Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kávéfőzők, háztartási gépek, vércukormérő tesztcsík...
  2014-09-15 09:15:31, hétfő
 
  Húsz esztendeje tart a két elmeosztály (egyik a média Benkő Dániel nyolcvan éve ember áldozóival Zoltán Erika árnyékaival gyalázattal) és Müller Péter menhelye kávéfőzőgépek tönkretételével emelt kávés elmeosztályának megtartása, emelése. Ezek az ötágú Dávid csillagosok a Rákóczi térről 1971-ben kezdtek Dávid Mónika helyetti eltemetésemmel. Húsz éve ember kínzást hajtanak végre a túszként Rákóczi térre hozott emberek megölésével.

Az emberek fogatlanítása a Rákóczi tér és a menhely roma csapásai által történt meg, valamint a II-es elmeosztálya által a miskolci megyei kórháznak, amivel a média indított húsz éve.
Az emberek nem árnyékok, mint a Rákóczi tér, nem tudja a szervezet a protézist befogadni, nem tágulnak, kommunikációs bénításaikkal nem tudnak és tudtak élni.

1986-ban Csernobilkor támadott meg Ádám és Éva zsidó börtön népének sátánja kígyó formájában, ez a strumám. Nem engedték a már meghalt orvosok, hogy endocronológiai kezelésre menjek, nem lehet rá gyógyszert szedni. Öt éve szedetik velem a hormon tartalmű Metotrynt, együtt a pszichiátriai Abilliffel, majd injekcióval, együtt a mensesem romák helyetti elmulatásával injekciójuk beadását követően emberek kihalatása miatt a csontritkulás gyógyszer hormonjával. Már 1986-os börtön támadásomkor ninóztak a véremben, állandó fehérvérszám emelkedést hajtottak végre, szabályszerűen elpusztították a vörös vérsejteket, 1990-ig jártam kapufélfákba kapaszkodva miatta - Káli Sándor árnyékoskertje helyett, aki itt polgármester lett.
Szabályszerűen belül tönkretették mindenemet, nemcsak az innyemet Gór Nagy Mária börtönével helyette, hanem a vérképemet, gyomromat, anyagcserémet, emésztésemet.
Most ismét endocronógiára küldtek, nem mondhatom, hogy a sátán a strumám, mert akkor bezárnak az elmére. Dr. Szlivka kiabálta, mint körzeti orvos, hogy nem szabad struma orvoshoz mennem, mert nekem nem strumám van, ugyanezt mondta dr. Melion József, s ezt követően támadott a három Rákóczi téri hosszabbítás, gyaláznak a Rákóczi tér és a börtön helyett. Amerika nem harcolt emberi túszok bemutatásával az ég seregének és minden országnak, ahogyan Magyarország tette a romániai csapásokkal.
Múlt hónapban a Minipress automata kávéfőzőm is elromlott, javíthatatlan. Mindent itt tesznek tönkre és szereznek be a börtönnel, mivel elektromosságok, 2007-ben a városi rendőrségre vitt Attila szirmabesenyői zöldségessel engem elmebetegként megszégyenítve maguk helyett fejezték be a Bertalan és Révész utcai apokalptikus csapások helyetti könyveket, majd kitették az Ingatlannyilvántartóra a Hitel táblát. Én a nyolcvan éve Talmudos csapásokkal frigyet kötő börtönnel, karmikus szülöttjeinek sorsával nem tudok szembe szállni, ráadásul sötétkapus dögökkel ugráltak rajtam, s vannak itt 1986. óta.

Tavaly kölcsön kaptam vércukormérű készüléket tesztcsíkokkal, másnap reggelre az összes tesztcsík eltűnt a bezárt vérnyomásmérő dobozból. Mindent dugdosnom kell, mert börtön és elmeosztály menhellyel van a lakásban és mindent tönkretesznek, fillérezgetnek, nyomorba döntöttek először a zsidók nyomorultjai helyett 1967-ben , majd maguk és a Rákóczi tér, cigányság helyett, így mentek az elme cigányai Máriapócsra tegnap, születésem óta Ágnes Baratta helyett belőlem emelték őket emberré, tündérkirályfi Mágával együtt Pszichografológia alapján.

