Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Lét a tét, gondolat az alap ellátásról.
  2014-01-30 18:28:26, csütörtök
 
  Lét a tét, gondolat a feltétel nélküli alap ellátásról.

Kit kérdeztek meg arról, hogy mi a véleménye a feltétel nélküli ellátásról?

Egy olyan embert aki soha az életében nem dolgozott olyan munkát amivel értéket állatot volna elő.

Ez a becsületes ember jól forgatta azt a bizonyos köpönyeget mindig úgy helyezkedett, hogy munka nélkül tudjon jól élni.

Figyeld a pályafutását.

KISZ titkár 1977 töl MSZMP káder.
1990 MSZP tag. Horn -kormány idején MSZP ügyvezető alelnöke.
2002 ig MSZP színeibe parlamenti képviselő.
Majd a HÍR tv Olgája,
2007 töl FIDESZ tag.

És tegnap pont ő mondta meg a frankot, hogy miért nem jó az alap ellátás ötlete, és miért jó az ha az emberek ma éh bérért dolgozhatnak a kizsákmányoló munka adóknál.

Persze azt nem mondta hogy ő mennyi pénzt vesz fel havonta munka nélkül az összes többi ingyenélő politikusokkal.

Persze ha olyant kérdezünk aki már össze lopta magát a múltban, vagy ezt teszi a jelenben az nem ért egyet azzal, hogy minden ember kapjon annyit ami a megélhetését biztosítja.Ingyen élő csürhe nincs annyi munka hely amennyi munka vállaló, ezért tudnak visszaélni a munka adok a bérekkel, ezért tudnak kiszolgáltatott embereket éh bérért foglalkoztatni.

Persze értem ti ingyenélő politikusok ezt nem értitek.
Ti miért nem vegetáltok havi 25 - 50 ezer forintból?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezek tiszta hülyének gondolnak mindenkit.
  2014-01-30 08:39:06, csütörtök
 
  Ezek tiszta hülyének gondolnak mindenkit.

A béna kacsák azt feltételezték, hogy bármi új lenyomatot találnak az üdvözlő levélen.

Mélyen elítélem azon honfitársaimat akik bármilyen módon ezeknek segítenek azok után, hogy emberek szemét lőtték ki, nőket aláztak meg.

Ez a jól megfizetett banda , akik csak a büntetésekre, politikusok védelmére szakosodott, fele annyi bűncselekményt sem derített volna fel , ha nincs külső segítsége a buta telefonálókra árulókra gondolok.

Tudom mindig volt és lesz Hegedűs közöttünk, de én még akkor sem árulnám el a rabló,telhetetlen bankok elleni fellépőket, ha duplájára emelnék a nyomra vezetési díjat, pedig 10 millióra volna ahhoz szükségem, hogy a tolvaj bankokat kiiktathassam az életemből.

Mert 5 millió felvétele után ma 9,5 milliót követelnek tőlem a rabló bankok, persze én már közel háromnegyed éve nem fizetek semmit, mert nem látom értelmét, úgyis elrabolják előbb utóbb, még azoktól is akik még ma fizetik.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudatos nyomás gyakorlás az EU, USA részéről.
  2014-01-30 06:56:24, csütörtök
 
  Tudatos nyomás gyakorlás az EU, USA részéről.

Forint gyengítése, rezsi csökkentés ellenzése, szándékosan történik így próbálják befolyásolni a közeledő választásokat.

Az EU aki mindig a bankok, szolgáltatók érdekében tevékenykedik, /ugyanis ezek tudják megvásárolni a politikusokat / mert csak így tudja fenntartani azon országokba azt az élet színvonalat amiről mi csak álmodhatunk., Franciaország, Németország.

Miért is kell fenntartani azt a magas élet színvonalat ami az említett országokba van?
Csak azért, mert ha ezen országokban egyszer megindul a tömeg akkor jól tudják a politikusok, hogy végérvényesen söprik el őket, és még örülhetnek ha élve megússzák.

Azt sem szeretnék ha nálunk a rezsi csökkentés folytatódna mert ezzel közeledhetünk az EU -os energia árakhoz amit már leírni is nevetséges azzal a tudattal, hogy a nevezet országokba 7 - 8 euró az óra bér még nálunk 2 euró.

