Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Már adásban.....????
  2014-11-30 22:44:26, vasárnap
 
  Valamit elnyomtam a próbám alatt, és bizony kilőttem magamat élő adásba....szuper! Bénáztam rendesen, mégis az jött vissza jó volt és szép volt... Hát majd kiderül kedden, hiszen akkor lesz a kétórás első bemutatkozásom..... JAJ. csak legyen hangom!
Most értem haza. Nem kis út van mögöttünk, lenn a Román határon voltunk . De ez volt az egyik legcsodálatosabb első adventem! Bizony. Tegnap is szupi volt, igaz nehéz volt első műsorosan, de a mai már tarolt, több százan voltak a téren, és a sok kisgyerek....imádni valóak voltak! Csak úgy kiabáltak...."Hó Hó hógolyó" :-D
Esett vagy szitált folyamatosan valami, mégsem ment haza senki. Sok-sok szaloncukrot osztottunk, és sok sok fényképet készítettek a szülők a gyerkőcökről velünk. Sajnálták, hogy jövő héten nem tudunk menni, és az igazgató is teljesen elégedett volt. Nem csoda. Sok mindennel érkeztünk, hatalmas dalokkal! A hópelyhek nagyon ütős lett! Amint elkészül a stúdió munka felteszem :-)
Nem sok időm van, ki kell még vasalnom a mikulás bácsi kabátját, holnapra már szüksége lesz rá. Kedden pedig 15 kiló szaloncukrot oszt szét a velünk játszó gyerekek között!
Nem csodálatos?
Szerdán megint messzire megyünk, de utána csak környék / 5 napig/ ! Ragaszkodtam hozzá! Hogy miért? Fárasztó annyit utazni, és a kincsecskéim is hiányoznak,meg annyi a meló mellette még! Ráadásul holnap este élő adás : dinomdanom.eu online rádió oldalán. 18:00-20:00 :-) Lesz minden! Mulatós, nosztalgia, egy kicsi Poór Pétertől, egy kicsi Zsuzsitól és még sok meglepetés! Izgulok a holnap miatt. Manó-gatyó fel, a zoknit ki kell mosnom :-D És indulás vasalni! Vettem vegy 3-4 kiló banánt is a manócskáimnak! Valahogy nagyon ráálltak. Tank már tele, kocsiba bent a cucc....vasalás, és minden kész a holnaphoz. Misi papa jön, mert két gyerkőc itthon marad! Nem bízom a véletlenre! Mona szuper csaj, és nagyon jó a szervezete, nem csoda, most ő nagyon nyomja a balettet. Tegnap jön mutatni, hogy a jobb spárgája már milyen szép. AZT-a! Spiccben, karok a magasban kecsesen, és kihúzza a hátát! Hát nem semmi kis csaj! Csak így tovább kis kis királylány! Robó a keverőkkel bajlódik, Zsuzsi meg csak tanul és billentyűzik.....ez van most. Anyának sok dolga van, és így jut rájuk időm! Valamennyi legalábbis! Na megyek, mert sosem végzek! Holnap tessék nekem szorítani, és lehet hallgatni is! Már aki szeretne! Kicsit rekedtes a hangom, remélem azért élvezhető lesz a műsor. A facebook oldalon lehet visszajelzéseket adni efelől, és hogy milyen a műsor. Skyp nevem még nincs hozzá, holnap terveztem leszedni a telefonomra, így majd akkor adom meg hozzá az elérhetőséget. És a chat-be is holnap tudok becsatlakozni!
Nem nem holnap lesz a műsor, hanem kedden! Jaj már én is keveredem! Na megyek , hogy minél előbb ágyba keveredjek! Csodás volt advent első hete! Imádom! :-) Hasonlóan szép estét mindenkinek! Pusziiiiiii
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eddig megduplázva :-)
  2014-11-30 10:29:09, vasárnap
 
  Bizony, a tavalyi évhez képest sokan ,sokszor jöttek az oldalra,csak kíváncsiskodni, egy jót olvasni, vagy nevetni egyet, illetve szomorkodni. Egész szép eredmény egy egyszerű kis bloghoz képest! :-)
Ma gyakorolnom kell, de alig van időm, mint mindig. Már az ebéd fele készen, a reggeli az asztalon, a mosogatógép munkában. Volt egy kis éjszakai műszak is, két gyerkőc elkapta a kötőhártya gyulladást. Miért is ne most? Igaz? Szerencsére, egész szép kis gyógyszer raktáram van, minden eshetőségre. Ilyenkor decemberre mindenre muszáj felkészülni, hiszen elkezdődik a hajtás. Ráadásul a rádió oldalára is ki vagyok már téve. Persze ez online rádió, de mégis...izgalom a tetőfokon. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy milyen lesz élő adásban .....
