukat a gyarmataikon - amíg tudták, úgy szeretné ezt megtenni az USA is.
Csakhogy az Egyesült Államok összes vezetője, erre teljesen alkalmatlan. Az volt régen is, az most is. E kérdésben mindig is az európai, főként a brit politikusokra volt utalva.
Az USA alkalmatlansága arra, hogy a világ vezető hatalma legyen, - bármennyire is szeretné, és hangoztatja amolyan önhipnózisként-, egyszerűen nem vált be a történelem során.
Noha próbálták ezt elhitetni nem csak magukkal, hanem a világgal is, ezzel együtt ez sosem működött a történelem során.
Az USA a cionista bankárkaszt és szervezeteik által irányított bábállam volt eddig is és most is az, ami egy-két ritka kivételtől eltekintve a rövid amerikai történelem során nem is változott. Ebből következően, pusztán a világ csendőre kétes címet sikerült kivívniuk. Ezen irányítók mentalitásából fakadóan az USA eszköztára a fizikai erőszakra, a katonai erőre, a zsarolásra, politikai és gazdasági gyilkosságokra, pénzügyi és gazdasági erőszakra korlátozódott mindig is.

A belső problémákról el kell terelni a figyelmet
Obama (akinek hozzáértése, szónoki képességében merül ki) illetve a jelenlegi amerikai vezetés ön- és világhipnózisa, miszerint ,,Amerika a világ vezető hatalma" nem csupán azért siralmas, mert nevetséges és nyilvánvaló hazugság, hanem azért is, mert a belső problémákat képtelenek kezelni, és az amerikai emberek elkezdtek gondolkodni - noha ennek megakadályozására is elkövettek mindent.dollar_end
Márpedig ez földinduláshoz vezethet, NATO megszállás, Ukrajna, Szíria, Irak, stb. országokban történő katonai beavatkozás ide-vagy oda, az amerikaiak, főként a fehér emberek előbb-utóbb megindulnak, hogy rendet tegyenek saját sorsukban.

Az USA helyzete kívül se jobb, mint belül, jelenlegi szövetségesei elég kelletlenek, az alárendelt országok, csak a pillanatot várják, amikor megszabadulhatnak az USA-tól, az ellenlábasaik, mint pl. a BRICS, az Eurázsiai Unió, a Vámunió pedig egyre erősebbek, és ott tesznek keresztbe a cionista globalista terveknek, ahol csak tudnak. Márpedig sok területen tudnak.

A NATO mint univerzális megoldás
nato_secret_war_on_syriaAnnak ellenére, hogy az atlantisták mindent megtesznek a zavarkeltésre, pl Ázsiában, Dél-Amerikában, Közel-Keleten vagy Afrikában ez egyre kevésbé hozza meg az elvárt eredményt. Az ellenlábasaik összefogásában, együttműködésében nem igen sikerült zavart kelteni, vagy éket ütni közéjük. Tetejében az EU-ban váratlan irányba indultak el a dolgok, az eu-szkeptikusok, és a nemzeti érdekeket szem előtt tartók megerősödtek a cionisták által erőltetett globalizmust támogatókkal szemben. Már Kelet- Európa sem egységes a NATO megszállásuk engedélyezése tárgyában, ahogy az ukránoknak adandó gázellátásban, vagy az Oroszországgal szembeni szankciók alkalmazásában sem.
Most a csehek jelentették ki, hogy semmi szükség arra, hogy a NATO erősítse katonai jelenlétét Európában, ráadásul ez nem is indokolt.
Amúgy ennek célja nem Európa védelme, (az USA indoklása szerint) ugyanis Oroszország nem fenyegeti Európát - az USA-val ellentétben-, a NATO-megszállás célja nem más, mint Oroszország provokációja, illetve az európai, főként kelet-európai országok (kivéve Lengyelország) megfélemlítése, és erőszakos belekényszerítése egy oroszellenes együttműködésbe.

