Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
A HÖK-elnök is tudhatott a gólyatábori erőszakoló múltjáról
  2014-09-04 22:22:49, csütörtök
 
 
A HÖK-elnök is tudhatott a gólyatábori erőszakoló múltjáról

2014. 09. 03. 10:43 - Átlátszó Oktatás


Figyelmeztethették a gólyatábort szervező hallgatói önkormányzat vezetőjét K. S. Sz. aberráltságára, de nem vette komolyan a jelzést - írta egy olvasónk.

Az Átlátszó Oktatásnak emailt író lány még azelőtt felhívta a figyelmünket arra, hogy K. követte el a fonyódi gólyatáborban történt bűncselekményt, hogy az máshol megjelent volna, azonban akkor még ellenőrizhetetlen volt az információ. Az e-mailben viszont kitért arra is, hogy egy hallgató lány, aki szervezője is volt a gólyatábornak, már tavasszal beszámolt arról az ELTE TÓK HÖK elnökének, hogy K. egy ottalvós buliban éjszaka a tudta nélkül fotózta, úgy, hogy a ruháját is felhúzta, így intim testrészeit is le tudta fényképezni.

K. ezután megfenyegette a lányt, hogy ha nem fekszik le vele, akkor gondoskodni fog róla, hogy a képek a közösségi portálokon fognak kikötni. A lány ennek nem tett eleget, de feljelentést sem mert tenni és valószínűleg K.-nak sem volt mersze beváltani a fenyegetést.

A lány akkor figyelmeztette a történtekre a kari HÖK-elnököt, amikor megtudta, hogy K. is jelen lesz a hallgatói önkormányzat egy tavaszi rendezvényén. Az elnök akkor megígérte, hogy beszél a HÖK fiú tagjaival, hogy tartsák K.-n a szemüket, de végül nem mondta el senkinek, hogy mi jutott tudomására.

A levélíró szerint a kari HÖK-elnök volt az egyetlen, aki megelőzhette volna a bajt, de nem vette komolyan saját csapattársa jelzését.

http://atlatszooktatas.blog.hu/2014/09/03/a_hok-elnok_is_tudhatott_a_golyatabori_ eroszakolo_multjarol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Unió „orosz törésvonala”
  2014-09-04 22:18:46, csütörtök
 
 
3 szeptember, 14:51
Az Európai Unió ,,orosz törésvonala"


© Fotó: REUTERS/Yves Herman

Az Európai Bizottság folytatja az Oroszországgal szembeni újabb szankciócsomag kidolgozását. Közben kiéleződnek az unión belüli ellentétek.

Az Oroszország elleni szigorúbb szankciók kérdése még nagyobb mértékben megosztja az EU-t. Egyre több tagország vonja kétségbe e politikai irányvonal indokoltságát. Ugyanakkor fokozódik azon országok álláspontja is, amelyek hagyományosan az USA uszályában haladnak.

Az utóbbiakhoz elsősorban Nagy-Britannia tartozik, amely az euroatlanti szolidaritás eszméjét Washington uszályában való engedelmes haladásként értelmezi. A napokban éppen David Cameron brit miniszterelnök lépett fel a legkeményebb javaslattal. A brit kormányfő többek között indítványozta, hogy Oroszországot le kell csatolni a SWIFT nemzetközi bankközi fizetési rendszerről. Azonkívül a The Wall Street Journal amerikai lap értesülései szerint megpróbálta elérni, hogy az EU ,,szinkronizálja" szankciós politikáját az amerikai szankciókkal, egyebek között a csúcstechnológiai termékek és fegyverzetek exportja terén. Utóbbi követelése kiélezi Nagy-Britannia és Franciaország szembenállását. Párizs korábban elérte, hogy az oroszországi fegyverexportot sújtó embargó ne terjedjen ki a 2014. augusztus 1. előtt kötött szerződésekre, beleértve a Mistral helikopterhordozó anyahajók tárgyában.

