Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Holnaptól valutavásárlási korlátozás Ukrajnában - mélyponton
  2014-09-22 19:40:17, hétfő
 
  2014-09-22. 17:34
Holnaptól valutavásárlási korlátozás Ukrajnában - mélyponton a hrivnya árfolyama

Az ukrán nemzeti bank tovább szigorította hétfőn a lakossági valutavásárlást. Keddtől Ukrajnában egy személy naponta legfeljebb háromezer hrivnyának megfelelő összeget válthat külföldi valutára, ami a mostani árfolyamon nagyjából 200 dollárnak felel meg.
A jegybank döntését azzal indokolta, hogy "jelentős feszültség alakult ki a valutapiac készpénzszegmensében". A pénzintézet tájékoztatása szerint a korlátozás nem terjed ki arra, ha valaki valutahitele törlesztéséhez vált át hrivnyát külföldi valutára. A korlátozás kedden lép hatályba.
Ukrajnában az utóbbi időben hiánnyal szembesültek azok, akik valutát, főleg dollárt vagy eurót akartak vásárolni. Múlt pénteken a hrivnya árfolyama újabb mélypontot ért el, a kereskedés zárásakor egy dollár már 14,9 hrivnyába került. Hétfőn kissé emelkedett a hrivnya árfolyama a dollárhoz képest, azaz egy dollár 14,8 hrivnyát ért.
Elemzők ugyanakkor emlékeztetnek, hogy a jegybank elnöke nemrég azt ígérte: megerősítik a nemzeti valutát, és stabilizálják a dolláronkénti 12,9 hrivnyás árfolyamot.
A jegybank a valutavásárlási korlátozással egy időben viszont csökkentette a vállalatok számára a kötelező valutaeladást, az eddigi 100 százalékról 75 százalékra mérsékelte. Augusztus 21-től a vállalatoknak minden valutában szerzett bevételüket kötelező volt hrivnyára átváltaniuk.
(MTI)

https://kuruc.info/r/4/133440/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy néni, aki híven tükrözi a fidesz szavazótáborát
  2014-09-22 16:48:38, hétfő
 
  Egy néni, aki híven tükrözi a fidesz szavazótáborát

https://www.youtube.com/watch?v=8qGAnykr0f4&feature=youtu.be
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A biciklibuzi mások a belvárosi autósok életét is pokollá te
  2014-09-22 16:41:06, hétfő
 
  A biciklibuzi mások a belvárosi autósok életét is pokollá tennék
2014. szeptember 22. 16:01
Hunhír.info

Az LMP radikális zöld fordulatot tervez Budapesten: növelnék a zöld felületeket, és akár a rakpart lezárásával is korlátoznák a belső kerületek gépkocsiforgalmát. Tehát, akik a rakparton laknak, ott fizetik a súlyadót, parkoljanak valahol jó távol otthonuktól.A belvárosi autósok életét már így is pokollá tette a sok buzi biciklis,akik a zöld szörnyetegeken kacsáznak járdán, úttesten, forgalommal szemben stb.

Az ellenzéki párt terveit Csárdi Antal, az LMP főpolgármester-jelöltje és Csonka Krisztián, a szervezet V. kerületi polgármesterjelöltje ismertette újságírókkal hétfőn a belvárosi Egyetem téren. a rakparti autós lakósok ellehetetlenítése mellett a taknyosok a buzerátor biciklistáknak is újabb lehetőségeket teremtenének a belvárosi autós lakósok kárára.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78547
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes Menczer Erzsébetnek nem sok eredménye van, de miv
  2014-09-22 16:39:46, hétfő
 
