Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
ezüstkolloid
  2014-10-21 20:13:44, kedd
 
  Mi az ezüstkolloid?

Az Ezüst Kolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat. Nem fantasztikus felfedezés ez? Az Ezüst Kolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.
Antibiotikum helyett Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és bakériumfajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztőket, és más élősködőket.
Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyről azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelő anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára.

Ilyenkor érdemes az Ezüst Kolloidra gondolni. Mi az Ezüst Kolloid? Az Ezüst Kolloid mikroszkópikus részecskékből áll ? deionizált vízben függő ezüstionokból. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik. Az Ezüst Kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai.
Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetbôl. Hogyan hat az Ezüst Kolloid? Megfigyelések bizonyítják, hogy az Ezüst Kolloid maga keresi meg a kórokozókat a szervezetben, pozitív töltete magához vonzza azokat. Elpusztítja a kórokozók életben maradásához feltétlenül szükséges enzimeket, egyszerűen oxidálja azaz elégeti az anaerób baktériumokat, ezért ezüstlövedéknek is nevezik.
Nem sematikusan, hanem inteligensen támad valószínűleg ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az Ezüst Kolloid hatásának, pedig már közel száz éve folynak kutatások. Az Ezüst Kolloid védi, és segít regenerálni az immunrendszert ezzel egyidejűleg maga is kialakít egy védelmi rendszert, mely hatásosan véd a kórokozókkal szemben. Emellett az Ezüst Kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is.
Szabályozza az emésztést, segít a bőr különféle problémáin (elfertőződött, gennyes sebek, fertőzések, kiütések). Ilyen módon bizonyíthatóan hatásosabb, mint az antibiotikumok. Ezüst Kolloid egy forradalmian új készítmény, mely hatásosan gyógyítja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertőzéseket. Megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdőgyulladás, hörghurut esetén kíválóan alkalmazható.
Az Ezüst Kolloid nagy segítséget nyújt torokgyulladásnál, elbánik a legjellemzőbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bőrgombásodás, vagy szájpenész. Az Ezüst Kolloid felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Elpusztítja a baktériumokat, ezzel egyidőben úgy felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását, hogy nem marad heg. Az Ezüst Kolloid különösen ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak.
Sokan tapasztalták energiaszintjük emelkedését, anyagcseréjük és emésztésük javulását, csupán napi egy teáskanálnyi Ezüst Kolloid fogyasztása után. Többen igazolják, hogy az Ezüst Kolloid élesíti az elmét is. Évszázadokon át hatásos ezüst Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát.
A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstk****at adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig akalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert Ezüst Kolloidot természetes gyógyszerként tartják számon.
Hogyan alkalmazzuk Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszűnteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítő szerként, gargalizáló szerként is használható. Irrigálással hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést.
Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is. Belsőleg: allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, lyme kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Sikeresen alkalmazták már AIDS-es betegeknél is. Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya fertőzésnél, sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus!
Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt - a tapaszt viselhetjük szemölcsökön, vágott sebeken, horzsoláson. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Fültisztító pálcikára téve szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszűntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, a gombás fertőzéseket, kiütéseket.
Csökkenti a korpásodást, a psoriasist, bőrviszketést. Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének. Dózis belsőleg: Fogyasszunk napi 2X1 teáskanálnyit tisztán, vagy napi 1 teáskanállal megelőzés céljából. Fontos, hogy lenyelés előtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!
Ellenjavallat: Ne használjuk ezüst allergia esetén!
2 hónap Ezüst Kolloid szedése után, ajánlatos 1-2 hét szünetet tartani!

Ezüstkolloid használata

Antimikrobiális (fertőtlenítő) hatású szer, amit a régebben elterjedten használtak sebfertőtlenítésre. Az ezüstkolloid képes gátolni számos patogén szervezet anyagcseréjét, gátolva az ehhez szükséges enzimrendszerüket. Vizsgálatok alapján belsőleg használva is antibiotikus hatású és fogyasztását sokan veszélytelenebbnek tartják az általánosan használt antibiotikumoknál. Veszélytelenségének okai között tartják számon, hogy ritkán vált ki allergiás reakciókat, kevésbé lép kölcsönhatásba más gyógyászati készítményekkel és kisebb a baktériumrezisztencia kialakulásának valószínűsége is. Továbbá a véráramba hamarabb felszívódó apró részecskéi nem jutnak el a bélbe, így nem károsítja bélflórát. Vírusölő hatása nem kellőképp dokumentált, egyelőre vitatott.