Képes úgy fenyegetőzni Brüsszel hogy az EU - s országok többségébe is beleszólnak az energiaárakba.. még olyan országokba is ahol 7 euró az óra bér.

Mi ez ha nem tudatos támadás hazánk ellen?
Mi ez ha nem tudatos azért, hogy a gyurcsány, a liba tolvaj fajta rabló csürhét segítsék hatalomhoz, mert róluk már tudják minden gondolkodás nélkül eladják még a saját anyukat is, róluk tudják ők megvásárolhatók lefizethetőek azért, hogy megszorításokat alkalmazzanak a lakosság ellen, és a bankokat, szolgáltatókat segítsék, ahonnan a pénz az EU - fejlett országaiba vándorol.
Tudhatjuk ez már egyszer megtörtént a baloldal hatalma alatt.

Ismét az emberi butaságra épít az EU, mert ők is emlékeznek, hogy hazánkba fordult elő az ahol demokráciába nyerhetett egy volt pufajkás komcsi,Figyelj már ember nálunk egy negatív törvény alkotásnál azt a kifejezést alkalmazzák, hogy a törvény alkotok, hozták létre, nem ember hanem törvény alkotó, mert az ember nem meri felvállalni.

Az EU ezt úgy alkalmazza, hogy a rezsi csökkentést nem ember ellenzi hanem Brüsszel, mert a gyáva ember nem meri felvállalni azt, hogy arról dönt, hogy emberek fagyjanak meg.
Itt azért megkérdezném mi a különbség a fagy halál vagy a holokauszt között,?
Szerintem semmi, mindenhol meghal az ember.

Nem elég, hogy milliókat keresnek, még gyávák is felvállalni a negatív törvényeket.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akiket cserbe hagyott a kétharmad.
  2014-01-29 08:20:04, szerda
 
  Akiket cserbe hagyott a kétharmad.

Akiktől én hallottam, amiről ma már nem beszélnek "senkit sem hagyunk az út szélén".
Pedig itt nem csak azokat hagyták az út szélén akiket közvetlen érint a deviza hitel, hanem azokat a család tagokat, nyugdíjasokat, akik próbáltak, próbálnak segíteni azért, hogy ne veszítsék el rokonaik az ingatlanukat.

Ezek a becsapot, alul informált, deviza hitelesek, akiknek a többségét cserbenhagyta a regnáló hatalom, mivel a kétharmad birtokával megtudta volna oldani azt amit a mocskos hazaáruló Gyurcsány, Bajnai, által irányított MSZP idézet elő.

Mivel is idézte elő a baloldali rabló csürhe azt ami mára kialakult a deviza ügyben, hogy Családoktól rabolhatták, rabolhatják el azt amit életük munkájával szereztek.

Csak azzal, hogy többszöri külföldi szakemberek figyelmeztetése ellenére sem állították le a deviza hitelezést 2006 környékén, amikor ők már tudták és eltitkolták, hogy ez hova is fog vezetni, ami mára csúcsosodott ki.

És a jelenlegi hatalom sem tett semmi valódi megoldást ara, hogy ez a mocskos ügy egyszer és mindenkorra megoldódjon.
Így nem kell csodálkozni, ha a társadalom próbálja úgy megoldani ahogy tudja, például robbantásokkal, amivel valahol azok akiket a rabló bankok, politikusok jóvoltából, kisemmiztek egyetértenek és hősként tekintenek azokra akik felmernek lépni a rabló bankok ellen.

Úgy, hogy én személy szerint nem azt tartom bűnözőnek aki robbant a bankoknál, hanem azokat a politikusokat akik hagyták azt, hogy ez idáig fajuljon.
Egyáltalán nem sajnálom a bankokat és azokat a banki alkalmazottakat sem akik engem félrevezetek becsaptak alul informáltak, mert ők tudták azt amit én nem mert ők ezt tanulták, ha nem azért kerültek oda mert valakiknek a valakijük ahogy ez jellemző ma hazánkba.

Azért azt sem feledjünk el az aki engem rábeszélt a deviza hitelre ő azután kapta a fizetését , hogy minél több embert tudjon rábeszélni az évszázad átverésére.
Azt se feledjünk mi 40 éves elnyomás, lebutítás, után nem rendelkezhetünk azzal a pénznyi kultúrával amivel már fejlett demokratikus országban minden állampolgár rendelkezett.