A brit-francia szembenállás már önmagában is elég ahhoz, hogy elképzelést kapjunk az EU-n belüli ellentétek mértékéről. ,,Az európai Unió soraiban nincs egység és nem is volt soha" - hangsúlyozza Vitalj Csizsov, Oroszország EU-nagykövete. Azonban számos uniós tagország - többek között Magyarország, Ciprus, Szlovákia és Csehország - ellenzi az Oroszországgal szembeni szigorúbb szankciókat. Többek között Robert Fico szlovák miniszterelnök az Oroszországgal szembeni újabb uniós szankciókat ,,értelmetlennek és kontraproduktívnak" minősítette. Cseh kollégája, Bohuslav Sobotka pedig azon a véleményen van, hogy újabb szankciók életbe léptetése helyett az EU-nak diplomáciai erőfeszítéseket kellene kifejtenie az ,,ukrajnai válságrendezés érdekében". ,,Nem vettem észre, hogy elértünk volna bármit is" - mondta a cseh kormányfő. Az Európai Unióban kezdenek ráébredni arra, hogy Moszkva és Brüsszel szembenállásának fokozása valós veszteséget okozhat minden európai honpolgárnak, tekintettel az orosz energiahordozók szállítására.

Brüsszeli diplomáciai hírforrások megerősítik, hogy az EU vezetőségének nem sikerült meggyőznie az Oroszország elleni szankciók opponenseit, hogy változtassák meg álláspontjukat. ,,A vita eredményeként világossá vált, hogy Csehországnak, Szlovákiának, Magyarországnak és Ciprusnak vannak megjegyzéseik a szankciók bővítésének kérdésében" - nyilatkozott az Interfax Ukrajna hírügynökségnek neve mellőzését kérő európai diplomata.


Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/2014_09_03/Az-Europai-Unio-orosz-toresvonala-3108/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KÉT HÉT ALATT KIEVBEn
  2014-09-04 22:02:10, csütörtök
 
  KÉT HÉT ALATT KIEVBEN

Állítólag azt mondta Putyin elnök, mikor Merkel az orosz reguláris erők bevetését firtatta, hogy ez vicc, hiszen ha akarja, két hét alatt beveszi Kijevet - és ami azt illeti, nem is hazudott.
Ha a dolgokat a maguk nyers egyszerűségében nézzük, akkor Európában katonailag nincs ellenfele a mai orosz hadseregnek, és ezt a nyugat is pontosan tudja,.
Amerika beszállása egy fegyveres küzdelembe pedig maga lenne a III. világháború, ami sokkal nagyobb kockázatot jelentene Amerika számára, mint az oroszoknak.
Amerika ugyanis háborúit ezidáig mindig ellenfelei területén vívta, de ennek vége, egy új világháborúban országuk kétségtelenül hadszíntérré válna, ezt pedig egyetlen amerikai elnök sem merné megkockáztatni.

Arról ne is beszéljünk, hogy az oroszokkal ugyan talán még szembenézne, de az oroszok mögött felsejlik a kínai sárkány, meg az a rengeteg nemzet, melyet Amerika az elmúlt hetven évben megtámadott, megalázott, megfegyelmezett, vagy úgy csinált, mintha megfegyelmezett volna.
Putyin megmondta: ő képes a végsőkig elmenni Ukrajna ügyében, egyúttal barátságosan érdeklődött, hogy vajon ellenfelei is elszántak ennyire?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A görögök nem bírnak a bevándorlóáradattal - az Arany Hajnal
  2014-09-04 21:34:49, csütörtök
 
  2014-09-04. 19:31
A görögök nem bírnak a bevándorlóáradattal - az Arany Hajnalnak bizonyára lenne néhány ötlete