  A fideszes Menczer Erzsébetnek nem sok eredménye van, de mivel a nevét adta a Fidesz "médiatörvényéhez", jól kifizették a hű pártkatonát. A III. kerületi önkormányzatban ő is megszavazta, hogy a menye "szociális alapon" lakást kapjon. Most kiderült, hogy a lakást méregdrágán, 4 millióért újították fel a "rászoruló" ifjú párnak.
Menczer Erzsébet áprilisban megbukott a parlamenti választáson. Az önkormányzatin a Fidesz nem meri egyéni körzetben indítani, de a kompenzációs lista élére rakták a bukott képviselőt. Így a választók akarata ellenére is bekúszhat a képviselő-testületbe.
Szerintetek rászorulónak számít egy képviselő gyereke?

http://444.hu/2014/09/19/negymillioert-ujitotta-fel-az-obudai-onkormanyzat-mencze r-jovendobeli-menyenek-a-lakasat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megáll az ész: a volt szocialista honatya szerint közéletünk
  2014-09-22 16:37:46, hétfő
 
  Megáll az ész: a volt szocialista honatya szerint közéletünket a zsidóság örökös vegzálása jellemzi
2014. szeptember 22. 14:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Orbán Viktor tusnádfürdői beszédében fizetett politikai ügynökökről beszélt, akik mást sem tesznek, mint lejáratják hazánkat külföldön. Nos persze, tehetnők hozzá, korántsem csak ott. Idehaza is. Sőt elsősorban éppen itt. Mint a minap Király Zoltán, a volt szocialista honatya, aki szerint közéletünket a zsidóság minduntalan vegzálása jellemzi. Mert ha valaki valakit lezsidóz, már egész közéletünk megromlottságáról hadovál.

Arról persze, hogy napjainkban csak naponta hány magyart ér messze nem csak verbális, hanem fizikai inzultus is származásáért, nem értekezett a Néphazugság szombati számában. Nem. Csak arról, hogy életében hányszor, de hányszor megtapasztalta, mennyire kivetik errefelé a zsidókat azért, mert - zsidók.

Mert minő borzalom, írja, hogy már a Kádár-korszakban is megtörtént, szállodai portásként egyszer azt hallotta a főportástól: ,,Nézd már, ma szinte csak zsidók fizetnek." Vagy hogy egy újságíró kollégája megkérdezte tőle: ,,Na és hogy van a zsidó szeretőd?" Ám ez még semmi persze ahhoz képest, amit ő maga nemrég átélt:

,,Egy este a Szent Gellért téren felszálltam a 19-es villamosra. Mellettem lendületesebben egy lány és egy fiú is, a srác véletlenül meglökött egy kicsit, majd szó nélkül lehuppantak két szemközti ülésre. Én a lány mögötti helyre ültem, de előtte ránéztem a srácra. A metakommunikációs üzenet ennyi volt: azért mondhattad volna, hogy bocs. Ehelyett minden átmenet nélkül nekem esett: Mi van, te rohadt zsidó? A palesztin gyerekeket persze bátrak vagytok gyilkolni, te hülye zsidó."

Amire hiába mondta, hogy ő ,,kiskun magyar", a fiú csak folytatta szidalmazását egy abba bekapcsolódó társával, sőt leszálláskor ,,még megpróbált vesén rúgni, de úgy hiszem, szándékosan visszafogta magát, éppen csak megérintette a farmeromat a térdével". Aztán ő maga meg hazament s billentyűzethez nyúlt, hogy üzenjen az őt vegzált ,,újnyilas"-nak:

,,Üzenem az ismeretlen kis újnyilasnak, hogy menjen el az Arany János u. 27. számú ház bejáratához, nézzen le a járda közepére, gondoljon a kishúgára, aki biztosan volt nyolcéves. Olvassa el az ott lévő rézlapocskára írtakat: ,,Itt lakott SCHWARZ KATI sz.: 1936, zárdában megölték a nyilasok - 1944. okt./nov.".

