Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Paulo Coelho mese
  2014-09-01 16:12:41, hétfő
 
  Volt egyszer egy madár. Két tökéletes szárnnyal és gyönyörű, fénylő, színes tollakkal áldotta meg a sors. Az olyan állat, amely szabadon repülhet az égen, boldoggá teszi azt is, aki nézi. Egy napon megpillantotta ezt a madarat egy nő, és beleszeretett. (...) A nő csodálta, tisztelte, rajongva szerette a madarat. De egy napon arra gondolt: mi lesz, ha a madár egyszer majd távolabbi hegyeket is meg akar ismerni? És megijedt. (...) És azt gondolta: "Csapdát állítok neki. Ha megint jön, többé nem repülhet el tőlem." A madár szintén szerelmes volt belé, és másnap megjelent, ahogy szokott, de beleesett a csapdába, és fogoly lett. A nő kalitkába zárta, és egész nap nézte. (...) Mivel a madár nem repülhetett, nem tudta kifejezni a létének értelmét, és lassan elhervadt, elveszítette tollai ragyogását, és megcsúnyult. (...) Egyik nap elpusztult a madár. A nőt elfogta a bánat, és éjjel-nappal rá gondolt. De nem a kalitkára emlékezett, hanem arra a napra, amikor először meglátta boldogan repülni a felhők között. (...) A madár nélkül az ő élete is elvesztette az értelmét, és a halál hamarosan bekopogtatott hozzá. "Miért jöttél?" - kérdezte a halált. "Hogy újra együtt repülhess a madaraddal" - felelte a halál. "Ha hagytad volna, hogy mindig elrepüljön és visszajöjjön hozzád, csak még jobban szeretted volna és csodáltad volna, most viszont még ahhoz is rám van szükséged, hogy újra találkozhass vele."
Paulo Coelho
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Tudathasadásos elmebetegség az ember áldozás Borsodban
  2014-09-01 10:29:39, hétfő
 
  1986. óta támadott meg a börtön a karmikus ezer éves reformátusok könyveit végrehajtva, ismételve azt, amit anyámmal és apjával tett a két utcai apokalipszis. Azóta nő bennem Zoltán Erika és Benkő Dániel elmeosztályának médiája, egyre hatalmasabb vagyok az elmeosztály szellemvilága miatt.

Azóta vagyok boltfóbiás és közlekedési fóbiás a nácik emelésével, ők így mentek egyetemre, házasodtak, szaporodtak, mióta visszamentek a két utcai apokalipszissel anyám és apám sorsának kezdetéhez, amióta a média megtámadta őket, ezt ismétli az összes elmeosztály a romákkal és Müller Péterékkel.

1991. óta a börtön helyett egyáltalán nem tudtam kimenni az utcára, mert előlről kezdték a születési kezdetét a kövesdi református Halak Johannának és a Vörös Oroszlán kommunizmusának, nemeseivel együtt, majd a vallásaival azzal, hogy még sokan akarnak nekem ártani.

1995-ben dr. Melion Józsefhez és feleségéhez, dr. Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójához értek az 1972. óta belőlem élt pszichiáternek, férje jungizmusához, a napbaöltözött asszonyhoz, mely miatt 13 napos havazással egybekötött elme felvonulást hajtott végre Müller Péter Sziámi a romániai Farkas börtönnel, mint állandó honfoglalóival Magyarországnak a börtön bűnözőkkel.

A Szentpéteri kórház és az összes pszichiáter egy-egy elmekort képvisel az összes elmebetegével a médiának. Íziszhez értek 1995-ben, a pszichiáterei a kórháznak azt játszották, hogy én vagyok Ízisz, s nevettek, hogy mentem a jungista orvoshoz.

Ízisz a többi szereplőjével a világ-apokalipszisnek be volt rendezve. Nem értettem, hogy Urbán Tibor 1991-ben miért mondta nekem, hogy ne éljen nagyon bele magam a szerepekbe. Én nem tudtam semmiről két évvel ezelőttig, most sem tudok mást tenni, minthogy leleplezzem az igazi szereplőket és az elmebetegeket.

