Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kohut Katalin: Szívedben a válasz (Evokáció)
  2014-08-11 17:42:30, hétfő
 
  ,,Kételkedj, vajjon a csillagok tüzesek-e; kételkedj, vajjon a nap mozog-e; kételkedj, vajjon az igazság hazudik-e: csak abban ne kételkedj, hogy szeretlek" William Shakespeare

Kohut Katalin: Szívedben a válasz
Evokáció

Kérdezd, a csillagok mitől fényesek,
kérdezd, forog maga körül a nap,
kérdezd, az igazság merre terem,
csak kérdezz és mindenre felelek!
Ne kérdezd meg soha: szeretlek-e,
a szívedben a választ megleled!

2014. augusztus 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A deviáns személy nem elmebeteg - elmeosztály véleménye
  2014-08-11 07:09:33, hétfő
 
  Megnyitják ismét az 1995. óta az összes elmeosztály, mint apokaliptikus csapások által áldozásunkkal megreformált egészségügy pszichiátriai intézetét. I-es elmeosztálya kezdte el Miskolcnak, érintette húsz éve az összes alkoholistát, füvest, drogost, fajtalankodót, amivel születésemkor kezdtek együtt a kisebbség emberré nemesedésével emberek áldozásával.

Engem már azért legyilkoltak, mert a média egyik elmeszülöttje leette mindig a ruháját, lepecsételte, de már kilencven éve támad a média elmleosztályokat embereket szőke nemi csapások miatt, jelenleg az összes szőke az áldozásomból él nemesi emberi életet.

Engem legyilkoltak 1986-ban Jakubcsek Gabriella elmeszülött és társai helyett, minden Gábor és Gabriella, Ildikó és Erika helyett, mert nemi csapások voltak, emberré nemesedett az én meggyalázásommal helyette és két elmeosztály kísérete, Zoltán Erika elmeosztálya helyett. Teljesen összezúztak, mint a füves brazilok helyett 2004-ben. Engem vittek be a kórházba a cigány Katik és brazil füvesek helyett, a lakásban gyilkolt a menhely Müller Péterékkel a romániai Tik sem vagytok magyarok börtön elmeosztály mellett. Mókus kerékbetörést rendeztek, dobált hatalmas erővel a két elmeosztály az ágyon hónapokig. Hová kell vinni azt az embert, akit az elmeosztályok legyilkoltak minden miatt, ami bennük nem emberi, lehet rövid nyak, mint Falusi Mariannánál, lehet buzi, leszbi, ezek is az elmeosztályról vannak, hatalmas csapatuk a mi áldozásunkkal - az öcsémével főleg fajtalankodóként elítélve a menhely részéről, meghurcolva, kivégezve a cigányság és fajtalankodók emelése közben - ment a médiába, akár Árpa Attila - 1990-ben kaptam jobb szememre árpát, ekkor emelték már, taníttatták -, vagy Damu Roland a média összes médikus elmebetegével, amik a hangom miatt a menhellyel gyilkoltak végig egy életen, rendeznek versenyeket és Halakat az ünnepi tortán.
Bocskor bocsok - medve csillag korokkal kezdődő apokalipszis - jelentéssel elmét jelent, azért megtámadtak engem, mert tornaórán fordítva vette fel a nadrágját.

1990-től kezdték el Johannás reformátusokkal Halak szülöttjük helyett rajtam a Vörös Oroszlán kommunista korainak ismétlését elmék emelésével Tőkés László református bolonddal együtt, majd folytatták a vasfeszületemmel orvosok kivégzése alatt a Bertalan utcai kísérettel és beállítással, amit 16 éve ismételnek Cseh Károlyék által vas-krisztusi 33 éves koromban való kivégzésemmel elme gyalázatával.

1991-ben ismét a náci fóbiásokat emelték már a pszichopatákkal és a börtönnel együtt.
Ekkor jött az osztálytársam, Csaba mondani, hogy Erikát feldarabolta és megölte az orvos férje, s közölte, hogy mindig tetszettem neki általánosban, s hogy semmit sem változtam. Péntek Gizi fóbiás, dr Kígyóssy fóbiás pszichiáter öcsém és a mi gyilkosunk elmeosztályával a városnak reformátusként ekkor került megváltásra. Jött Pestről a volt osztálytársa a fóbiás, közlekedési, boltbóbiával már ember gyilkosságból megtartott Gizit felmenteni, ellátni, gondoskodni róla. Sorsát pénzügyi iskola elvégzése mellett kb. öt éve ismételték, ekkor már a város kiemelte, rokkantságija mellett dolgozva bankban elvégezte a pénzügyit is, ember áldozással megtisztult, mint az egész náci nép és Rákóczi tér. Kígyóssy azt mondta, hogy a fóbia nem elmebetegség, a náci és fasiszta múlt normális dolog, egyedül nálam jelentett gondot, mert engem hatalmas erők akadályoztak és tettek tönkre, mert ember voltam az összes fóbiás helyett.
Gyémántbányát üzemeltett Bális - bál is - jelentéssel Afrikában, a börtön szülötteket születésem óta így vitték el egyesével ember áldozással, ismételve húsz éve a születési kezdetemet, amikor a magyarok Benkő médiájával Zalatnayékkal a börtön fogságából kívántak megszabadulni a családom megáldozásával világ-történelem kezdetével indulva utolsó emberi családokkal.

Borsod teljes egésze romániai elmeosztály és börtön elme téglás egyvelege, egyesével nemesítették őket emberré a mi áldozásunkkal a menhellyel, amivel kezdtek Pogány Juditékkal, a heti hetes forgószelével, Staller Ilona kommunista Rákóczi terével, a két Lázár Rákóczi terével 1961-ben nagyapa megölésével, ezek mentek váza sorozatokkal meggyalázni a náci népét, az iker tornyosokat és mindegyiket, vázájuk berendezve van a Kiss Tábornok utcai Kata kocsmás kommunisták között, amik születésem óta gyilkolnak maguk helyett az elméjükkel.
Engem nem néznek a gyerekeim semmibe, akiket egész életre tönkre tettek, mert a börtön szülötteket a szülőknek semmibe sem kellett volna nézni, így indult az életem a börtön szülöttek sorsával.

Minden apokaliptikus csapás elméről van, az egész médiával és a politikusokkal együtt, nemcsak azok, amik veszélyesek tettleg. Velem azt tettek, amit akartak. Az elmék szerint a legkisebb devinencia, összeférhetetlenség, fajtalanság, természet ellenesség elmebetegség. Várkonyi Andreától kezdve Palikig, Marsi Anikóig mindegyik elmebeteg, beleértve a Vörös Oroszlános kommunista korokat végrehajtó csapásokat a magyar börtönnel együtt, a Hunnia vatikáni elmeosztályával a filmeket végrehajtó 1956-osoknak, a római egyházas ufókkal járó elmeszülötteknek, amihez húsz éve értek már ismétlésben, bár tudták, hogy az embereknek a bibliai apokalipszisükhöz semmi közük nincsen, az embereket mindig kihagyták a játékokból, amit most az elme művel, hogy túszként tette az embereket maga elé, ez Magyarország szégyene. Borsodot egyszerűen fel kellett volna számolni már születésekor, 130 évvel ezelőtt, míg a világot át nem cseréli a börtönnel és összes könyvükkel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 472
  • e Hónap: 12177
  • e Év: 51178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.