Arról, hogy a jelzett időpontban valóban nyilasok ölték-e meg a nevezettet, azért lehetne vitatkozni. Ostromhelyzetben ugyanis bárki felvehette a nyilas karszalagos egyenruhát, hogy kompromittálja ezzel az akkori hatalmat. Ilyetén tehát az erre való hivatkozás minden, csak nem hiteles történelmi informálás. De lépjünk tovább! Király elvtárs így folytatta:

,,Kérdezem Vona pártelnök urat: ilyenek lennének pártja (magyar) gárdistái?! Kérdezem Pintér miniszter urat: tudja-e, hogy ilyenek (is) a ,,közállapotok" a városban? S kérdezem Orbán miniszterelnök urat: miközben a Horthy-kort igyekszik visszahozni, sejti-e, hogy ezzel a nyilasokat is visszahozhatja, és tudja-e, hogy az újnyilas ifjak már a spájzban vannak?!"

Ha van arcátlanság, akkor ez az. Először is, az egykori nyilaskeresztesek közönséges bűnözőkként való beállításán már a nem éppen konzervatív történetírás képviselői is túlléptek (amint az ez ügyben a már általunk is többször megidézett Karsai László), s éppen ezért az említett suhanc ,,újnyilas"-ként történő beállítása éppen olyan, mintha az MSzP-t azért, mert van ,,hívő tagozata", kereszténybarátként aposztrofálnánk.

Másodszor pedig, aki csak egy kicsit is ismeri közállapotainkat, tudja, kiket érnek rendszeresen inzultusok hazánkban is. Nemcsak verbálisan, tettlegesen is. Ja, és még egy. A ,,Horthy-kor"-ra való hivatkozás is fals, tekintettel arra, hogy Kelet-Közép-Európa zsidóságának aziluma volt hazánk már akkor is. Azt pedig, ismételjük, hogy a nevezett suhancnak mennyi köze van az egykori ,,nyilasok"-hoz, hadd ne firtassuk.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=78545
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem kellene tiltakoznia minden magyarnak?
  2014-09-22 16:28:44, hétfő
 
  Nem kellene tiltakoznia minden magyarnak?
2014. szeptember 22.

Egy 1962-es kölcsönös szociális szerződés alapján nyugdíjakat fizetünk, és ingyen gyógyítjuk az ukrajnai ukrán, és a romániai román embereket. Kölcsönösségről szó sincs, mert magyarok nem járnak Ukrajnába sem gyógyulni, sem nyugdíjért. A szerződés nem Ukrajnával köttetett, hanem a Szovjetunióval.
Évente rettenetes milliárdok mennek el erre a célra! A magyar adó- és járulékfizetők évekre várólistára kerülnek, amennyiben bejutnak a kórházba, gyenge élelmezésben és bizony sokszor gyenge ápolásban részesülnek.
Az Európai Unióból is érkeznek a betegek, őket is ellátja Magyarország, aztán a magánbiztosítójuk általában nem fizeti ki a kezelést...
Ahogy Ukrajnában romlik a helyzet, bizony könnyen katasztrofális állapotok alakulhatnak ki nálunk is a nyugdíjakat és az egészségügyet illetően.
Ugyanis a Fidesz az alkotmányból, vagy újabban alaptörvényből kihagyta a magyar társadalom számára legfontosabb négy alaptételt: a termőföld (láthattuk, mit művelt a Fidesz ezzel kapcsolatban!), a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj védelmét. Adóként szedi be a járulékokat, amit aztán arra fordít, amire akar! Ekkora veszélyben talán még sose voltunk...
Ettől függetlenül lehet menni október 12-én rájuk szavazni! De nem ártana végre tiltakozni a hazánkból történő kiszorításunk ellen!!