Úgy, hogy azt sem tudom elfogadni amit a külföldi ahol sosem volt szocializmus média is azt hangoztatja, hogy a kockázattal minden hitelt felvevőnek tisztába kellet lennie.

Ami a legnagyobb csalódást okozta nekem a demokráciának nevezet kizsákmányolásba, hogy ilyen megtörténhet egy demokráciába ami még az úgynevezett átkos szocializmusba, sem történhetett meg.
És ezért van az, hogy szerintem ez a demokráciának nevezet rablás sem jobb a szocializmusnál, ahol már közel annyit kerestem mind ma keresnek emberek, és nem annyi munkával, mert akkor 8 órából 4 kellet dolgozni. szóval ezt hozta nekünk a módszer váltás 25 év elteltével.

Ezért a kizsákmányolásért harcol ma Ukrajna, akik még nem értik az EU - t nem az ukrán emberek érdeklik hanem a piac.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brüsszel ellenzi az energiaárak központi meghatározását
  2014-01-28 11:36:13, kedd
 
  Brüsszel ellenzi az energiaárak központi meghatározását.

Erről írtam, miért szavazzak én, honi politikusra amikor majd Brüsszel eldönti, hogy nálunk menyi legyen a gáz ára?

De érted nem egy milliomos ember dönti el azt, hogy minden EU országban azonos legyen gáz ára, hanem Brüsszel aki nem azonosítható, nem kérdezhető meg tőle, hogy ő mennyit keres havonta.

Brüsszel miért nem ellenzi azt, hogy hazánkba ugyanazzal a munkával 4 szer kevesebbet keres egy munka vállaló, mint más EU - s - országban?

Egyáltalán ki az a Brüsszel?

Ki az a Brüsszel aki eldönti, azt, hogy az általunk választott politikust befolyásolja abba, hogy hogyan döntsön választói érdekében.

Mi jogon próbálja egy Brüsszel az én életemet befolyásolni, ki hatalmazta erre fel Brüsszelt akiről azt sem tudom ki az?

Te Brüsszel menj te a jó kurva édesanyádba, majd ha mi is keresünk annyit mind aki Franciaországba lakik mi is fizetünk annyit a gázért, mind a francia.

Ennyit a Brüsszelnek nevezet senkiről. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kötelet !!!
  2014-01-28 08:09:33, kedd
 
  Kötelet!!

Sosem tudtam nyugodtan kezelni azt amit a politikusaink műveltek, művelnek 25 éve hazánkba.
Azért azt a pökhendiséget ahogy ezt Mesterházy lereagálta még felháborítóbbnak tartom mint magát azt az eset ami megtörtént vagyis a bekiabálást ami egyértelműen "kötelet neki" volt.

Most őszintén kérdezem, hogy képzelte ezt az az ember aki hazánk miniszterelnöke szeretne lenni, hogy a kötelet átlehet keresztelni börtönre, úgy hogy felvételek bizonyítják azt ami valójában történt?

Valójában reagálni sem akartam ere a baromságra, de amikor azt hallom egy ingyenélő politikustól, hogy aki az igazságot meri hangoztatni azt fel jelenti, akkor döntöttem el, hogy mégis reagálok hátha feljelent az aki olyan süket, hogy a kötelet nem tudja megkülönböztetni a börtöntől.

Tegyünk azért már hozzá tényleg van olyan politikus aki, akik valójában megérdemelnék a kötelet azért amit elkövetek a lakosság illetve hazájuk ellen politikai pályafutások során, csak ebbe az a bibi az aki kötelet érdemelne pont az MSZP vagy a madarak politikusai közé tartozik illetve onnan menekült el 2010 után.

Miért is félnek politikusok az ilyen megnyilvánulásoktól ami történt, mert ők is tudják, hogy valójában megérdemelnék, mert ha hazánkba valódi és nem anyagi érdek politikusok tevékenykedtek volna akkor 25 év demokrácia után nem 2 eurót kellene óránként keresni egy embernek, úgy hogy az árak európaiak.

