Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kohut Katalin: Fényt!
  2014-09-07 13:22:12, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Fényt!

Fekete világ tárul a kislány szemeibe,
ablak előtt komor arccal bámul a semmibe.
Homályos derengés, a sötétség, amitől fél
szívét szorítja, de él benne mindig a remény.
Várja a teremtő nap fényét, a világot,
mikor tündöklő fény-lebegés váltja árnyékot.

2014. szeptember 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
130 éve tart a trianoni apokalipszise a reformátusoknak
  2014-09-07 09:29:16, vasárnap
 
  Az Advent 130 éve kezdte Tóth Bertalan utcai beállításával az adventi egyház működését, sorsukat rajtam hajtották végre az Időjelek vastrágya időjelek megadóival születésem óta, média 16 éven keresztül ismételte az elmeosztályokkal, sötétkapusaival a romániai reformátusoknak.

A római egyház ellenes csapások voltak a rock-sztárok, a beat, hippi, punk elmeosztály és az Időjelek Zöld toll által létrehozott apokaliptikus csapások, mára már az egész ország az, megmentették őket szerepeiktől, könyveik végrehajtásától, a reformátusokat már 130 éve, kilencven éve emberek támadásával csapások kapása miatt.

Így történt, hogy három éves koromban Kohut István nyugdíjasként cipészként otthon dolgozó Thököly utcába száműzött nagyapa testvérét kérdezgettem, mitől sántult le. Ardó Irén református szőke Karcsán leesett a fáról, béna lett a lábaira, ezért a média elmeosztálya István bácsit is lebénította. Ezek már kivizsgálatlan dolgok. Karcsán kezdtek születésemkor Hacki Tamás nevével Hack családdal, volt férjem nagybátyjával és nagynénjével, nagyanyja, mint vasorrú bába húgának családjával a börtön Ki Mit Tud-osok az elme és börtön emelésével zsidókkal.

Nagynénémet tönkre tették a Kereszöttés pók ábrájakor, a hatvanas évek elején, majd Ardó Erzsébet miatt iszonyatot hajtottak végre rajta, leírni nem lehet. Ardó Erzsébet férje, a sárospataki Kovács Barna tüzes vasat akart dugni a nemi szervébe Erzsébetnek. Elválasztották, majd jött az új férj megmentőként. Mostohaapám esküvőmkor azt kiabálta nekik, hogy bolond reformátusok.

Anyám fogait B-né Ágnes helyett vették ki azzal, hogy a gyerek a nyomorultak fogkiszedőjeként tönkre teszi az anya fogait, ez a Rákóczi téri kezdet volt a főnix fekete árnyékainak mentésével, ami mai napig az én puffasztásommal tart valamennyi énekesnőjével a rendetleneknek, elmebetegeknek, popposokkal együtt.

130 éve vonulnak a reformátusok, születésemkor kezdtek az áldozásommal a Johannájukkal, majd folytatták azzal a Vörös Oroszlánnal, a belőle létrehozott elmeosztályukkal, amelyik Anna neveken kommunistaként, nemesként és csillagként, parasztként ...., vallásokként, farizeusként, szadduceusként, antikrisztusként, apostolként, avatárként berendezve volt, valamennyien hidegháborút folytatva rajtam hajtották végre az összes kommunista kort, amit dr. Tűzkő Judit népe ismételt borsodivánkai kommunista elmeosztály sorsának ismétlésével rajtunk, az öcsém megölésével 2007-ben a füvesek és cigányság helyett Feketebárányként.

A reformátusok ezer évesként is itt vannak, állandó apokalipszis végrehajtóként, ezek a Talmudosok, most a börtönnel kötöttek frigyet, amiket téglaházakban helyeztek el. Busta szerint ezer éve tart a játékuk, egy szenved, ez most én voltam, Bustát a sötétkapus romák állították be ember gyilkosként húsz éves ismétlésében a vasfüggönyösök dalainak. 1971-ben vették el a szomszédban lakó egyiptomi sötétkapus helyett a hangomat, Sólyom nevével ismétlésben, ezt hangszál műtéttel, fáraó hangyák vonulásával ismételték szőke főorvosnő kiabálásával a cigaretta miatt. Rajtam szoknak le a vasfüggönyösök a cigarettáról, engem mérgeznek vele, hatalmas erővel. Nemcsak havat, esőt, jégesőt tudnak produkálni, hanem az időjárás mellett halalmas erővel óriásként cipelnek engem.