Dr. Melion József megkérdezte, minek érzem magam, azt feleltem, talán művész lehettem volna...és kiállította a kartonomat a római egyházas elmeosztály ufós képviselője címére az ikerház egyik felének sorsát végrehajtva, ezeket az elmebetegeket rendezték be a pesti orvosokkal a fogadásomra 1995. tavaszán.

Én nem játszottam szerepet, embernek születtem, a cigányok ezért hozták létre az emberjogi bizottságokat, s nevettek rajtam, berendezve a roma börtönnel folyamatosan a kórházakat azzal, hogy én vagyok az elmebeteg egyedül az országban. Még az ének iskolámat is eljárták, az egész várost, megölték az embereket, a vas bolondokat ismétlésben is felemelték.

Én soha egyetlen szót sem szóltam az orvosoknak, mivel nem tudtam, mi történik velem, azt sem tudhattam, hogy minden részemben az Időjelek rontása van a mellékelt ábrái szerint Urbán Tibornak, Vass Tiborék eladták a lelküket, ember áldozást hajtanak végre születésem óta, s leírták, hogy szégyenük hála, hiába tollal adták ki a könyveiket, senki sem segíthet a rajtam és bennem lévő szörnyek ellen. Ez mind az ő csapásuk lett volna a 666 megyéjeként.

Én soha orvosnak nem mondtam, milyen felvonulást hajtottak végre a tatárdombi házukban, csak annyit szóltam Dávid Mónikának, amelyik Mónika showja születésem óta gyaláz a fajtalankodóival maguk helyett, hogy kigyulladt a paplan rajtam 1995-ben éjszaka, arra ébredtem fel. Ezért nyilvánított maga és férje helyett, börtönt emelve és tisztítva dr. Vaszily Máriával együtt, ami mai napig tart, sírással és emberek áldozásával tisztulnak Krisztus feszületemmel - maguk helyett beteggé, saját betegségeiket hajtották végre az elmeosztályaikét, mint dr. Kígyóssy, amelyiknek bolt fóbiája van, öcsémet is megölette az elmeosztályával, pedig még gyerek volt, ahogyan mondta. Miskolc megölte a nagynénémet, apát, unokahúgomat, unokabátyámat, nagymamát, nagyapát 1961-es kezdetével a média Benkő Dániel elmeosztályának tetteivel és fajtalanságaival. anyám apjának és anyámnak a sorsát ismételve folyamatosan, bár nekem a magyarokhoz semmi közöm nincsen, sem a németekhez. Mi régi német családból származunk, ezek a németek és magyarok trianoniak voltak, amik megáldozták a két családot.

Nem tudtam, hogy az egész világot Miskolc rajtunk váltotta meg kislány áldozással, sőt a romániai cigányok trianoni biblia olvastatással egész vas-magyarországot a roma börtönnel. Ezek tombolnak a médiában, még az erdélyi Feketevonatot is beállították, amik az Észak-Magyarországban megjelent írásokat ismételték a sivatagot képviselő Teve utcai rendőrséggel. Innen irányítják az egész világot, akkor is, amikor egyáltalán nem tudtam magamról, mert villámgyorsan ismételték a világ összes könyvét, amit a börtön 1956-osai összeírkáltak varjús szín mellett Varjú nevekkel berendezett ember gyilkosokkal, ugyanis a varjú népét égették el, ezt nevezik holocaustnak.

Nem tudtam, hogy minden szerepet velem hordoztattak el, medve korokat, babákét, mindent, amit csak el lehet képzelni, miközben a vasország utazgat szerte a világon a Szűcsökkel együtt, sőt világsztárok ismétlésben is a Bertalan utcáról, mint romániai csapások. Nem értettem, ha Latinovits lopott atlantiszi tűzmágiából lett létrehozva a médiával együtt, miért kellett az eredeti atlantiszi aranyhal énekesként engem végig üldözni egy életen, megcsonkítva a mandulámat is, sőt atlantiszi földrengést hajtva végre a számban a jelen médiájával a sötétkapusoknak, mint református állandó kíséretnek.

