Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Kikapcsolódáshoz - vidám jelenetek
  2014-11-26 20:27:13, szerda
 
  Link - A kis Bözsike
Link - Alfonzó - nemzetközi in flagranti
Link - Vasarnapi ebed - bohozat
Link - Riadó a Pitypang szállóban
Link - 'Három nővér' (Márkus László, Haumann Péter
Link - Karcsi bácsi Amerikában - bohózat - Kabos László
Link - Alfonzó és a Rubik kocka - paródia
Link - Alfonzó - Sakk
Link - Rejtő Jenő: Apasági kereset - bohózat
Link - Alfonzo show ( 50min )
Link - Kellér Dezső: Négyes lakáscsere -bohózat
Link - A vegetáriánus feleség - bohózat
Link - Féltékeny férj - bohózat
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Utca forgatagában
  2014-11-26 20:19:14, szerda
 
 


Link

Lélektárs szövetségek az ötödik dimenziós Új Földön

Michael Arkangyal üzenete, Celia Fenn közvetítésével
Kedveseink, az Ötödik Dimenzió legnagyobb ajándékainak egyike az örömteli és szerető kapcsolatok lesznek, amit ti fogtok megteremteni, és felébredt létezőkként élvezni.
Ha ráébredtek hatalmatokra és kitárjátok szíveteket, a leggyönyörűbb és legszeretettelibb lélektársi kapcsolatokat lesztek képesek megteremteni.
Nem fogjátok kevesebbel beérni, mint lélektársi szövetséggel.

Sokan kérdezitek: “Ki a lélektársam?" Leginkább azok, akik még mindig egyedül vannak. Sokan egyedül találják magukat, vagy szeretnének kilépni a már nem működő kapcsolatokból.
Ennek a kényelmetlenségnek az az oka, hogy megkértünk titeket, engedjétek el a harmadik dimenziós kapcsolatokat, és álljatok készen teljesen az ötödik dimenziós szövetségekre.
Azok, akik már most is egy szeretetteli szövetségben élnek, választhatják azt, hogy felemelik kapcsolatukat az ötödik dimenzióba.
Azt mondjuk, hogy a lélektársatok nem feltétlenül egy bizonyos személy. Több olyan ember is van, aki a tietekhez illeszkedő lélekmintázatot nyújthat számotokra. Az átalakulás és a “felemelés" ezen folyamatában lehet, hogy több lehetőség is kínálkozik számotokra, hogy lélektársi köteléket alakítsatok ki.
A kulcs a lelki összeillőség. Ez egy energetikai illeszkedés a Magasabb Dimenziók szintjén. Olyan emberek lesznek képesek egymással lélektársi köteléket kialakítani, akik lelkének fény és hang rezgései eléggé illeszkednek egymással ahhoz, hogy a két lélek számára meg legyen a lehetősége annak, hogy teljesen összeolvadjanak, és Ikerláng Szövetséget alkossanak. Ezt a harmonikus illeszkedést mély mágneses vonzalomként és összhangként érzékeljük. Tudni fogjátok, ha találkoztok egy lehetséges lélektárssal. A lelketek tudni fogja, lélek és a Felsőbb Én tudása rögtön eljut hozzátok is. (...)
Azt mondjuk, hogy a lelketek mindig okkal választ társat, és ez az ok a nagyobb jó szolgálata. A lélektársi szövetségeket nem az ego határozza meg. Nem az ego személyes öröméről szólnak, hanem inkább arról, hogy hogyan tud egyesülni a két lélek energiája, hogy ezáltal a nagyobb jót szolgálják. (...)
A múltban a lélektársi kötelékek gyakran azért jöttek létre, hogy intenzív belső munkát végezzenek a társak. Nem minden lélektársi szövetség volt boldog, mert a két lélek munkájához hozzátartozott a mély, rosszul működő mintázatok megtisztítása, melyek mindkettőjüknél általánosak voltak. (...)