Ez a buta Mesterházy, pont a megtörtént eset tagadásával, és azzal a fenyegetéssel ami mindig jellemző volt az MSZP politikusokra pont azt éri el, hogy egy jelentéktelen hülyeséget fúj fel hatalmas lufivá.

Nem érti azt amit ők idéztek elő, hogy a fenyegetéssel, félelem keltéssel már semmit sem érnek el azokkal szembe akiknek nincs mitől félniük, mert már mindent elraboltak tőlük.
Amit ez az ingyenélő művel ebben az esetbe pont az ellenkezőjét éri el mint amit szeretneTisztelettel várom Mesterházy feljelentését, és ha kell vállalom a börtönt azért, hogy igazat mertem írni, legalább addig ameddig a börtönbe ülök, melegbe leszek, és nem jön a sárga csekk, illetve valami ennivalót is kapok.

Azért persze tudom annál gyávább ember az aki csak a hatalomra tőr, azért, hogy ingyen tudjon élni 4 évig, hogy megmerné tenni azt, amivel embereket fenyeget, vagyis, hogy feljelent valakit,

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az a baj ezzel a választással.
  2014-01-27 08:57:59, hétfő
 
  Az a baj ezzel a választással.

Úgy tűnik számomra, hogy én szavazok egy politikai pártra, akit elvileg azzal bízok meg, hogy a következő négy évbe képviselje érdekeimet.

Csak, hogy nem fogja tudni képviselni teljes mértékben, mert az EU képviselők, valamint a pénz világ vezetői fogják meghatározni azt, hogy az általam választott párt mit is tehet avagy mit nem.

Vagy a másik probléma az, hogy az általam hatalomra segített párt a választások után olyan intézkedéseket hoz a fejem felet amire valójában én nem adtam a szavazatomat.

Ilyenkor felmerül bennem az, hogy miért segítsem én olyan emberek biztos megélhetését 4 évre akik valójában semmi olyat nem tettek ami az én életemet javította volna.
Például valóban csökkent a rezsi a 4 év alatt, csak, hogy amit én itt nyertem azt máshol azonnal el is vesztettem.
Mert amit nyerünk a rezsi csökkentésen, azt elvonják tőlünk például ebadó vagy más adó, ÁFA formájában.

Biztos szüksége van hazánknak ara, hogy városaink főtere szép, gondozott, és mindig a pillanatnyi hatalom elképzeléseit, nézeteit, jellemezze, de biztos nem volna jobb helye annak a pénznek amit ere 4 évente költenek?

De ami a legfájóbb a kormányok és itt nincs különbség egyik között sem, mindig úgy alakítják, alakították a munka törvénykönyvet amivel ártottak a honi munka vállalóknak és a munka adókat hozták helyezettbe.
Az nem normális állapot, hogy az árak azonosak az EU - átlaggal, ameddig a bérek 4 szeresse Németországban, vagy Franciaországban. ugyanazért az elvégzett munkáért.

Te akinek a szavazataira számítanak a pártok, a politikusok keresel 1 órába 2 eurót ameddig ugyanazért a munkáért egy francia 8 eurót visz haza.
És erről egyik párt sem hajlandó ma beszélni, sőt a liba tolvaj azt mondta, nem drága hazánkba a rezsi ár, és ez valóban igaz, csak ne egyedül az árat vegye figyelembe hanem a jelenlegi béreket is a mások erejéből milliárdossá vált, és viszonyítson.

Te Isten barma én a rendszer váltáskor kerestem annyit mind ma keresnek sokan, és az árak nem ott voltak ahol ma.
Nálunk nem az árakkal van a gond,és nem azzal, hogy a honi lakosság nem akar fizetni a szolgáltatásokért, de 25, 50, vagy 100 ezer forintból nem lehet kifizetni 120 ezret, ehhez libára sincs szükség, hogy értse valaki.

Lehet, hogy a ti szavazóitok ezt nem értik, de tudod lassan kihal az a nemzedék akik ezért szavaztak rátok, és ezért lehetett az úgy nevezet "demokráciába"ahol nyugodtan éhen dögölhet az ember, ahol rabló milliomosok lehetnek politikusok, lehetnek képviselők, lehetett pufajkás, komcsi, hazánk miniszterelnöke.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi is az amit elvesztett az emberiség?
  2014-01-26 08:27:22, vasárnap
 
  Mi is az amit elvesztett az emberiség?