Na de! Tegnap voltunk a Vörösmartyn. Istenem, már amúgy-is ünnepi hangulatom van, de így....a forralt bor illata, csak az illata, hiszen vezettem :-D A sok ember, a díszek, a zene....DeJÓ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha van rá lehetősége, egy ilyen rendezvényre menjen el , hiszen olyan varázsa van. Parányi dolgok, sok kedvesség, édes illatok, kedves, mosolygós emberek :-) érezni a szeretetet. Kicsi karácsonyi vásárokon, adventi rendezvényeken,mindenhol meg van a varázs!
Szóval tegnap. Már a szívem az egeket ütötte, hogy mindennel készen legyek, mikor rájöttem, hogy a gyereknek még hegedű órája van, és a manós zoknim kilyukadt. Persze mindenki eltűnt.....jellemző. Robi segített a zokni foltozásában. Tud a srác, de nem kicsit! Elképzeltünk egy díszletet, és nem megcsinálta a vázát? De milyen profin! Nagyon ügyes, folyamatosan bámulom milyen ügyes ember.
Nehezen indultunk neki, még tesóm is két perccel kezdés előtt hívott fel, hogy viszi Robit...nem tudom mit gondolnak néhányan. Akiknek szabad idejük ,mint a tenger, hogyan lehet egyik pillanatról a másikra csak megváltozik a megbeszélt menet, és máris megsértődik, ha tartani szeretném magam ahhoz. Igen, a gyerek köhög, és nincs semmi nála, hogy ő elvigye 2 napra, és meg sem beszéltük. De nála minden van....persze, az hogy egy 8 éves gyereknek van pizsamája, nem feltétlenül lesz jó a 12 évesre, nincs igazam? És sajnos a sok "sz...ág" miatt nem mindegy mit eszik, milyen köptetőt kap, és mivel fürdik. De ez sokakat nem izgat, csak aki napi szinten ebben élnek. Éjjel a szeme is begyulladt és rosszul lett. Nos ő mit tett volna ebben a helyzetben? Ráfogja hogy fáradt? Én tudom mikor fáradtak a gyerekeim, mikor sunyítanak, és mikor van tényleg bajuk. Ráadásul nem fogom őket látni minden nap a korai indulás és késői érkezések miatt, de minden nap lesz alkalmam, hogy nyomjak egy-egy puszit a buksijukra, mégis, nem tudok csak telefonon értekezni velük. És közben próbálom szervezni a jövő hetet ki , mikor, hol, hová, mit...stb. Egy hetes naptár, időpontokkal, majd a következő hét....Jaj arra mikor lesz időm? Szóval most is időhiányban vagyok, de nem vehetem el az éjszakákból, mert még mindig nem gyógyultam meg teljesen. Valamitől annyira fáj a derekam és a hasam....ráadásul most elkezdte azt játszani a kedves szervezetem, hogy nagyon felhúzza magát estére, és vagy hallom, vagy látványosan mutatja magát, orvérzéssel. Nem borzasztó? Tudom, hogy rengeteg mindent csinálok, és lehet teher is ez, de most ez van. Lehet hiányzik a kóla. Érzem, de már vagy két hete nem ittam, talán 2 pohárral apuéknál vasárnap.
És amilyen vagyok, megvettem a fülhallgatós, mikrofont is a rádiózáshoz, hát a legkisebb méret is hatalmas a fejemre.....ez hogy lehet? Én mindig olyan nagynak látom a burámat, és most tessék!
Na de munkára fel, hiszen nem érek rá egész nap. Kedden este leszek élő adásban, hol, hol...most már muszáj elmondanom, de még nem linkelem, majd később.... a dínom dánom rádióban. Online, így ne keresse senki rádiócsatornán. Csak a net-en, telefonján...stb. Ráadásul még le is kell töltenem a skypot a telefonomra, hogy aktuális legyek. Már annyira várom, hogy lejárjon a hűségünk az internet szolgáltatónál, és egy normális csomagot köthessünk. Igen, mivel hiába kötöttük meg az akkor akt. legnagyobb csomagot, mivel a "madzag" végén vagyunk a városban, sorry de önök vannak a legtávolabb és....nos elég lesz ebből. Keresünk mást. minden készen áll a próbához. És kora délután indulunk újra. JA. Néhány új dalt elsütöttünk már tegnap is a téren. Csodás olt mind! Remélem Peti halad, és nem felejti el, hogy a dalok kellenek. Főleg amit ő csinál. Imádom azt a télapó dalocskát. DE a hóemberke dalát is szeretem. Az a dal mindenkit megérint. Ráadásul ahogy Kriszti megírta a szöveget! Tényleg imádni való! most már tényleg mennem kell! Advent első vasárnapja van, kellemes hétvégét! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jaj már kedden?
