Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Ma 10 milliószoros teremtő nap van!!
  2014-11-13 17:43:29, csütörtök
 
  Minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikusan. (Ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb.) Miért hat ránk ilyen nagy erővel a Hold? Mert a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), és az emberi test több mint 70%-a is víz.



Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk. Újhold és telihold napján egy jó szó is százszorosan hat, de egy negatív gondolat is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. Ez a vonzás törvénye. (ld. A TITOK)

A TÍZMILLIÓSZOROS napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat!

Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.Lásd a Világbékét ünnepelni!
Tegyél meg mindent, amit szeretnél,10 milliószoros erővel fog hatni!
Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának. Azonban lelkünk természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportjaiban működő lélekcsoportok miatt a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem a tízmilliószorosára növekszik. Igen, minden megsokszorozódik, a tízmilliószorosára.

Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat - függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív - tízmilliószor erősebb lesz.

Mit jelent ez?

A valóságunkat gondolatainkkal teremtjük meg. Valóságunkat tehát az határozza meg, mire irányítjuk a fókuszunkat, mire összpontosítunk. Minden anyag gondolataink eredményeképpen manifesztálódik. Ez az UV sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így tízmilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél, mert ez a gyorsulás veszélyes is lehet, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, hiszen azok is gyorsabban jelennek meg a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz.

Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként!

Fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont! Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz! Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, szeretetteljes, pozitív gondolatokat táplálj.
Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon és arra használhassák ezt a kozmikus eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükség ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltság állapotából, és elhozza az egyesülés, az egység állapotát.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyük, ami jogosan a miénk: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.



10 milliószoros napok 2016-ig;


Tízmilliószoros napok 2014-ben:

Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:

Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:

Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

Ezeken a napokon minden teremtés
10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd a Világ békét ünnepelni!

Tegyél meg mindent, amit szeretnél
10 milliószoros erővel hatni!

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon.

Ez egy ajándék, válasz az imáinkra, egy úgynevezett életvonal, amely a mi univerzumunkból érkezik.

Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

Dharmacsakra napoknak is hívják őket.
A tibeti és a maya kultúrában is megemlítik. Azt mondják, ezeken a napokon egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet.

Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását!


Zafír: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Repülőkből ugrók
  2014-11-13 17:40:37, csütörtök
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Katonai téma képben  
Hű harcostársak
  2014-11-13 17:39:54, csütörtök
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Katonai téma képben  
Szundikáljunk! Kellemes délutánt!
  2014-11-13 17:39:08, csütörtök
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Virágok mellett
  2014-11-13 17:38:18, csütörtök
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Virágok tükröződése
  2014-11-13 17:37:29, csütörtök
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
A Yosemite Nemzeti Park
  2014-11-13 17:36:35, csütörtök
 
  A Kaliforniában elterülő Yosemite Nemzeti Park az Egyesült Államok második nemzeti parkja. 1890.október 1-jén alapították. A 3081 km² területű park a hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. A Yosemite egyébként indián eredetű szó, és grizzlyt jelent. A nemzeti park geológiai érdekességek százait rejti. Területének nagy része gránitból épül fel, mindössze 5%-a átalakult vulkanikus és üledékes kőzet.




Link

A 13 km hosszú és 1,5 km széles Yosemite-völgyet egy kb. 700 m vastag jégkorszaki gleccser alakította ki, széles U alakjával az egyik legtökéletesebb gleccservölgy a világon. A völgyet meredek, néhol 900 m magas gránitfalak övezik. A nemzeti parkban a gránit mállásának számos formáját láthatjuk. A park egyik jelképe egy hatalmas gránitszikla, a szinte tökéletesen függőleges, ez az 1095 m magas El Capitan. Az El Capitan szomszédságában a Yosemite-vízesés 739 m-ről zúdul alá, a huszadik legmagasabb vízesés a világon. A park második legmagasabb vízesése, a Snow Creek-vízesés, mely 652 méterről zúdul le.