Drámai mértékben megnőtt a Közel-Keletről az Égei-tengeren keresztül Görögországba igyekvő "menekültek" száma, s emiatt Athén az Európai Unió azonnali segítségét kérte határai védelméhez - mondta csütörtökön Miltiadész Varviciotisz görög hajózási és tengerészeti miniszter.
A tárcavezető úgy vélte, hogy Görögország külső segítség nélkül a jövőben nem fog tudni úrrá lenni az aggasztó menekültügyi helyzeten. "Nem építhetünk falat a tengerben" - tette hozzá, utalva a tengeren érkezők ellenőrzésének nehézségeire. Athén becslései szerint a hatóságoknak további 65 millió euróra lenne szükségük a határfelügyelet megerősítéséhez. Az elmúlt két évben az Európai Unió erre mintegy 140 millió eurót biztosított a dél-európai ország hatóságainak.
A görög parti őrség adatai szerint 2014 első nyolc hónapjában 17 639 "menekült" érkezett Törökországon keresztül a dél-európai országba, közülük a legtöbben Szíriából vagy Afganisztánból. Ehhez képest tavaly ugyanebben az időszakban mindössze 10 508 új bevándorlót regisztráltak a görög hatóságok. Athéni illetékesek úgy vélik, az év végéig több mint 31 ezer "menekült" érkezhet az országba.
Varviciotisz azt mondta, a szíriai "menekültek" többsége nem nyújt be menekült jogállás iránti kérelmet Görögországban. Szerinte ez azt mutatja, hogy az embercsempészek a bevándorlóknak a legtöbb esetben továbbutazást ígérnek Nyugat-Európa felé. A görög menekülttáborokban és befogadó állomásokon ugyancsak válságos állapotok uralkodnak: egytől egyig túlzsúfoltak, nem tudnak több "menekültet" fogadni.
A tárcavezető úgy tudja, hogy különféle árkategóriák alakultak ki az embercsempészeknél a menekültek Európába hajóztatására: 1000-1500 eurót (mintegy 310-470 ezer forint) kérnek, ha a bevándorlók egy egyszerű gumicsónakban akarnak Görögországba jutni, ha viszont jachton akarnak átkelni az Égei-tengeren, az az alapárnak a kétszeresébe is kerül.
Hozzátette azonban, hogy az utazás egyáltalán nem veszélytelen: a görög rendőrség csütörtökön feltehetően két "menekült" holttestére bukkant a Görögországot és Törökországot elválasztó folyó közelében, és ezzel ötvenre nőtt az idei évben "menekülés" közben életüket vesztettek száma.
(MTI nyomán)

https://kuruc.info/r/4/132600/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lenyomtak minket a románok
  2014-09-04 21:11:55, csütörtök
 
  2014.09.04. 08:25 Fabius
Lenyomtak minket a románok


Kerestem reggel Kusza Szem jegybankelnök úr győzelmi mámorban úszó közleményét, miszerint "Lássátok', gecik, itt vannak a számok amiket ígértem, innentől kuss van az elvert kétszáz milliárdom és a rólam elnevezett tantárgy oktatása körül!"

De nem találtam.

Lehet azért, mert a gazdasági versenyképességünk ugyan nőtt valamit, de a versenyképesség mutató listán a románok nem három, hanem 17(!!!) helyet előre ugorva úgy előznek minket, mint ökrös szekeret a Lamborghini traktor a felcsúti határban? Pedig ennek az előzés dolognak éppen fordítva kéne lennie, egyrészt ugye indokolni se kell, másrészt meg se Sebastian Vladescuról se Daniel Chitoiuról nem neveztek még el se izmust, se tantárgyat.

gv.jpg

Azt már megszoktuk - sajnos - hogy ahol mi hatvanadikok vagyunk, ott a lengyelek a 43., a csehek a 37. helyen tanyáznak, de legalább a románok, szlovákok, bolgárok mögöttünk kullogtak. Eddig. A románok előzésére speciel nem vigasz, hogy Szlovénia, Szlovákia és Horvátország versenyképessége a miénknél is rosszabb. A versenyképesség további javulását fogja szolgálni az is, ha Pártunk és kormányunk tényleg létrehozza a Nemzeti Italbolt És Alkoholmonopóliumot jussosztásból kimaradt alattvalói számára.

Szóval a helyzet szar, de nem reménytelen. A románok előzése visszafordítható, amennyiben Kusza Szem beváltja ígéretét, és Matolcsysta Oktatási Intézményt fog működtetni Marosvásárhelyen. Akkor ők is rendelkezni fognak egy sor magasan képzett géniuszmásolattal, akik képesek lesznek elbaszni a pillanatnyi sikert, és helyreállítják a világ rendjét.

http://varanus.blog.hu/2014/09/04/lenyomtak_minket_a_romanok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ügyészség szerint nem holokauszttagadás, ha valaki sokal
  2014-09-04 21:10:25, csütörtök
 
  Az ügyészség szerint nem holokauszttagadás, ha valaki sokallja a számokat


Az ügyészség szerint nem holokauszttagadó Balog Zoltán miniszter - írja a Népszava.

Az ügyészség szerint nem valósult meg a holokauszttagadás bűncselekménye azzal, hogy Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a Kossuth rádió Vasárnapi Újság augusztus 3-ai, a roma holokausztra emlékező adásában azt mondta: "a holokauszt kapcsán, akár a zsidókról beszélünk, akár más kisebbségekről, akár a romákról vagy cigányokról, mindig egy nagyon csúnya számháborúba keveredünk, és aztán folyamatosan nyomni kell fölfelé a számokat.