A bankárkaszt mindig hazudik, mindent letagad és mindenkit lefizet
Amikor a cionista pénzoligarchák Ukrajna megsegítéséről papolnak, valójában a civil lakosság elleni összehangolt terrorcselekményeket hajtatnak végre és finanszíroznak, illetve vesznek részt benne tevőlegesen is, - melybe ráadásul igyekeznek több európai országot is bevonni. Valójában Ukrajna totális kifosztásáról szól a történet, illetve az ukránok életfeltételeinek totális elvételéről, valamint az ott élő országnyi orosz ember módszeres kiirtásáról. No és persze ezzel Oroszország meggyengítéséről, illetve megtámadásának előkészítéséről. (erről korábban, több cikkünkben is részletesen írtunk)

Ezt a cionista forgatókönyvet támogatják a saját médiabirodalmaikkal is (BBC, NBC, CNN, Reuters, UP, Times, Al Jazeera stb).

A cionista lobbi vezette USA már korábban 5 milliárd dollárt (illetve értéktelenedő papírt) ölt bele a zsidó vezetésű terroristák segítségével végrehajtandó ukrán puccs előkészítésbe. További pénzeken kívül amerikai zsoldosokat küldött ezerszámra, valamint támogatta a fasiszta jobb szektorosok kiképzését és felkészítését.
Arról ne feledkezzünk meg, hogy a NATO, bár elméletileg egy katonai szövetség, de ténylegesen az USA által irányított és vezetett szervezet. Vagyis az USA ,,katonai potenciáljának"kiterjesztése.
NatoA szokásos sunyi módján, most az USA úgy tesz, mintha a NATO csak az európai országok védelmére érkezett volna Kelet-Európába, miközben arra próbálja felbujtani az egyes tagországokat, hogy ők maguk önállóan támogassák az ukrán terrort és keveredjenek emiatt konfliktusba az oroszokkal. Miért is? Nos, hogy ezt követően majd jöhessen a világ csendőre és atlantista ,,igazságot szolgáltasson". Ügyes! Nemde?

Lengyel ország esetében sajnálatosan már a kezdetektől nyitott fülekre talált ez a cionista agyszülemény, hiszen a lengyelek évszázados orosz ellenességére apellált, - nem is eredménytelenül. Sajnálatosan a lengyelek (legalábbis politikusaik) józan esze és realitásérzéke behódolt a történelmi orosz ellenességüknek. Arról nem is beszélve, hogy titokban a lengyelek már korábban együttműködtek az ukrajnai puccs előkészítésében a cionistákkal, ugyanis a zsidó vezetésű terrorista jobb szektorosok jó részének, katonai és elméleti felkészítése zajlott náluk (is!).

Amúgy nálunk, magyaroknál is bepróbálkoztak ezzel a történelmi ellentétre alapozott módszerrel, amikor Kárpátalja visszaszerzését forszírozták. Ez utóbbihoz annyit, hogy a kárpátaljai magyarok remekül elvannak a mostani státuszukban, a magyar támogatásukkal és eszük ágában sincs az ,,anyaországhoz" és ezzel a kifosztó EU-hoz csatlakozni. Kár, hogy őket erről elfelejtették a hazai szószólók megkérdezni.

A rövid távú cél Oroszország térdre kényszerítése
Talán érthetetlennek, váratlannak tűnik ez a kiújult és felerősödött orosz ellenesség. Ám ez csak látszatra tűnik annak.
Az oroszok nagyon sok mindenben szálka, a globális új világrend létrehozásán munkálkodó bankárkaszt szemében. Sok-sok egyéb mellett abban az alapállásban keresendő ennek a kibékíthetetlen ellentétnek az egyik oka, hogy mára az oroszok maradtak a valódi keresztény értékrend egyetlen képviselői és következetes védelmezői. Vagyis a sátáni erő, a mammon megvesztegethetetlen ellenfelei.
Az oroszok értékeinek megszerzése ugyanilyen motiváló erő az atlantisták számára. A föld méhének kincsei a hatalmas érintetlen erdőségek a földek a tengerek gyümölcsei mind megszerzendő gazdagság, melyre a magukat a világurainak tartó bankárkaszt feni a fogát.
A hajdani Szovjetunió szétszabdalása is megtervezett atlantista művelet volt. Ehhez alkalmas ügynököket találtak az akkori szovjet vezetésben, a szovjet elnökkel az élen.
Majd a volt tagköztársaságok megszerzése, egyenkénti bekebelezése következett. Természetesen az USA hadserege és a fedőszervezet NATO, mint a cionisták pórázon tartott fegyveres erőszakszervezete ezekben a műveletekben is vitte a prímet. Ha csellel, korrupcióval, nem ment az őket kiszolgálók hatalomátvétele, akkor jött a harapós kutya. (USA, NATO)
Most, hogy Ukrajnára vetettek szemet, és nem működött - az amúgy a Jacenyuktól, Porosenkotól semmiben sem különböző bűnöző és gazember pénzoligarcha -, Janukovicsnak köszönhetően a bekebelezés, az atlantisták elővették a jól bevált láncos kutyát. A helyi és izraeli zsidók valamint az amerikaiak összebútoroztak az általuk irányított fasiszta Jobb Szektorral. Természetesen Amerika tudtával, beleegyezésével és támogatásával.