Azt a bizonyos 1962-es szerződést már fel se kellene mondani, csak egyszerűen azonnal beszüntetni a folyósítást!
Az ukrajnai ukrán 150 ezer nyugdíjat kap, sok magyar adó- és járulékfizető meg ennek a felét!
Észre kellene téríteni pártunkat és kormányunkat ebben a témában is. Belenavigáltak bennünket elég lehetetlen helyzetbe, elvárhatnánk joggal, hogy a fizetésük feléről mondjanak le!! Mire föl jár nekik havi egymillió, az átlag magyarnak meg havi 70 ezer?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közpénzből nassolt a fideszes
  2014-09-22 14:32:54, hétfő
 
 

Közpénzből nassolt a fideszes
2014, szeptember 22 - 10:00



Hecckampánynak tartja a XVIII. kerületi fideszes polgármester, hogy az elmúlt napokban a sajtó és a helyi ellenzéke is arra lett kíváncsi, mennyi pénzt számolt el áfás számla nélkül - írja az index.hu

Az önkormányzat szerint sincs semmi kivetnivaló abban, hogy egyszerű közértes blokkok és éttermi nyugták alapján utaltak százezreket Ughy Attilának, és a számvevőszék sem sérelmezte eddig a gyakorlatot. Ezzel együtt a dolog könnyen befolyásolhatja a választási eredményeket abban a kerületben, ahol tavasszal a legkiélezettebb volt a verseny.

Az Index birtokába került iratok szerint ugyanis az elmúlt időszakban Ughy több százezer forintot költött úgy, hogy áfás számlát nem kért ezekről.

Budapest, Mezzó Music Restaurant: 32 000 forint
Onyx étterem: 19 056 forint
Stop vendéglő, Berettyóújfalu: 11 500 forint
Rozmaring kisvendéglő: 52 500 forint

2012 első nyolc hónapjában összesen 236 585 forintnyi éttermi fogyasztást és készpénzfelvételt talált a hivatal, amelyről nem volt áfás számla. De a XVIII. kerületi hivatal gazdasági és költségvetési irodája külön kigyűjtötte a bolti vásárlásokat is, amelyről nem kapott számlát: összesen 204 313 forintnyi költéshez hiányoztak a bizonylatok.

A XVIII. kerületi hivatal gazdasági és költségvetési irodája minden esetben jelezte a polgármesternek, hogy pótolni kellene a számlákat. A válasz minden esetben egy polgármesteri kérés volt az irodavezetőhöz: fizessék ki áfás számla nélkül.

A XVIII. kerületi önkormányzat részletesen megindokolta, hogy szerintük miért nincs semmi probléma ezzel az elszámolási gyakorlattal. Az önkormányzat többek között ilyen érveket sorakoztatott fel, mint pédául :

,,A bizonylat és a nyugta az egész Európai Unióban elfogadott költségigazolási forma - természetesen együtt a bankkártya adattal, mert ezek így az összes olyan adatot tartalmazzák, amit az áfás számlák, vagyis ellenőrizhetőek." Vagyis az önkormányzat szerint azért nem probléma az áfás számla hiánya, mert a hivatal számára sem lehetett kérdés, hogy a polgármester kifizette a kártyával ezeket az összegeket."

,,A költések jelentős része külföldön történt, ahol eleve nem ismerik az áfás számla fogalmát." Az önkormányzat ugyanakkor továbbra sem árulta el, mekkora összeget fizetett ki számla nélkül, és ennek mekkora hányada külföldi költés. Az önkormányzat csak annyit közölt, hogy éves átlagban 35 milliót költenek reprezentációra, és ez jóval kevesebb, mint a szocialisták alatt 2006 és 2010 között (55 millió forint)."

Az önkormányzatnak ugyanakkor ellentmond az RTL Klubnak korábban nyilatkozó adószakértő, illetve a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének elnöke: ők mindketten szabálytalannak tartják ezt az elszámolást. Utóbbi, Lengyel Tibor az Indexnek azt mondta, hogy az önkormányzat intézményként nem áfakörös, ez azonban csak annyit jelent, hogy áfát nem igényelhet vissza. A könyvelés elkészítéséhez azonban kellenek a számlák, egyszerű bizonylat vagy nyugta nem elég.