Ma egy beszélgetés, társalgás úgy folyik ember, emberek között, hogy mindenki minden kimondott mondat előtt átgondolja, azt , hogy az a helyezett mit is kíván tőle.

Így valójában a legnagyobb emberi érték vesztette értelmét és ez az őszinteség.

Amikor ma egy őszinte emberel találkozik valaki az meglepődik, és félelmet , irigységet érez az iránt akinek nincs mitől félnie, és tényleg kimeri mondani azt amit sokan szeretnének, de érdekeik, félelmük miatt nem tehetik.

Az őszinteséget minden alkalommal legyőzi a félelem, mert csak az az ember mer őszinte lenni amit egyre kevesebben tehetnek meg akinek nincs mitől félni.

Lássuk csak egy példát munka adó és munka vállaló, általában a munka adó nem szereti az őszinte embereket, mert az kimeri mondani például azt, hogy vannak olyan törvények amivel ő élni szeretne.
Egy olyan példa amit a munka vállalok általában egymásközt megbeszélnek, de a munka adók felé sosem mernek jelezni, hogy szeretnék jövedelmüket készpénzbe felvenni.

Amikor egy hivatalban megkapom , hogy tudja magának mi a legnagyobb baja, kérdezem mi?
A válasz annyi, hogy nagyon őszinte,.
Kérdésem a következő volt,miért nem az volna a normális?

Szóval ma az emberek többsége feladja a legnagyobb emberi értéket, azért, hogy anyagi lét biztonságát tudja biztosítani, és csoda bogárként tekint arra aki mer őszinte lenni.

Aki ma ezt kéri egy munka adótól /amihez törvény adta lehetősége van / a kp fizetést, az biztos lehet abba, hogy őt nem fogják alkalmazni.
Amikor egy munka vállaló, becsületes, őszinte attól az a közvetlen főnök is fél akit nevezhetünk csoport vezetőnek, mert tudja van mit féltenie vagyis a jelenlegi pozícióját, és nem fog pozitív véleményt alkotni erről az emberről, ha véleményét kérdezik róla.

Szóval döntened kell, már gyermek korodba gerinces őszinte ember maradsz, vagy minden ilyesmiről lemondasz anyagi biztonságod érdekébe, és leszel egy kizsákmányolt lény akit az én szemembe nem lehet embernek nevezni.
Mert az aki bármi ok miatt önmagát adja fel anyagi biztonságáért sosem lehet, szabad , független ember.

Az őszinteség mint olyan tudatosan lett leépítve, mert az őszinteség az a szabadság egyik formája ami azt bizonyítja, hogy annak aki őszinte nincs mitől félnie, és magabiztos bárhol az életbe.

A futball is akkor volt, lesz jó amikor a futballista őszinte, mert úgy magabiztos is.

Egy ország is úgy tud létezni a jövőben, ha egyre több őszinte emberből tevődik össze, mert aki őszinte az biztos önmagába, és az önbizalma is nagyobb.

Van olyan ország a világon amit szándékosan nem nevezek meg ahol sokkal butábbak az emberek mint mi és mégis jobban élnek, mert őszinték az emberek és ettől magabiztosabbak is.

Ameddig az őszinteség tabu nálunk, és mindenhol úgy nyilvánítunk véleményt ahogy a helyezett megkívánja, ne várjunk nagy csodát, ez lehet sport, gazdaság, munka hely, hivatal, iskola.stb.

A politikusok is ara építenek, azzal élnek vissza, hogy tudják az emberek többsége nem lehet őszinte, mert az őszinteség az a saját fejére is vissza szállhat.

Itt is írok pár példát: Az emberek többsége nem mer őszinte lenni a munka helyén, /pl: hivatal / mert félti a munkáját, fél bevállalni az őszinteség következményét, ami valahol gátja a gazdasági fejlődésnek is, csak azt hajtogatja amit a mindenkori hatalom sugall neki.
Egy ember akinek nincs mitől félnie teljesen máshogy viselkedik, mind ha van mit féltenie, takargatnia,
Akinek nincs mitől félnie tud őszinte lenni, magabiztos, és valójában nem tudnak vele mit kezdeni, nem tudják hova tenni, vagyis tehetetlenség van vele szembe.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összefogás, de mire is?
  2014-01-24 08:35:13, péntek
 
  Összefogás, de mire is?

