Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Drogteszt
  2014-12-10 12:21:33, szerda
 
  Ha valójában nem a szűrés és a megelőzés a valódi cél, mégis miért dobta be a Fidesz a drogteszt ötletét?

http://valasz.hu/itth.../ez-az-igazi-baj-a-drogteszttel-107398



Pótcselekvés a drogozás is és pótcselekvés a politikai válasz rá... Addig is, míg ezen rágódik a nép, addig sem ér rá tüntenti és valós problémákklal foglalkozni.

Itt lenne az ideje, hogy olyan társadalmi helyzet alakuljon ki, amikor már nincs szükség sem gyereknek, sem felnőttnek arra, hogy pótszerekkel kábítsák magukat!

Ez az, amikor az okozatot kezdik el orvosolgatni nagy közköltséggel, az azt kiváltó ok megszüntetése helyett!

*

Mára az emberiség mindent kipróbált csak egy valamivel nem boldogult. Nem tudta eldönteni, hogy ki nevelje a gyermeket. Mert a gyermeknek járna a szülői FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET! Gyermeksége jogán és okán!

Csakhogy, a kicsiny gyermeket bölcsibe adják,...mint valami darabárut megmunkálásra... ahol nem szeretik feltétel nélkül azért, amiért olyan, amilyen. Azt csak az édesanyjától és az édesapjától kaphatná meg, ha... nem lenne lepasszolva. Szerintem az ilyen szeretetnélküliségben felnőtt gyermekekben egy nagy tátongó űrként jelenik meg a szeretethiány. Ez a hiány nagyon fájó tud lenni. Sokszor az elviselhetetlenségig és földhöz tudja az embert vágni... Ezt a fájdalmat muszáj valamivel tompítani. Ha elzsibbad valaki az alkoholtól, vagy bármilyen más drogtól... addig sem érzi ezt az űrt... ezt a szeretethiányt...

Egy kicsiny gyermeknek legalább 9 hónapra van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán fel tudjon önállóan ülni. Majd egy évre, hogy felálljon és járni tudjon... Ehhez szükség van a fizikai és lelki jelenlétre. Enélkül nem lehet egészséges lelkületű gyermeket felnőtté nevelni!!!

Ezért kellene megelőzni, hogy pótszerekhez nyúljanak a gyerekek, vagy a gyermekded infantillis felnőttek...

Ne fosszuk meg a kicsinyeket a szüleiktől, leglább 3 éves korukig! Ne hozzuk az anyákat olyan kényszerhelyzetbe, hogy megváljanak gyermekeiktől idő előtt.

*

Felnőtt és már ki is halt egy nemzedék azért, mert az anyjukat beterelték a gyártakba 3 műszakba dolgozni és igaz, volt vállalati bölcsőde, de könyörgöm, már pár hónapos kisbabát ráültettek a dadusok a bilire és kikötötték őket, nehogy eldőljenek! Ezek felnőtt nőkké és férfivá válva csak testileg lettek felnőttek! Kimaradt az életükből a gyermekkor!!! Azzal, h. elvették tőlük az édesanyjukat!

Bizony, évtizedek óta bombázom ezzel a politikusokat!!! Mit gondoltok, hogy a csudába kerültem a Haza és Haladás alapította Magyar Nők Világfórumára még 1996-ban?

*

Mit gondoltok, hogy miért van még most is tiltom listán az erről szóló szociográfiám? Miért jelentettem meg végül is álnéven? http://furaila.xfree.hu/252531

*

A Fidesz meg akar valósítani egy "HELYCSERÉS TÁMADÁST"! Ki akarja nevelni a saját "elitjét", és rabszolgáit!!! Ugyanis, az EU-nak szüksége van jól fogyasztó kozmopolitákra és az őket kiszolgáló "rabszolgákra"!

Ezért, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN (KOMPATIBILITÁS) KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával!
Vagyis, minden áron el kell kerülni az EU SZEGREGÁCIÓ-s vádját!

Ezért a nagylétszámú kisebbséghez tartozók gyerekeit is rá kell venni arra, hogy bölcsibe, illetve óvodába járjanak! Majd iskolába, hogy elvégezzék a 8 általánost és SZAKMÁT is tanuljanak.

*

Félve a SZEGREGÁCIÓ vádjától, hozzájuk igazítják - általánosan kiterjesztve a többségi társadalomhoz tartozókra is a segélyhez jutás feltételeként megszabott kötelező óvodába járást, majd az általános iskola elvégzését és a SZAKKÉPZÉST, ami a többségi társadalomhoz tartzók számára olybá tűnik, mint valami RABSZOLGAKÉPZÉS... Na ezt itt a tökéletes CSAPDAHELYZET!!!

*

Tanulságul szolgálhat az Érintés hatalma című film - anyjuktól, társaiktól különböző fokozatokban elkülönített, megfosztott - kísérleti majmai, alanyai! PONT, MINT AZ EMBERI UTÓDOKNÁL! CSUPA LELKILEG SÉRÜLT UTÓDOK NŐNEK FÖL... ÉS LÉPNEK A NYOMUNKBA!

* Akár a katonai kegyetlenkedéseiben (militarizmusában), vagy politikai diktatúrák hatalmi nyomulásában (technokratizmusában) felnőtt: lelki sérülések okozta testi bajokkal (pszichoszomatikus-pszichovegetatív) zavarokkal küzdő ifjai!

* Vagy a fogyasztói társadalmak szüleiktől elidegenített, un "jó iskolákban" nevelt sikerhajhász (orientált), gyermekded- (infantilis) ifjai.

* Vagy az utcán fölnőtt, senkinek sem kellő "semmirekellő", elembertelenedett, koravén fiataljai.



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 365
  • e Hét: 2075
  • e Hónap: 10679
  • e Év: 46620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.