A XVIII. kerületi önkormányzat a kifogásokra reagálva azt ígérte, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a honlapjukon a részletes könyvvizsgálói szakvéleményt - írja a portál

index.hu nyomán - alfahir.hu


http://alfahir.hu/kozpenzbol_nassolt_a_fideszes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az MSZP-től a Fideszhez - egy klasszikus politikai kaméleon
  2014-09-22 14:30:02, hétfő
 
 
Az MSZP-től a Fideszhez - egy klasszikus politikai kaméleon
2014, szeptember 22 - 12:40



A Fidesz legújabb kedveltje dr. Karsai József, aki volt az MSZMP tagja, kétszer lett országgyűlési képviselő az MSZP színeiben, Torgyántól az agrárterrorista nevet kapta, és két cikluson át irányította Battonyát.

Dr. Karsai József egy klasszikus politikai kaméleon. 1970-ben lett az MSZMP tagja, 1994-ben az Egyesült Kisgazdapárt színeiben indult az országgyűlési választáson, bár a parlamenti székig 2002-ig kellett várnia, amikor az MSZP zászlaja alatt lett országgyűlési képviselő. Ekkor már négy éve volt önkormányzati képviselő a Békés megyei Battonyán, a román gúnyhatártól egy kőhajításnyira.

A 2006-os esztendő egy rendkívül sikeres év volt számára, ugyanis ekkor ismét országgyűlési képviselő lett, ráadásul olyannyira ereje teljében volt, hogy ősszel még Battonya polgármesterségét is elvállalta. Saját szavai szerint a battonyaiakat akkor a következő választás elé állította: "Kit akarnak vezetőnek? Egy kutató agrármérnököt vagy egy szaros seggű parasztot?" A szocialista polgármester négy év múlva ismét megmérettette magát, de ekkor már függetlenként, és sikerrel is járt, 2010-ben a szavazatok 67%-ának megszerzésével lett ismét polgármester.

Politikai ars poeticáját az Origónak korábban így foglalta össze: "A választás semmi másról nem szól, mint pénz, pénz, pénz. Olyan ez, mint a háború." A nevét egyébként sokan megismerhették a fenti pártpolitikai kalandozásokon kívül akkor is, amikor egy tiltakozó akció során búzatáblát égetett. De elbánt egy nagy adag dinnyével is, amikor egy áruház parkolójába több tonnányit öntött ki. Bár ekkor valóban nemes cél vezérelte, a népszerűsége a gazdák körében nem éppen osztatlan. Pedig számos mezőgazdasági találmány fűződik a nevéhez és jelentős területen gazdálkodik, a '80-as években megalapozott vagyona pedig mesés, amiből sokat jótékonykodik.

Korábban már megírtuk, hogy úgy tudjuk, a hatalmát szisztematikusan építgető dél-békési Simonka György a saját embereit szeretné látni a polgármesteri székekben. Ennek érdekében képes volt a korábbi pereskedéseket is figyelmen kívül hagyva összefogni Karsaival (aki az egyik ítélet után még öngyilkosságot is megkísérelt), hogy együtt támogassák Marjai Jánost, aki jelenleg függetlenként indul, pedig elindul szintén függetlenként az a Boros Csaba is, aki 2010-ben még a Fidesz jelöltjeként volt Karsai kihívója.

Karsai az MSZMP, a Kisgazdapárt és az MSZP után 2014-ben a Fidesznél kötött ki. A battonyai Fidesz szórólapján ott is találjuk ragyogó magyarsággal írva: "Független Fidesz támogatott képviselőjelölt". A "független" polgármesteri szék tehát oda, helyette jön a Fidesz támogatottsággal vélhetően megszerzett képviselői hely. Ha egyszer valaki írna egy ismeretterjesztő könyvet a politikai kaméleonokról, gondoljon dr. Karsai Józsefre.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/az_mszp_tol_a_fideszhez_egy_klasszikus_politikai_kameleon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
GKI-elnök: a mesterséges rezsicsökkentés hosszú távon nem ta
  2014-09-22 14:25:30, hétfő
 
  2014-09-22. 13:08
GKI-elnök: a mesterséges rezsicsökkentés hosszú távon nem tartható fenn