Nem tudtam, hogy valamennyi református elmebeteget, bolondot ember áldozással váltottak meg az egész világon, s hogy az Új Bekezdés ezért nevetett rajtam, mikor gitároztam 1991-ben azzal a felkiáltással, hogy ne énekeljek Bródy dalokat.

Nem tudtam, hogy az értelmiség legyőzők esernyővel magukat védve voltak beállítva Ének az esőben film alapján, s valamennyi filmet, könyvet, szimbólumot átdolgoztak, mint a nap és hold jelét Ízisznek, ez a kínai pusztító jele is. Az autista ide van berendezve a Bertalan utcába, amikor helyette legyilkoltak, mint értelmiség legyőző reinkarnálódó helyett, eső áztatta el a vargahegyi szociális intézményüket, mert ezeket tartja el az apokalipszis két elmeosztálya szerte a világon, mint minden rendetlenjét a két elmeosztálynak, én lettem a rendetlen, anyám sorsát ismételve három gyerekesek kezdetével. Valamennyiüket megtisztították, mint Orbán Viktor szüleit.

Én azt hittem, hogy egyszerűen szerencsétlen vagyok, nem értettem, ha ennyire tehetségesnek születtem, miért volt tilos nekem minden? Hogyan lehetett az utolsó emberi családok egyikét, aki a legszebb és legtehetségesebb volt a megyében végig genyózni egy életen, összetörni minden részét Tina Turner és az apokaliptikus csapások helyett?
Egyre súlyosabb elmebetegek sorsát hajtották végre, mint 2001-ben az agyi defectjét Dudás Sándor költőnek és a Nyírő Gyula kórház Isekutz Béla könyvében megírt csapásai reformálása miatt.
Ekkortól tudathasadádos elmebetegként kezelnek a Mónika Show cigányai és a 666 romániai tik sem vagytok magyarok romáinak elmebetegei helyett, melyek helyett klimaxoltatott is a két elmeosztálya a Szentpéteri kórháznak.
Ma közölte ezt velem dr. Nemes, nemeseket emelték a nevéből, hogy én erre kapom az injekciót havonta egyszer, mert nekem a fejemben kell rendet tenni. Mondtam neki, hogy ez 1995. óta zajlik, s én emberként mindent megtapasztaltam, egyedül álltam, én nem képzelődtem, amikor velem iszonyatot hajtottak végre - még azt ki is felejtettem, hogy ezekről a dolgokról soha senkinek nem beszéltem az interneten való közlés előtt, mert az orvosok ember gyilkosként vannak beállítva együtteseknél, nincs kivétel a pszichiátereknél. Mivel védelmük van és kíséretük, az embereknek nem volt, egyértelmű, hogy a borsodiak a börtönnel és az elmékkel, Rákóczi térrel az embereket áldozták meg mint védteleneket maguk helyett.

Megkérdezte tőlem, mi a legnagyobb problémám. Az, hogy élek - feleltem.

Nekem kell rendet tenni a gondolkozásomban, én áldoztam meg kislányként magamat karmikusok és börtön bűnözők helyett, én deformálom magam, növök magamban, cipelem magam, gyalázom magam, csonkítok és gyilkolok, nyomorba döntök, féktelenül tombolok, Halakat rendezek az ünnepi tortán, tehetség kutatókat rendezek a vasfüggönyösök dalait ismételve és még sorolhatnám a hintás magyar kislány áldozásával G. Maczónak és Motsilniknak az Illés apokalipszissel, melynek történelmet az embereken hajtották Illésék végre. Én találtam ki, hogy minden szerepet rajtam végrehajtanak, s hogy nekem kell megfigyelnem a részleteket Urbánék helyett az Új Bekezdésből, én találtam ki, hogy én vagyok a főnixes báránya a Rákóczi térnek, amelyik bibliai térítését végig nézhették az elmével és Dávid Ibolyával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 656
  • e Hét: 2543
  • e Hónap: 4902
  • e Év: 57168
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.