A végső cél a világ felzabálása, az atlantista világuralom szent nevében
cion_szervezetekHa reményeik szerint sikerül Ukrajnát bekebelezni, akkor jön a következő húzódozó volt szovjet tagállam elleni támadás.
Az oroszok mellett pedig a még sok más nép leigázása, és gazdagságuk megszerzése következik. Hiszen a globális világhatalom megteremtése érdekében egyetlen nemzet élete sem elég drága ár nekik. Az egyetlen kemény dió, Kína marad, velük lehet, hogy egyezkedni próbálnak, ahogyan eddig is tették, hol sikerrel, hol sikertelenül. (Ámbár erre momentán egyre kisebbnek tűnik az esély.)
Mindenesetre a még nem cionista irányítású országok megszerzésért folyó küzdelem rengeteg áldozatot szed, mely az értelmi szerző bankárkasztnak nem számít semmit, hisz őket nem éri közvetlen fenyegetés. Nem támadja őket senki egyetlen szervezetükben, egyetlen találkozójukon sem. Holott mára teljesen nyíltan űzik más népek, országok életével, vagyonával való kereskedést és háborúságot.
Vajon miért nem?

http://szrterra.wordpress.com/2014/06/05/a-cionistak-vilaghodito-utjaban-allnak-a z-oroszok/
Szász Gerda - Szabad Riport
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki, mire is „pride"?
  2014-07-07 11:31:19, hétfő
 
  Ki, mire is ,,pride"?


A ,,pride" angol eredetű szó. Jelentése valahol: büszkeség. Van persze ebből ,,fehér büszkeség" is, nekünk, honpolgároknak a narancsmezők tájékáról valahogy inkább a ,,meleg" jutott.

Lezajlott az idei rendes évi gyalázat. Annak ellenére, hogy első körben a rendőrség nem engedélyezte a romlott hús vonaglását, végül mégis megtartották. Ugyan kisebb-nagyobb nehézségek árán, mert a ,,gonosz náci"-nak nevezett felháborodott fiatalok jó pár helyen borsot törtek a ,,papagájok" orra alá. (Tényleg, néha ilyen képzetek kerítik az embert hatalmába, amikor egy egy erőszakkal kiszőkített fejet lát, színes tinccsel feldobva az összhatást.) De, hát az más történet, korunk magával hozza még a normális identitásúaknál is az agyműtétre előkészített beteget idéző frizurákat, félig leborotvált (egyébként csinos arcú) hosszú hajak deflorálása után.

Most ebbe nem kéne belemenni, inkább az aktuális gyalázatnál maradnék.

Megdöbbenve nézem e képsorokat a megosztó oldalra felkerült videón. Fideszes politikusok véleménye, amely azért magában hordozza az ősi értékítéletet is, de hát "jó tanulóként" azért ők is megszavazzák az ilyen főrtelmek legalitását...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D4KAaL7QSGg

A ,,liberális szabadságot" igenlő, és ordítva hirdető ,,békés és szelíd" életigenlésüket frappánsan meghazudtoló koppanások az áldozat fején, ahogy rugdossák a ,,szelíd felvonulók" vagy éppen vigyázóik: teljesen mindegy.