Akkor, ugye, mi meg hozzuk, hogy a Gulag, ott hányan és hol többen, ami valóban nagyon-nagyon rosszízű megközelítés, azzal együtt természetesen, hogy ezeket a dolgokat dokumentálni kell. De azt fontos tudni, hogy Magyarországról semmifajta roma-, cigánydeportálás nem történt, Ausztriából történt, tehát a magyar cigányokat is onnan vitték el, és ezért valóban Magyarország is érintett."

Az emberi erőforrás miniszter kijelentései miatt több ellenzéki párt tiltakozott, a Magyarországi Cigányok Fóruma Összefogás Magyarországért Párt elnöke, ifj. Bogdán János pedig feljelentést tett.

A Központi Nyomozó Főügyészség határozata szerint Balog nyilatkozata "a maga teljességében értékelve" nem valósítja meg a holokauszttagadás bűncselekményét.

(Népszava nyomán)


http://harcunk.info/index.php/hirek/808-az-ugyeszseg-szerint-sem-holokauszttagada s-ha-valaki-sokallja-a-szamokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AJVÉ! Mi lesz itt eltásak?
  2014-09-04 21:03:56, csütörtök
 
  Suchman szerint a marcali MSZP-s jelölt antiszemita nézeteket vall

2014. szeptember 4., csütörtök 14:26 InfoRádió / MTI

Suchman Tamás szocialista politikus szerint az MSZP marcali elnöke antiszemita nézeteket vall.

A volt privatizációs miniszter a HírTV-nek arra a kérdésére, hogy azért támadják-e, mert kiáll a zsidóságért az MSZP-n belül, igennel válaszolt. Szerinte Harján Dávid szocialista választókerületi elnök ezért nem fogad el semmit, amit ő mond.

Kifejtette, hogy helyben vitát kezdeményezett erről az elnökségben, de a vezetésből "nem vitték ezt tovább" megyei, illetve országos szintre.

Arra a kérdésre, hogy antiszemita nézetek állnak-e a hátterében annak, hogy nem az ő jelöltjeit fogadta el a helyi elnökség, Suchman Tamás úgy reagált, hogy "mit mondjak, hogy ha Magyarországon a baloldalnak 38 százaléka, akkor pont Somogyban nulla százalék?"

Kérdésre arról is tájékoztatott, hogy a zsidósággal kapcsolatos helyi problémáról beszélt az országos vezetőséggel, azt mondta, kérte, hogy foglalkozzanak ezzel, de senki sem kérdezte azóta. Azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az országos vezetés tagjai nem antiszemiták, "csak nem elég bátrak".

A politikus elismerte, azt üzente Harján Dávidnak, hogy megüti a száját, erről azt mondta, ez olyan, mint amikor a gyerekeknek a szájára vernek, ezzel akarta fegyelmezni.

Harján Dávid a HírTV-nek azt mondta, Suchman Tamás össze-vissza beszél, próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Az MSZP marcali választókerületi elnöke, azután jelentette fel Suchman Tamás szocialista politikust, hogy állítása szerint a volt privatizációs miniszter őt és barátnőjét is megfenyegette, ráborította az asztalt múlt pénteken a marcali piacon, ahol ajánlásokat gyűjtöttek.

Harján Dávid az MTI-nek az előzményekről kedden elmondta: hónapok óta nem beszélt a marcali politikussal, aki a pénteki aláírásgyűjtő akció előtti napon telefonon kereste, de a hívást nem tudta fogadni; később egy üzenetet hagyott számára, ami arról szólt, hogy ne merjen Marcaliba menni, mert meg fogja verni.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére annyit mondott: kedden megérkezett a feljelentés a Marcali Rendőrkapitányságra, s az ügyben elrendelték a nyomozást.

Suchman Tamás kedden először az MTI-nek azt mondta, hogy nem történt semmi, majd azt, hogy nem is az aláírásgyűjtők miatt ment a piacra, hanem azért, mert minden pénteken ezt teszi, hogy ott beszélgessen az emberekkel.

