Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Cigányok szorgalmas világmegváltója 1958. óta
  2014-08-16 12:43:49, szombat
 
  Horváth Gyula miskolci Keletes börtön cigány- német díjazott, iskola könyvekbe került emberiség ellenes apokalipszis Bertalan utcájába téve már karmikusan is magyarok és emberek gyilkosa - szerint

én vagyok a szorgalmas világmegváltója a cigányságnak a Pszichhografológia alapján kelet és cigányság nemesítése, emberré válása érdekében születésem óta, s ezt elnevezték integrálásnak. Nem csoda, hogy a roma cigányság felvette a Farkas nevet, hogy a vasbabilon után újabb cigány honfoglalást hajtson végre Horváthokkal, Balogokkal, a miskolci apokalipszis és könyvek névtára szerint.

Születésem után az indiai lámás cigánytelep, a Vörös oroszlános vastrágyákkal együtt járók a menhelyi cigánytelepével Oláh Ibolyának, amelyik mai napig fogaimat megcsonkítva itt tartózkodik a lakásban a sötétkapus dögökkel - helyett nem engedtek megfürdetni már születésem után, mert az irigy hónaljmirigy szerint a bűdösek, dög és halál szagúak emelésével kezdtek. Én visítoztam egész nap a fájdalomtól, túlérzékeny bőröm miatt.

Innen a lakásból a kiliáni tégla börtön és a cigányság emelése miatt mindent ellopnak, tönkre tesznek. A római egyház régi búcsújából emelték az Attila szirmabesenyői zöldséges maffiáját a többi dohánygyári maffiával együtt a lakásból való szatyrok ellopása után. A város a könyveinek végrehajtása óta, születésem óta hagyja el Borsodot, a magyar több millió elmebeteg mára külföldön él jólétben a Tóth atyafiakkal együtt, minden ember áldozással megváltottal.
Volt, amikor kitisztítottam hatalmas fájdalmaim közepette a futószőnyeget és este sáros lábnyomok lettek rajta. Éjszaka különösen itt garázdálkodik a Bertalan utca.

1995-ben meggyet magoztam éjszakáig, a csutak felemelkedett mosogatás közben a levegőbe. Ezt követően a Szentpéteri kórház II-es Pszichiátriáján megjelent dr. Csutak pszichiáter, aki állatokat utánoztatott velem 2004-es koldulásom idején az elfekvőben Halasné, Pogányné és az utcanéppel járó Balázsné társaságában. Aki nem akart állatokat utánozni, azt kényszerítette.

Tavaly októberben hivatalos ügyemet mentem intézni a polgármesteri hivatalba, előtte készíttettem a házi orvossal gyógyszerlistát. Mindent bekészítettem egy dossziéba és reggel nekiindultam. A hivatalban mondják, hogy nincsen gyógyszerlista. Meghűlt bennem a vér. Eltűnt, mint minden a lakásból. Majdnem sírtam szégyenemben és fájdalmamban.
Ma ötször rámoltam ki a szekrényemet, ahová a jótállási jegyeket gyűjtöm, be akartam jelentkezni a fogorvoshoz, s eltűnt a szekrényből a jótállási jegy, csak a fogmintát találtam meg, amivel együtt betettem oda. Itt lopkodnak a Bertalan utcai kíséreteik a megváltott apokalipszisnek.
2004-ben, miután Branyiczky Mihály brazil füves beállítása végrehajtásakor a mókus rendi maffiának engem dobáltak az elmével az ágyon, genyózva a szomszédot, ismételve azt, amit a voltl férjem rajtam hajtott végre engem genyózva Turcsányi Gyula helyett - mára megöregedett szőke feleségével, a felesége már nem használja ki, megváltozott, mint az egész soha nem létezett apokalipszis -, a kórházba szállítottak, mert koldultam az utcán a cigányok helyett Nagy Anna sorsaként a lányom eltartása mellett kenyérre pénzt, s ott még a falat is összesározták, s nekem kiabálta dr. Tűzkő Judit szőke elmebeteg pszichiáter a saját füves kíséretének tetteit. Húsz éve vannak velem rajtam és a lakásban. Mindent összemocskolnak, a világ rendetlen Mary Zsuzsával, Malekkel, Ganxtával kezdődő elmeosztálya így nemesedik emberré.
Ma reggel a drága szemkenőcsöt lopták el, amit alig tudtam kiváltani. Nem tudom befejezni a szemem gyógyítását, mivel állandóan megkapom a cigányság és elmeosztályok betegségeit. Az elmeosztály így bizonyítja, hogy a börtön és az elme a cigányokkal a lakásokban tartózkodik.