Nincs új a nap alatt.

Ismételten összebútoroztak azok a rablók, hazaárulók, hazugok, liba tolvajok, bank bérencek, IMF feltétel nélküli kiszolgálok akiknek nagymértékben köszönhető az, hogy 25 évvel a rendszer változás után itt tart hazánk hogy közel 4 millió ember, vesztese a rendszer változásnak.

Ismerjük már azt, hogy mennyit is ér a milliárdosok szava, vagy akár a tette, hiszen már eljátszották a 2006 -os választások élőt csökkentették az adót majd a választások után jobban felemelték mind előtte volt.

Tudjuk azt is miről lett, vált ismerté a liba tolvaj aki családokat tett tönkre, embereket kergetett öngyilkosságba, azért, hogy ő nagyobb anyagi haszonra tegyen szert.

Tudjuk azt is ki volt az aki azt mondta, hazudtunk, éjjel nappal este és reggel, bele kellet döglenem, hogy másfél évig nem kormányoztunk.
Ugyan ez a patkány mondta azt is, hogy lehet tüntetni majd megunják és haza mennek, vagyis ez azt jelenti csak addig számit neki a választó ameddig hatamat szerez, utána meg élhet demokratikus jogával amire ő toronymagasan szarik.

Mitől változtak volna, és mi a biztosíték ara, hogy nem azt folytatnák ha hatalomra jutnának amiért 2010 -be kétharmaddal lettek elzavarva?

Kár ezekről a hazaáruló milliomos tolvajokról többet beszélni, mert ezek aki ma ezt az összefogást létrehozták, legnagyobb vér szívó parazitái hazánknak.

Ezekre az a jellemző ma ezt mondom holnap IMF -EU utasításra pont az ellenkezőjét teszem.
Amikor ők hatalmon voltak, itt az IMF, az EU, és a külföldi bankok kormányoztak, ők puli kutyaként hajtották végre az utasításokat. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan kiderül van élet az EU - n kívűl.
  2014-01-23 09:01:31, csütörtök
 
  Lassan kiderül van élet az EU - n kívül.

Oroszország - EU 2 - 0

Bekövetkezni látszik amitől fél mindig is félt az EU.

Ukrajna ügyében Oroszország félidőben vezet az EU ellen.
Paks ügyében is vezet az az ország amelyik lassan de biztosan maga alá gyűri a nagy EU - t.

Én elhiszem, hogy bántja az EU - t, hogy hazánk nem az IMF és az EU segítségére, pénzére számit a Paksi atom erőmű fejlesztésébe, na de ezt mind saját maguknak köszönhetik, mert elegünk lett ahogy több országnak is abból, hogy folyamatos megszorításokra köteleztek bennünket, úgy hogy ugyanazt amit tőlünk elvártak régi tagállamoktól nem várják el.

A mai EU rajtunk meg a hozzánk hasonló országunkon kísérletezzi ki azt amit később a régi tagállamokon is alkalmazni szeretne, hogy mennyi az az éh bér amennyiért még dolgoznak az emberek.
Igaz azt figyelmen kívül hagyták, hogy nem minden uniós ország lakossága birka Magyar, vagy Görög..

Azért jó az EU - nak az ha van olyan ország mind mi ahol 1 - 2 eurót keres egy ember, mert az a Német, Angol, Francia munkabéreket is csökkenti mert kint olcsóban vállal munkát egy magyar mind a honi lakos, és ez gátolja a említett országokban a béremelést.


És ezt már látja Ukrajna vezetése és ezért áll ellent az EU . nak, mert ez az EU nem az az EU amiért valamikor létrejött.

Hiába az utazási lehetőség, a nyitott határ, a nagy szabadság, a nagy demokrácia, ha közben elrabolják a bankok az ingatlanod, eh bérért vagy alkalmazva, éhen döglesz. nem hogy utazásra merj gondolni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 54
  • e Hét: 136
  • e Hónap: 1755
  • e Év: 1755
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.