Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Álmatlanság migrénnel
  2014-08-02 22:01:46, szombat
 
  Álmatlanság akkor gyötört, amikor a vasbabilon 1991-es kivégzésemkor a megyei kórház Idegosztályán apokalipszist kezdett el fekete angyalaival Cseh Károly írásai alapján, szisszenve ébredtem reggelente, eljárták az egész testemet, majd jöttek az ózdi halálmágusok hörgő hangjaival a Csillagok háborúja film lovagjának éjjelente. Azóta nem tudtam lekapcsolni a villanyt, annyira féltem.

Ma éjszaka fenn voltam, a tegnapi nap, hogy én náci vagyok, nagyon megviselt, bár tudom, hogy most a 666 csapásainak mártíromsága történik, szegény csapásokat le akarták gyilkolni. Minden csapásnak vannak jogai, egyedül az embereknek nincsen.

Az egész ország születésem óta nyaral, szórakozik, jólétben él, mint a Nyomorultak politikai kormánya belőlem feltéve őket 1989-ben a Rákóczi téri kommunistákkal és az elmeosztályokkal.

Hajnal felé megrén gyötört, egész nap fájdalomcsillapítót szedtem, nem voltam képes a legfontosabb házimunkákat elvégezni, csak mostam kézzel, mert kilenc éves korom óta a Józsefváros esernyővel magát védő értelmiség legyőzői helyett én vagyok a mosónő.

Börtönben élek születésem óta, 1983. óta kórházban, bár köröttem senki sem takarít, senki sem mos, senki sem főz, senki sem bevásárol, nekem ágyban fekvő betegként 12 évig magamnak kellett megoldanom mindent akkor is, ha nem bírtam felállni az ágyról a cipelőim és a bennem dagadó elmeosztály csapása miatt.

A börtön bűnözők, melyek a borsodiakkal ember áldozással tisztulnak, nyaralnak, ellátást kapnak, mint a magyar börtönnel járó Zalatnay Sarolta, amelyik a Vörös Oroszlános kommunizmus egy korát hajtotta végre a Ki az úr a házban? című Annás történelmét a magyaroknak. Mit várnak a magyarok ezek után?

Ágnesek hatalmas házakban élnek megváltva, az összes hálózattal együtt. Mind idevaló.

Napfénytől is elzárt a börtön maga helyett 1989. óta véglegesen, az elmeosztály feltétele jelentette a rendszerváltást, amik húsz éve játszották a szerepeket, ismételtek.

Elképzelhetetlen, amit az orvosok műveltek, hogy mentek végig azokon az írásokon, melyek a református kommunista Vörös Oroszlánosokkal kezdődött, érintette az összes vallást. A Száműzött Nap déljátékot Piroskaként kezdték el rajtam gyalázattal, hogy én találkozom a rókával, farkassal és a varjúval berendezve az összes szereplőt bíróként is. Itt és Pesten ilyen bírók vannak, ezek az ügyvédek is, ezeket termelték ki értelmiségnek az értelmiség legyőzésével Ének az esőben film alapján a romániai menhellyel.

A szabadság boldogsága a két elmének, hatalmas házzal, nyaralásokkal, autókkal, utód nemzéssel.

Magyarország történelme így kell, hogy fenn maradjon, hogy börtönbe zárták az embereket, gyalázták őket éjjel-nappal Ágnesek helyett, reformátusok és halak, Ildikók, Erikák és a szőke nemi csapások helyett a többiről nem is beszélve, mint Áder János zsidóról, amelyik Katiként került a politikába a többi Jánossal együtt Jánosvirágként, Katalinrózsaként. Még a bérma keresztnevem után is a Veronikák kiválasztottak lettek, a Tenkes kapitányából választottam a nevet, bár nem került sor a bérmálásra. Nagybátyám, a belőlem Jánosként mérnökké tett, világot bejáró Jancsi nem jött el keresztapának.

Nem bírok takarítani, hiszen sem tüdőm, sem szívem nincsen hozzá, sem kitartásom a fájdalmam miatt, ami a Dávid Mónika Mónika Showját jelenti. Mártírkodjanak tovább a csapások, emberek nélkül a világ megszünik létezni, ebben én biztos vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 60 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.