  2014-11-28 21:43:06, péntek
 
  Igen pár napom maradt csak a próbákra, ráadásul holnap kezdődnek a fellépések is. Hú. Így is kihajtottam magam olyannyira, hogy ledöntött a lábamról tegnap egy betegség. Megfáztam, de nem kicsit. Elmentem a dokihoz /aki egy angyal doktornő!/ És mindenféle tanáccsal, jótékony tablettákkal ellátott, legalábbis a receptekkel. Aztán kiejtettem a számon, hogy két napom van meggyógyulni, mire azt mondta szó sem lehet róla! Pihenés. MOST???????
Most nem lehet, nem tudok, két nap. Kaptam egy egy napos antibiotikumot, ami egy egész heti adaggal ér fel. Imádkoztam , hogy ne hányjam ki. Tutti-frutti Woá De aznap csak aludtam és aludtam és feküdtem!
Éjjel a kínok kínját éltem át, a hasam, a fejem, mindenem fájt. Aztán jött a reggel és rájöttem csak igazán csak egy napom volt túl lenni ezen, amin a lányaim napokig, hetekig küszködtek. Most persze Robika is beteg lett. És reggel már indulás volt a stúdióba, majd doki, majd megint a stúdió. Csodálkoztam a hangomon, milyen, de azon is, milyen kevés erőm van. Nem szólt a srác semmit...de majd kiderül a végén.
Beszaladtunk Kismanóért , kaja és haza. Már tudtam vendégeink lesznek este, jött a telefon, így kicsit készültem, de nagyon fáradtnak éreztem magam, majd jött a skype, kis megbeszélés. Minden infónak örülök ! Izgulok is rendesen a kedd miatt, de előbb utóbb el kell kezdeni. Tudom! Hát holnap a gyakorlás van betervezve. Monának próba, de már kontyban. Erre is kell szánni időt. Holnap már kellenek a díszletek, a kellékek, a dalok.... JAJ! Még annyi dolgom lenne, de olyan olyan fáradt vagyok . És úgy fáj a derekam. Az meg miért????
Ó az antibiotikum megtette hatását,de milyen utóhatása van.....
Alig birok enni és inni, de a folyadékot erőltetem, tudom hogy kell.
Nem hiszem hogy ragályos lenne, hiszen ritkán köhögök, és nincs láz, nincs semmi, és tudom hogy a múlt pénteken fáztam meg, de nagyon. Szóval holnap meló. És vasárnap is. Na amiatt is izgulok. Advent kezdés. gyertyagyújtás, nagy városi rendezvény. Tudom hogy a műsor nagyon profi lesz, ismerem magunkat ...de elkezdeni olyan nehéz. Sok sok szaloncukor csücsül már itt várakozva, és a kellékek, az új gatyánk, ami hihetetlenül aranyosra sikeredett. Ahogy lépek, csilingelnek rajt a csengettyűk :-D
Szeretjük. Remélem nem fagy be a senekünk :-D
Közben az adventi vásári szerevezést is figyelemmel kísérem mindkét osztálynál, bár az egyik nem nagyon szervezkedik. Mégis készítek valamit a másik osztálynak is, és van egy tervem is, de még nem tudom mennyi időm lesz. Közben már jár az agyam a heti menün, tele a fagyó, még adagos kaják is le vannak fagyasztva. Magdus mama süt száraz sütit, én meg valami kelttel rukkolok elő nekik a hét elejére. Kedden nem leszek elérhető, minden energiámmal, és a két fellépés után minden időmet a rádióra szánom. Nem sok, de mégis valami. Holnap is próba van. Közben várnak a zenekarba is a jövő hét után. Zajlik az élet és nem csappan. Nem tudom mi legyen a szilveszterrel, szerintem kitalálok valami programot inkább, mert akkor már ránk fér a pihi. Robi ma megsúgta többet megyünk kikapcsolódni majd, hiszen újabb fejlemények lettek az EKG-n és a terhelésen. Maga a terhelés nem sokat változott, de a pulzusom kicsit gyorsult és már be-be jön egy plusz dobbanás. Gyógyszer. Muszáj. És ha fellépés van, magne B6, nem elég a panangin :-(
Hát ha ez van,akkor ez van. Ilyen a szívem, aminek örülök, hogy még mindig nagyon tud szeretni!
Szép estét, jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jövő héten már műsorban :-)
  2014-11-25 22:11:43, kedd
 
  Gyorsan terjed a hír a berkeken belül, de még minden titok. Meglepetés!