Ami az asztalborogatást illeti, az szerinte "véletlen" volt. "Megbotlottam" - mondta, majd a történtekről úgy számolt be, hogy nem ő volt az, aki számon kérte Harján Dávidtól, hogy mit keres ott, hanem éppen fordítva volt.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-663982
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőrök, közmunkások pakolják a könyveket az iskolákban
  2014-09-04 20:54:58, csütörtök
 
  Rendőrök, közmunkások pakolják a könyveket az iskolákban

Nagy Bálint
2014. szeptember 4. csütörtök 05:56



Hiába ígérte augusztus utolsó napjaiban a köznevelési államtitkárság, hogy a tankönyvek rendben megérkeznek az iskolákba, a Pénzcentrum értesülései szerint több budapesti intézményben is vannak még elmaradások. Pedig információink szerint az idei kiszállítást rendőrök, önkormányzati alkalmazottak, és közmunkások is segítették.

Több fővárosi intézményben is arról panaszkodtak a Pénzcentrum megkeresésére, hogy idén sem ment zökkenőmentesen a tankönyvek kiszállítása. Több helyen fordult elő például, hogy néhány könyvből kevesebbet szállított, vagy a csomagban felcserélt hasonló kiadványokat a lebonyolításért felelős Könyvtárellátó Nonprofit Kft (KELLO). Egyelőre ráadásul azt sem tudni, mikor pótolják az elmaradásokat (a tavalyi tanévben volt olyan diák, akinek még idén februárban sem volt tankönyve).

Idén összesen 11,8 millió tankönyvet kellet volna eljuttatni az iskolákba.

Mindemellett a legnagyobb problémát idén is az jelentette, hogy az augusztus végi szállítás csak formálisan volt megfelelő. Természetesen a KELLO szerint minden a legnagyobb rendben ment, mint mondták:
A kiszállítások a múlt héten befejeződtek, a pótrendelések és visszáruzások miatti logisztika pedig már nem igényel külsős segítséget.

Az iskolai megbízottak tapasztalatai viszont másról árulkodnak. A tankönyvfelelősöknek, könyvtárosoknak idén is jókora mennyiségű adminisztratív és fizikai munkát kellett elvégezniük tanévkezdésig. Különösen igaz ez az utolsó napokra, amikor:
A Posta (a Magyar Posta a KELLO szerződéses logisztikai partnere - a szerk.) szállított, de ismét az rakodott, aki tudott - nálunk pedagógus és karbantartó; sőt készséges rendőr is kísérte a szállítmányt, aki szintén felajánlotta segítségét - úgy, egyenruhában.

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére egy budai, 6 osztályos gimnázium tankönyvfelelőse, aki nem igazán érti, miért nem fizetnek meg az árrésből rakodómunkásokat. Pedig az iskolai tankönyvellátás rendjéről (is) szóló rendelet szerint az iskolák "csupán" a támogatási és megrendelési igények felmérésében kötlesek közreműködni. De más iskolákból olyan hír is érkezett, hogy önkormányzati alkalmazottak és közmunkások is részt vettek a lebonyolításban.
A kormány mindent megtett azért, hogy a tankönyvek kiszállítása a terveknek megfelelően folyamatos és biztonságos legyen. Korábban a Belügyminisztérium kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a tankönyvcsomagok időben és biztonságosan eljussanak minden célállomásra, minden iskolába. Esetleges baleset, nem várt úttorlasz, egyéb akadály előfordulásának esetére külön vészhívószámot is biztosított. A közfoglalkoztatottak segítettek a tankönyvcsomagok rakodásánál. A tankönyvszállítmány érkezésekor tehermentesítették a pedagógusokat

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére a KELLO. Véleményük szerint, idézzük:
"Egy nonprofit jelleggel működő társaság esetében teljesen természetes és költséghatékony, hogy azon tevékenységhez, mely időszakos, s melyhez nem foglalkoztat állandó munkaerőt, külsős segítséget kér."



A kormánykommunikáció szerint a tankönyvterjesztés államosításának éppen az volt az egyik apropója, hogy a költségek csökkentése mellett javuljon a szolgáltatás minősége is. Nos, ha a törvény által biztosított 20 százalékos árrés mellett (korábban a versenypiacon 10-15 százalék körül mozgott az árrés) is csak külsős segítséggel megy a Könyvtárellátónak a feladat lebonyolítása, akkor aligha valósult meg a költségcsökkentés. Tehát foglaljuk össze: az elmúlt években felszámoltak egy piaci alapon, kisebb árrések mellet is működőképes rendszert, hogy azt végül adóforintokból fizetett közmunkásokkal tartsák fent, akiknek talán akadna más munka is a nemzetgazdaságban.