A GKI Gazdaságkutató Zrt., legfrissebb prognózisa szerint a GDP 2014-ben 3 százalékkal, jövőre pedig 2 százalékkal bővülhet.
Javította az idei gazdasági növekedésre vonatkozó előrejelzését a GKI Gazdaságkutató Zrt., legfrissebb prognózisa szerint a GDP 2014-ben 3 százalékkal, jövőre pedig 2 százalékkal bővülhet, ugyanakkor a bankrendszert sújtó újabb, ezermilliárdos teher jelentősen rontja a fejlődés perspektíváit - ismertette Vértes András, a GKI elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Az előrejelzés az idén és jövőre is 3 százalék alatti államháztartási hiánnyal számol, az államadósság valós csökkenéséhez szükséges javulást azonban nem sikerül elérni - tette hozzá.
Az infláció a GKI szerint idén az év utolsó hónapjaiban már egy százalék köré emelkedik havi összevetésben, de 2014-ben átlagosan így is csak 0,3 százalék lehet. Ez egyrészt a világpiaci folyamatoknak, másrészt a "mesterséges rezsicsökkentésnek" köszönhető, ami azonban hosszú távon nem tartható fenn - mondta Vértes András, hozzátéve, hogy 2015-ben már átlagosan 2,5 százalékkal nőhetnek a fogyasztói árak.
(MTI)

https://kuruc.info/r/1/133423/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy rosszkor volt rossz helyen, feljelentették
  2014-09-22 12:21:26, hétfő
 
 
Matolcsy rosszkor volt rossz helyen, feljelentették
2014.09.22 11:44


A Demokratikus Koalíció nevű radikális atlantista párt feljelentést tett Matolcsy György jegybankelnök ellen, arra hivatkozva, hogy a Magyar Nemzeti Bank az elmúlt hetekben több olyan ingatlanvásárlási ügyletet hajtott végre, aminek a DK szerint homályos a háttere. A radikális atlantisták szerint a jegybankelnök "mindenféle kontroll nélkül szórja a pénzt".

A DK szemszögéből azonban ez az ügy nem csak offshore cégekről és átláthatatlanságról szól, a "mindenféle kontroll nélküli pénzszórásnak" többlet jelentése van; a DK működésének elsődleges célja, hogy Magyarországon is működjön egy párt, ami az Európai Parlamentben - nyugati ügynökként- szavazatával támogatja az Európai Unió átalakítását az Amerikai Egyesült Államok mintájára. A DK korábban nyíltan beismerte, hogy támogatják az Európai Egyesült Államok megalapítását. Ez a törekvés pedig a Matolcsy elleni feljelentést is egészen más kontextusba helyezi; a radikális atlantisták azért hivatkoznak "kontroll nélküli pénzszórásra", mert ők kontroll alá akarják helyezni a magyar jegybankot.

Hídfő.net | Gyurcsány Ferenc

Korábban a DK nyíltan bejelentette, hogy szerintük Magyarországnak minél hamarabb be kellene vezetnie az eurót. Az értelmezésük szerint addig van kontroll nélkül a jegybank, amíg nem az Európai Egyesült Államok gyakorol kontrollt felette, vagy nem Brüsszel közvetlen "megbízottja" áll a jegybank élén.

A Demokratikus Koalíció Matolcsy feljelentésével nem Matolcsy személyes tevékenységét kifogásolja, a jegybankelnök tettei csak ürügyet szolgáltatnak arra, hogy a DK olyan helyzetet idézhessen elő, amiben megrendül a bizalom a jegybankelnök irányába és emiatt személycserére lenne szükség. Akkor a DK saját emberét ültetné Matolcsy székébe, aki a Magyar Nemzeti Bankot a Európai Egyesült Államok szolgálatába állítaná.


http://www.hidfo.net/2014/09/22/matolcsy-rosszkor-volt-rossz-helyen-feljelentette k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.