Minden este okításom van, és holnaptól kezdődik a nagy begyakorlás. Remeg a lábam, hiszen sosem csináltam még konkrétan ilyet, de nagyon, nagyon tetszik a dolog, és szeretnék jól felkészült is lenni. Már most imádom, és azokat is, akik benne vannak. Mondom én hogy hatalmas a szívem.
Most végeztünk nemrég, és ma sikerül éjfél előtt ágyba bújnom.
Ez a nap valami szuper volt. Reggel teljes kómában ébredtem az éjszakai információáradatok feldolgozása után. Elvittem a skacokat, és hazaérve arra jutottam le kell dőlnöm, vissza az ágyba. De jó, hogy megtehetem. 9-kor csörgött Dorothy hogy mi van. Ebéd főzés, reggeli készítés és elindult a nap. Mosással és a szokásossal . Paprikás krumpli gazdagon, és túrós batyu a gyerekeknek, Robinak holnap csinálom! Persze búza lisztből. Most sokkal jobban sikerült a gyerekeknek, de arra sincs időm, hogy a GM oldalra feltegyem a receptet és a képet. Hamarosan a jött a telefon, hogy indulhatok, megjöttek. Futás Dórihoz, és elindult a szabás, varrás, ötletelés. Dorothy főzött teát, ebédet, én vittem aszalt gyümit, karácsonyi teát... Karcsinak hihetetlen szeme és keze van. Csak vágott, vart és próbáltunk, mért....
Nem tudtam maradni, indulnom kellett, készülnöm,hiszen vártak délutánra engem. Itthon a szokásos nagy tuning , hajmosás, vasalás, illatozás, mázolás, bekészíteni ami kell és indulni. Lassan indult el a program, de utána nem lehetett leállítani. Kétszer tapsoltak vissza, és a végén is akkora tapsot kaptam, hogy majdnem elpirultam már. Köszönöm! Azt a sok szeretetet és kedves mosolyt, a táncokat és mindent! imádtam ott lenni, és úgy maradtam volna, de van családom, és nekem nagyon fontos ez!
Szóval haza, hazafelé beugrottam még Dórihoz felpróbálni és elpróbálni az új dalszöveget. Mert hát ugye egyre többen segédkeznek nekünk, nem győzzük munkával. Fellépés közben is jött felkérés, de szerencsére Dórira lehetett számítani. És az is meg van. Meg egy délután. Még vannak lukak, már nem szervezünk rá, hiszen a családdal is szeretnénk decemberben lenni, és sütögetni, fát díszíteni, de ha megkeresnek minket, nem mondunk nemet.
Hogy mit lépünk a szilveszterre? Hezitálunk. Annyira jó volt az elmúlt két szilveszter, hogy lehet meghagyjuk, de lehet mégis bevállaljuk azt a hotelt,illetve éttermet. Nem tudom. Ebben a témában most bizonytalan vagyok.
Szóval munka lesz és van. Szombaton kezdünk a Vörösmartyn. És igen, meg van a manó nadrágunk. Szerintem megérte az anyag , gomb és miegymás keresése, és a mai nap. Hihetetlen,mint egy igazi manó ruci. De tényleg. Ha jól megy a holnapom, holnap feltolom a Face-re.
Egyre csak gyűlik a dolog, nem hogy fogyna. A műsor??? Jaj, még nem vagyok vele készen. A drágáim pedig már újra dogákat írnak, és még holnap is próbám lenne.....úszok, és próbálok mindenhol 100 %ban helyt állni. Megy, de el-el írok hivatalos papírokon dolgokat, és sokáig kihúzódnak az esték, és kevés az alvás, de most nagyon élvezem ezt a pörgést, főleg így, hogy Robi itthon van velem, mellettem! Megyek is és kicsit foglalkozom vele is, ami megmaradt még az estéből, az már az övé! Szép álmokat! Jó éjt! Hamarosan hallható is leszek! De még titok hogyan és hol. Puszi 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kinek milyen volt a hétfője?
  2014-11-24 20:58:21, hétfő
 
  Nekem hihetetlenül kezdődött :-)
kinyitottam a szemem, és kétségbe estem, hiszen világos volt odakinn. Jaj, elaludtam!
Nem is kicsit. fél nyolc előtt 3 perccel?????? 5:50 helyett????
Gyors ébresztés, tízórai készítés, reggeliztetés, Robi felkelt és elvitte a srácokat. 7:50-kor bent voltak. hihetetlen egy pasi. Imádom!
Összepakoltam és mentem masszőrhöz. Átsétáltam. Milyen jó dolgom van! És milyen keze van!!!