FONTOS! Nagymértékű, hosszan tartó alkalmazás esetén fennállhat azonban az argiria veszélye, ami a bőr tartós, kékes-szürkés elszíneződését jelenti. Az ellenőrzötten előállított, egyéb szennyező ezüst-vegyületektől mentes termékeknél, normál dózisban alkalmazva gyakorlatilag minimálisnak tartják az argiria kialakulásának kockázatát.

Használható

Háztartásban
Fertőtlenítő lemosásra használható. Az ezüst-kolloiddal fertőtlenített ivóvíz fogyasztásával megelőzhetünk gyulladásos és fertőzéses megbetegedéseket.
Mosásnál fertőtlenítés céljából.

Külsőleg
Pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzéseknél
Fülgyulladásnál, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen.
Közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre közvetlenül is alkalmazható fertőtlenítőszerként
Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket.

Állatgyógyászatban
Égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására
Hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

Kertben
Növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben.
Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta kezelés után nem penészednek, nem erjednek.
Keverjünk vágott virágok vizébe. Az ezüstvízhasználata után nincs egészségügyi várakozási idő, az így kezelt növények azonnal fogyaszthatók.

Belsőleg
Bedugult fül kimosására
Torokgyulladásnál gargalizálásra
Szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál
Foggyulladásnál, fogszuvasodás megelőzéséhez
Afták, szájsebek gyorsabb gyógyulását segíti
Szemcseppként szemgyulladásnál (bakteriális kötőhártya-gyulladás esetén)
Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél
Allergia, szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket.
Tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések kezelésére
Agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél is alkalmazható.

forrás:flavin7colloid
 
 
0 komment , kategória:  egészség  
bank automaták
  2014-10-21 15:19:24, kedd
 
  Rengeteg ATM fog eltűnni

Hatalmas ATM leszerelési hullám kezdődött meg. Rengeteg pénzintézet megkezdte a pénzkiadó automaták egy részének leszerelését, ugyanis az elmúlt időszakban rengetegen szüntették meg a folyószámláinkat.A becslések szerint durván 300 ezer számla tűnt el a bankokból.
A friss adatok alapján a tranzakciós illeték összege, ami a költségvetésbe került szeptember elejéig, összesen 186,3 milliárd forint.Ez a bevétel több, mint 90 százalékkal magasabb bevétel, mint amennyi a tavalyi évben volt.

A forgalmi típusú adó, amit a bankoknak kell fizetni természetesen a lakosságra is hatással van, hiszen egy pillanatra sem gondoltuk, hogy rájuk majd nem lesz hatással.A statisztikák szerint a tavalyi év folyamán több, mint 36 százalékkal drágultak meg a banki költségek.Az idei év ezen felül további 14%-os áremelkedést hozott a lakosságnak.Ha ezt összeadjuk elég csúnya szám jön ki, ugyanis 1,5 év leforgása alatt a bankot használó lakosság költségei 55%-al emelkedtek meg.Nem feledjük, hogy volt egy pénzügyi rezsicsökkentés is, amellyel 2-szer havonta 150 ezer forintig ingyenesen vehetünk fel pénzt az automatából.Ha ez nem lett volna, még magasabb szám lenne az emelkedés mértéke.Ennek ellenére a bankok tovább csökkentik a költségeiket...sorra szerelik le az automatákat, hiszen ez egy remek költségcsökkentés...továbbá ha a bankban kell felvenni a pénzt máris lehet rá díjat számolni....

Másfél év alatt ennek a hatalmas emelkedésnek (vagy talán másnak???) köszönhetően 289,1 ezer bankszámlát szüntettek meg.

Általánosságban elmondható, hogy már a megyeszékhelyeket 10-el kevesebb ATM van mint eddig, illetve a Citibank például a vidéki ATM hálózatát szinte teljesen felszámolta és tavaly egy bankfiók bezárási hullámot is elindított.

Sokan igyekeznek visszatérni a készpénzhasználathoz és ahol lehetőségük van rá, ott igyekeznek a fizetésüket is a kezükbe kérni nem pedig bankszámlára.Érdekes, hogy a nyugdíjasoknál pedig egyre többen kérik a bankszámlára utalást, a postás által hozott nyugdíj egyre kevésbé népszerű.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
érdekes kép
  2014-10-21 15:15:14, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 909 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 335
  • e Hét: 430
  • e Hónap: 1642
  • e Év: 29865
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.