Születésemkor már kevesen maradtak a trianoniakból, amelyek címerét a vatikáni tévé Dunaként ismételt a Kiss Tábornok utcai Szelep apjának ezer éves karmikus reformátusnak sorsát végrehajtva - szívemet átszúrták miatta, mert lyukas szívvel született 1984-ben, végrehajtva ezer éves szerepét az összes többivel együtt -, ezek kezdték el ismételni a német-magyar történelmet apám és anyám összeesketévével.

El lehet képzelni, hogy apával és nagyapámmal miket műveltek a két elmeosztályával Miskolcnak születésem előtt!

Húsz éve kezdték olvastatni velem hatalmas erővel a trianoni Jehova és Debreceni bibliákat, darabokra hullottak Cseh Károly írása alapján az elméknek, miközben a vasfüggönyös Vörös Oroszlános fekete népét a romániai magyaroknak megmentették, áthozták ide ismétlésben is a nyomorultakkal együtt, mint Orbán Viktor népét.

A református ember gyilkosságoknak soha nem lesz vége annyian vannak 130 éve, az ezer évesek mellett.
A római egyház ellenes rock-hippi-punk-beat zenészek árnyékait nincs ki visszaszámolni, mivel valamennyien ember gyilkosságból vannak a lírai karámjával a Délibábnak, a Keletnek, a Nyugatnak, a Délszigetnek Dél királynőjével, aki én lettem, aki felkel a zsidók ítéletére.

Nekem elég gondot jelentett az elmeosztályokon kívül és Zoltán Erika egyre bennem dagadó médiáján kívül - akinek puffadás volt megírva elmebetegként -, hogy a Sátán van a nyakamban Csernobil óta, Ádám és Éva börtön népének erdőjének kígyója. 16 éve a két elme és menhely csonkít és kínoz sátán feleségeként.

Mária börtön karmikus sorsát pár éves koromban kezdték el, hátsó fogaim csonkításával, majd mikor a nyanyák Miglécz és Máté Krisztina miatt megcsonkítottak, fémekkel rakta tele dr. Geszti elmebetegeként a számat, mint amilyen Máriáé jelenleg. Ismétlésben klimaxoltattak helyette és a romák helyett 1997-ben, egyből jött a Rákóczi tér csontritkulása. Most két hatalmas ránc jött ki a szám alatt, mert Máriának olyan a szája alatti rész és a gyerekemnek le kell engem nézni miatta, mint az összes karmikus miatt, leértékelni és csúnyán beszélni velem.Deák Bill Időjelek feszületese életműdíjat kapott, vagyis az Időjelek testenyészetei mint a ratkósok jólétjének soha nem lesz vége - a zseniket beleértve, Vargákkal, Horvátokkal, Pálinkásokkal ....

Minden csapás 130 éve a református trianoniaké volt valdensekkel, többi belőle eredő vallás elmeosztályaival együtt - már Göncz Árpádot ember támadással nyolcvan éve tartják meg -, születésem óta a borsodi Főnix fekete árnyak Rákóczi teréé Csepregi Éva és Derláné Éva bárányaival a főnixnek és a nácinak.

Kelet sorozat része volt Trianon, Cseh Károly Fatimei jóslatként írta meg a versét, hogy tékozolót emel eszménnyé egy nevenincs lény és darabokra szakad a biblia. Trianoniak Bibliából erednek. A jelenlegi Vörös Oroszlános nagy-Magyarország nem az.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 366
  • e Hét: 1515
  • e Hónap: 7756
  • e Év: 60022
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.