Link

Az Új Földön létrejövő szövetségek a bolygó szolgálatáról szólnak, egy olyan örömteli és harmonikus állapotban, ahol a két lélek eggyé válik munkájuk iránti elkötelezettségükben, ami nem más, mint hogy ők a fény létezői a bolygón. (...)
Ideális esetben, a férfi az Isteni Férfi vagy az Isten yang energiájának a csatornája, a nő pedig az Isteni Nő vagy Istennő energiák csatornája. A szövetségük a Yin és a Yang egy harmonikus egyensúlyát hozza létre. (...)
Ha a Nő átengedi a vezetést a Férfinak, akkor létrejön az Isteni Rend. Az Isteni Kegyelem el tud kezdeni áramolni. Ám ez egy kölcsönös átengedés, mert a férfi partnernek át kell engednie magát a nő szerelmének, és ezáltal, a társak a magasabb vezetésére bízzák akaratukat. (...)
Az egyensúlynak ezen a helyén nincs félelem és harag, csak elfogadás és szeretet. Ez a tökéletes egyensúly fog visszatükröződni a pár szexuális egyesülésének alkalmával is.
Az Új Földön a szex és a szexualitás alapja a szellem lesz, és örömteliség fogja jellemezni.
A visszaélés és uralkodás régi mintái eltűnnek.
A párok tanulni fognak az energiákról, vagyis a chi-ről, testükkel és szexualitásukkal kapcsolatban. Meg fogják tanulni, hogy a szexet ne csak egy nemzési aktusnak, vagy a szerelem kifejezésének tekintsék, hanem az életerő és egészség megőrzésének egy módjaként is.
A szexuális alkímia ősi titkai ismét általános tudássá válnak, és Szent Szexként fogjátok gyakorolni őket, ami a lélektársi szövetségek része lesz.
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Piramis - Szállj fel magasra
  2014-11-26 17:22:39, szerda
 
 


Link

Piramis - Szállj fel magasra : Link
 
 
0 komment , kategória:  Video  
Üzenet a föld alól
  2014-11-26 17:18:53, szerda
 
  A középkorban egy francia városka lakóinak hihetetlen találkozásuk volt. Egy napon nagyszakállú, piszkos bőrű, furkós botot szorongató idegenek bukkantak fel a patak szélén, amely a közeli hegyből csordogált alá. Két férfi és egy nő jött a vízhez inni, de amikor a parasztok odagyűltek, ijedten elinaltak onnan. Egy barlangban veszett nyomuk. A parasztok még hetekig őrizték a nyílást abban a hiszemben, hogy elemózsia és víz nélkül nem bírják sokáig, de sosem kerültek elő.

1915-ben egy dél-franciaországi falu nyugalmát kavarta fel egy különös halott. A hegyi út mellett egy bozontos hajú, nagyszakállú, szőrös atyafi testét találták meg. Az illető 30 éves lehetett, és ami a legfurcsább, a ruházata csak egy vakondbőrből készült, állatinakkal összevarrt, kezdetleges ágyékkötő volt. A halál okát nem tudták megállapítani, de a falu orvosa és patikusa egyhangúlag állította, hogy rendkívül széles lába volt, amelyen valószínűleg sohasem volt cipő. Ősember benyomását keltette, de hogyan került a faluba? A háborús viszonyok között szigorúan ellenőrizték a határokat és az utakat, így más országból nem jöhetett. Később előkerült egy tanú, aki két nappal korábban még élve látta az idegent, amint egy barlangból előbukkant.

1960-ban egy skandináv orvos - ki szenvedélyes amatőr fotós is volt -, különös kalandról számolt be egy angol újságnak. Szerette a lakott településektől távoli vadregényes tájat fényképezni. Az útja éppen egy hegyoldal mentén vezetett, amikor az egyik szikla megmozdult, és kissé odébbgördült. A résből két kistermetű, félmeztelen ember bújt elő. A szemtanú nem volt rest, nyomban két képet készített róluk. Többre nem volt lehetősége, mert azok ahogyan meghallották a fényképezőgép kattogását, eltűntek a nehezen járható sziklás-bozótos terepen. Az orvos nem merte őket üldözni, mivel azok ketten voltak, és botokkal voltak felfegyverkezve. Sajnos a képeket nem volt hajlandó közzétenni, mert erről a felfedezéséről könyvet akart írni. Azt gondolta, hogy kellően felszerelkezve visszamegy a helyszínre, leereszkedik a barlangba, hogy további információkat gyűjtsön erről a világról. Úgy látszik, megtette, mivel az újság később beszámolt róla, hogy az orvos nyomtalanul eltűnt, és azóta senki sem látta.

1971-ben a spanyol-francia határ mellett, nem messze Andorrától, sajátos módon került felszínre a föld alatti világok egyike. Egy hegyi falu kőbányájában éppen leomlasztották a soron következő földréteget, amikor az eloszlott porfelhőben egy üreg tárult a falusiak szeme elé. Benne négy kistermetű ember, kik a detonációtól és a hirtelen rájuk ömlő napfénytől kábultan álltak ott. Amint felocsúdtak, csivitelő kiáltásokat hallatva eltűntek egy alagútszerű járatban. Eközben valamilyen módon gyorsan beomlasztották maguk mögött az alacsony folyosót. Az omlásveszély miatt a helybeliek nem merték őket követni. Egy szemtanú szerint széles talpuk volt, és mintha bőrkeményedés lett volna a térdükön, valamint a könyökükön. Még annyit meg tudtak állapítani róluk, hogy ápolatlan volt a hajuk, és néhány különös szerszám volt a kezükben.