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link

A Yosemite Nemzeti Park másik jelképe a Half Dome gránitszikla. Akik már megmászták, azt mondják, hogy a kilátás a tetejéről megfizethetetlen, de a megmászása igazi kihívás. a völgy felé forduló oldala szinte függőleges, míg a másik egy hatalmas kupolához hasonlít. A teteje 1500 méterrel magasodik a Yosemite-völgy fölé.




Link

A nemzeti park változatos növényzetének legnagyobb értéke a hegyi mamutfenyő (Sequoiadendron giganteum), amely a parkban három csoportban él. A mamutfenyőn kívül él itt festőtölgy,tömjéncédrus és Amerikai sárgafenyő, a magasabban fekvő részeken pedig üde hegyi rétek találhatóak, amelyek a növényfajok 40%-ának adnak otthont. A területről már a 19. században eltűnt a névadó grizzly, és vele szinte egy időben a farkas is. A park állatvilága ennek ellenére gazdag. A medvék közül megmaradt a fekete medve, amely a mosómedvével együtt élen jár a látogatók által otthagyott élelem eltüntetésében.

A háborítatlan területeken él a sierrai vörös róka, a puma vagy más néven hegyi oroszlán. A mamutfenyőkön él fenyőmagokkal táplálkozó chickaree-mókus. A Yosemite Nemzeti Park az év minden részében kínál élményeket a turistáknak. Tavasztól őszig a természeti szépségek kedvelői, télen a téli sportok szerelmesei találnak megfelelő időtöltést. A parkban több mint 1000 km hosszú turistaút kanyarog.




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
El Diablo – az Ördög étterme
  2014-11-13 17:27:09, csütörtök
 
  A 300 tűzhányó egyikére épült az El Diablo étterem. Az Ördög éttermében a mélyről feltörő hőt használják fel, az ételeket a vulkáni kövek fölött grillezik.




Link

1970-ben Cesar Manrique vállalkozó megbízta Eduardo Caceres és Jesus Soto építészeket, hogy az egyik vulkán tetejére építsenek egy egyedi éttermet. Az építkezés nem volt egyszerű kietlen tájon. Az építészek úgy döntöttek, hogy a helyi fekete bazaltból építik meg a falakat, amely tökéletesen illik a környezethez.




Link




Link




Link




Link

Az étterem az El Diablo nevet kapta. Nem véletlenül, ugyanis az étterem alatti vulkán ma is aktív. Természetesen a láva nem tör fel a hegy mélyéből. De az étterem nyitott közepén egy fekete kút tátong, amelynek mélyéből feltörő hő felett grillezik meg a megrendelt fogásokat.




Link




Link




Link




Link




Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Koh-i-Noor gyémánt
  2014-11-13 06:09:06, csütörtök
 
  Nem teljesen első vizű kő, színe kissé zöldes. Különböző indiai fejedelmek birtokában volt, ma az angol koronakincsek közt őrzik. Eredeti alakja hindu csiszolású, kissé szabálytalan rozetta volt. 1739-ben a perzsa sah szerezte meg, és ő nevezte el Koh-i-noornak (jelentése: Fényhegy). Miután a Brit Kelet-indiai Társaság tulajdonába került, 1850-ben Viktória kiránynőnek ajándékozták. 1852-ben Amszterdamban alacsony briliáns formára csiszolták. A brit koronaékszerek része. Eredeti formájában 181 karát tömegű volt.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Orlov gyémánt, 1772
  2014-11-13 06:08:13, csütörtök
 
  Az Orloff az egyik legtisztább elsőrendű kő, egész halvány, kékeszöld árnyalattal. Csiszolási alakja régi hindu eredetű, alsó lapja természetes hasadási lap. Méretei: 35 mm hosszúság, 31 mm szélesség és 22 mm magasság. Tömege 199.6 karát. A gyémántot Orloff herceg állítólag egy perzsa kereskedőtől vette, 1772-ben II. Katalin orosz cárnőnek ajándékozta; így került az orosz állami kincsek közé, ahol a jogart díszítette.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 375 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3435
  • e Hónap: 8173
  • e Év: 114317
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.