Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Figyelj a Szent Korona áldásos kisugárzására!
  2014-09-01 10:17:17, hétfő
 
  Évek, évtizedek óta már oly sokat töprengtem azon, hogyan lehetne végre egységbe szervezni a magyar népet. Aztán, rájöttem a 2006-os Kossuth téri tüntetéseket követően, hogy azért nem értük el az igazi ÖSSZEFOGÁST mert valójában olyan, hogy NÉP nem is volt igazán.



Két vezér mögött felsorakozott "nyájhoz" hasonló tömeg volt, aki mind a saját vezére mögött "bégetett". Az igazi hazafiakat megpróbálták minden létező módon lejáratni és ellehetetleníteni... Sok tapasztalatot szereztem. Jót is rosszat is...

Sok- nagyon értékes embert ismertem meg... És sok intrikust is. Az, hogy végre mindenki kiállhatott ott a Kossuth téren a kis dobogóra és mikrofonba mondhatta a véleményét... az is nagyon jó volt, még akkor is, ha olybá tűnt, mintha nem!

Hiszen, évtizedekig nem mondhatták el az emberek a véleményüket!!! Aztán, hogy kordonok közé lettünk szorítva mint a marhák a karámban, már kezdett az egész tragikusan REMÉNYTERLENNÉ válni....

*

Az volt a legborzasztóbb amikor kiürítették a Kossuth teret és a NÉP reményteljes része által ÖSSZEADOTT milliós nagyságrendű készpénz ELTŰNT!!! Akkor vált a NÉP A REMÉNYSÉGÉVEL EGYÜTT NYÁJJÁ ISMÉT!!!


*

Azóta sem szűntem meg szervezkedni és részt vettem a Magyarok Szövetségének programalkotó tevékenységében, mint a Népjólléti Tagozat tagja. Létrehoztam az első tizedet lakóhelyemen. Számos előadást hallgattam végig és szerveztem magam is... Majd jöttek a 2010-es választások és a tized tagjai különböző pátoknak kezdtek kampányolni. Nem folytatom... A többit már tudjátok.


*


Viszont, mégsem törődhetünk bele, hogy nemzetünk kétharmada úgy kezeljen bennünket, mint valami nyomorult koldúst!!!! Nekünk is jár az EMBERI MÉLTÓSÁGGAL MEGÉLHETŐ ÉLET!!!! Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert ez a "kétharmad" most jól él és nem törődik semmi mással!

*
Rokonokat, családokat választott szét és fordított egymás ellen ez a JOBB- és BALOLDALISÁG is...

*



De van nekünk egy ÉGI CSODÁNK, A SZENT KORONÁNK, mely alá bevonva a magyarságot és a velük kisebbségben élőket (mert a Szent Korona tagjai ők is) létrehozhatjuk a NEMZETI EGYSÉGET. Már csak arról kellene meggyőzni a dölyfös KOZMOPOLITÁKAT, hogy a Szent Korona-eszme szerinti országlás nem egy "AVITT" IDEJÉT MÚLT VALAMI, hanem az egyetlen járható út a nemzeti MEGMARADÁSUNHOZ VEZETŐ ÚTON!!!



*



Ha sikerül az ellenérzésüket megtörni a Szent Koronával szemben, akkor már NYERT ÜGYÜNK VAN MINDANNYIUNKNAK!



Egyébként, a Szent Koronának - mérnökök által mérhető - KISUGÁRZÁSA VAN!!!



Én érzem ezt a kisugárzást, ami egyre erősebb!!! Adja Isten, hogy minél többen megérezzük és alágyűlve NEMZETTÉ EGYESÜLJÜNK!!!



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 46
  • e Hét: 323
  • e Hónap: 8927
  • e Év: 44868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.