Ráadásul az iskolák megbízottjai - akiknek igen komoly szerepe van a lebonyolításban - továbbra sincsenek (rendesen) megfizetve. A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ugyanis nem áll szerződéses jogviszonyban a tankönyvfelelősökkel, így munkájukra, bérezésükre sincs rálátása. Tavaly diákonként száz forintot fizetett a KELLO, amely összeg sorsáról az iskola döntött - ez egy 2 évfolyamos általános iskola esetén átlagos osztálylétszámot feltételezve 32 ezer forint.

Lehet tehát szidni a korábbi rendszert (a maga hibáival együtt), a tankönyves vállalkozók azonban rájöttek arra, hogy ebben a folyamatban az iskolákkal, ezen belül a tankönyvfelelősökkel kialakított viszony a legfontosabb. S, ha ennek előmozdítása nem ment másként, hajlandóak voltak mélyen a zsebükbe nyúlni, amely javította a szolgáltatás minőségét is. Továbbá arról se feledkezzünk meg, hogy az iskolák korábban sem voltak arra kötelezve, hogy alvállalkozókkal végeztessék el a tankönyvrendelést. Saját hatáskörükben akár dönthettek úgy is, hogy a profit reményében maguk viselik ennek kockázatát.

http://www.penzcentrum.hu/karrier/rendorok_kozmunkasok_pakoljak_a_konyveket_az_is kolakban.1041758.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign =hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Saját tévéjét is megfenyegette L. Simon. Hiába, a balkáni ta
  2014-09-04 20:50:18, csütörtök
 
  Saját tévéjét is megfenyegette L. Simon. Hiába, a balkáni tahóságnak kormányon nincs határa.


Egymásnak feszült a Hír TV és L. Simon 0

Nehéz lesz az élet a Hír TV-nél - vetette oda egy sajtótájékoztatóról távozóban L. Simon László a televízió riporterének. A Miniszterelnökség államtitkára azt követően fenyegette meg a televíziót, hogy annak munkatársa feltette számára a kérdést, a Várkert Bazár mikor lesz valóban befejezve. L. Simon erre cinikusan annyit válaszolt, hogy nagyjából 200-300 év múlva. A riporter megjegyezte, hogy akkor ez hosszú távú terv, majd feltette az újabb kérdést: ki fogja ezt finanszírozni? Az államtitkár válaszul kijelentette: ,,Inkább az a kérdés, hogy ki fogja felügyelni, és a Hír TV 200-300 év múlva lesz-e abban a helyzetben, hogy erről tudósítson" - írja a Magyar Nemzet.

Az ügy hátterét az adja, hogy hiába adták át múlt pénteken a Várkert Bazár és környezete felújításának második ütemét, a Lánchíd utcában továbbra is zajlanak a munkálatok.

MNO / fotó: MTI

http://pestisracok.hu/egymasnak-feszult-a-hir-tv-es-l-simon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már megint új hadügyére van Nyalókakirálynak.
  2014-09-04 20:48:16, csütörtök
 
  Már megint új hadügyére van Nyalókakirálynak.


Posted on 2014/09/04 Szerző: Admin

Már megint új hadügyére van Nyalókakirálynak.
A hazug és álnok Heletej helyett (aki igért Urának és parancsolójának szevasztopoli győzelmi parádét, OSZT' MÉG AZ ESKÜJÉT SEM IRTA ALÁ!) Nyalókakirály óhajára Ivan Rusznyak megbizott hadügyérként fogjlalja el ezt a roppantul ingatag bársonyszéket.

Fél év alatt három hadfi az ukrán hadügyminisztérium élén, alighanem világcsúcs. Valcman - alig két hónappal ezelőtti trónra lépése óta - már a harmadik Vezért kezdi fogyasztani.
Heletej sorsáról semmi hir. Lehet hogy a Rusznyak kinevezését ma jóváhagyó Verhovnaja Rada megfogadta Lavrov orosz külügyminiszter tanácsát, és elmeszakértők gondjaira bizta az orosz atomtámadást vizionáló, zaklatott idegzetű Vezért?

http://balrad.wordpress.com/2014/09/04/mar-megint-uj-hadugyere-van-nyalokakiralyn ak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.