1947-ben Jugoszláviában, a Dinári Alpok egyik hasadékában különös csoportba botlottak a helyi favágók. Ezek szintén alacsony termetű, bozontos, szürkés bőrű emberek voltak, és két gyerek is volt közöttük. Öten-hatan lehettek, és csivitelő nyelven beszéltek, amikor egy ösvényen szembetalálkoztak a favágókkal. Amint a két csoport megpillantotta egymást, kölcsönös volt a rémület. Az idegeneken levő állatbőrruhák, valamint a kezükben tartott kő- és fabunkók alapján a favágók azt hitték, hogy ősemberekkel találkoztak. A primitív lények ijedelme nagyobb lehetett, mert gyorsan elszaladtak. A favágók még sokáig tanácskoztak, hogy kövessék-e őket, és mire eldöntötték, hogy utánuk mennek, már nyomuk veszett.

A legkülönösebb eset 1887. augusztus közepén történt, amikor a spanyolországi Banjos falu közelében a mezőn dolgozó parasztok két tizenéves korú gyereket pillantottak meg. A furcsa öltözetű kisfiú és kislány egy barlangból lépett elő. Szemmel láthatóan zavarta őket az erős napfény. A legmeghökkentőbb az volt rajtuk, hogy olyan zöld volt a bőrük, mint a falevél színe. Amikor a parasztok megszólították őket, különös nyelven szólaltak meg. Beszédüket később a nyelvészeknek sem sikerült azonosítaniuk. A két gyereket a helyi bíró házába vitték, aki megpróbálta lemosni róluk a zöld festéket, de hamar rájött, hogy ilyen a bőrük színe. Ezt követően alapos orvosi vizsgálatnak vették alá őket. Fajbeli besorolásuk azonban nem járt sikerrel. Alapvetően negroid vonásúak voltak, de a szemük inkább ázsiai jellegűnek tűnt. Hiába kínálták őket különböző ételekkel, italokkal, semmit sem fogadtak el. Csak a frissen szedett zöldborsót voltak hajlandóak megenni. Emiatt hamarosan legyengültek, kiszáradtak. A kisfiú öt nap múlva meghalt, de addigra a bőre kifakult. A kislány még öt évig élt. A napfény hatására az ő bőre is elvesztette eredeti színét, és a miénkhez vált hasonlóvá. A bíró házában cselédként dolgozott. Közben valamennyire elsajátította a spanyol nyelvet. Így elmondta, hogy az ő titokzatos világa a föld alatt van. Országukban örök homály uralkodik, és sohasem süt a nap. Egy hatalmas szélvihar ragadta el őket, és egy nagy, széles folyón túl sodorva a banjosi barlangban találták magukat.

A XII. század közepén egy farkasok elleni veremcsapdában két síró gyereket találtak a Suffolk-i Woolpit mellett. Ruhájuk és érthetetlen beszédük itt is nagy megrökönyödést váltott ki a helybeliekben. A leginkább azonban az egzotikus formájú szemük, és a teljesen zöld bőrük váltott ki csodálkozást. Itt szintén egy kisfiút és egy kislányt találtak, akiket a helyi földbirtokoshoz, Sir Richard de Calne-hoz vittek, aki befogadta őket a kastélyába. Ez esetben sem tudtak semmilyen kedvükre való étellel, itallal szolgálni nekik. Ők csak a nyers zöldbabot fogadták el. Ez esetben a kisfiú még egy évig élt, de a kislány felnőtt, és a környéken telepedett le. Az ő bőre is kifakult, és később férjhez ment egy Lynn-ből származó norfolki nemeshez. Valamennyire megtanult angolul, és elmesélte, hogy egy Szent Martin nevű országból érkeztetek, ahol nincs napsütés, csak állandó félhomály. Éppen a nyájukat legeltették, amikor kíváncsiságból bemerészkedtek egy barlangba. Belezuhantak egy gödörbe, és a fényes Angliában kötöttek ki.
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Erdő mélyén
  2014-11-26 06:21:50, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Elhajított dárda
  2014-11-26 06:21:07, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
A wc olyan hely
  2014-11-26 06:20:22, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Új seprű jól seper
  2014-11-26 06:19:25, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  vicces, pikáns  
Devecsery László: A Mikulás gyorsan eljő
  2014-11-26 06:18:26, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Ennyi munka mellett olykor
  2014-11-26 06:17:05, szerda
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 375 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 222
  • e Hét: 3657
  • e Hónap: 8395
  • e Év: 114539
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.