Szóval csodát tett velem, rohantam haza, letelefonáltam párat. e-mail stb . Két műsor fixálása. Azért nem voltam lusta. Végre kiszedtük a kánna hagymákat, a kardvirág és a csüngő kardvirág hagymákat. Csak a felét tudtam letisztítani, mert mennem kellett a gyerekekért. Aztán ebéd, tanulás, indulás. Mentek a külön órákra, én meg az adventi kézműveskeedésre. Nem éreztem magam biztosnak, nem az én asztalom, de a gyerekekért mindent. Sokáig sem maradhattam, mert Dudus végzett zongin, nem akartam , hogy egyedül menjen haza. Robi még világosban hazarollerezett. Mona tanult. Hazaérve megint a gép előtt. Megy a műsor összerendezése. Elkészült egy dal, egy kedves szövegíróval. Nagyon édes kis dalocska, és ezzel a szöveggel....odáig vagyok tőle. Sikerült nekem is két dalt megírnom, és néhány újat kitalálni. Holnap elkészül ha minden jól megy a rucink is. Sokáig keresgéltünk, vásárolgattunk, hogy az elképzeléseink kivitelezhetőek legyenek. Izgulok miatta. Lehet mire elkészül én nem is tudom próbálni, mert indulnom kell. Lehet lesz kísérőm is :-) de ez még a holnap zenéje!
Szóval zajlik az élet rendesen! új tápot vezetünk be Spookynál, nem tudom hogy fogja fogadni. A mostani nem vált be, az én meglátásaim szerint, mert nem olyan szép a bundája, mint szokott lenni. és nála nagyon kell figyelni, hogy egészséges legyen, hogy ne hagyjon itt minket túl hamar. A kis drága, már teljesen családtagként van számon tartva. Még ezer a dolgom ma estére, így nem is húzhatom az időt. Persze ma sem volt időm sütni, és már nem érzem, hogy még lenne . Nem iszom kólát mostanában. És kicsit meg is érzem a koffein hiányát. Lehet valami pótlást kell keresnem! De ez majd a jövő zenéje.
SZép estét! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hihetetelen felkérés :-)
  2014-11-23 23:06:51, vasárnap
 
  Nemrég beszéltem valakivel, aki egy olyan lehetőséget ajánlott fel, hogy hirtelen nem is tudtam mit mondjak! De belementem, hiszen érdemes kipróbálni mindent, épp ilyen időszakomat élem, és kedvem is van hozzá!
Holnap beszéljük meg a továbbiakat, és a részleteket. Persze lesz vele kis munka, és időigényes elfoglaltság, de tetszik! Hát belevágok!
Nem is tudom mikor írtam utoljára bejegyzést. Nagyon , nagyon jól teltek az elmúlt napok!
Tegnap kimentem a piacra egyik barátnőmmel, kint reggeliztünk. De rég ettem már igazi lángost! A héten sütök a gyerekeknek. Persze kókusz zsírban. Ez most nagyon bevált!
Forralt boroztunk is, hiszen így az igazi már ebben a hidegben! Nem én vezettem, így legális volt a pohár a kezemben.
Vettem ezt-azt és egy grill pipit is, mert hát kicsit elhúzódott a piacozás. DE jó volt! Nagyon! Hazaérve megpároltam egy kis vajon, sóval borssal a kelbimbót, meggrilleztem jó ok gombát, rádobtam egy kevés petrezselymet és kész is volt a köret a pipihez. Azt is kicsit megpirítottam még, hogy jó forró legyen. Elég is volt ebédre! Hmmmmm
Ebéd után megnéztem egy filmet, ment a mosógép....majd elmentünk vásárolni. Na nem a hűtőbe. A gyerekeknek. Robika kapott egy olyan könyvet, amiért már Horvát ország óta vágyakozik. Végre megjelent magyarul is. Annyira tetszett neki, hogy képes lett volna horvátul is megvenni :-D
A sok ötösért bizony megérdemelte. Csatlakozók is kellettek hogy a keverőt Robi össze tudja neki szerelni.
Már nyafiztak hogy kezdenek éhesek lenni. IKEA! étterem! Persze hogy ott kezdtük, majd visszafelé kóvályogva kerestük meg a célpontokat. Nem minden volt épp raktáron, így újból mehetünk majd , hiszen a csajok szobája megújul, és kell ez meg az. Kaptak is egy csodás kétajtós szekrénykét.
Már nem is emlékszem még miket csináltunk hazafelé,de jól telt az este is! Ma mentünk, a szokásos útra.
A templomba egy néni rosszul lett, de még az énekkel is megálltunk, hiszen mindenki segíteni akart. Szerencsére, elmúlt a rosszulléte, a sok kedves segítőnek hála, és minden ment tovább.