A II-es elmeosztálya megreformálta az áldozásommal végig haladva az összes súlyos elmebetegségen a menhellyel - roma csapásokkal - az egészségügyet, beadva nekem a cigányság gyógyszereit, helycserét hajtott végre velünk a cigányság emelésével húsz éve ismétlésben. Mindenemet bezúzta, bennem van, 2004-ben a menhely kiszedte jó fogaimat, mindegyikbe rontásokat tettek, bűzlöttek a fogaim. Ezt követően felül protézist készítettek, mivel kommunikációsan a két utcai berendezés Sólyom egyiptomi kezdetével folyamatosan csonkított a magukat esernyővel védőkkel, Heti Hetessel együtt. Az egyik súlyos elmebeteg menhely csapás rángatta a száját, ezt követően Müllerék megrontották a számat, oldalra megy és folyamatosan dörzsölöm a fogaimat. Most ellopták a jótállási jegyet, a F. Krisztina mint csapások fogmegtartója szőkeként gyilkosságomból férjhez adott és szaporodott és Liptaival berendezett körzetbe hiába mentem vissza, hogy az első éjszaka kiesett a számból a fog, tömje alá, nem akarja. Normális a fogtechnikusa szerint, hogy kiesik a fog éjszaka és nappal is fekvéskor a szájból, nem akarnak garanciát vállalni a rossz mini fogsor miatt. Ez lett az atlantiszi Gina Lolobrigida mentésből, atlantiszi földrengés a szájban a II-es elmétől. Saját apokalipszisüket hajtották végre a főnixes Rákóczi térrel együtt, én letem a bárányuk álmatlansággal megrajzolva utólag, illetve folytatásában az apokalipszisüknek fekete angyalokkal....Most divat angyalokat ábrázolni, a fekete angyalokat segítségül hívni, ha már atlantisziak nem tudnak segíteni.

Állattá tettek engemet, a méhemben a Rákóczi tér gyalázata húsz éve, a gyomromban, tüdömben a II-es elmeosztály szellemvilága, minden részemben az Időjelek rajzainak megfelelő csapások vannak hintás magyar kislány kezdete óta G. Maczó Ágnesnek és Motsilnik Katalinnak, Koncz Zsuzsa elméjével a kommunista korok Vörös Oroszlános végrehajtásának egyedül rajtam.

Tegnap leállt a mikrohullámú sütő. Minden hónapban tönkre tesznek valamit, s már ez így megy 1991. óta, már ismértlésben is a menhellyel. A halál reformátusok sorsát hajtják végre Nagy Anna helyetti teljes begyűjtésével a jeruzsálemi csapásoknak születésem óta, ezeket vitték ki a városból a lányommal tartva el helyettük.

Nem tudok hová fordulni, két hete a farmeremet lopták el, nem tudni, mit visznek el a lakásból, de 16 éve a könyvek egyszerűen felemelkedtek a levegőben, mint ahogyan a csutak dr. Csutak beállításakor pszichiáternek 1995-ben.

Most nagyon szomorú vagyok, mert ismét beállítottak gyógyszert a cukorra. Már negyven kiló hízásnál járok 1995. óta, amióta a két elme és a Rákóczi téri hosszabbítások megtámadtak a kórházban, majd a menhely akaszgatással a börtön karmikusok helyett az iker házában az iker toronynak. Jelenleg ismét híztam, tíz kilóőt, most 97 kg vagyok. Igaza van a szőke focista feleségnek, hogy az okos barna majdnem egy mázsa. Nem mondott igazat az okossággal kapcsolatban, ugyanis én vagyok 1986. óta az ostoba szőke, valamennyi szőkéje a cigányságnak már húsz éve belőlem él, nemcsak a Rákóczi tér Gábor Zsazsa kezdetével a médiának.

Húgysav értékem is magas, bár nem eszek húst, nemcsak azért, mert nem telik rá, sem babot, sem borsót, ami felvinné. Mind emésztési problémája a bennem növő média elmeosztályának, amelyik refluxszal nyitogatja a gyomorszájamat. Állat lettem, falós elme van bennem húsz éve már, mert a falás is elmebetegség, az is, ha valaki gyász idejében édességet eszik. Valamennyit végrehajtották.

Nekem nincsen védelmem, én ember vagyok, sem ufó kíséretem nincs, mint a borsodi alkoholistáknak, elmeosztályoknak, sem maffia, sem menhely védettségem, sem börtön védelmem, mint Korda Györgyéknek a Rákóczi téri Balázs Klárival. Engem senki sem véd meg, köröttem egyfolytában járni kellene valamilyen védelemnek a csapások ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 362
  • e Hét: 2684
  • e Hónap: 8925
  • e Év: 61191
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.