Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Megtalálták a „halál utáni élet” első bizonyíték
  2014-10-17 23:01:36, péntek
 
 




Megtalálták a ,,halál utáni élet" első bizonyítékát? Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek, csodák?  
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
  2014-10-17 15:57:35, péntek
 
 



 
 
0 komment , kategória:  Jó éjt!  
Tandari Éva: Álom és ébredés
  2014-10-17 14:40:54, péntek
 
 






Tandari Éva
Álom és ébredés



Lassan szoktatom agyam az Ébredéshez,
még vissza - vissza nyúlva tűnő álomképhez
de már kínnal kötve e fura tévedéshez:
az Életnek nevezett, álnok rémmeséhez
melyből az Öntudat csak Álomban ébred
hogy remélve lépjen Tündérek Kertjében
bízva tán: a Valóság már Örökéül lészen

De az Álom fénye mögött ott az Ébredés:
sötétlőn áll ott, mint vad tévedés, hogy
elmémből minden álmot kitépjen, s már
helyébe vad-sötét Perc-magot ültessen
mely gyökeret ver, és izzó magot nevel
Egy újabb keserves napot ez elfogadhatatlan
és ellökhetetlen, mély-béli közegben
hol szívem és Lelkem, és jajduló Értelmem
minden percben elbotlik az elébe szórt
kés-élű, gyilkos Szó-kövekben





 
 
0 komment , kategória:  Tandari Éva versek  
Áramra kötött őztetem vs. medve. Mit tippel, mi a vége?
  2014-10-17 14:28:26, péntek
 
 





Áramra kötött őztetem vs. medve. Mit tippel, mi a vége?

Egy tudósnak sikerült alighanem a Föld legokosabb medvéjére akadni, amikor azzal kísérletezett, mihez kezd a ragadozó egy olyan őztetemmel, amibe áramot vezetett. A medvét kétszer is megrázza az áram, de nem adja fel, harmadikra előbb lecsatlakoztatja a kocsiakksit, majd szétveri az egész rendszert, hogy zsákmányához jusson

A videóban láthatod, hogy mit csinált! Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek, csodák?  
Micimackó
  2014-10-17 12:57:25, péntek
 
 





- Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?
- Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.
- Na igen-igen, úgy könnyű. De... ha nem lennénk együtt? Hogyha én máshol lennék?
- Jajj... de te nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős, vagy elég bátor? És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?
- Micimackó, mi van, ha mégis?
- Mégsem, az nem fordulhat elő...
- Ha mégis eljön az idő, amikor nem leszünk együtt, akkor nagyon fontos, hogy megjegyezz valamit!
- Mi az a nagyon fontos megjegyeznivaló?
- Hogy bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb vagy, mint sejted és okosabb, mint véled. De a legfontosabb az, hogy ha el kell válnunk, én akkor is mindig veled leszek.

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Luxusvonat indul Budapestről Teheránba
  2014-10-17 12:16:34, péntek
 
  Ez sem nekem készül!

Luxusvonat indul Budapestről Teheránba

Budapestről indul újra az Orient expressz, aminek végállomása Teheránban lesz. Az ősszel induló expressz történeti járművekből álló luxusvonat lesz. A vállalkozás idegenforgalmi részét egy brit utazási iroda végzi, ők értékesítik a borsos árú jegyeket az egy irányba két hétig tartó utazásra. Jelentős az érdeklődés, várhatóan évente négy vagy öt járatot indítanak majd. A legolcsóbb jegy közel 10 ezer euróba fog kerülni, de az illetékesek szerint azonban máris jelentős az érdeklődés.





Az Orient Expressz utódja Magyarország, Románia, Bulgária és Törökország több városában is megáll majd és a járat működtetői pedig az adott ország hagyományaiba bepillantást engedő tevékenységeket is szerveznek az üdülők számára. A luxusutazás egy irányba két hétig tart, a 10 és 24 ezer euró közötti jegyekért cserében pedig a turisták teljes ellátást magában foglaló, ötcsillagos all inclusive szolgáltatást élvezhetnek, azzal a kikötéssel, hogy Irán területén nem fogyaszthatnak alkoholtartalmú italokat. A muzeális járat 13 kocsiból áll, köztük bár- és étkezőkocsiból is és hetven utast szállíthat egyszerre. Az utasok a kocsikban a magyar vendéglátást élvezhetik, hiszen a felszolgálók magyarok lesznek.






























A luxusvonatra a jegyeket a Golden Eagle Luxury Trains utazási iroda értékesíti és a két hétig tartó utazás részletes programlistáját PDF formátumban itt lehet megtekinteni.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Müller Péter: sorsfeladattal születtünk - interjú
  2014-10-17 11:46:32, péntek
 
  Jó lenne elolvasni!!!!!

Müller Péter: sorsfeladattal születtünk - interjú

Szerdán jelenik meg Müller Péter új könyve Halhatatlan szerelem címmel. Ő maga úgy tartja, ez az egyik legjobb műve. Legalábbis a legkiforrottabb. Egészen eddig volt, kiről, miről szól. Magyarország legnépszerűbb írója azonban a Borsnak már a megjelenés előtt betekintést engedett a művébe.