ANyuékkal tudtam kicsit beszélgetni, és még a takarításra is jutott idő. Meg egy kis boltra is. Hiszen kellett macska táp, ami nagyon fontos, hiszen a lidl cicatáp a kedvenc, és kerestem egy jó bort, mert Zsoltnak szülinapja volt tegnap!
Monáért beugrottunk a próbára, még épp láttuk a táncukat. Egy angyal az a lány! És gyönyörű!
Imádom őt. Lefixáltuk a következő próba időpontot, mert ugye nem az órákon próbálnak teljes díszben, díszlettel...stb.
Tündérkémet felvettük, majd beszaladtunk egy köszöntésre, kicsit ott ragadtunk. Megkóstolhattam a világ egyik legfinomabb nyers szűz oliváját, ittam a francia rosé -ből, és a kedvem máris könnyedebb lett!
Még intéztem a dolgaim, és végre jöhet az alvás! Szép jó éjszakát! Csodás álmokat!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fellépések hegyén hátukján :-)
  2014-11-21 22:30:43, péntek
 
  Már reggel indultunk, ellenőrizve minden bent van-é.
Dororthy is intézte a dolgokat, ne csak nekem kelljen figyelnem mindenre. Na ma nem voltam itthoni aktív háziasszony, ma pénzkereső szerepet játszottam.
Reggel egy őszbúcsúztató mesejátékkal kezdtünk, majd egy zenés műsorral folytattuk. Mindkét helyen lett egy újabb lefoglalva. Hihi haha, persze nem volt oly vidám a téma a kettő között rohanás volt, hogy ne csússzunk, hiszen időre kellett délután 2-re érnem egy nyugdíjas buliba. hihetetlen, de valahogy 1 óra 58-ra beestem, átöltözve teljes sminkben....
Hogy milyen volt? Hoztam a formámat, és a nagy szám most is ptt volt. Csak toltam a dalokat. Az új dalokat, nem mertem elővenni, hiszen nem volt száz %osan begyakorolva. DE húztam a szárazfát rendesen. 3 ráadást kértek, és táncoltam, igaz csak visszafogottan. De büszke voltam a torkomra, bár meginogott, és olykor hamiskás hangok hagyták el a torkom, tudtam a fáradtság jele, hiszen jó sok kilométer, és munka volt műár mögöttem. De a hangulat, a nevetés, a jókedv nem hiányzott!
mindenki mulatott és énekelt. Gyuri bácsi tündér volt, és a többiek, a hölgyek! Angyalok! A végén kiakadt Gyuri bácsi, hogy ő a fiának szánt, és nekem férjem van??? Hát hányszor mondtam, hogy mit kapok én ezért az uramtól....Imádtam őt! és a huncut szemeit! Az a nagy szám, és a sok puszi! Fergeteges délutánt szereztek nekem.
Hazafelé jövet már leszállt a köd, de gyorsan hazaértem. Szeretek a környéken lenni. Rohantam masszázsra...kimondottan jól esett! Jaj de fájt már a sok stressz :-)
Már megint ennyi az idő?
Beboroztunk a kedves barátnőmmel. Talán két 3 hete nem beszélünk személyesen, ja telefonon mindenkivel tartom a kapcsolatot, aki szívének kedves vagyok, és akik kedvesek az én szívemnek.
Jó volt egy kicsit inni. Egy páratlant bontottunk. Ráadásul kaptam pár karácsonyi teát, és egy katalógust. Ez már szinte rítus nálam, hogy Gabitól egy karácsonyi katalógust kapok. Na jó, most ki kellett préselni belőle. Imádom nézegetni, olvasgatni :-)
Jaj de ellazultam. Közben a drágám hangfalakat nézeget nekem. Igen szeretnénk már egy új rendszert, de majd ha megtalálom a számomra ideálisat! Igen! Nem kapkodom el, hiszen évekig a segítőm lesz, mint a mostani.
Szóval Gabi, már régen dumcsiztunk, és kicsit jó volt nem gondolni minden félére. Aztán viberen elkezdtünk animál -okat küldözgetni. Tök örült, hogy megmutattuk mi is ez. Rájöttem a mai leckét elfelejtettem elkérni a csajoknak, így holnap az lesz a második. AZ első a piac! És talán már forralt bort is találok! Találunk!
Hétvége hogy telik még rejtély, de délelőtt lesz Robikának hegedű órája, és a csajokkal tanulni is szeretnék még egy kicsit törit.
Este hazaérve Spooky -t teljes bódulat töltötte el, hogy hazaértem. Folyamatosan szaglászott és mászkált utánam. Nem tehetek róla, imádom ezt a kutyát, nem kevésbé Benust sem! ő is szétugrálta magát, hogy kicsit foglalkozzak vele.