Folyamatosan történik a fertőzésem. Néha lyukakkal kezdődő hatalmas sebek nőnek rajtam, melyre sebkenőcsöt kaptam, mert fertőzés. 2001-ben a média csapásai vándoroltak körben a tapétán, csorgott a sárga lé mindenhonnan. Ha el is visz valaki innen, az utcai kíséret jön velem, védelemre lenne szükségem.

Múlt héten a hónom aljára kaptam súlyos fertőzést, jelenleg minden részemet külön kenni kell, s a köröm fertőzésem már 1997-es cigánytelep fertőzése óta nem gyógyul, ugyanis az orvosok befektettek a fertőzőek közé az elfekvőve már kétszer eddig, bár tudták, hogy Dávid Mónika népe és bal szemem tompalátása Szelep elmeosztálya, az Időjelek sorsát ismétlik a coca-colás és kávés elmeosztályok emelésével.

Égő tűzben járok 1991. óta, ez a börtön menhely sátánista tüze, ömlik rólam a víz állandóan, körben van rajtam.

Fél éve összetörték a ruhaszárítómat. Másnap mentem a boltba, vigyorogva vásárolta a drága ruhaszárítót egy börtön cigány. Így emelik őket születésem óta a Vörös Oroszlános kommunistákkal, elmeosztályokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar hintás kislány - Illés: Mákosrétes - Időjelek
  2014-08-16 10:36:29, szombat
 
  Link

Fenn az ég, lenn a föld,
Kettő között él egy hölgy.
Alig több, mint négy-öt éves,
Kész a mákosrétes.

Fenn a föld, lenn az ég,
Szívem hölgye nagyon szép,
Társalgásunk eredményes,
Kész a mákosrétes.

Egyszer majd, ha felnőttél,
Visszajövök érted,
Leveszlek a hintáról,
Ne sírj addig, kérlek!

Fenn az ég, lenn a föld,
Boldog velem most a hölgy,
Szerelmünkben szenvedélyes,
Mint a mákosrétes.

Fenn a föld, lenn az ég,
Elszédültél, mára elég,
El kell mennem, ne légy mérges,
Vár a mákosrétes.

Bródy János Katika Illés apokalipszisét, sárga kottás Lantos névvel berendezett Első villamossal kezdődő korláti 666 központ ember áldozását minden szerepben kezdték el magyar kislánynak öltöztetve engem az Időjelek vashosszabbító testenyészetei Medúza kezdettel a menhellyel, sötétkapuval, Kupa Mihályékkal, Balázs Fecó bérben jött Négy évszakossal, Feriként kiválasztottal, s ez már születésem óta tart, kislány áldozása a zsidóknak, cigányságnak, keleti népeknek, ortodoxoknak, magyar elmebetegeknek. Bródy János Katika szöveggyűjteményét bizonyíték eltüntetése miatt az írásaimmal, mely a szerepekről szólt elégették a Vörös Oroszlános nemesek, vízöntők, csillagok, magyarok, angol munkásosztály, parasztság, szabadköművesek, rózsakeresztesek, szadduceusok, farizeusok, antikrisztusok, avatárok, apostolok..... vallásaival együtt, melyekből létrejött a mai Vörös Oroszlános indiai láma cigánytelep segítségével a Világ-Magyarország elmeosztálya.

A magyar apokalipszis és vastrágya emelését magyar kislány ruhába öltöztetésemmel kezdték el 4-5 éves koromban, amikor a Mákostészta dala született a medúzának, amit Bródy János néven publikálnak, ami itt G. Maczó Ágnes lett volna a börtöntől, mint valamennyi Ágnes sorsát rajtam hajtották végre Horváth Gyula keletes cigány miskolci szorgalmas világmegváltójaként is engem tettek meg a cigánytelepekkel a Kelettel, amiért ingyen, vagy fillérekért dolgoztattak azzal, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak a zsidók és a miskolciak. A sünök és a kapufélva szintén velem együtt jött lére.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.