Hű zsoldosai a narancsszínű kaftánnak pedig piros egyensapkájukban, igazi droidként biztosítják a tébolyultak nyugalmát... Még akkor is, ha gondolatban, ott belül köpnének egy jó nagyot.

,,Van véleményem, de nem mondom ki" mondja az egyik fiatal rendőr, az egyik igazoltatás közben. Ne is tegye, főleg ne tettleg fejezze ki visszatetszését, mert hát ugye azért nem járna a kiemelt illetmény.



Az egy személyes harcosról szólnak már mindenütt a nemzeti vagy magát annak mondó média hasábjai. Aki, egy valamit kétség kívül bizonyított: hogy valójában mit kéne tenni mindazoknak, akiknek másra nem futván, csak jókat acsarkodnak, a kordon védelmében. Mert az bizony a túloldalt is ,,védi" valahol. Ha mástól nem, a valós tettektől. ,,Erre ne menjünk, inkább egy másik utcán majd, mert itt sok a rendőr" mesélte valaki a tegnapiak közül, az egyik ,,hazafi" szavait. Na persze. a mesterségesen felhúzott kerítés árnyékában legalább olyan nagy harci tett lehet méltatlankodni, mint a közösségi oldalakon, valójában soha meg nem fogható módon...

Emennek meg, szerencsétlennek, kopogott a feje, azok lába nyomától, akik ,,kisebbségi érzetük" teljes tudatában most őrizhetnek, gárdát játszhatnak, ha már egy óránál tovább bennragadtak a szoláriumban, máris támogatja őket a hatalom, akár gárdájuk is lehet.

Ilyen világot élünk, ez van. Ami a szomorúbb: Tény, kétségbe vonhatatlan komoly dolog ez a kamionon történt atrocitás. Az is persze, hogy a készenléti rend őrei szinte ölbe tett kézzel vártak arra, hogy hozzák le onnan a srácot kolompárék...

Épp olyan ölbe tett kézzel, és szó nélkül asszisztálták végig azt is, hogy ennek az országnak (és a fehér Európának) az ősi hitét meggyalázzák. Lassan guruló, mobilizált szószékről! Közszemlére, mindenki által láthatóan és - röhöghetően. Ráadásként a Megfeszített jelképén kívül, ami a nyakban lógva szárával lefelé mutatott egy másik jelképre is: Magyarország árpád házi sávos karikatúrájára, benne, és mellé egy további gyalázattal. Írva, rajzolva, világgá ordítva.

Ezt azért kár, hogy nem említik szinte sehol a ,,nemzeti" orgánumok. Nem tűnne fel nekik? Ha így van, az bizony nagy baj.

Mert akkor azok, akiktől valójában ered ez az ocsmányság, akik kiagyalták ráadásként ezt is: máris elérték a céljukat...

Tót Béla - Kitartás.net



Szerkesztői megjegyzés: mindenképpen elnézést kell kérni, megkövetni olvasóinkat. Nem szokásunk, nem is lesz ez másképp ezentúl sem, hogy ilyen nyilvánvaló oszcenitásokat leközöljünk. Már mint ami a képen is látható. Cikkírónk nem is használt még idézet gyanánt sem ezzel kapcsolatos szavakat. De a nyilvánvaló förtelem az igenis közszemlét kíván. Hogyan ehetne bemutatni másképp, mit, és mennyit ér a tisztességünk, emberségünk azoknak, akiktől ered ez az aljas ötlet, a több másikkal egyetemben?
Szomorú ez, és talán: megrázó is. Igen, idáig jutott az ország, hogy ilyesmit símán meg lehet vele, és a lakóival is tenni...


http://kitartas.net/2014/07/07/ki-mire-pride
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véget ért a buzeráns torzszülemények és a „magyar̶
  2014-07-07 11:25:54, hétfő
 
  Véget ért a buzeráns torzszülemények és a ,,magyar" rendőrség közös rendezvénye Budapesten.