Holnap el kellene intézni a maradék kerti munkát is, na meg a rukkolákat, remélem nem fagynak agyon éjjel, ha mégis, ültetek idebenn egy kis balkonládikában, nem bírok nélkülük élni. Szeretem ezt a fajta salátát.
Hú csak úgy dől belőlem a szó.
Etse el kellett volna mennem Fótra is, de majd jövő héten, illetve kicsit igyekszem és itthon is alkotok valami kézműves dolgokat. Kidőltem mire hazaértem, ha még egy kilométert kellett volna vezetnem, és ragasztgatnom, szerintem felragasztottam volna magamat a falra! Kellett a tegnapi és a mai nap után egy kis lazítás. AJaj hallom a Móni köhögését. Kezdődik! Mennem kell! Jó éjt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
csütörtök?
  2014-11-20 22:05:19, csütörtök
 
  Minden volt ma! De készen lett a lányok szobája. Persze reggel még kicseréltük a vattacukrot lila ködre. Jó döntés volt. A sötétlila tapéta pedig valósággal izgalmassá teszi a szobát. Néhány dolgot visszacibáltunk a szobába, de még a vendégszobában akartak aludni. Persze mind a hárman :-)
Ma tudtam ebédet csinálni, rakott tésztát, mi pedig lasagnét ettünk. Elfogyott. Időpont is volt ma dokihoz. Csak hétfőn mennek, kicsit piros a Zsuzsi torka, Monáé meg nagyon. Annak örülök, hogy maradnak, és meg tudnak gyógyulni rendesen, mert ilyenkor nem nagyon tudnak tanulni, ha le vannak strapálva. JAJ! Most kezdek éhes lenni. Pedig mikor volt már a vacsi!
Robi nagyon keményen nyomja. Reggel, este csak joghurt.
Én kidőlnék, ha csak annyit ennék, legalábbis mostanában így érzem.
Ma is mire kiporszívóztam mindent, főleg a szőnyeg a kinyírós, térdelve, hogy a kutyaszőr feljöjjön mind, mert nem bírjuk elviselni, de SPookyt nagyon szeretjük.
Ma mostam is egy csomót, annyira jó idő volt, de a kánákig nem jutottunk el. Holnap sem lesz rá idő, hiszen már reggel elmegyek itthonról, és mire hazajövök, már időpontom van a masszőrnél. Kell megint, de lehet egy másikat is kipróbálok. Dorothy ajánlotta, elég kemény a pasi, hiszen sport masszőr, de addig masszíroz,míg el nem tűnnek a stresszgolyók. Már csak így hívom őket :-D
Holnap rohanás lesz, ráadásul minden műsoron más-más ruhában kell lenni. Nem fura?
Ma már reggelről aktivizálódtam. Írtam egy szöveget, egy nagyon aranyos dalhoz. imádom! DE tényleg! Így már 3 új dalunk van e szezonra, három íródik, és még nekem is van néhány ötletem. Időm lesz-e rá?
Rohanok folyton. A gyerekek ma szakköröztek, Mona balettozott....közben kézbe vettük a fürdőt is néhány tapétacsíkkal. Hihetetlen, hogy fel tudja dobni a helyiséget. A fejem majd szétesett egész nap, de este már nem bírtam. Gyógyszer, sok folyadék, és hát- nyak lazító fürdő. Szeretem Kneipp-nek ezt a fürdősóját. Jó az illata, a színe, és még hatásos is. Csak ajánlani tudom. Hogy drága-e, A patikában veszem kb 350 lehet egy zacsival. Olajat még nem vettem, nem is tudom miért.
Hajmosás is megvolt, még vasalni kellene, de lehet azt már csak reggel. Ráadásul még két műsorra meg kell keresnem a ruhákat is. Hihetetlen, mi bele nem fér a kocsiba :-DDDD
Teljes a káosz bennem, ide-oda kapkodok. Nem nagyon volt időm ma összeszedni a gondolataimat.
De ma tudtam Zsanival beszélgetni, meg két másik barátnőmmel is. Közben takarítottam, vagy épp szállítottam a skacokat.
Mennem is kell, mert Robival meg kell beszélni a holnapot hogy lesz, mit kell észben tartani!
Szerencsére könnyebb nap lesz mint a mai,így remélem minden simán megy majd neki itthon. Nekem lesz rohanós, sietős. Dorothy próbálja megkönnyebbíteni, de nagyon izgulok, hiszen hosszú az út, és mindenhol időre kell érkezni. Szép estét, már leragadnak a szemeim...de még a rucik.... Jaj el ne felejtsem! Hajnalban indul a péntek! Puszi

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
festés, próba, tapétázás....