- Felkavaró ez a könyv. Az ember minden lapján szembesül nemcsak a történelem viharaival, nemcsak a szereplők sorsával, de önmagával is. Gondolja, hogy érteni fogja a széles közönség?
- Bizonyára nem mindenki ugyanolyan mélységben. De azt tapasztalom, az emberek igen érzékenyek. Néha az ,,egyszerű emberekben" hihetetlen mélységeket találok. Minden lélek végtelenül gazdag. Ha sikerül kimondanom a legegyszerűbben és legérthetőbben, amit gondolok, azt tapasztalom, hogy sokan megértenek






- Az biztos, hogy szókimondó, sőt megdöbbentően őszinte. Intim titkokba avat be, olvasás közben mégis valahogy végig az az érzésem: ez a könyv rólam is szól. Biztosan sokan lesznek így. De nem tart attól, hogy olyasmit is elárul, amit nem illene?
- Ez a könyv olyan titkokat tár fel, amiket közel fél évszázada hordozok magamban. Most érett meg a helyzet arra, hogy megírjam, és most kaptam meg erre szellemi tanítómesterem engedélyét. Olyan titkok ezek, amiket nekem is érlelnem kellett, és annak is, akiről ez a könyv szól.

- Elárulja, ki a főhős? A skarlát borítón óarany betűk hirdetik: M. S. Ki ő?
- Szeretném, ha ez azoknak a titka maradna, akik elolvassák a könyvet.





- Rendben, de annyit hadd áruljak el: főszerepet kap benne híres színésznőnk, Tolnay Klári, akinek az élete egészen más megvilágításba kerül, mint ahogyan eddig ismertük. Milyen kapcsolat volt önök között?
- Spirituális és mély baráti kapcsolat. Azokat a titkokat, amikről írok, ő is ismerte. Mindenről tudtam vele beszélgetni, mivel mélyen spirituális ember volt. Csodálatos, nagy női sorsot élt meg közöttünk. Már az előző könyvemben, a Férfiélet, női sors címűben is írtam a nők önmagukra ébredéséről. Ebben a könyvben az ő életén keresztül tudom megmutatni, valójában mit jelent ez.

- Vele együtt több fantasztikus sors is megvillan a lapokon. Olyan embereké, akikről külön-külön is könyvet lehetne írni.
- Igen, akikkel Klári kapcsolatba került, akik az ő tanítómesterei voltak, s szerepet kap az én Mesterem is.





- Tolnay Klári is találkozott vele, ez a könyv csúcspontja. Amikor váratlanul megkérdezi tőle: ,,Mondja, megtalálom én még az életem párját?!" Miért olyan fontos kérdés ez?
- Valamennyien egy sorsfeladattal születünk. Sokan fel sem ismerik, mi az. Sokan felismerik, de kitérnek előle, nem merik vagy nem tudják vállalni. Aki felismeri és beteljesíti a sorsfeladatát, az továbbléphet. Klári kérdése és a válasz, amit kapott rá, meghatározta a további életét. Ezen a találkozáson került reflektorfénybe az ő sorsfeladata.

- Órákat lehetne beszélgetni erről a könyvről, s bizonyára meg is teszi majd az író-olvasó találkozókon. Búcsúzóul egyet áruljon el: a szerelem tényleg halhatatlan?
- Igen. Ahogyan a lélek is.

A cikk eredete: Link

 
 
0 komment , kategória:  Müller Péter  
A csend
  2014-10-17 11:12:43, péntek
 
 





A csend olyan háttere a kimondott szónak, mint a nagy mélység a víztükör alatt, melyet nem látunk, de mégis megérinti szívünket.








 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
Lisa Jimenez idézet
  2014-10-17 10:40:28, péntek
 
 





" A gondolkodásmódodon változtatva meg fognak változni az érzelmeid. Az érzelmeid megváltozása következtében a sorsodban is változás fog bekövetkezni."

Lisa Jimenez





 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Azért engedte meg a sors,...
  2014-10-17 10:27:44, péntek
 
 







Azért engedte meg a sors, hogy újra és újra találkozhassunk, hogy egymás részeivé váljunk.
Amikor azt hisszük (tévesen), hogy valami nem sikerül, akkor csak elszalasztjuk az elénk táruló lehetőségeinket, mert nem vagyunk még rá kellően befogadó képesek.
Figyeld csak meg, hogy bizonyos emberek hányszor, de hányszor kerülnek egymás életébe. Igen. Mert "dolguk van"... Ha mindig ugyanaz a személy "kopogtat", akkor ideje végre ajtót nyitni, és beinvitálni.

Nincsenek véletlen találkozások. A sors, vagy nevezzük bárminek, így üzen nekünk. Mindenki az életünkben üzenetet hordoz. Kérdés már csak egy marad...
Mit kértél, mit kérdeztél, vagy mit kívántál?
Benne lesz a válaszod is! Ne azon törd a fejed, hogy mi hogy történik.
Csak fogadd el, és fogadd be a lehetőségeket, amiket ajándékként kapsz, és nyiss neki ajtót, ha kopogtat! Hiszen Te kérted! Fogadd is el!





 
 
0 komment , kategória:  Tőrténetek, bölcsességek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 318 db bejegyzés
e év: 1721 db bejegyzés
Összes: 12990 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 532
  • e Hét: 5997
  • e Hónap: 13470
  • e Év: 130716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.