Sajnos csak így tudom meghatározni azt, ami tegnap történt. Összejött az összes magából kifordult elmebeteg és ehhez összeszedték az ország összes rendőrét, összes rendőrségi kordonját és az összes rendőrségi csapatszállító buszát, majd megrendezték a Budapest pride-ot.
Mivel 5 év - nem önkéntes - kihagyás után magam is végig részt vettem az esemény elleni tiltakozáson, arra gondoltam, hogy megírom a saját élménybeszámolómat a történtekről.
Előrebocsátom, hogy az elmúlt években érzékelt lelanyhult tiltakozás után, úgy láttam, idén talán újra megmozdult valami.
Már 13 órától gyülekeztünk az Erzsébet téren a gárdisták rendezvényén. Innen pár százan összegyűlve, Betyár Sereges biztosítás mellett vonultunk át a Lánchíd pesti hídfőjéhez a Széchenyi István térre. Itt kb. 14:45-ig tartott a gárdisták megemlékező rendezvénye, ahol - a meghirdetett programmal ellentétben - még Vona Gábor is felszólalt. Ennek megörültem, mert gondoltam, hogy akkor talán - nagyon helyesen - ő is rászánta magát a mai nap eseményein való részvételre (egyébként jelen voltak itt a HVIM vezetők és Tyirityán Zsolt is). A rendezvény után számosan elindultunk a Kossuth térre, de sajnos sem ott, sem a későbbiek során nem láttam már sem a Betyár Sereg, sem a gárdisták nagy részét, és Vona Gábort sem.
Az ellentüntetők zöme HVIM-esekből, fociszurkolókból és a hazafias tüntetések törzsszereplőiből állt.
A ,,Család nevében" csoport demonstrációja szervezetnek tűnt, a nevűkben az Alfa Szövetség vezetője adott interjút (bár ezt sehol nem látom a neten, ahogy az általam a Hír24-nek adott interjút sem). Az akció igazából a médiának szólt talán.
Novák Előd és Barcsa Turner Gábor országház ablakán való transzparens kilógatása is jó ötlet volt, remekül is látszott, és a médián is átjött.
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere a buziparádé egyik fő beengedési pontjánál olyan hosszas jogvitába keveredett a rendezőkkel és rendőrökkel, hogy lényegében megbénította a parádéra érkezők bejutását. Így vagy 150 - jelentős részben külföldi - ratyi álldogált tétován a hazafiak mellett, akik közül egy elkezdte nekik angolul elmagyarázni, hogy a felvonulás elmarad és menjenek haza. Erre a ratyi banda eloldalgott a Kálmán Imre utcán, belefutva így az érkező fociszurkolókba, akik ,,megsimogatták a kis buksijukat" és még egy homár zászlót is zsákmányoltak tőlük.
Az elindult menethez bődületesen nehéz volt közel férkőzni, mert a rendőrség - a tavalyi évhez hasonlóan - halszálkaszerűen kordonozta le az útvonalat, a keresztutcák külső torkolatánál. Már csak ezért is szabályos hőstettnek számít, hogy egy vármegyés fiatal nemcsak, hogy bejutott a kordonon belülre, de még a ratyik kamionjának tetejére is felmászott és ott tiltakozott az aberráltak vonulása ellen, amíg le nem rángatták. Eme bátor tettét én is csak a sajtófotókon láttam.
Én egy csoport hazafival egy közel 8 km-es gyalogtúrával értem el a Hősök terére, közben számos buzik miatt szitkozódó belvárosi lakossal illetve járókelővel találkozva. Útközben olyan 17 óra magasságában rám állítottak egy olyan 6-8 fős rendőri egységet, akik innentől a nap végéig hűségesen követtek mindenhová kb. 10 méterrel mögöttem poroszkálva (úgy látszik fokozottan veszélyesnek vagyok nyilvánítva).
A Hősök tere mellett a Délibáb utca Dózsa György úti torkolatánál vártuk a ratyimenet érkezését, közben elégett egy szivárványos zászló is. Amikor előtűntek a Benczúr utcából, beindult a kordonnál összeverődött tiltakozók kórusa. Ekkor egy másik vármegyés fiatal - szintén bátorságról téve tanúbizonyságot - átugrott a kordonon, ezzel magára vonva a rendőröket, mire a jelenlévők benyomták a rendőrkordont. Sajnos a buzimenetig annyian esélytelen volt berohanni a rendőrök nagy száma miatt. Később még egy szurkoló srác is bejutott a homár piknikezés területére, de őt kivezették a rendőrök mielőtt bárkihez is elért volna.
Ezután felszólaltam a hazafiak Hősök terén tartott megemlékező rendezvényén, majd a kordonok mentén visszaindultunk páran. A rám tapadó rendőrségi piócaegység díszkíséretével haladtunk, útközben még egyszer-kétszer megállva a kordon mellett és néhány keresetlen rigmust küldve a bent piknikező gyomorforgató társaságnak.
Innentől az Astoriáig gyakorlatilag a mögöttem koslató rendőrosztagon szórakoztunk. Ha megálltam cipőt kötni, megálltak. Ha elindultam, elindultak. Ha beültünk valahová egy italra, ott strázsáltak a vendéglátóhely előtt. Volt, hogy elbújtam a sarkon befordulva, hogy megijesszem őket, és hasonlók. Egészen elképesztő volt az egész, mintha valami nagyon fontos személy lennék, akinek rendőri védelem jár. (Mellékelve egy rövid videó a dologról:

https://www.youtube.com/watch?v=k7ePePlpfJE)

Végül az Astoriánál sikerült lerázni őket, állítólag még órákig álltak egy ház bejáratánál, ahol bementem, még akkor is engem várva, mikor már rég otthon néztem a Hollandia-Costa Rica meccset.
Mindent összegezve a tapasztaltak alapján én bizakodó vagyok a jövő buzi-vonulásai elleni fellépést illetően. A lényeg, hogy jövő évtől el kell érni, hogy semmilyen magát nemzetinek nevező szervezet ne vonhassa ki magát semmilyen ürüggyel a tiltakozáson való részvétel alól, ez minimális elvárás kell, legyen. És a prominens személyiségek igenis jelenjenek meg, legalább a jelenlétükkel támogassák a tiltakozást. Én sem tudtam a jelenléten és kiabáláson kívül sokkal többet hozzátenni a dologhoz, de legalább ezt megtettem még így eljárással a nyakamban is. Ha Zagyva Gyula vagy Orosz Mihály ott tudott lenni, akkor Vona, Schneider, Z. Kárpát, Toroczkai vagy Tyirityán (és még sorolhatnám) is ott lehetett volna. Mint ahogy csinálhatott volna a CÖF-ös békemenetes társaság is egy tömegrendezvényt, mondjuk a Hősök terén, hisz a Fidesz szavazók tömegei sem kérnek - tudom - ebből a ratyi gusztustalanságból. A pride közönségében már a nemzeti és konzervatív értékek minden ellenségét összefújta a szél, ott vannak az alföldik, lendvaik, fodorgáborok, szólt a cigány nyenyere, szóval igazán egyértelmű, hogy az ellenoldalon is meg kell jelennie annak, aki a normális jövőt támogatja ehelyett. 2008-ban még a buziliberális diktatúra minden megmozdulásával szemben felvonultunk, minimum velük hasonló létszámban. Ott voltunk áprilisban a Broadway jegyirodánál rendezett tüntetésükkel szemben, nyáron a buziparádén, és szeptemberben a Charta megalakulásakor. Ez kéne legyen a minimum újra.

https://www.youtube.com/watch?v=k7ePePlpfJE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fartúrók következő követelése az
  2014-07-07 11:21:58, hétfő
 
  A fartúrók következő követelése az "Animál kedvelők" jogainak elismerése lesz. Már csak egy lépés...
Íme egy példa:


2013-11-05. 21:56
Juhot tett magáévá egy tót atyafi

Az eset két hónappal ezelőtt történt Szepesváralján. A juhász, mikor meglátta, lapátot ragadott, úgy kergette el a zoofilt. A rendőrség károkozás miatt indított eljárást. A gyanúsított beismerte tettét.
Az alább látható videó feltöltője a JOJ televízió híradójának felvételét megvágta, és enyhén pikáns jelenetekkel tette szemléletesebbé:

http://vk.com/video_ext.php?oid=-60753561&id=166634390&hash=d31ec6e8a4edd 49c

<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=-60753561&id=166634390&hash=d31 ec6e8a4edd49c" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

További részletek: http://kuruc.info/r/22/119918/#ixzz36lyRqBW5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.