  2014-11-19 20:15:34, szerda
 
  Mindig egy anyának kel mindenre figyelnie. A lányok a leckét persze megint elfelejtették elkérni. Nem olyan vészes a Zsuzsi már, de a fejével és a lábacskáival még küzd. Jobb, ha a doki mond rá valamit. Monának a köhögése kezd szakadozni, de ez a pulcsi téma, még mindig folyamatos harcot jelent. Robika folyamatosan csak meglep! Ma is hozott egy ötöst infóból. Hazaérve már a leckéje nagyja készen, és velem akart jönni próbára is. Egész úton be nem állt a szája, rengeteg dologról beszélt. Mostanában megint anyás lett, persze apa sincs hanyagolva.... Szóval hazaérve a szoba egyik színe már lefestve díszelgett. Csodás, rájöttünk a vattacukor nem lesz jó hozzá, így azt a színt is lecseréljük holnap. Marad a lila mellette. Most Robi a tapéta ragasztót keveri. Izgulok, ilyet még nem csináltunk, de majd most. Mennem is kell segíteni, ha lesz erőm, időm, még jövök.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZürke hétköznapok?
  2014-11-19 09:36:26, szerda
 
  Hogy szürkék az biztos! És hideg, na meg esős. Bár tegnap kezdett kicsit tisztulni az ég. Hogy kicsit felviduljunk elmentünk az IKEA-ba. Nos, nem sok lelkesítő dolgot találtunk. Bár egy könyvespolc igencsak a szívemhez nőtt, hát még rágódunk rajta pár napig, szeretnénk-e és lenne-e helye.
Itthon tanulás, vacsi készítés, gyerekek szállítása ide-oda. És este lett. Robika megkért bújjak be mellé este. 11-kor ébredtem fel, hogy hol vagyok??? DE még a kedves sem volt sehol, hallottam ahogy a tv zsong odalenn. Bebújtam az ágyunkba, és már csak a hajnalra emlékszem. Hogy kelni kell. Spooky ma nagyon kómás, reggel 6 óta csak alszik. Még pisilni sem kelt fel. Csak durmol a kosarában, és szuszog, horkant nagyokat.
Kicseréltük az egyik festéket , így vattacukor és hamuszürke lesz a csajok szobája. Kicsit gondban vagyunk, mert vettünk tapétát is díszcsíkoknak, és az ő szobájuk, hát koránt sem egyszerű. És ma nekem sem lesz egyszerű napom. Dórival kellene próbálnunk a mesejátékot, meg zenekari próbára is kell mennem, a lányokkal tanulni, Robikának megígértem foglalkozom vele kicsit. EZ mind egy napba belefér? Meglátjuk.
Már megjártunk ma néhány boltot. A pálinkát is áttöltöttük üvegükbe, ráírva a dátum és a minőség szépen megy a helyére. Robi nagyon ragaszkodik hozzájuk. Igazi gyűjtővé vált :-D
Hihetetlen, de tényleg nagyon jó lett a pálinkánk. 13 liter. Nem sok, de szerintem nem is kevés. Mellé még néhány liter barack, és a szőlő is hamarosan le lesz főzve. Így már jól hangzik nem?
Szerintem a szőlőből lesz jó néhány lityó, hiszen annak a cukor tartalma és a nedvessége sem kevés. Elég markáns íze van a szőlő páleszoknak, de van aki szereti. Van akinek meg mindegy, csak pálinka legyen és üssön. Én az ízeket szeretem megérezni benne, és az utána lévá hatás, az az édes íz, ha jó pálinkát iszunk. Ha erősebbre van főzve, akkor inkább karcosabb, erősebb, égetősebb, akkor a torkot végigmarja, és már kábul is az ember feje tőle. Nos, és azokat szeretem, amik fokozatosan fejtik ki hatásukat és egy kellemes ízhatás mellett kicsit elzsibbasztják az ember gondolatait. És azt is csak jó társaságban!
Dóri val való kihágások, a Nyakassal, azóta azelőtt nem volt mostanában nagy iszogatós partnerem. Robival nagyon ritkán talán egy gyümölcssört iszunk meg este. Ő nem bírja az alkoholt, ami nem is baj. Bezzeg most annyi bort halmoztam fel, és sajnos vannak köztük olyanok is, amiket muszáj lesz még idén meginni, mert nem azok az elállós borok. Vannak drága, finom, száraz, kecsegtető boraim, de vannak desszert borok is. Van egy 2003-as Somlói, kicsit édes beütéssel, na azt Robival szeretném egy este meginni. Azt hiszem most nekem is mennem kell segíteni!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 436
  • e Hónap: 911
  • e Év: 86254
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.